Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,188)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #756102

  @Michiel
  LOL
  Mensen uit Murcia zijn tot alles bereid om hun favoriete ploeg te versterken maar wij maken een uitzondering voor aanstaande vaders. Is de kleine spruit er eenmaal valt natuurlijk niks meer uit te sluiten😄

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #756092

  @Michiel
  Volgens mij niet bij renners met een doorlopend contract, vrije renners zie je wel vaker op het laatste moment worden opgepikt. Natuurlijk is de vraag of het als Tiesj een overstap zou maken de werkelijke deal al eerder is gesloten en ze kozen voor een goed persmoment zeker met de gezinsuitbreiding die speelt bij de fam. Benoot. Ik ga er gewoon van uit dat hij blijft bij DSM en mocht hij alsnog naar TJV komen is het natuurlijk een ijzersterke aanwinst.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #756086

  “Die twee moeten volgend seizoen wederom de WT-punten scoren.”
  Nogal raar dat je Jonas niet eens noemt die werkelijk een karrevracht aan WT punten dit jaar voor de ploeg behaalde en met deze formulering zie je dit hem dus niet herhalen. Verder zie ik met de aankopen en renners die ik nog altijd niet heb afgeschreven zoals Dumoulin en Groenewegen wel meerdere renners in staat om een wellicht wat bescheidener maar toch niet verwaarloze bijdrage te leveren aan het puntentotaal.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #755754

  Tiesj heeft gewoon een contract voor volgend jaar bij DSM, dus ondanks de geruchten is dat voor mij het uitgangspunt. Met zijn vriendin verwacht hij rond deze dagen een gezinsuitbreiding en daarom hoor je verder ook niks. Maar is er een verandering in zijn werkgever voor het komend jaar zullen wij het binnen nu en twee weken weten ivm de trainingskampen van de diverse teams.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #755584

  @Rawolf
  Dank je wel, deel twee komt donderdag las ik maar nu al een erg leuk eerste deel vanuit de volgens LTD mancave van epische proporties in huize van Aert😄

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #755395

  Rohan zie ik niet als een type Martin of Luke Rowe, hij is een veel betere en completere renner die en dat hopen ze bij TJV natuurlijk uit te buiten in de beklimmingen. Eigenlijk wat van Aert in 2020 zo goed deed bergop in dienst zou Dennis volgend jaar moeten gaan doen. Hem de aanloop van een etappe laten controleren past niet denk ik. Nathan is in een verzameling sterren precies de knecht die je nodig hebt voor de ondankbare taken. Wout heeft overduidelijk zijn doel kenbaar gemaakt en daar hoort denk ik een knecht bij en daarom mijn keuze voor Mike. Laporte kun je op tal van terreinen gebruiken maar mocht je net als dit jaar de plannen moeten omgooien is hij ook nog in te zetten voor de vlucht in de overgangsetappes.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #755387

  Ik ga vopr de volgende Tour acht: Roglic, van Aert, Vingegaard, Kuss, Dennis, Laporte, van Hooydonck en Teunissen. Nathan is de opvolger voor Martin en heeft zich in de Vuelta al bewezen. De man voor de eerste uren en in de Roubaix etappe een waardevolle aanvulling. Mike zal als hij meegaat de belangrijke piloot moeten zijn voor Wout in de vlakkere sprints. Steven zie ik met de huidige ploeg niet meteen als een pion omdat hij niet meer goed genoeg is als kopman hetzij schaduwkopman en als knecht zijn renners als Kuss en Dennis beter. Tom lijkt geen dienende rol te willen en je kunt nu eenmaal niet teveel kapiteins op je schip hebben. Enige vraag voor mij is of men ipv Laporte toch niet liever kiest voor een extra tempo klimmer als Foss. Maakt het uit of je nog één extra klimknecht meeneemt voor Primoz, ik zelf denk van niet.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #754787

  @kelderfan
  Het gaat er mij om dat Eenkhoorn zichzelf ziet als een renner voor de klassiekers (misschien dan wel als knecht maar soit), het is een oude wet in het wielrennen dat je een stap vooruit maakt in het voorjaar door een grote ronde te hebben gereden. Pascal zit nu straks in zijn vijfde jaar bij de ploeg en werd nooit geselecteerd voor een grote ronde. Dat vind ik simpelweg te lang omdat naar mijn mening hij in de afgelopen twee seizoenen klaar was voor een selectie. Het is echt opvallend dat hij nooit de kans kreeg die goed is voor zijn ontwikkeling.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #754783

  @Michiel
  Eens hoor en dit is niet alleen bij de klassiekerkern zo want ik zie ook wel het dilemma hoe een jongen als Eenkhoorn zich verder moet ontwikkelen als hij geen grote ronde kan rijden. Dat is voor mij een voorbeeld waar de kracht die de ploeg nu heeft met haar vele goede renners een probleem kan zijn voor het individu. Maar aan de andere kant zag ik een Dekker die wel de Giro mocht doen er er nog niet klaar voor was dus het kan beide kanten op. Toch blijf ik van mening dat talent zich beter kan meten en optrekken met wereldtoppers binnen hun eigen ploeg dan dat ze moeten groeien zonder deze aanwezigheid van mensen als Primoz en Wout.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #754776

