Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 173)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #590543

  Voor de appels met chrome: Command+Shift+R

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #508624

  Mevrouw wordt getraind door Franck Alaphilippe, neef van en bovendien trainer/coach bij DQS.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #488894

  Ik heb geen problemen met de livechat, maar de comments die nu doorlopend langskomen is beneden alle niveau. Het zou mijns inziens goed zijn om tijdens de etappes streng te modereren en users die doorlopend grove onzin uitkramen te bannen. Lees de chat tijdens de beklimming van de Galibier gisteren terug en je kan een prima schifting maken tussen users die wat bijdragen en users die een ban verdienen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #178009

  @all, reageer toch niet op zo’n slappe trollpost van Lutsenkofan, die heeft altijd wat te zeiken.

  Kelderman is goed in vorm! Hopen dat hij niet ziek wordt of van zijn fiets valt en dan gaat het een leuke tour worden!

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #160318

  Het gaat om Simon Yates is nu bevestigd. Verbazingwekkend!

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #160310

  http://www.dailymail.co.uk/sport/othersports/article-3564406/Leading-GB-Cyclist-fails-drugs-test-British-Cycling-plunged-crisis.html

  Oei oei! Een Brits doping geval in de vorm van een raadseltje!
  – betrapt in een race in Maart in Frankrijk (waarschijnlijk Parijs-Nice)
  – vroeger op de baan gereden voor het Britse team (net als elke Britse wegwielrenner)
  – kans op een plek in het Britse team voor Rio (Zeker Parijs-Nice dus)

  Geraint Thomas? Simon Yates? Ben Swift? Ian Stannard? Luke Rowe?

  Stannard heeft niet zoveel gedaan op de baan, Rowe is niet echt kandidaat voor Rio. Thomas zou een shocker zijn als winnaar betrapt worden…

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #153442
  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #152135

  Vanmarcke vandaag in AD:
  ,,Ik heb na elk jaar een aantal voorstellen gedaan en dan is het aan de ploeg om te kijken of er budget voor is,” aldus Vanmarcke. ,,Uiteindelijk is dat helaas steeds niet mogelijk gebleken. En ja, dat is eh… jammer.”
  ” ”
  Vanmarcke: ,,Iedere renner met ambities in een grote koers wil versterking. Hoe sterker je omringd bent, hoe sterker je zelf uit de verf kunt komen. Maar wat kan ik meer doen dan suggesties opperen? Ik kan moeilijk gaan vechten om mijn gelijk te krijgen.”
  ” ”
  Maar rijdt hij in 2017 nog wel voor Lotto-Jumbo nu zijn contract afloopt? ,,De steun rond me, dat is wel iets om over na te denken, bij nieuwe besprekingen,” beseft Vanmarcke

  Dat klinkt toch niet echt hoopvol. Selectief gequote overigens ;-).

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #151983

  Vanmarcke is een geweldige renner! Of hij nou wint of niet maakt hij altijd de koers. Het is een geweldige kerel om achter de microfoon te hebben, een krachtpatser vol passie! Hoop heel erg dat hij bij Lotto-Jumbo blijft. Dat lijkt mij ook helemaal niet zo’n slechte keuze als je bekijkt wat voor ondersteunende ploeg ze bieden in de voorjaarsklassiekers. Zijn toch altijd maar weinig ploegen sterker in het Vlaamse werk (sky, etixx, trek, katusha?). Ook als de taaie ouwe knechten als Tjallingi en Tankink op zijn, staan er weer goede jongeren klaar.

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #150290

  @klootje, nu op je laatste (EDIT: een na laatste) post. Wederom helemaal mee eens. De politiek schiet ook wat mij betreft naarstig tekort. Heel even dacht ik dat Jesse Klaver een nieuwe wind zou doen blazen (sterke ideeën als een luchtbrug en meer), totdat ik er, nadat ik hem 2/3 keer heb horen spreken, achter kwam dat hij in elk verhaaltje hetzelfde schlemielige retorische trucje uitvoert. (namelijk het verhaal reduceren tot iets heel kleins persoonlijks)

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #150286

  @klootje, liep nog een paar posts achter zie ik nu. Ben het helemaal met je eens dat er te weinig transparantie en openheid in de berichtgeving is. Het verdoezelen van feiten is nooit goed en bijna alles komt uiteindelijk toch wel uit. (Dit is overigens iets wat nog niet tot ons kabinet is doorgedrongen. Hoeveel feiten deze club al wel niet heeft proberen te verdoezelen en de hoeveelheid schandalen die daaruit zijn voortgekomen is werkelijk niet te filmen… )

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #150281

  @klootje,
  VARA is inderdaad links, dat weet iedereen. Als Mathijs een rechtse politicus aan tafel heeft zitten is hij veel aanvallender en als er een PvdA-er aan tafel zit praat hij als een teleurgestelde PvdA stemmer. Wat is daar erg aan? De Telegraaf, EenVandaag, Geenstijl, Powned en nog zo’n omroep waarvan ik de naam niet meer weet omdat ze geen programma’s van niveau maken zijn daarentegen weer rechts georiënteerd.

