Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 53)
 • In reactie op: Wielerklassiekers! #383868

  We zijn nog steeds op zoek…

  In reactie op: Transfers 2017-2018 #285526

  LTJ heeft interesse in Terpstra! Benieuwd of dat wederzijds is…

  In reactie op: Wielerklassiekers Manager spel #230096

  Aanmelden op de wachtlijst is wel nodig. Tijd kun je zelf voor een groot deel bepalen. We verwachten wel regelmatige aanwezigheid op het forum en beantwoording van pm’s. Maar dat lijkt mij logisch

  In reactie op: Wielerklassiekers Manager spel #229984

  Er is een nieuw team vrij gekomen: Team Roompot. Het is wel een team dat een goede en slimme manager kan gebruiken, want is namelijk één van de mindere teams op WK. Momenteel gemanaged als tweede team door een ervaren manager. Team Roompot heeft nog wel prima renners die je mogelijkheden bieden, zoals: Anacona, Zurlo, O’Connor, Norman Hansen, Arcas, Preidler en Bernard. En wie weet gaat Diaz Gallego je nog aardig verrassen. Meld je aan op ons forum, je bent welkom!

  In reactie op: Wielerklassiekers Manager spel #225058

  En we zitten weer vol. Aanmelden op de wachtlijst kan altijd.

  In reactie op: Wielerklassiekers Manager spel #224564

  Een nieuwe plek is vrij gekomen voor nu nog Team Colombia, maar de naam wordt gewijzigd naar Bahrein Merida Pro Team (tenzij je heel snel bent met aanmelden en een voorkeur hebt voor een andere beschikbare naam). Het team kan wel wat vers bloed gebruiken en je kunt dan ook ruim 200 miljoen besteden voor het aankopen van neoprofs. De huidige toppers van het team zijn o.a. Barta, Van den Broeck, Scarponi, Lutsenko en aardige talenten als Hepburn, Raïm en Zordan.

  Meld je aan en we helpen je graag op weg!

  In reactie op: Wf Wielerprono.be #208301

  Gefeliciteerd Reyn! Dat was een mooie ultieme jump á la Chaves. Jammer ik had de overwinning bijna in de pocket…

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #202316

  @xistnc: bron is Procycling. Nu niet bij de hand, maar zal eens kijken of ik de directe tekst zsm hier kan kopiëren.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #202261

  Iemand meer inzicht in de ontwikkelingen die Procycling schetste in het laatste magazine over de Vuelta? De kritiek daarin op LTJ is niet van de lucht, de Telegraaf heeft daar ook al eerder over bericht. Er schijnt nu een onderzoek te lopen, door de sponsors geïnitieerd, naar het (schijnbaar autoritaire) beleid van dhr. Plugge… Het klinkt niet best en is natuurlijk geen goede basis voor topprestaties.

  In reactie op: Wf Wielerprono.be #193167

  Gewonnen:D. Op naar de Vuelta!

  In reactie op: Wf Wielerprono.be #175652

  Mooi podium, en inderdaad op naar de Tour. Wat lastig om daar met een volledige selectie te verschijnen. Na vier renners zijn mijn punten al op…

  Alle spijtoptanten (twee keer niet meegedaan) heb ik verwijderd uit ons team. Hopelijk doet de rest allemaal mee voor een hoge teamscore!

  @Finz: valt best mee. Maakt een interessant spelelement. Wie zet je op non-transferable en wie koop je in vlak voor een ronde? Noud (geloof ik) pikte net Uran bij mij vandaan voor de Giro. Dat gaat hem waarschijnlijk ver brengen. Dat geld heb ik maar weer gebruikt om Tejay vG binnen te halen.

  Het spel is niet gericht om het inkopen van zoveel mogelijk goede renners, maar om zo hoog mogelijk aantal punten binnen te halen. Daar brengen ze verschillende tacktieken voor in. Ik vind het op deze manier juist meer uitdagend worden en beter dan spelletjes waar je simpel renners selecteert die bij je blijven en punten scoren. Je moet hier veel meer bij de pinken zijn en slim handelen.

  Up! Kom op meld je aan! Hartstikke leuk spel

  We kunnen nog wel wat meer leden gebruiken. Er wordt hard gewerkt aan het spel, met vaak updates. Zo zijn onlangs clausules toegevoegd waardoor je renners bij andere managers kunt oppikken. Die renners kun je beschermen door ze ‘non transferable’ aan te vinken of de vraagprijs te verhogen (moet je wel voor betalen).

  In reactie op: Wf Wielerprono.be #162027

  Ik doe weer mee

  In reactie op: CyclingFantasy Game – Het beheren van uw eigen team #139977

  Gefeliciteerd Luuk met de Haai van Messina!

  Vannacht weer nieuwe kansen voor Aru, Tejay en Degenkolb.