  @Michiel
  Voorlopig lijkt het goed te lopen want naast Olav en Gijs zien we volgend jaar al een Mick zijn neus aan het venster steken en dan zal het met Tim ook niet lang meer duren net als hopelijk een Pluimers maar het is altijd een risico dat ploegen met geld gemakzuchtig worden en de originele doelstellingen wat achterop raken. Nogmaals,dat zie ik bij TJV echt niet nu maar men moet er intern wel scherp op blijven dat de doorstroming blijft doorgaan. Maar als jongens eenmaal bij de grote ploeg zitten dan moeten ze het wel zelf afdwingen, net als Primoz, Dylan, Wout en Jonas eerder deden. Jij moet als talent die volgende stap maken naar de top of accepteren dat je een knechten rol vervult.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #754760

  Je kunt er op twee manieren naar kijken, voor het team is een renner als Tiesj erbij een pure kwaliteitsimpuls en vergroot de aanwezigheid van hem bij TJV de winstkansen omdat van Aert nu ook niet de enige pion is diep in de finale van een RVV. Te vaak in de afgelopen seizoenen moest hij of te veel werk zelf verzetten of reed hij tegen een overmacht van met name DQS. Stel dat Benoot komt dan heb je met hem Laporte en Tosh naast een Mike al veel meer body als ploeg.

  Als je kijkt naar de sport in het algemeen is de concentratie van toprenners bij slechts een vier/vijf ploegen niet zo fraai maar net als in het voetbal een onvermijdelijke ontwikkeling. Mijn zorg zit er voornamelijk in dat talentontwikkeling door de rijke ploegen op den duur steeds minder belangrijk wordt want die kopen ze wel als ze doorbreken zonder dat daar een vergoeding voor hun vorige ploegen tegenover staat. Dat is een enorm scheve situatie in het profwielrennen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #754646

  Voor wat betreft Benoot heb ik wel het idee dat hij vertrekt bij DSM gebaseerd op de andere geruchten die Wielerflits als eerste bracht en bleken te kloppen rond die formatie maar of hij dan voor TJV of een UAE kiest zou ik echt niet weten. Zijn eerste prioriteit zal deze dagen bij de gezinsuitbreiding liggen. Vandaar volgens mij de relatieve stilte nu. Maar de ploeg is ook zonder hem weer sterker geworden en dat moet zich dan uitbetalen met name in het voorjaar.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #754518

  Laporte heeft in een interview met het franse Velo Club al iets over zijn programma voor 2022 onthuld. Hij gaat beginnen in de ronde van de Algarve of Valencia daarna een hoogtestage en via Parijs-Nice de klassiekers in met de RVV en Parijs-Roubaix.

  PS: wieler4live was mij voor maar dat mag de pret niet drukken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #753990

  Mick zijn laatste cross is al een behoorlijke tijd terug en Mike zal vooral gebrand zijn om eens een wegseizoen zonder blessure te beginnen. Tim had ik wel verwacht in een aantal wedstrijden maar natuurlijk maakt zijn aanwezigheid ja dan nee geen moer uit voor Wout.

  In reactie op: Team DSM 2021 #753744

  @Quesada
  Zeker ook een optie, ze weten wat ze aan Martijn hebben en wat routine in de ploeg behouden lijkt mij een pré.

  In reactie op: Team DSM 2021 #753740

  Benoot is nog afwachten maar ik dacht dat een World Tour ploeg een minimum van 27 renners onder contract moet hebben wat betekend dat de ploeg nog minimaal 2 renners er bij moet hebben als we aannemen dat Tiesj vertrekt. Inderdaad is het doorschuiven van jongens uit het Development dan de voor de hand liggende optie.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #753130

  @Michiel
  Kan ik je goed in volgen, Tom heeft na zijn periode uit de actieve sport dit jaar een soort van status aparte gekregen voor de OS. Kan ik goed begrijpen maar zijn frasering hier laat het uitschijnen dat hij in de positie is om eisen te stellen en daar denk ik anders over. De pikorde is omgegooid en hij zal weer echt deel uit moeten gaan maken van de ploeg en daarbij past ook in mijn ogen een rekening houden met het teambelang. Soms heb ik het idee dat hoewel hij zei juist naar TJV te gaan om niet langer de enige te zijn waar het binnen een ploeg om draait botst met het verlangen om wel degelijk de numero uno te blijven.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #753060

