Aangemaakte reacties

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #391182

  Plouay is soms wel een sprint maar dan vaak met 60 renners oid. Dylan is toch meestal wel bij de eerste 1/3de die afvalt. En anders is hij niet snel meer (nk 2017 bv).
  Hamburg is denk ik meer iets, al zal hij het ook moeilijk krijgen. Daar heb je nog wel grotere pelotons die aankomen soms.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #391181

  Hoog niveau van verweij was lager dan hoe hij paar jaar geleden meerdere jaren rondreed.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #286580

  Ik kijk wedstrijden standaard op sporza, maar vive le velo is gewoon saai geworden. Het gaat driekwart van de tijd niet eens over wielrennen dus het wist totaal niet te boeien. Denk dat karl beter is als analist. Ze zijn verder te braaf en hebben te weinig wielrenners aan tafel.
  Tour du jour overduidelijk het beste. Veel echte kenners aan het woord en snel schakelen. Avondetappe is voor het grote publiek, zodra het interessant dreigt te worden kapt dione af. Omdat ze interessant niet herkent vermoed ik, precies het nadeel van iemand die er niks van weet de leiding te geven.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #286578

  Schaam jullie toch om mart smeets erbij te halen. Wuyts mag dan nationalistisch zijn, Nederlanders krijgen nog steeds extra aandacht. Bij veldrijden krijgen van der haar en vdp bijvoorbeeld net zo goed een Start interview en ze worden hogelijk gewaardeerd.
  Wuyts volgt ook het wielrennen en kijkt zelf meer dan 10 wedstrijden per jaar. Mart smeets wis overduidelijk geen zak meer de laatste 10 jaar, nergens van op de hoogte maar de zeldzame keer dat zn co commentator het wel wist ging ie met z’n grote bek daarover heen. Je mag zn stijl waarderen als presentator, maar iets zinnigs uitkramen tijdens een wedstrijd? Hiermee beledig je de Belgen echt die wel voor mensen kiezen die er iets van proberen te maken en de wedstrijd en tactieken uit proberen te leggen

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #286545

  Ik mis soms de lijstjes met laatste 10 winnaars bij voorbeschouwing. Mag wat mij betreft altijd

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #281188

  Prestatie van Mollema is net zo verdacht als Landa toch

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Headlines