  Wat betreft de NOS ben ik het tot op zekere hoogte helemaal met je eens. Ik vind dat het wel mee valt met hoe links de berichtgeving is van de NOS, het is alleen van een bedroevend niveau. De door Marcel Gelauff ingezette lijn is ronduit triest. Elke vorm van diepgang wordt weggesneden. Zaken worden zelden netjes van twee kanten belicht. Om nog maar te zwijgen over het niveau van de website, vol met smerige clickbait-koppen en sensatie-zoekerij.

  Naar mijn idee pakt dit treurige niveau de ene keer goed en de andere keer slecht uit voor recht dan wel links. Je kan toch moeilijk beweren dat Wilders geen profijt heeft van de sensatiegerichtheid van de media?

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #149998

  @Slice, link werkt niet, maar je bedoelt ongetwijfeld dezelfde imam.

  De reactie vanuit Washington is ook opvallend: http://www.thedailybeast.com/articles/2016/03/22/u-s-officials-bash-shitty-belgian-security-forces.html
  Bevestigd het beeld wel van de beperkte kwaliteit van de Belgische inlichtingendiensten en de slechte organisatie van de politie waardoor vrijbuurten als Schaarbeek en Molenbeek kunnen ontstaan. Lang leve onze wijkagenten!

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #149956

  @Scotty, heb je de reactie op de aanslagen in Brussel van die Rotterdamse imam gelezen?

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #149955

  @Scotty, het is een beetje een kip-ei verhaal. Willen allochtonen zich niet aanpassen omdat ze zich niet geaccepteerd voelen of zijn allochtonen niet goed aangepast omdat ze dat niet willen. Ik denk persoonlijk het eerste, zeker als ik hoor wat er allemaal over deze bevolkingsgroepen geroepen wordt (vooral door Wilders).

  Helemaal eens over Aboutaleb, in hem zie ik iemand die wel fatsoenlijk tegenwicht kan bieden.

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #149953

  Ik denk dat het slecht is en tevens onjuist om PVV-aanhangers weg te zetten als ‘te dom om dat in te zien’ en ‘niet de capaciteit hebben om’. Ik denk dat een heel groot deel van Nederland zich onbegrepen voelt door de politiek. Steun aan Wilders is een manier van protest. Ja, Wilders gaat vaak over de schreef en toont ontzettend weinig fatsoen, maar zijn standpunten zijn natuurlijk gewoon politiek. Ik vind ook niet dat huidige politici zich moeten verlagen naar Wilders’ niveau, maar ze moeten wel blijk geven van begrip aan de gevoelens in de samenleving en daar een realistisch en duidelijk verhaal tegenover zetten. Dat is wat er nu mist.

  Het is grappig dat je de Verenigde Staten aanhaalt want dat is tot op zekere hoogte een zeer treffende vergelijking (en zeer toepasbaar op mijn punt). Wilders en Trump gebruiken vergelijkbare strategieën en zijn om eenzelfde reden erg populair (anti-gevestigde orde (ondanks dat Wilders de langst zittende politicus in de TK is, haha)). Amerika laat echter ook zien wat er in Nederland mist, en dat is een sociaal alternatief dat wel de verbinding heeft met het grootste volk: Nederland heeft geen Bernie Sanders… (Ja ik weet dat hij niet wint, maar hij mobiliseert enorme groepen kiezers die lang vervreemd waren van de Amerikaanse politiek en haalt toch een aanzienlijke hoeveelheid stemmen binnen)

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #149917

  @LL,
  Hoewel ik de strekking van artikel wel kan volgen, en ook wel begrijp waar het vandaan komt, heb ik er een hekel aan om zo’n vergelijking te trekken als stiekeme bondgenoten. Ik ben het pertinent oneens met de stellingname van de PVV, maar stiekeme bondgenoten slaat nergens op. Ik geloof niet dat het doel van de PVV is niet het einde van de open samenleving, en de middelen om dat ´gemeenschappelijke doel´ te bereiken zijn al helemaal verschillend.

  Ik ben het helemaal eens dat polarisatie en verdeeldheid nu het grootste gevaar zijn voor Nederland, maar denk je niet dat zo´n column met zo´n loze vergelijking hier alleen maar aan bijdraagt? De PVV in het kamp van de terroristen plaatsen zorgt er voor dat een gigantische groep Nederlanders die de PVV steunt zich alleen maar meer onbegrepen voelt. Terwijl dat helemaal niet nodig is denk ik. Ik herken de onderbuikgevoelens die de PVV benoemt juist helemaal. Echter als je je verder verdiept, studies bekijkt en wat goede programma’s ziet dan blijken die onderbuikgevoelens niet te kloppen. Is het dan de fout van de PVV om deze gevoelens te benoemen? Nee, het is de zwakte van de rest van de politiek om een fatsoenlijk tegengeluid te geven. Geen enkele partij geeft momenteel de massa het gevoel dat ze begrepen worden en dat er een alternatief is.

