Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 77)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #527372

  Typen op een smartphone is niet mijn ding zo te zien.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #527371

  Worst vingers…

  Nogmaals en nu zonder typfouten.

  Een blokkeer functie voor bepaalde leden zou ik wel kunnen waarderen.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #527370

  Een blokker functie die je per lid aan kunt zetten zou ik wel kunnen waarderen.

  Het voorgaande reageeende lid zou in ieder geval de eeerste zijn.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #211519

  Net alsof? Probeer je nu iemand ergens van te overtuigen of wat? Ik heb genoeg voetbal wedstrijden bezocht in mijn leven om te weten dat deze proleten in elk stadion zitten.

  Er is schijnbaar ook weinig verschil tussen Belgische voetbal en Belgische Veldritfans…

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #211517

  Een aantal Belgen heeft zich gisteren weer van zijn beste kant laten zien. Na het gooien van plastic bekers en het spugen naar Nederlandse Veldrijders kunnen we daar nu het gooien van brandende fakkels naar een familievak bij voegen. Stelletje proleten.

  In reactie op: Olympische Spelen Rio 2016 #195381

  Kunnen ze daar ook iets mee winnen dan?

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #176838

  Prachtig… De banners welkom in ek land kunnen weer weg..

  Hoogmoed komt voor de val.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #148264

  @klootje

  Griezmann ging toch aardig alleen op Zoet af in Eindhoven, Zoet pakte die bal gewoon geweldig.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #148222

  @klootje

  Op welke manier hadden ze het verdiend om door te gaan? Over 2 wedstrijden bekeken duidelijk de mindere, en maar sporadisch iets anders kunnen doen dan tegenhouden. Niks geks natuurlijk.

  In reactie op: Overige sport #146155

  Sport, doping en de politiek zijn in Rusland onlosmakelijk met elkaar verbonden, dat werd wel duidelijk in de docu “Geheimsache Doping, wie Rusland seine Sieger macht” en alle gevallen in de afgelopen jaren. Het wordt de sporters/trainers vanuit de overheid verplicht om hier aan mee te doen. Zo niet dan is het einde carrière in het beste geval, of terminatie in het slechtste geval : http://www.volkskrant.nl/buitenland/-overleden-antidopingchef-rusland-wilde-boekje-open-doen~a4248953/

  In reactie op: Overige sport #141082

  De jury was gewoon biased. Cijfers en puntentelling zijn er om onderscheid te maken, waanneer dit op een of andere mogelijkheid niet lukt dan is het systeem flawed. Nu doe je net of die enkele gemiste pogingen op de laatste dunk de doorslag zouden moeten geven terwijl in werkelijkheid alleen shaq van de gehele jury deze “regel” hanteerde.

  In reactie op: Overige sport #140920

  Zoals je al zei, Jordan deed die dunk al in 1988 en ook die was met een voetje over de lijn (net zoals beide dunks van Lavine). De algemene mening op de verschillende nieuws sites en fora zijn behoorlijk eensgezind, en ik deel die mening; Gordon is de winnaar.

  In reactie op: Overige sport #140895

  @ 8.6

  De dunks van Lavine waren zeker goed maar die van Gordon waren iets bijzonder. Vooral die over stuff, en onder beide benen door. Dat was by far de beste dunk van de avond.

  In reactie op: Overige sport #140870

  Aaron Gordon verdiende het om te winnen, zijn dunks waren gewoon beter dan die van lavine.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #121550

  Het winnen van een jeugd ek/wk zegt natuurlijk helemaal niks over de toekomt. Zie jong Nederland in 2006 en 2007.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #116838

  Als er 1 land is dat zich vanwege sportprestaties uit het verleden moet weerhouden van leedvermaak dan is het dat Belgenland wel.

  Het geheugen van een goudvis blijkbaar.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #116823

  Van mij hoeven ze die rhinestone cowboy de komende jaren ook niet meer op te roepen.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #111677

  @8.6

  Discussie niks uitmaakt? It’s serious business!

  Nee het volgende plaatje is vaak van toepassing, maar het blijft gewoon zo leuk.

  https://religionannarbor.files.wordpress.com/2011/02/someone_is_wrong_on_the_internet1.jpg

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #111670

  @klootje
  Fijne dag!

  @8,6
  Vragen of we niks beter te doen hebben om je vervolgens in de discussie te mengen, tsja….
  Ik persoonlijk heb ook niet de illusie dat we de aansluiting in Europa nog gaan maken zoals ook al herhaaldelijk door mij aangegeven, maar ik heb hier ook totaal geen probleem mee.

  btw. vond ik hier de discussie best schappelijk verlopen, stuk beter dan wanneer ik vroeger in de plaatselijke kroeg met mijn maten PSV-Ajax ging kijken onder het genot van wat pilsjes (zo’n 10 km van Eindhoven af met alleen maar psv-ers)

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #111661

  @klootje Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet

  Het begint een beetje kleuterschool niveau aan te nemen zo, hij reageert op zo’n manier dus doe ik het ook, idd te simpel voor woorden.

