Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 741)
 • In reactie op: Zweeler 2018 #330700

  @Christian

  Goed om te weten. Schandalig percentage en reden om eens te gaan minderen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #330473

  @Jandepandaman

  Jij mag natuurlijk vinden dat dat volstrekt onzin is, maar er zijn duidelijk aanwijsbare redenen want op zich kun je zien dat eigenlijk geen enkele andere klassementsman van een andere ploeg de Volta Limburg Classic rijdt in voorbereiding op de Giro en Vuelta. Grischa Niermann heeft in 2010 nog met Menchov in de ploeg gereden, en Menchov startte dat jaar in de Tour of Belgium als enige klassementsman, en dat was ook een rare keuze qua voorbereiding. Vervolgens ging Menchov dan ook naar Geox eind dat seizoen. En omdat Denis toen ook tot eind Februari in Rusland heeft getraind zoals Bennett nu in Nieuw-Zeeland kun je die parallel trekken. Tevens krijgt Bennett gewoon niet genoeg TTT ondersteuning omdat er een hele sprinttrein mee gaat naar de Vuelta. Ondanks dat de Vuelta dit jaar met een ITT is het gewoon een heel groot nadeel gebleken de laatste jaren als je niet start met voldoende TTT ondersteuning in de Vuelta. En daarbij Verhoeven is geen Frans Maassen, die ’t beter doet met Grisha Niermann als aanvoerder.

  @Wittetrui

  Geen moeite uiteraard. :P

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #330466

  Oh maar hebben ze dan wel genoeg TTT kwaliteiten om Roglic te ondersteunen, want Gesink koerst al in Parijs – Nice, en omdat hij daar nog weinig tijd verloren heeft kan hij misschien ook wel voor een klassement gaan, zeker omdat Bennett waarschijnlijk weg gaat nu hij de Volta Limburg Classic rijdt, waar ze misschien met Castelijns beter een extra renner aan hadden kunnen trekken. Dan hoef je ook geen vijf man meer naar de Tirreno te sturen voor de sprinttrein omdat Castelijns vorig jaar nog tweede werd in een andere Nederlandse koers en daarmee had je dus ruimte kunnen creëren voor Tolhoek of Bouwman in de Tirreno. En als Maassen ambitie heeft omdat hij met Niermann in dezelfde auto heeft gezeten dan hadden ze dat gewoon moeten doen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #330396

  Waarom zijn Tolhoek of Bouwman vandaag niet actief in de Tirreno?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #329568

  Ze kunnen nou eenmaal niet overal starten. Ik zie overigens ook gewoon niet in wat bepaalde renners hier nu hadden kunnen toevoegen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #329453

  Misschien kunnen ze die van Aert eens proberen te polsen. Deed het niet onaardig vandaag.

  En anders als het in MSR weer koud gaat worden misschien Ciolek uit zijn pensioen proberen te halen?

  In reactie op: Zweeler 2018 #329090

  Uitvallen van Porte niet echt gunstig voor mijn budgetspel. Heb hem daar in alle vier mijn teams.

  In reactie op: Wielerklassiekers 2! #329035

  Tof! Zou leuk zijn als je mee gaat doen BQS!

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #328952

  @Rahims

  Haha nou daar heb je het al. :p

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #328927

  Ik denk dat het niet heel veel nut heeft voor een bedrijf als een jeugdtalent vanuit jou jeugdtak naar een ander profteam over stapt. Als een Sivakov over 5 jaar de Giro wint gaan er weinig titels verschijnen in kranten met ‘Voormalig jeugdrenner van belofteafdeling BMC wint de Giro’.

  Als Dumoulin vanuit het voormalige Rabobank Development Team was gekomen waren hooguit een paar wielerfanatiekelingen daarvan op de hoogte geweest. Al met al is het super onbevredigend om een belofteteam te hebben en daar vervolgens zelf nauwelijks de vruchten van te mogen plukken. Als het Jumbo een aantal keer overkomt dat ze een groot talent opleiden dat vervolgens naar een ander profteam gaat zonder een enkele financiële vergoeding zullen ze snel klaar zijn met de jeugdtak.