  @noud, klinkt interessant, binnenkort eens terugkijken.

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #149700

  @iLLan,
  “Een aantal allochtone gemeenschappen leeft bij een afkeer van alles wat te westers en Amerikaans is. De oplossingen met cursussen en scholing aanbieden hebben we al decennia lang geprobeerd”

  Dat geloof ik niet. Mensen die naar Nederland komen hebben daar een goede reden voor (op de vlucht voor oorlog/vervolging of gewoon op zoek naar een beter leven). Het is de herhaaldelijke teleurstelling, de discriminatie en de uitzichtloze situatie die een afkeer creëert en niet het basis-uitgangspunt. Ik denk dat inclusie de belangrijkste oplossing is. Als dit ons bij groepen allochtonen niet is gelukt, dan is het nog steeds onze zaak om dat alsnog te bewerkstelligen gezien zij wel degelijk onderdeel zijn van onze samenleving.

  Ik begrijp het overigens helemaal dat je pessimistischer wordt van deze tijden, gebeurtenissen en retoriek van onze politiek.

  In reactie op: Het grote off-topic-topic #149692

  Ik heb niet alle betogen volledig gelezen. Ik kan me goed vinden in de posts van RV. Mijn algehele mening over dit onderwerp is op een paar hele goede stukken en afleveringen van programma’s gebaseerd:
  https://decorrespondent.nl/3892/Hier-een-paar-echt-politiek-incorrecte-uitspraken/149627940-d72896fc
  Dit is een ontzettend interessant artikel waar een aantal onderwerpen die ik langs zag komen aan bod komen, inclusief onderbouwing en verwijzingen naar achtergrondinformatie. Bijvoorbeeld de oververtegenwoordiging van allochtonen in de criminaliteitscijfers –> Geen gevolg van etniciteit maar van sociaal-economische positie. De multiculturele samenleving geflopt? Onderzoeksconclusie: ‘Niet diversiteit maar verpaupering en ongelijkheid zijn de bron van sociaal isolement en wantrouwen.’
  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/nieuws/nieuw-college-dwdd-university-beatrice-de-graaf-over-terrorisme
  Beatrice de Graaf is een prettige deskundige op het gebied van terrorisme, de aanpak er van. ‘De belangrijkste les: een, open inclusieve samenleving is altijd het beste wapen om elke terrorismegolf te breken.’

  Ook de eerste aflevering van Op zoek naar Frankrijk is interessant. Het biedt een inkijkje in de ENORME ongelijkheid in Frankrijk, een boeiend gesprek met een jonge moslim en meer. (http://www.npo.nl/op-zoek-naar-frankrijk/20-03-2016/VPWON_1243838)

  Naar mijn mening is er een groot gebrek aan zinnige beschouwing in de Nederlandse media (die meestal ook nog onterecht als links weggezet worden) doordat het veel te veel om hype, sensatie en show gaat.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #146414

  Nu alle berichten over dat alle sporters gewaarschuwd zijn binnendruppelen is de volgende interessante vraag of Meldonium niet hartstikke verslavend is. Misschien konden/kunnen al die jarenlange gebruikers gewoon niet meer zonder…

  In reactie op: Overige sport #146182

  We voegen nog 6 Georgische worstelaars en de Russische volleyballer Markin toe aan het lijstje…

  In reactie op: Overige sport #146164

  @Mattje, Algarve en nu Parijs-Nice.

  In reactie op: Overige sport #146163

  Ik ben dus heel benieuwd of dit middel een maandje of 2 traceerbaar blijft in je bloed/urine, of dat al die sporters zo dom zijn geweest om het gewoon door te slikken na 1 januari. In het eerste geval zouden deze gevallen dubieus zijn omdat ze genomen zijn op het moment dat het nog niet verboden was.

  Aan de andere kant is wat mij betreft iedereen die een of ander medicijn neemt wat ze niet nodig hebben om hun prestaties te verbeteren een dopeur.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #144530

  Ik snap echt drie posts op rij totaal niet waar je het over hebt…

  – het gaat niet om wie en wanneer maar om het sprinttreintje?
  – wat heeft Maaskant met Leezer te maken?
  – wat hebben Boom en Nys met dit topic te maken?

  In reactie op: Het topic der verdachte fietsen #138172

  Nog een mooie beschouwing over dit onderwerp:
  http://inrng.com/2016/02/motors-vs-doping-thoughts/#more-27502


  @Hakkie2
  , net teveel van een medicijn of net niet goed genoeg de ingrediëntenlijst bekijken is natuurlijk minder erg dan een motortje in je fiets stoppen. Maar EPO komt ook écht niet per ongeluk in je bloed. Daar komt nog bij dat waarschijnlijk het gros van de ‘vervuilde-voedingssupplement-verhalen’ gewoon lulsmoesjes zijn.

  Dit is nieuw, anders en niet het zoveelste geval maar het eerste. Ik denk dat dat de heftigheid van de reacties verklaard. Ik vind dat de straf zich moet verhouden met de straffen voor epo/bloeddoping.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 173)

Headlines