Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 187)
 • In reactie op: Vuelta a Espana Scorito: Budgetspel #300746

  Jeeeej, gewonnen! Mn tactiek bleek aardig in elkaar te zitten. De tweestrijd tussen Froome en Nibali is wellicht wat uitgebleven, maar ze hebben me met hun eerste en tweede plaats wel de nodige punten opgeleverd in de klassementen. Daarnaast met Poels, Nieve en Moscon de juiste knechten gekozen. Tijdens de sprint kon ik met oa Trentin, Kragh, Haller, Oss en Schwarzmann op de nodige punten rekenen. Aan mn aanvallers heb ik spijtig genoeg niet zo bijster veel gehad.

  Lange tijd gingen m’n normale team en m’n budgetteam gelijk op, maar uiteindelijk kwam ik logischerwijs toch klassementsmannen tekort om tot het einde bovenin mee te doen met dit team. In de algemene poule 2325ste geworden en dus bij de beste 6,8% geëindigd. Prima dus! Wat mij betreft houden we deze variant er lekker in. Hartstikke leuk!

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #292737

  Roche staat op twee seconden van het rood. Wie weet sprint hij zelf wel mee, zoals hij dat in zijn jongere jaren dikwijls deed. :)

  In reactie op: Vuelta a Espana Scorito: Budgetspel #292736

  Haha, mijn budgetteam doet het inderdaad beter dan mijn normale team: 26ste met budget en 70ste met normale team. Wanneer de Chavesjes en Aru’s flink punten gaan pakken, zal de pret snel voorbij zijn, maar voor nu is het wel geinig. Vandaag moet ik er met m’n spintteam nog wel bij kunnen blijven.

  Tactiek in de bergen: alles op Froome (met drie knechten) en daarnaast hopen dat Nibali en Roche hun vorm vasthouden. Jongens als De La Cruz, Moreno, Roson, Navarro en Anton moeten dan voor de overige punten zorgen. Ik ben benieuwd waar dit schip strandt!

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #292339

  Ik ga gewoon voor Froome als captain. Zowel bergop al dalend in orde. Verder:
  – Poels
  – Nibali
  – Majka
  – Roche
  – De La Cruz
  – Alaphilippe
  – Moreno
  – Kelderman

  Op de bank: Contador, Zakarin, A. Yates en Pozzovivo. Dat wordt vast huilen. :)

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #292310

  @ben_pronk Je bent waarschijnlijk niet de enige die denkt dat LLS goed kan dalen. De vraag is echter of hij er nog bij zit na twee lastige beklimmingen in de finale.

  Ik denk dat het vandaag tussen een stuk of 15 klassementsmannen gaat. Ook voor Alaphilippe is het net even wat te zwaar, vrees ik. Voor de zekerheid neem ik ‘m vandaag mee, maar kopman wordt hij zeker niet.

  In reactie op: Vuelta a Espana Scorito: Budgetspel #286450

  Ik doe ook graag weer mee. Leuk! 25 of 30 miljoen maakt me niet zo veel uit.

  In reactie op: Tour de France Scorito: budgetspel #283472

  Ik vond het een erg leuk experiment! Leuk ook hoe er verschillende tactieken zijn toegepast en de selecties meer van elkaar verschilden dan bij het normale spel. Na het snelle verlies van Sagan had ik het even moeilijk, maar uiteindelijk dik tevreden met een vierde plek. Ik zeg: bij de Vuelta maken we weer een budgetvariant.

  In reactie op: Tour de France Scorito: budgetspel #276163

  @Barry24 De nummer 1 heeft zich niet aan het budget gehouden. Kan hij eruit worden gehaald?

  In reactie op: Tour de France Scorito: budgetspel #275144

  @Kpenty Het had slechter gekund! Wat is Demare in bloedvorm zeg, dat hij op zo’n aankomst gewoon zesde wordt.

  Ik had vandaag een meer dan uitstekende dag met mijn team. Alleen Swift pakte geen punten en de gehele top 3 in m’n team met Sagan als kopman. Opgeschoven naar een derde plek in het klassement, wellicht dat er na de punten van het jongerenklassement nog iets wijzigt. Morgen wordt weer een lastige dag zonder Kittel.

  In reactie op: Tour de France Scorito: budgetspel #274501

  Ja, de bezem moet er flink doorheen inderdaad. Irritant dit.

  In reactie op: Adopteer een Tourrenner #274131

  Juichen is wat overdreven voor een 38e plaats, maar Nils heeft een prima tijdrit afgewerkt. Helaas geen feestje in de ploeg ’s avonds, want kopman Martin moest genoegen nemen met een plek net naast het podium. Morgen de ballen uit de broek werken voor Alex.

  In reactie op: Tour de France Scorito: budgetspel #274125

  Nou, aangezien mijn normale team door het wegvallen van Valverde en Izagirre aardig naar de vaantjes is, probeer ik hier maar het beste van te maken. Vandaag met 190 punten een uitstekend begin. Heb de twee dure zekerheidjes (in mijn ogen Sagan en Froome) gekozen en daarna vooral ook naar multi-inzetbaarheid gekeken. Uiteraard is dat met dit budget niet voor alle renners uit het team mogelijk. Voor elk type etappe heb ik daarnaast geprobeerd een waardig kopman te hebben. Dit is het eindresultaat:

  Froome
  D. Martin
  Meintjes
  Henao
  Buchmann
  Bennett
  Bakelants
  Pauwels

  Küng
  Cummings
  Sütterlin
  Bodnar

  Naesen
  Gilbert

  Sagan
  Matthews
  Groenewegen
  Boasson Hagen
  Swift
  Boudat

  In reactie op: Adopteer een Tourrenner #272859

  Ik adopteer met alle liefde Nils Politt. Wellicht kan ik morgen al juichen wanneer hij een zeer behoorlijke tijdrit heeft gereden.

