Aangemaakte reacties

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #477547

  Eigenlijk is de keuze Quintana + 1 punter of Matthews + 3 punter.
  Als alles een beetje goed valt voor Quintana, lijkt me top 3 echt wel haalbaar dit jaar, met of zonder Landa. Vorig jaar echt niet slecht, maar een val. Dit jaar 3x boven de 2.000 meter finish, zou voor hem in zijn voordeel moeten zijn. Waarom zou voor hem niet kunnen gelden “hang je karretje aan bij Ineos”, net als voor Kruijswijk geldt.
  Matthews moet een keuze maken of hij meesprint, ik denk dat ie momenteel intrinsiek op vrijwel alle fronten beter is dan Bol. Ik verwacht dat ze toch echt vol voor groen gaan voor hem. Maar of hij beter is dan Sagan…die was in Zwitserland wel goed.
  Blijft over de 1 vs 3 punter…. daarin kun je vele keuzes maken en die beïnvloeden je uiteindelijke keuze lijkt me

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #458920

  Eens met Timber. Ulissi kan het leuk doen, maar veel minder zekerheid

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #458045

  @ battdev: Vorig jaar waren Bennett en Viviani natuurlijk prima om erbij te hebben, toen nog wat goedkoper (6 en 15). In theorie nu 1 sprintetappe meer dacht ik, maar je moet wel de juiste combi hebben, in ieder geval de ‘cyclamino’ trui, maar da’s een uitdaging, niet wetende wie er uit gaat rijden…. Blijft lastig om uit te vogelen of je de juiste mannen in de juiste etappe kunt opstellen…

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #457379

  Vermoed dat er nog best wat diversiteit overblijft. Je kan maar max 4 renners van 15+ hebben om nog een beetje een team over te houden. Er zullen er genoeg kiezen voor 3, aangevuld met ‘subtoppers’ (qua budget dan), zoals Mollema, Carapaz, Formolo, Jungels, Izagirre… genoeg keuzes. Kans dat de jochies van Ineos als opvulling dienen is dan wel weer groter geworden :)

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)