Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 156)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486537

  @kelderman, volgens mij zat Steven alleen op de fiets hoor!

  **** Thomas, Van Aert
  ***Kruijswijk, Küng
  **Alaphilippe, Buchman
  *Haga, Porte, Pinot, Bernal

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #485456

  Veel complimenten voor de website en alles eromheen. Maar… taal is nog wel een dingetje. Ook de wielerflits.nl is doorspekt met Vlaamse termen en zinsbouw. Daarnaast zijn grammatica en spelling verre van foutloos. Daar moet een serieuze website toch wel meer werk van maken! Intussen geniet ik volop van jullie aanbod.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #485432

  Neem ik eens een keer een kijkje op dit topic en kom ik niet meer bij van het plezier. Hilarisch! Een gezond wantrouwen is goed, maar als je niet meer onbevangen van de koers kunt genieten en achter elke boom een dopingzondaar bespeurt, ben je te betreuren. Ik vond dat ons aller Thijs Zonneveld vanmorgen ‘In het wiel’ wijze woorden sprak. Vrij vertaald: steek je kop niet in het zand en blijf altijd vragen stellen. Gelukkig mag je bij TJV vragen wat je wilt en ook zoveel als je wilt. Elke renner reageert en antwoordt op elke vraag. Niemand wordt geweerd of geblokt. Dat is bij andere ploegen wel anders.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485001

  Kunnen we nou alsjeblieft een keer ophouden over MVDP? Hij rijdt niet in de Tour, maar er gaat geen dag voorbij dat er over hem gesproken wordt. Nu zelfs hier.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #481953

  Laten we het erop houden dat het net niet was met de trein. We weten inmiddels dat er maar een klein beetje progressie nodig is om alle stukjes in elkaar te laten vallen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #481898

  Heerlijk veelbelovend om te zien dat Groenewegen er echt de pest in heeft!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #481594

  @kelderfan, je spreekt jezelf tegen in je voorlaatste post. Roglic en Kruijswijk wel samen in de TDF maar geen plek voor Dumoulin? Ik sta op het standpunt dat wanneer een toprenner en een topploeg (met raadpleging van andere toprenners) tot het oordeel komen dat het wel mogelijk is, wie zijn wij dan om daaraan te twijfelen?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #478840

  De keuze voor TJV was een heel bewuste keuze van Roglic. Hij heeft zich dankzij de begeleiding van de ploeg razendsnel ontwikkeld. Roglic toonde zich altijd heel tevreden over de ondersteuning. Realistisch. De reden dat er gespeculeerd wordt over een mogelijk vertrek is vooral dat het eigenlijk te mooi is om waar te zijn dat deze man bij TJV rijdt. Het leuke is dat het soms gewoon gebeurt. ;-)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #478511

  Het is wel grappig om bij de NOS te zien dat Plugge nu voor precies dezelfde strategie kiest als bij Wout van Aert.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #476486

  Zo’n verwijzing naar De Tier 2.0 doet me denken aan Bertha 83 die is uitgemolken en naar het slachthuis gaat. Respect voor de sport begint met respect voor de renners.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #475329

  Goedemiddag: Jos van Emden pakt tweede Nederlandse tijdrittitel. Vraag: wie pakte dan de eerste Nederlandse tijdrittitel. De formulering klopt taalkundig niet.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #472967

  Die goeie Tour van Tolhoek was vorig jaar echt geen incident, maar je moet die jonge gasten de tijd geven. Niet meteen parkeren op B-niveau als ze een half seizoen misschien ietsjes minder zijn. Vertrouwen geven, daar gaat het om. Dat doen ze volgens mij goed bij TJV. En dit helpt natuurlijk wel!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #472529

  Als het over die extra klimmer gaat: wat denken jullie van Ben Hermans? Heeft nog niet verlengd, toch?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #471916

