peervaneynthoven

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 200)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #802522

  Er zal m.i geen enkele JV renner meegaan in een kopgroep,tenzij ze moeten anticiperen op andere ploegen van mogelijke eind klassement renners die wel mee willen gaan. Anders gewoon Foss/Dumoulin ondersteunen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #801732

  Wilco begint vaak goed maar komt bijna altijd “iets” tegen .Ik gun hem echter een goede Giro. Sympathieke, (te) bescheiden vent.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #797795

  Hele race te zien op YouTube.Prima solo Staune-Mittet en inderdaad ook prima prestaties Ryan en van Bekkum

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #792309

  @Murcia Labecki ging uitstekend mee maar werd 2x door een lekke band teruggeslagen en heeft veel energie verspeeld met haar terugkeer aan het front. Dan kan het op zijn als de beslissing valt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #791341

  @murcia Zo zie je maar weer dat wat juiste duiding belangrijker is dan onwetendheid

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #790621

  Ik heb begrepen dat Benoot samen met Cosnefroy weer teruggereden is naar de kop,nadat ze een bocht misten.Benoot suggereerde in zijn interview dat hij daarbij een groot deel van die achtervolging had geleid.En nadat ze net voor de Bemelerberg(?) weer aansloten Cosnefroy zijn demarrage naar Kwiatkowski plaatste.M.I. moet Tiesj toch wat energiezuiniger omspringen met zijn vele krachten.Maar ja , zo aanvallend en initiatiefrijk koersen zie ik ook graag.Dus dilemma.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #790392

  @Rahimns Ik heb duidelijk gemaakt waarom ik het hier en óók bij het ander topic ‘je mening over het wielercommentaar’ heb geplaatst en vraag me af of je het wel gelezen hebt. En verder bepaal ik zelf wel wat en waar ik iets plaats.Als dat niet ok is dan zal de moderator mij daar wel op wijzen.En volgens mij ben jij niet de moderator maar simpel een poster met een JV voorkeur.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #790254

  Ik heb dit ook bij ‘wielercommentatoren’ gepost maar de laatste opmerking van Hermsen dat “Remco” toch nog voor een Jumbo/Visma man was geëindigd is de druppel om het ook hier te plaatsten.”Traksel en Hermsen, het slechtste wat een sportprogramma kan bieden als commentatoren.Ik erger me al geruime tijd aan het volstrekt gebrek aan taalvaardigheid van Traksel die geen fatsoenlijk geformuleerde zin uit zijn mond krijgt anders dan op lagere school niveau .En dan Hermsen die een ziekelijke adoratie voor het vinyl gilde aan de dag legt en wrs betaald wordt door Lefevere om het vinyl geluid zoveel mogelijk te laten horen.Het gedweep met “Remco” en “Julian” is dat van een hitsig tienermeisje. Geluid sinds 2 dagen voorgoed uitgezet.Die 2 zijn niet te harden maar erger m.i. volstrekt ongeschikt voor de job”

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #790251

  Traksel en Hermsen, het slechtste wat een sportprogramma kan bieden als commentatoren.Ik erger me al geruime tijd aan het volstrekt gebrek aan taalvaardigheid van Traksel die geen fatsoenlijk geformuleerde zin uit zijn mond krijgt anders dan op lagere school niveau .En dan Hermsen die een ziekelijke adoratie voor het vinyl gilde aan de dag legt en wrs betaald wordt door Lefevere om het vinyl geluid zoveel mogelijk te laten horen.Het gedweep met “Remco” en “Julian” is dat van een hitsig tienermeisje. Geluid sinds 2 dagen voorgoed uitgezet.Die 2 zijn niet te harden maar erger m.i. volstrekt ongeschikt voor de job.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #789975

  Bovenmatig veel renners ziek door spuiten en een door 2 jaar extreme bubbles volkomen ontregeld immuunsysteem dat geen enkele weerstand meer heeft tegen een gewoon virus of bacterie van buitenaf.Dit houdt m.i niet op totdat het immuunsysteem weer hersteld is.Roglic heeft wat onder de leden,kan niet anders gezien zijn terugval na een geweldige tijdrit waarin hij als een speer naar boven ging.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #784588

  volgende

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #767307

  Interview met Evenepoel:”IK en Wout van Aert”