  In reactie op: CyclingFantasy Game – Het beheren van uw eigen team #139332

  Je moet je renners registreren om punten en geld te kunnen scoren. Gelukkig doen ze veel voorwerk door de renners te markeren als ze zeker (groen) of verwacht (oranje) starten.

  Ik zit nog te wachten op mijn eerste grote aankoop. Gaviria, Bardet en Thomas zijn al mislukt. Gelukkig al wel Barguil, Bevin en Meintjes binnen kunnen halen.

  In reactie op: CyclingFantasy Game – Het beheren van uw eigen team #138941

  @Jeje dat kan. Je zet ze op de markt en dan kan ik of een ander je een bod doen. Die kun je op elk tijdstip accepteren. Als het goed is blijft een door jou aangeboden renner zo’n 24 uur staan of tot na afloop deadline.

  In reactie op: CyclingFantasy Game – Het beheren van uw eigen team #138930

  Je begint met 15 willekeurige renners. Die kun je ook op de markt zetten. Robot ‘Cyclingfantasy’ biedt renners aan en biedt ook op de door jouw aangeboden renners. Met bieden moet je een voor jou goede prijs bieden waarmee je denkt de renner binnen te halen. Boden van concurrenten zijn niet te zien. Als je ziet dat er veel mee bieden en het een goede renner is (bijv. Valverde) dan kan het zijn dat je hem pas aan je team kunt toevoegen als je 5 miljoen boven marktwaarde biedt. Het proces van bieden en winnen/verliezen leer je snel trouwens;).

  Elke nacht verschijnen na de deadline nieuwe renners op de markt. Het is van Zuid-Amerikaanse makers en daar is het dan dag JeJe;).

  Er is geen max aan renners.

  Wat betreft met voorspellen:
  – podium correct per stage: 50k bonus
  – GC correct: 200k

  Er is volgens mij nog geen manier om geld kwijt te raken. Ben dus benieuwd hoe dit verloopt als je dit spel een tijd speelt. Misschien als een renner als Cancellara met pensioen gaat en je er geen budget voor terug krijgt.

  In reactie op: CyclingFantasy Game – Het beheren van uw eigen team #138320

  Kom op, drie participanten is wel erg weinig dames en heren..

  In reactie op: CyclingFantasy Game – Het beheren van uw eigen team #138037

  Aan de lopende band verschijnen er renners op de ‘markt’ je kunt daar ook je eigen renners op plaatsen. Op die manier verhandel je je team om tot een beter team te komen.

  Aan de andere kant moet je je registreren met je renners voor aankomende wedstrijden waar ze punten en geld voor je binnen halen. Nog niet alle UCI-races zijn toegevoegd aan de kalender. Het zijn er nu weer meer dan vorig jaar, het spel moet dus nog verder uitgebouwd worden.

  Verder kun je weddenschappen met geld tegen elkaar afsluiten en uitslagen voorspellen. Hoe dat precies werkt moet ik ook nog uitvinden;)

  In reactie op: CyclingFantasy Game – Het beheren van uw eigen team #138019

  Ps wees snel met aanmelden zodat je in deze league snel goede renners kunt aanschaffen op de ‘veiling’

  In reactie op: CyclingFantasy Game – Het beheren van uw eigen team #138010

  I already participate. Nice setup and they are still fine tuning it. Via twitter they quickly respond on questions about the game. I’ll join Noud!

  In reactie op: Wielerklassiekers Manager spel #128210

  Een nieuw team is vrij: AG2R La Mondiale. Dit team bevat o.a. supertalent Fabio Aru en kasseikoning Roelandts en de volgende talenten: Sean de Bie, Jonas Ahlstrand, Lasse Norman Hansen. Verder nog renners als Gatto, Belgisch kampioen van Hecke en Bouet.

  Meld je aan en je kunt direct beginnen met handelen en één of meerdere van deze renners een transfer laten maken in onderhandeling met één van je medemanagers. Zo kun je bouwen aan een echt eigen team met eigen favorieten waardoor het volgen van de wielerkoersen nog leuker wordt. Begin januari is het ook mogelijk om nieuwe renners aan te trekken, met name de U23-renners die prof worden. Wij noemen dit de neoverkoop.

  Meld je aan en wij helpen je sowieso op weg om het spel te leren kennen.

  In reactie op: Wielerklassiekers Manager spel #98476

  Een nieuwe ploeg is vrij: Europcar. Met toppers als Theo Bos, Bouhanni, Malori, Peraud, Turgot en Voeckler, en talenten als Skjerping en Manzin zit je helemaal goed om punten te scoren, geld te verdienen en nieuwe talenten aan te kopen. Of je kunt gelijk gaan handelen en één of meerdere van deze renners een transfer laten maken in onderhandeling met één van je medemanagers. Zo kun je bouwen aan een echt eigen team met eigen favorieten waardoor het volgen van de wielerkoersen nog leuker wordt.

  Meld je aan en wij helpen je sowieso op weg om het spel te leren kennen.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 53)

Net binnen