  Er kleven voor- en nadelen aan het uitkomen met zowel een klassementsrenner als een sprinter in grote ronden. Met een goeie sprinter kun je druk wegnemen bij de klassementskopman. Daar zijn renners gevoelig voor. Komt bij dat je voor een klassementsrenner niet alleen klimmers meeneemt ter ondersteuning. Daar zijn ook minstens 3 man voor het vlakke bij nodig. Types als Jansen, Martin, Teunissen en Van Aert zet je niet alleen maar in de sprinttrein. Daarvoor hebben ze te veel in huis!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #471127

  Mijn inschatting is dat toen Kruijswijk de besten niet meer kon volgen hij niet geforceerd heeft.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #470068

  Er zijn blijkbaar mensen die denken dat een vormpiek voor 100% maakbaar is. Ondanks alle datagegevens kun je verrast worden. Een mens is nu eenmaal geen robot. Elke ploeg kan de voorbeelden van dat soort ‘verrassingen’ opsommen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #469830

  Het is logisch dat de zwaardere mannen in het tweede deel in het voordeel waren. Daarvan profiteert Van Aert natuurlijk ook. Hij daalt met pakweg 10 kg meer dan Kruijswijk en Yates. Maar wat een prachtige prestatie!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #469743

  @jessevandalen en @witte Trui, ik ben blij dat TJV echt in jonge renners investeert. Dat betekent dat je ze vertrouwen geeft, óók wanneer de ontwikkeling even stokt. Soms ga je twee stappen vooruit en weer eentje terug. Op de lange termijn geeft dat betere resultaten. Het alternatief is dat je met miljoenen strooit om gearriveerde renners te ‘kopen’. De route van TJV vind ik spannender.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #469676

  Het geheugen van sommigen laat te wensen over en daarmee wordt o.a. Tolhoek geen recht gedaan. De Zeeuw reed een prima TDF en ging bergop heel lang mee. Hij was een van de revelaties van de Tour. Daarna reed hij ook nog een prima Classica San Sebastian.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #468422

  @SunwebJumbo

  Benoot past volgens mij inderdaad goed in het plaatje. Sergeant meldt dat hij weggekaapt dreigt te worden bij Lotto-Soudal. Wie weet…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #467879

  Lotto-Soudal heeft meegelezen. Zojuist is de contractverlenging van Lambrecht bevestigd. ;-)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #467842

  In mijn beleving fietste Tony Martin rond met de ziel onder z’n arm en was hij op zoek naar een nieuwe en inspirerende omgeving. TJV sprak hem aan. Hij was een uitzondering en paste precies in het plaatje van TJV. Kittel zou ook zo’n uitzondering kunnen zijn. Overigens verwacht ik dat de ploeg gaat voor jong talent á la De Plus, dat bij voorkeur ook meteen ingezet kan worden voor de ondersteuning van bijvoorbeeld Roglic.

  Op 29/4 werd voor het eerst gemeld dat Lambrecht nagenoeg rond was met Lotto-Soudal. Diezelfde boodschap verscheen rond 22 mei opnieuw in de Belgische media. De contractverlenging is nog niet bevestigd. Hij zou volgens mij prima passen in het plaatje van TJV, maar daar is ook alles mee gezegd. De scouts van de ploeg kwamen al vaker met verrassende aanwinsten. Ik heb daar wel vertrouwen in.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #467724

  Ik vermoed dat Poels geen optie (meer) is voor TJV. Met de beste wil van de wereld kun je hem niet kwalificeren als jong talent. De ploegleiding zal meer kijken naar een type De Plus. Die renner kan uit België komen (Lambrecht) of uit de VS of ergens down under.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #467465

  Alarmbellen? Als iets TJV kenmerkt is het dat ze nooit paniekvoetbal spelen en jouw conclusie werkt op m’n lachspieren, @kelderfan. De wielerploegen van Corendon en Sunweb passen totaal niet bij elkaar. Overigens: er zullen maar héél weinig ‘gearriveerde’ renners aan TJV toegevoegd worden. Ze bouwen het team van onderaf op. Dat heeft o.a. te maken met de screening. Er rijden niet zoveel gasten rond die niet ‘besmet’ zijn door een andere wielercultuur.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 156)