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #766111

  “presentie”=presentatie

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #766110

  Raymond Kerfstoks sprak over “Pótsjekar” i.p.v Pogáčar.Namen op deze manier verbasteren in een presentie getuigt van onkunde of een slechte voorbereiding.Vind wel dat deze man zichzelf (te) graag hoort spreken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #761371

  Hij deed het niet “zomaar’ maar op een bijzondere wijze.Een slipper in de modder met val,een schoenenwissel,een fietswissel,een achterstand van 25sec op een ontketende en goed rijdende Pidcock,en dan winnen.Zeer knappe prestatie!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #746062

  het is weer zover,doei

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #746061

  doei

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #739511

  @Rahimns. We verschillen van mening, dat kan. Maar dan een andere mening als”echte onzin” te betitelen is niet mijn methode om gelijk te krijgen. De namen die jij noemt zijn hardrijders, zoals Tony, maar hebben m.i. niet de ‘statuur’ die Tony Martin in het peloton had. We verschillen gewoon van mening, soit. Zonder dat ik daar een kwalificatie aanhang. In Nice (TdF 2020) legde Tony Martin de koers eigenhandig stil als geaccepteerde ‘patron’.Ik zie dat de door jouw genoemde renners niet doen, laat staan dat het peloton daar gehoor aan geeft.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #739444

  Op kop (kunnen) rijden in dienst van een gezamelijk doel is 1, maar minstens zo belangrijk is je uitstraling en ‘positie’ in het peloton.
  Affini e.a. zullen ook heel lang en hard op kop kunnnen rijden maar moeten hun ‘positie’ en ‘respect’ noch bevechten in het peloton. Dat is een kwestie van tijd en ervaring. Zie ook Tim de Klerk. Ze zullen dat bij TJV hoe dan ook (voorlopig) gaan missen.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #738914

  Inderdaad bezopen en onverstaanbaar. Respectloos gedrag t.o.v. kijkers en sponsoren. Had die man tegen zichzelf in bescherming genomen en hem van tafel gestuurd nu hij die verantwoordelijkheid zelf niet aan kan.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #737231

  Jan Hermsen en Bobby Traksel zijn wat mij betreft het absolute dieptepunt als wielercommentator.Ze doen niet onder voor elkaar en zakken regelmatig door de absolute ondergrens.Honderden voorbeelden te noemen van gebrek aan kennis m.b.t. taalvaardigheid: woordenschat en zinformulering (Traksel!), alertheid ‘in de koers’, herkenning van renners, uitspraak van namen, ‘lezen’ van de koers, algemene kennis, achtergronden van het merendeel van de renners in het huidige peloton, cultuur van het land waar de koers plaatsvindt en duidelijke sym-en antipathieën als het gaat om ploegen en renners. De lat ligt niet hoog bij ES of de ondergrens ligt op de bodem.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #725997

  @RV deze rubriek heet “je mening over het wielercommentaar”. Grappig dat als iemand dan een mening geeft, jij dat kwalificeert als “mauwen” omdat jij een tegengestelde of andere mening hebt. Je bezondigt je overigens wel meer aan ‘rare fratsen’ waarbij je je eigen narratief m.i vaak wat te hoog inschat.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #724196

  O, ja nog even over Jan Hermsen en Traksel. Voor mij de absolute dieptepunten wat betreft wielercommentaar.Wat een armoede zowel in kennis, taalvaardigheid, alertheid, herkenning, koersinzicht als voorkeuren (en dus ook afkeur). Eigenlijk alles ontbreekt wat een goede wielercommentator als bagage moet hebben.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #724192

  Wuyts tijdens de 1e etappe Vuelta: “Pogacar en van Aert zijn geflikt door Roglic tijdens de Olympische wegrit. Afgezien weer van deze feitelijke onjuistheid, gebaseerd op zijn anti-TJV gedrag vind ik wel degelijk dat van Aert geflikt is. Niet door Roglic maar door R.Evenepoel, die daarna ook niets presteerde in de tijdrit. Maar dat kreeg deze man niet door de strot.Goed dat hij gepensioneerd wordt.Tijd is voorbij!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #724184

  @Kelderfan [email protected] Rahimns spelen graag ping-pong. Ik kan daar best van genieten😀

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 200)

Headlines