  @kelderfan
  Eens, maar ik zie de combinatie Tom en Primoz in de TDF niet werken, Roglic is in de pikorde nummer 1 en Tom is daarin weggezakt. Ook de komende Tour zal alles in het teken staan van de strijd om eindwinst en daarbij past alleen een Dumoulin die zich volledig weg kan cijferen. Dat zie ik hem niet doen temeer daar hij een aflopend contract heeft en hij dus alle belang heeft bij het rijden voor zichzelf. Daarbij komt dat de immer piekerende en analyserende Dumoulin naar mijn mening een buitenbeentje is binnen de beoogde tourploeg met types als Wout, Primoz, Rohan en Sepp. Puur mijn inschatting maar ik zie geen geweldige match tussen hem en de overige renners daar.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #753013

  De ploeg moet met veel meer pionnen schaken, stel dat je Jonas naar de Giro wil sturen waar laat je dan Groenewegen?
  Ik denk dat bij zijn verlenging al bepaalde toezeggingen zijn gedaan over deelname Tour volgend jaar en verwacht hem ook aan de start in Kopenhagen. Laat onverlet dat xistnc gelijk heeft als hij zegt dat de logische volgende stap een kopmanschap zou zijn zonder Primoz in de ploeg. Kan prima worden ingevuld met de Vuelta lijkt mij.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #752484

  Renaissance wijst op een post van een reddit user die van mening is dat TJV de lengte van haar renners net onder de 1.90 meter naar boven afrond om zodoende te profiteren van aanpassingen die zijn toegestaan door de UCI aan de fiets voor renners van 1.90 en daarboven Hij noemt daar bij Wout als voorbeeld net als Affini en voormalig lid De Plus. Interessant om te lezen (was in het Engels) maar om meteen van fraude te spreken is voor mij een brug te ver en lijkt mij dus meer bedoeld als een stok om de hond mee te slaan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #752214

  @kelderfan
  Die sneer naar rahimns en zijn werkgever is toch nergens voor nodig. Maar daarnaast vind ik het gemakkelijk schuiven met renners zoals Koen die het werk in de sprinttrein er maar even bij moeten doen een compleet negeren van hun huidige kracht. Koen is nu een pure klimknecht geworden, dan lijkt het mij logisch dat je niet allerlei andere taken nu weer aan hem gaat ophangen. Bovendien kan ik de reactie al weer voorspellen van sommigen als hij door het werk voor een Groenewegen tekort zou komen in de bergen voor een Kruijswijk. Set up to fail noemen de Engelsen dat.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #752189

  Wat hierboven wordt gesteld plus de opmerking dat Dylan een sprinter is voor de niet selectieve etappes en Wout de man voor spurts van een gedecimeerd peloton. Het type Groenewegen zal dus meer mensen nodig hebben voor de positionering al ben ik zelf de eerste om kritisch te zijn op zijn eigen functioneren mbt het treintje. Dit seizoen mij weer vaak geërgerd aan het onvermogen om zijn maats te volgen. Vergelijk dat eens met Kooij in Piemonte of Polen en je ziet wat ik bedoel.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #752123

  Mijn Tourploeg: Roglic, Vingegaard, van Aert, Dennis, van Hooydonck, Teunissen, Kuss en Laporte. Mocht Benoot komen sluit ik niet uit dat hij het plekje van Teunissen inneemt aangezien hij zowel in de eerste wat klassieke week als de bergen van nut kan zijn.
  Giroploeg had ik al genoemd dus dan maar de Vuelta samenstelling: Vingegaard, Kuss, Kruijswijk, Oomen, Gesink, Hofstede, van Dijke en Roosen. Tom is voor mij een wildcard maar als hij een grote ronde doet zie ik hem een keuze maken tussen Giro en Tour. Roglic zie ik niet zo snel weer voor de Vuelta gaan maar dat dacht ik de vorige jaren ook.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #752094

  @Yeez
  ? zou dan een van Hooydonck zijn want je hebt tenminste één Luke Rowe type renner nodig voor al het ondankbare werk in de eerste uren bij deze sterrenformatie. Enige dingetje is de matige Oranje vertegenwoordiging bij dat achttal.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #752089

  @kelderfan
  Je wilt dus Groenewegen met maar twee wagonnetjes de Giro in laten gaan? Dat is gewoon te weinig en de kans dat Mike de Giro gaat rijden is bovendien vrij klein. De reden dat ik de AK renner Foss laat zijn en niet een grotere naam is ook vanwege de dubbele doelstelling denk ik die de ploeg heeft in de Giro. Als je puur gaat voor een zo hoog mogelijke AK notering laat je de sprinter en zijn ondersteuning thuis. Primoz, Jonas en Tom verdienen een complete ploeg in steun voor hun ambities die reiken tot het podium of eindwinst. Steven zou een alternatief kunnen zijn maar ik denk dat hij liever zelf voor de combo Tour Vuelta kiest en daarbij is Tobias een renner met meer toekomst voor zich. Je kunt er trouwens vergif op innemen dat Kuss de Tour gaat rijden.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,188)

Headlines