Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 33)
 • In reactie op: Scorito Klassiekerspel #238896

  Myk

  ok, gelukkig maar :-)

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel #238845

  Myk

  Ook op eurosport.nl staat dat het alleen live op eurosport 2 wordt uitgezonden helaas :-(

  http://www.eurosport.nl/#watch-schedule__wrapper

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel #238843

  Myk

  @Noud89 waar heb jij dat vandaan? Ik zie in de volgende link dat het libe op eurosport 2 wordt uitgezonden;
  http://www.cyclingweekly.co.uk/news/latest-news/strade-bianche-live-tv-guide-214600

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel #238835

  Myk

  Iemand idee waar het zaterdag wordt uitgezonden? Eurosport heeft nu exclusieve rechten maar Eurosport 1 is gewoon te zien maar Eurosport 2 zit in een betaalpakket…..is toch, zeker ook voor de mooie omgeving, 1 van mijn favoriete wedstrijden….

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel #235160

  Myk

  Iemand een idee van de ranking in het ploegenklassement vorig jaar over de 14 genoemde voorjaarsklassiekers? Lijkt me toch relevant als je je laatse € 500/m uit te geven hebt…….

  In reactie op: Zweeler 2017 #233948

  Myk

  Hier alvast wat info over het Scorito voorjaarsklassiekerspel ;

  https://forum.scorito.com/hc/nl/articles/115002171867-Puntentelling-Klassiekerspel-2017

  Veel voorpret gewenst allemaal :-)

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #173383

  Myk

  Ik heb besloten toch niet mee te doen met het TDF spel en mij teruggetrokken uit de subleage. Ik ga meespelen op Scorito en vind 1 spel wel voldoende. Hoop te genieten van een mooie tour :-)

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #172955

  Myk

  Ik heb me aangemeld voor team 2.

  In reactie op: Scorito Giro 2016 Poule #161772

  Myk

  Weet of dit dillema hier al eerder aan de orde is geweest maar ik heb nog 1 twijfel; of Ewan of Modolo…. Beide 2 mln…..alleen Ewan stapt met zekerheid eerder af en Modolo rijdt uit (indien geen pech, maar zekerheid heb je nooit😁;)….Modolo maakt kans op de puntentrui maar Ewan zie ik eerder een etappe winnen….

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #148105

  Myk

  De verminkte TA en daardoor verrassende einduitslag heeft mij een windeieren gelegd…..in het Jaarspel gestegen naar de 259e plek :-)…..

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #144230

  Myk

  Tegen beter weten in Ewan voor deze race in mijn team opgenomen, was er van overtuigd met hem de winst te pakken. Hij deed het overigens niet slecht maar voor mij in dit spel telde alleen de overwinning….. Volgende week dan maar in de voor mij toch 1 van de mooiste 1 dagswedstrijden…..

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #143896

  Myk

  Top, Wielerflits 2.0 staat bovenaan in de subleague!!!!! Hoewel ik daar nu nog niet aandraag toch leuk, mijn koersen komen nog ;-)

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #143795

  Myk

  Dit is gewoon sadomasochisma; nog snel wat veranderen of toch maar niet…. Hoeveel tijd is er nog…. Aaaaahhhh wordt gek vanmezelf hoop dat het snel kwart voor 12 is :-)

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #143746

  Myk

  Ik heb zelfs 0,6 mln over…. Terwijl ik toch denk een heel evenwichtig team te hebben…jammer dat je die niet kunt inwisselen voor punten :-)…..Slagter is eigenlijk mijn enige vraagteken maar ik vertrouw erop dat hij gewoon het Ardense drieluik rijdt…… Succes allemaal en Xtra leuk dat er nu Wielerflits subleauges zijn.. Ik zie de tweestrijd al losbranden al maakt die laatste subleague natuurlijk geen enkele kans ( ik open alvast de discussies :-)

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #143433

  Myk

  @HF2013 Hahahaha wij nemen de uitdaging aan, leuk:-)

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #143390

  Myk

  Iemand bekend met het programma van Van Baarle en Slagter??? Cannodale/Vaughters is altijd zo irritant laat met zijn opstellingen :-(

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #142851

  Myk

  Voor wat het waard is, maar ik ben eruit en geloof een goed evenwichtig team te hebben opgesteld. Je kunt puzzelen tot je een ons weegt maar je moet nu eenmaal een keer de knoop doorhakken. Ik wens jullie allen veel wijsheid de komende dagen;-)

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #142317

  Myk

  @Sunrider klopt, helemaal eens maar gezien zijn prijs en de renners in ongeveer dezelfde prijsklasse kies ik toch voor de renners waar ik de winnaars verwacht….. Overigens in het wielerjaarsspel heb ik Van Avermaet wel in mijn team opgenomen ;-)

  Hoor net dat R. Keder vandaag is afgestapt…. Is er wat loos of is de laatste rit gewoon teveel voor hem?

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #142262

  Myk

  @ Sunrider Ik heb geen Van Avermaet, ik heb gekozen voor Kristoff, Sagan, Cancellara simpelweg omdat ik deze renners wel een klassieker zie winnen en Van Avermaet helaas niet….tis wel 1 van mijn favoriete renners om zijn niet aflatende aanvalslust…..ik zelf twijfel nog over een viertal renners in de onderste regionen van de prijsklasse; Vichot, Ulissi, Gesink, Vuillermoz, Bardet, Nibali, Paterski, Van Baarle, R. Kreder, de Backer, Gougeard, Senechal….. Vandaag zal min of meer mijn keuzes bepalen….ik kijk naar de spreiding over de verschillende wedstrijden waarbij ik de heuvelklassiekers (omdat dat er eigenlijk maar 2 zijn, nl WP en LBL) onder waardeer qua aantal….hoop dat we allemaal de juiste keuzes maken zodat we flink scoren in de subleage :-)

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #140709

  Myk

  @Sunrider Gesink overweeg ik ook sterk. Vaak wordt gezegd dat hij geen klassiekerrenner is maar heeft hij toch mooie uitslagen gereden. Ik heb begrepen dat hij zijn doelen dit jaar scherper gaat stellen en niet voor een resultaat gaat in een grote ronde. Met het oog op de OS zou het zo maar kunnen zijn dat hij zich toelegd op 1 dagswedstrijden dit jaar. Ik verwacht dat hij idd een positieve verrassing kan zijn :-)

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #140594

  Myk

  Weet iemand misschien een goede website waar de wedstrijdprogramma per renner is terug te vinden? Ik kijk nu op pcs maar deze is vaak niet volledig.

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #140590

  Myk

  En wat te denken van Senechal? Ook nog maar 22…..

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #140524

  Myk

  @FaasjeWilkes
  Herkenbaar die zoektocht naar goedkope pareltjes…. Ik denk aan Gougeard, Dillier en Jungels….. Heb jij nog andere renners in het vizier?

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #140440

  Myk

  @Lyndalid Sprinters heb je echt wel nodig in het team is mijn mening. Vorig jaar stonden Kristoff, Sagan, Degenkolb en Matthews in de top 15 met het aantal behaalde punten.

  In reactie op: Zweeler wielerjaarspel #139604

  Myk

  @Sunrider Om die reden neem ik Alaphilippe niet in mijn team op. Hij heeft ontegenzeggelijk veel talent maar ik denk dat het dit jaar i.v.m. de Pfeiffer het niet voor hem gaat worden.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 33)

Headlines