  Overigens, zelfs als BMC niet doorgaat is het niet meteen ondenkbaar dat een andere sponsor een kans ziet om deze redelijke succesvolle ploeg te sponsoren. Ik denk nog steeds dat het qua naamsbekendheid best wel lonend is om een wielerploeg te sponsoren. In een B2C markt heb ik daar in het verleden eens een Case over gelezen wat het aantal extra aanvragen bij Cofidis was gedurende een Tour de France. In een B2B markt is het wellicht na een paar jaar wel uitgewerkt, omdat je het dan echt puur moet hebben van je extra naamsbekendheid maar wanneer dit eenmaal bereikt is zal het niet meer leiden tot heel veel extra orders.

  Al met al in ieder geval super dat Jumbo zich zo lang committeert aan de wielerploeg!

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #328579

  Lieve Kelderfan,

  Je hele selectie inrichten op het klassement van je klassementsman heeft alleen nut wanneer:
  1) Het parcours zodanig zwaar is dat je klassementsman anders in een vroeg stadium geïsoleerd kan komen te zitten.
  2) Je een dusdanig sterke selectie neer kan zetten dat je de koers in handen kunt nemen en de concurrentie echt pijn kan doen.
  3) Je verwacht in een heel vroeg stadium in de leiderstrui komt te zitten en je je leiderstrui met hand en tand moet verdedigen.

  Wat dat betreft:
  1) Het parcours is niet dusdanig zwaar. Bennett en Roglic moeten overal samen kunnen overleven dat de laatste slotklim/slotheuvel en dus hoef je niet echt bang te zijn dat Roglic in een vroeg stadium van de etappe helemaal alleen komt te zitten.
  2) Geen enkele selectie die TLJ hier op zou kunnen stellen buiten een selectie waar je ook Kruijswijk/Gesink mee zou nemen gaat sterk genoeg zijn om de echte machtsblokken pijn te doen. De kans dat Sky en wellicht ook Bora e.d. altijd met meer man overblijven voor de finale is gewoon heel erg groot, zelfs als je echt je allersterkste team op zou stellen.
  3) Zelfs als Roglic na etappe 4 de leiderstrui al zou pakken volgen er daarna eigenlijk geen etappes waar je sterke klimknechten nodig hebt om het gat te dichten met je concurrenten. De kans is behoorlijk groot dat een van Emden best lang bij kan blijven en werk op kan knappen in etappe 5 & 6.

  Dus vertel nu eens, waarom zou er naast het koppel Roglic/Bennett zoveel extra ondersteuning nodig zijn?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #328392

  Op zich met je eens, al is het wel een gegeven dat Roglic juist de laatste weken echt vaak in dit soort omstandigheden heeft getraind. Op de Teide trainde hij in de sneeuw en nu in Slovenie is het ook erg koud. Dus wellicht spreekt dat wel wat meer in zijn voordeel dan bij mannen die uit Abu Dhabi e.d. komen.

  Maar uiteindelijk is het gewoon giswerk of Roglic hier een rol van betekenis kan spelen. Hij heeft het nog nooit in een klassieker laten zien, maar dat gaat bij hem de laatste 2 jaar natuurlijk overal op, totdat weer blijkt dat hij een volgende stap heeft gezet. Maar uiteindelijk zou ik ook niet teveel risico met hem nemen.

  In reactie op: Megaflits Wielerspel Voorjaar 2018 #327986

  Redelijk begin, maar toch enorm zuur dat het groepje zich nog liet inlopen tijdens de Omloop. Met Colbrelli, Trentin, Lutsenko, Stybar, van Aert en Naesen was ik daar toch goed vertegenwoordigd.

  In de Strade mogen Stybar, Moscon, Felline, Keukeleire, Lutsenko en van Aert het gaan doen.

  In reactie op: Zweeler 2018 #327247

  Haha hier ook. Vorig jaar speelde ik Valgren overal, nu nergens. Top! :p

  In reactie op: Zweeler 2018 #327208

  Veel dezelfde keuzes hier Lynda, zelfs Kung. Alleen Matthews had ik geloof ik geen plek voor en voor Oss ook niet. :p

  In reactie op: Zweeler 2018 #326746

  Ik raad jullie ook allemaal aan om Edmondson vooral niet te nemen. :)

  In reactie op: Zweeler 2018 #326662

  Yup, alle verrassingen beginnen als knechten aan het voorseizoen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #326315

  Dat bod van 100k was van mij. En inderdaad, mogelijkheden genoeg om een goede renner te worden.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #326226

  Hij wordt wel pas 22 op dag 49. Maar normaal gesproken zou hij volgens mij 21 zijn geworden op dag 49 als je hem op dag 1 had gehuurd. Dus uiteindelijk verlies je er een jaar mee. Maar er schijnt een nieuw systeem te zijn waardoor leeftijd minder uitmaakt. Persoonlijk vind ik het wel een nadeel dat hij geboren is als Sprinter met al redelijke basis stats op SP/FR/TQ. Daardoor moet hij toch al rond de 47-48 maxen om zijn klimmerspotentieel op CL/DH/HL waar te maken.