  Dat Van Basten meer bereikt heeft in zijn leven dan wie dan ook vind ik een behoorlijke uitspraak. Vooral aangezien het nogal betrekkelijk is wat iemand bereikt en hoe dat in verhouding staat met de prestaties van andere mensen op een ander vlak… Maar wanneer jij dat vindt is dat je goed recht. Ik persoonlijk hecht meer waarde aan maatschappelijke prestaties in vergelijk met prestaties op een voetbal veld. De rancune komt voort uit het feit dat hij door de “revolutie” een mooie baan op bestuurlijk niveau binnen Ajax is mis gelopen, het bovenstaande verhaal is namelijk niks nieuws en heeft hij in 2011 ook al een keer naar buiten gebracht, met daaruit de volgende passage:

  “Van Basten stelt dat gebleken is dat de verzoeningscommissie geen eenheid heeft kunnen brengen, waardoor hij geen werkbare situatie voor zichzelf ziet ontstaan bij Ajax. ‘Ik vind het jammer , omdat ik het zag als een mooie uitdaging. Maar niet in een onwerkbare situatie.”

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #111644

  wat ik lees is blablabla rancune blablabla.

  Heel het verhaal kan meteen de prullenbak in wanneer er geen vergelijk wordt gemaakt met wat er was gebeurd wanneer de “revolutie” niet plaats had gevonden. Jaren achtereen werd een beleid neergezet door passanten (zoals door van Basten en Jol) die vervolgens een jaar/ anderhalf jaar later weer weg waren. Gevolg, een hoop ongewenste krachten op de loonlijst met langlopende contracten. Als dit zich voort had gezet waar had Ajax dan nu gestaan? Net zoals Twente onder verscherpt toezicht van de knvb? Of zoals Feyenoord een aantal jaren geleden waarbij alleen spelers konden worden gehaald wanneer de vader hiervan het salaris betaalde?

  Bij een verandering op het bestuurlijke niveau van een niet goed draaiende organisatie horen slachtoffers, dat dit voor Marco moeilijk te begrijpen is mij niet vreemd, het is tenslotte maar een voetballer.
  Vervolgens begint de beste man over dat echte talenten niet op te leiden zijn maar zich aandienen, maar begint dan wel te zeuren dat er in de 5 jaar door Ajax geen echte toptalenten zijn opgeleid? Hypocriet much…?
  Ook neemt hij bij het kijken naar de talenten niet de moeite om verder te kijken dan het eerste elftal (talenten zoals Nouri, van de Beek enz.) waarbij hij 3 talenten weet te melden maar hierin een voetballer als Davy Klaasen vergeet? Komop Marco, you are making an ass of yourself. De mensen die zichzelf op de borst kloppen zie ik ook niet, Marco schijnbaar wel, waar zijn die voorbeelden dan?

  Het is een verhaal van afgeven op mensen zonder concrete voorbeelden: och die van de Sar, dat is toch geen directeur… Nou Marco, wat heeft Edwin (die werd begeleid door Kinsbergen) tot nu toe fout gedaan ?
  “Waar het uiteindelijk om ging is om macht” No shit Sherlock…
  Om maar niet over de ouwe jongens krentenbrood voorbeelden van zijn tijd bij AC Milaan maar niet te spreken, wat is hier de constructieve toevoeging van?

  Puntje bij paaltje 2010-2015:
  – 4 keer kampioen in 5 jaar tijd
  – Ajax bouwt vermogen in vijf jaar op van 39,2 naar 88,1 miljoen euro

  @klootje Kriekejlon, doe toch normaal man en laat de reacties van het niveau pantoffeldiertje maar komen in 1 zin? manmanman, wat laat jij je hier kennen.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #111367

  @klootje kriekelon

  Als er 1 iemand goed bezig was in argumenten ontwijken dan was jij het wel, maar zie da ge weg bent! ;)


  @scotty

  Toch weer gelukt, wij met onze argumenten enzo :)

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #111360

  @klootje Kriekeljon

  Bedankt voor het bevestigen van mijn gedachte, je weet er gewoon geen flikker vanaf met je 8 jaar. Cruijff zijn “revolutie” begon in 2010. dat is dus 1, 2, 3, 4, 5 jaar geleden. Dat jij dus zegt dat het een teringzooi is schat ik dus ook op geen enkele waarde, want zoals eerder aangegeven, zo goed ben je niet geïnformeerd. (en waarom zou een Feyenoord fan dat ook zijn?)

  Dat we de aansluiting met de Europese top zouden gaan maken heb ik nooit geloofd en dit zal ook niet gaan gebeuren ook niet. (ook Ajax fans kunnen kritisch zijn op onze eigen club)

  Ook ben ik benieuwd hoe je wilt dat wij in 5 jaar tijd (ja weer die 5 in plaats van 8 ) een wereldtopper maken? Hebben jullie bij Feyenoord cloning tanks with enhanced growth ofzo? (wereld toppers maak je trouwens niet, die worden geboren en hier heeft de jeugdopleiding totaal geen grip op, die is er om goede speler wat bij te brengen en beter te maken wat aardig lukt aan de lijsten te zien die ik vorige pagina poste)

  Leuk trouwens dat je Scotty beticht van kinderachtig gedoe terwijl je tot voor kort niks anders kon dan mij oneliners in de mond leggen.

  Nu ga ik effe op de grond liggen en bijkomen van het gegeven dat Fellaini een wereldtopper is, bedankt voor dat stukje vermaak.

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #111349

  @kingstown

  sterke post man…

  In reactie op: Algemeen voetbal topic #111345

  @8.6

  Zitten we in Zuid Europa dan? Nee we zitten in Nederland, en de laatste keer dat ik keek heeft ajax “by far” de beste prestaties geleverd hier in Nederland.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 77)

Headlines