  In reactie op: Tour de France Scorito #272708

  @nasibal Heb ik uiteraard gedaan. Denk dat we het erover eens zijn dat de ritten waarin Cavendish, Kittel en Greipel wonnen (totaal 6) zeker niet lastig waren. Rit 11 waarin Sagan zijn trucje met Bodnar en Froome deed ook niet. Die waarin hij voor Kristoff en Enger wint is inderdaad lastiger te noemen, maar ook in deze Tour zitten een paar lastige sprintetappes. Zeker in de laatste week. Afijn, 8 om 9 als je het mij vraagt.

  In reactie op: Tour de France Scorito #272688

  Ik kom er deze Tour gewoon echt niet uit. Heb iedere renner de revue laten passeren, maar ik ben met geen enkele 20 man echt tevreden. Twijfel nu ineens om Contador te selecteren. Ik heb die jongen nog nooit meegenomen, omdat hij simpelweg niet presteert (in de Tour met Scorito). En dan de verdeling tussen klassement en sprint. Iedereen lijkt er haast van overtuigd dat je een dik sprintteam nodig hebt, maar er is welgeteld 1 potentiële sprintetappe meer dan vorig jaar. Zaten jullie toen ook zo ruim in de sprinters? Ik niet in ieder geval. Wellicht het heroverwegen waard. ;)

  In reactie op: Slechtste tour de france renners #271617

  Wim Vansevenant lijkt me een zekerheidje.

  In reactie op: Tour de France 2017 GC #270291

  1. Froome
  2. Quintana
  3. Bardet
  4. Porte
  5. Meintjes
  6. D. Martin
  7. Fuglsang
  8. Contador
  9. Valverde
  10. Aru
  11. Talansky
  12. Buchmann
  13. Henao
  14. Yates
  15. Ulissi
  16. Mollema
  17. Chaves
  18. Pinot
  19. Majka
  20. Bakelants

  In reactie op: Tour de France Scorito #269186

  @FrankSteenbergen Bennati en Rojas zijn van die renners die op de meest onmogelijke momenten ineens een goede uitslag rijden. Niet bepaald renners waar je op kunt bouwen voor je sprintploeg. Hun focus zal vooral liggen op het knechten voor Quintana en Valverde.

  In reactie op: Tour de France Scorito: budgetspel #267945

  Oh, wat is dit leuk! Even vlug een team in elkaar gezet, maar het is echt helemaal geen onaardig stel bij elkaar. Merk dat in de bergen wel echt veel meer de focus ligt op aanvallers. Klein probleempje: WAAR VIND IK TIJD!!!?!?!?! Mijn leven was al verloren met het invullen van de normale poule. Laat het maar gauw 1 juli zijn.

  In reactie op: Tour de France Scorito: budgetspel #267881

  @Barry24 Ah, dat lijkt me inderdaad ook. Ik las het alsof het een doorgestuurd bericht was, maar eigenlijk wijst niets daarop. Mooi dat het zo geregeld is.

  In reactie op: Tour de France Scorito: budgetspel #267853

  Is het de bedoeling dat ze een lijstje ontvangen van de deelnemende tweede accounts? Of zijn ze zelf zo pienter en zien ze op een of andere manier dat een “illegaal” tweede account meedoet aan het budgetspel? Dat laatste toch wel, niet?

  In reactie op: Tour de France Scorito: budgetspel #267735

  Ik wil ook wel meedoen, maar inderdaad alleen als het geen gevolgen heeft voor originele spel/account. 30 miljoen lijkt me prima! Misschien is het dan ook leuk om renners (en dan met name potentiële pareltjes) niet te benoemen en de revue te laten passeren voor de start van het spel. Anders bestaat de kans dat je uiteindelijk alsnog in dezelfde vijver vist.

  In reactie op: Tour de France Scorito #267522

  @wceendt

  Juist, dan zou ik ‘m misschien ook wel in m’n team houden. Bij mij springt Bardet in ieder geval in het gat dat Valverde achterlaat, verder een klimplekje wat opgewaardeerd. Quintana, Contador en Greipel komen er bij mij ook niet in.

  In reactie op: Tour de France Scorito #267519

  @WCEendT

  Je zou bijvoorbeeld je sprint- of klimteam in de breedte sterker kunnen maken. Of – hoe gek het ook klinkt – meer zekerheid voor het klassement inbouwen. Ik kan natuurlijk niet inschatten waar je eventueel versterking kan gebruiken en welke renners je wel en niet wilt.

  In reactie op: Tour de France Scorito #267513

  @vasnd

  Bij een vergelijking met vorig jaar is het inderdaad niet helemaal fair om alleen naar het puntenaantal te kijken dat hij verzamelde in de Tour. Onder andere de rest van het seizoen speelt natuurlijk mee. Maar dan nog: 4,5 miljoen vind ik echt te veel centen. Ook gezien het parcours, waarin hij eigenlijk maar een keer de uitgesproken favoriet is en in die rit ook nog een behoorlijk wat concurrentie heeft.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 187)

Laatste nieuws