Aangemaakte reacties

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #834924

  Walscheid?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #825981

  Coquard of Dainese is nu nog mijn enige twijfel. Wat vinden jullie?

  In reactie op: Andere Tijden Sport – De Nacht van Rasmussen #193409

  Volgens mij vertelt Rasmussen in zijn boek dat hij Cassani niets verwijt en dat Cassani in een verslag enthousiast vertelde dat hij Rasmussen was tegengekomen en als een bezetene aan het trainen was (zonder dat te koppelen aan Mexico).

  Daarna is heeft de bond/pers dat wel gekoppeld en heeft men hem er mee geconfronteerd. Extreem ongelukkige samenloop van omstandigheden dus.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #88509

  Wat mij stoort zijn niet enkel de fouten maar vooral het blijven volharden in die fouten, zo van, de kijker merkt het toch niet. Daarnaast is het commentaar van de NOS ook gewoon ontzettend saai. Alsof ze verslag doen van een begrafenis. En als derde: altijd weer diezelfde terugkerende verhalen en meningen over het nieuwe wielrennen, te lichte fietsen en roekeloosheid. Vroeger was alles beter. Bleh. Gebruik die tijd om in te zoomen op de renners (hun geschiedenis, ambitie, uitspraken) en het parcours (waar kan het gebeuren, wie won er 3 jaar geleden etc).

  In reactie op: Wijnreder Tour de France game #84439

  Ik twifel tussen Sepulvida en Kangert. Theorie Kangert: misschien dat ie in de trein bergop punten pakt

  In reactie op: Wijnreder Tour de France game #84336

  Dat heb ik idd gelezen, dus resultaat van de lloeg in ploegenklassement uitslag. In dat geval snap ik niet waarom Tinkoff dan zo’n slimme keuze zou zijn

  In reactie op: Wijnreder Tour de France game #84327

  Hoe werkt die puntentelling van de ploeg die je kiest? Is dat als er een renner uit die ploeg in de top 5 eindigt of is het als die ploeg als geheel volgens ploegenklassement tdf in de top 5 eindigt/staat? In het eerste geval zou Tinkof de beste optie zijn vanwege Sagan, in het tweede Sky/movi/astana

  In reactie op: Bijnaam Kruijswijk #71454

  Kruissie!!!

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #65701

  Weet iemand van jullie hoeveel er in de wielersport aan doping bestrijding uitgegeven wordt? Las ergens in een rapport €6,5m door de UCI maar die schijnen het programma naar onafhankelijke instanties te verplaatsen.

  Mijn punt: wat als je nou alle anti-doping maatregelen killt en ploegen enkel nog door objectieve en maandelijks roulerende artsen zou laten begeleiden ipv hun eigen artsen? Die dan weer verantwoording afleggen aan elkaar en een onafhankelijk orgaan daarboven. Zou die simpele oplossing (voorkomen) niet gewoon veel beter werken dan het huidige achter de feiten aanjagen (genezen)?

  In reactie op: Training, toertochten en wedstrijden #57265

  Misschien via de bossen heen (wind tegen) en via de dijk terug (wind mee), dan lijkt het me prima mogelijk. Over open wegen met dat soort wind moet je echt een hele goede amateur zijn om 33 gemiddeld te halen. Dus respect! De profs haalden bij GW met volle wind tegen in het open net de 25.

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)

Headlines