Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)
 • In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #933921

  Vindt het een topspel. Tov Scorito vind ik de wissels, en dat de monumenten zwaarder meetellen, een vërbetering. Geldt ook dat de kopmannen niet zwaar meetellen. Wat mij betreft kunnen er neer voorjaarsklassiekers toegevoegd worden voor volgend jaar.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #706973

  Mooie tour tot nu toe. Genieten vd Nederlanders, aanvallend gereden. Alleen vandaag toch echt punten van Ala verwacht!

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #698104

  Wil een topsprinter/ groene trui kandidaat meenemen, naast Colbrelli. Keuze erg lastig. Van Aert gaat niet voor groen. Bennet niet geheel fit, hoe gaat hij dit jaar in de heuvels doen? Ewan laat regelmatig lopen als hij niet kan winnen. maar als enige sprinter absoluut de kopman. Demare in mijn ogen niet sneller dan Bennet en Ewan, maar wel regelmatig. Gelijkwaardig met Merlier/Philipsen. Merlier neem ik sowieso niet. 1 vd snelsten, maar heeft vaak iets. Rijdt volgens mij niet uit. Philipsen geblesseerd. Moet teveel rekening houden met Merlier. Sagan heeft al giro gereden en verloor van Demare vorig jaar de Paarse trui.Overige sprinters vallen af. Lasig…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698096

  Heerlijk dat gepuzzel. Team grote deels klaar. Grootste vraagteken: Wout van Aert. Weet het echt nog niet. Gaat niet voor groen. Scoort op itt. Kans op dagen in het geel. Wint misschien 1 a 2 etappes, teampunten. Of ik neem een topsprinter (Demare/Ewan) naast Bennet. Bennet niet geheel fit. En dan wissel ik een goedkope sprinter in voor Bessenger voor compensatie van Aert op itt. Ben benieuwd hoe Wout het vandaag doet. Dilemma!!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690611

  Vergeet Valverde als goedkopere alternatief

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #690610

  Ik heb meer mijn twijfels van Aert en Alaphilppe. Veel goedkopere alternatieven zijn bv Fuglsang, Lutchenko, Woods. Van Aert en Alaphilppe hebben beide een goede tijdrit en kunnen kan het geel pakken na de tijdrit. Maar dan kan vooral Roglic of Pogacar ook al het geel hebben. Beide strijden om elke seconde in de 1e etappes. Dit geldt ook voor Thomas. Ik neem sowieso Roglic, Pogacar en Thomas. Moet ik dan ook de dure van Aert en Alaphilppe erbij nemen. Of de eerder genoemde goedkopere alternatieven. En dan is van Aert nog onzeker over zijn fitheid. Hoe denken jullie hierover?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675875

  @ Daan Brakenhoff ; thanx!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #675853

  Vraagteken over opstellen Moscon. Krijgt hij de vrijheid van Ineos om de rose trui te bemachtigen. Hij staat kort in AK. Of knechten voor Bernal/ Sivakov. In principe genoeg knechten nog over voor de kopmannen.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #673804

  @ La Primavera, een briljante post van je 😃. Ben ervan bewust vanaf punt 26. Toch blij als het straks begin. Dan kan ik gelukkig niet meer wisselen.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #673782

  Wat een intensief spel is dit toch voor mijn hersenpannetje. Ene kant vind ik het super om te puzzelen. Andere kant zit ik met regelmaat tegen een “psychose” aan. Ben blij dat het gaat beginnen, weer rust in mijn hoofd. Ben er uit (geloof ik).
  Probeer nu niet meer te wisselen. Ik ga vol voor Bernal, Evenepoel, Ewan en Groenewegen. ” No Guts No Glory”.
  Succes iedereen!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #670469

  @arjanzvob
  Bedankt voor je reactie. Hiervan was ik op de hoogte, maar leuk dat je meedenkt.
  Heb nu een twijfel tussen Vendrame en Moscon.

  Vendrame vlakke sprint, zelden top 5. Overleeft wel een heuvel, dan een sprint pakt hij de punten. Weinig teampunten

  Moscon weer in vorm. Allrounder. Kan tijdrijden, kan de heuvels aan, is een afmaker. Verwacht ook veel teampunten (Bernal, Ganna, Sivakov? )Hoeveel vrijheid krijgt hij van zijn ploeg?

  Zeg het maar. Vendrame of Moscon?? Of beide te duur voor 1500?

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #670441

  @ Signore Cipolla
  Bedankt voor je snelle reactie en helder antwoord.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #670435

  @nasibal

  Snap 1 ding nog niet, doe het spelletje niet zo lang. Hoop dat je me wilt helpen. Stel ik heb Bernal niet in mijn team, maar Moscon wel. Bernal rijdt dagen in het rose en wint Giro. Krijg ik dan teampunten voor Moscon?
  Werd mij niet geheel duidelijk in de spelregels.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #609467

  Yes, minder stress vanaf nu. Na uitvallen van Barbier, 8 renners in koers na 1 week. Geen stress meer voor de juiste renner te wisselen. En dat na de eerste week. Balen…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #576230

  Wie kan duidelijkheid verschaffen bij team Israël. Welke sprinters gaan naar de tour. Zabel, Hofstetter, Greipel en of Barbier. En voor wie wordt de sprint dan aangetrokken?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 15)

Headlines