  Ik ga denk ik wel meebieden, maar ik ga niet tot 200+ verwacht ik, ook omdat ik financieel niet meer dezelfde portemonnee heb als een paar maanden geleden.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #326183

  Dat is een heel groot talent dus inderdaad kun je zomaar 200k+ voor krijgen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #326182

  220, je gaat altijd uit van het minimale aantal punten op de skill. Dus VG = 80 en AV = 60. Dat tel je dan bij elkaar op en dan kom je dus uiteraard op 220.

  In reactie op: Zweeler 2018 #324184

  Jesus Herrada heb ik ook echt in alle 6 mijn teams (4x budget en 2x gewoon jaarspel). Doet het goed, maar is uiteraard ook nog wel erg vroeg om echt conclusies te gaan trekken over hem.

  Of Gorka bij de beste zes renners uit de G groep gaat horen betwijfel ik ook nog. Was duidelijk dat hij in het begin wel veel ruimte zou krijgen, maar met Nibali, Pozzovivo en de vast weer aansterkende broer van Gorka betwijfel ik of dat zo gaat blijven. In die groep lijken me Haas, Luis Leon Sanchez en Cort op voorhand nu al geen mindere keuzes, terwijl het bij bijvoorbeeld SKA, Gaudu, Kung, Terpstra, Spilak en Soler ook nog wel even afwachten is. Van mijn twee teams zou ik alleen Pantano nu inruilen voor Gorka op het moment. ;)

  In reactie op: Zweeler 2018 #324169

  Ja ik vind dat allemaal nog niet zoveel zeggend, als ik kijk naar de nummer 1 op dit moment heeft die slechts 5 renners die nog nergens gescoord hebben, twee uit de B-Categorie, twee uit de F-Categorie en 1 uit de G-Categorie.

  Als ik dan naar mijn eigen teams kijk zie ik in het eerste team:
  – Dumoulin (A-Categorie): Nog niet gestart aan seizoen
  – Quintana (A-Categorie): Nog geen races gereden waar hij kan scoren
  – Nibali (B-Categorie): Net gestart aan zijn seizoen in Oman
  – Matthews (B-Categorie): Nog niet gestart aan seizoen

  Dan verder nog coureurs als Bardet, Trentin, G. Thomas, Boasson Hagen, en een heel pak aan F, G & H renners die nog niet hebben kunnen scoren.

  Bij mijn tweede team is dat een heel eind vergelijkbaar met o.a. Dumoulin, D. Martin, Aru, Landa, G. Thomas, Uran, Wellens, Trentin. Die eigenlijk nog niet echt aan het seizoen begonnen zijn.

  Er zijn misschien drie renners waarover je nu al kunt zeggen dat ze succesvolle keuzes lijken: Viviani, Impey & LL Sanchez.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #324054

  Het is niet off-topic het ging om gokken op voetbal. Jou reactie is off-topic door tussen de regels door eigenlijk te gaan beweren dat Surplace liegt over zijn gokwinsten omdat het volgens jou helemaal niet mogelijk is op lange termijn te winnen. Laat die gast hier gewoon even lekker blij zijn met zijn winst.

  Nee die oude zuurpruim van een 8.6 ziet een mogelijkheid om volledig onnodig af te gaan geven op iemand en maakt er gebruik van. Je bent gewoon een irritant zuigertje die zelden een waardevolle bijdrage weet te leveren aan het forum.

  Maar goed, weer genoeg aandacht besteed aan jou.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #324008

  @LyndaLid

  Ik meen me te herinneren dat hij vorig jaar ook ergens zo’n hele irritante fase had, wellicht ook in het begin van het seizoen. Daarna is hij me wat minder opgevallen en werd het volgens mij wat meer inhoudelijk. Maar de irritante reacties waarmee hij pretendeert zijn eigen algemeenheden te kunnen projecteren op iedereen die hij niet kent zijn inderdaad enorm ergerlijk.

  Mooie pot gisteren trouwens tussen Juventus & Tottenham.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 741)

Volg hier