Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 508)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #653119

  Sorry! Ik zou een boze mail naar scorito sturen als ik jou was ;)

  In reactie op: Scorito-algemeen #653080

  De geluksfactor is juist omlaag. 8/36 heeft minder impact dan 5/18. Daarnaast wordt de juiste C/D coureur een fractie minder bepalend. Het blijft een geluksspelletje, maar het is wel een verbetering.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #652391

  UPDATE

  Brief met link naar Video van Martijn (Scorito): https://drive.google.com/file/d/1V4EHsd3fhQlVgVWBzSkwnTbb8t0Xwvsr/view?usp=sharing

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #652286

  Uit die colincrowd fund pagina wordt wel duidelijk dat ze met een extern customer service centre leads willen genereren, dus dat zal het niet zijn. Ik weet ook echt niet waarom je 10+ mensen voor een EK-spel nodig zou hebben. Eventueel dat het nieuwe OS spel veel development kostte? Daarnaast het toekomstig bestendig maken van de app (en bij extensie de website) zal een aantal man kosten. Ik denk niet dat Martijn maar gewoon wat mensen heeft aangenomen omdat hij het leuk vindt om mensen aan te nemen ;)

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #652283

  @nasibal, in de post van vincent stond op een niet al te constructieve manier geformuleerd dat “wij” geparafraseerd een kleine groep zeikerds zijn. Een deel daarvan kan ik volgen, als er “maar” 5 mensen zich aanmelden is het animo voor een discussie (/ Q&A) niet heel groot. (ongeacht dat dat Scorito ook veel meer had kunnen doen om er voor te zorgen dat er (veel) meer aanmeldingen zouden zijn, al snap ik ook weer dat Martijn dit eerst zo probeerde, dit was voor hem ook een “pilot”. (haha ja dit wel, en de wijziging aan website geen pilot, ik hoor je ironische lach hier :P))

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #652281

  Het had imo niet zo veel zin om door te hameren op de onmogelijkheid van de oude versie van de website. Hij gaf aan dat het de zwakke schakel in hun platform was een daarmee een reëel risico op uitval tijdens het EK vormde. Ik weet gewoon niet of dat wel/niet waar is en hoeveel het kost omdat op te lossen. Ik kan wel zeggen dat ik het niet geloof maar 1) dat is nergens op gebaseerd 2) het creëert een welles/niettus discussie waarmee we echt niet verder gaan komen.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #652280

  @nasibal, er gaan hier zeker mensen zijn die vinden dat “wij” niet kritisch genoeg waren en niet genoeg doorgevraagd hebben. Ik bereid me alweer voor op enkele “leuke” reacties in mijn inbox ;). Maar zoals je zegt, iedereen was welkom en als je dat vindt is mijn preventieve antwoord alvast ga er volgende keer lekker zelf bij zitten :P.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #652279

  De onvrede zou denk ik in absolute aantallen hoger liggen als Scorito het zelf zou pollen (ik heb alleen hier en in één whatsappgroep gedeeld). In percentage zou de onvrede vele malen lager liggen bij bredere poll. Ik ben ook wel benieuwd naar het aantal mensen dat echt niet gaat verlengen. Ik denk dat dat minimaal is. De betrokkenheid van mij en enkele anderen zal wellicht in de toekomst lager zijn. Waar ik eerder Scorito absoluut aan iedereen geïnteresseerd in sportpuzzelspelletjes zou aanraden, is dat nu wel minder. (en na vandaag weer hoger dan het was pak m beet 3 weken geleden)

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #652277

  Ik ben het overigens met @Vincent Lacressonniere eens. Mijn ludieke polletje is door een kleine 300 mensen ingevuld waarvan 93% de wijziging een 1 of 2 gaf (op schaal 1 tot 7). In dit topic hebben een paar handen vol users zich gemeld, en uiteindelijk zijn er maar 5 bereid om daadwerkelijk in gesprek te gaan. Al met al zou ik als ondernemer in deze situatie denken: Storm in een glas water, waait wel over. Dat Martijn dan toch nog zo open het gesprek in gaat getuigd imo van klasse en betrokkenheid van zijn kant. Ongeacht of ik het wel of niet met de gemaakte keuzes verder eens ben.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #652274

  Technisch gezien zei hij dat ze 25 mensen in het dienst hadden, waarvan het grootste deel technisch. Ik heb daar op een gegeven moment 15 developers van gemaakt bij een ander punt. Maar dat ze best een aardig team hebben zitten mag duidelijk zijn.

  En ja de eerste 30 minuten was Martijn aan het woord, maar ik zag dat persoonlijk zelf ook graag op deze manier. Hij gaf de achtergrond goed weer en door die basis hebben we een beter inzicht gekregen in de (on)mogelijkheden die Scorito atm heeft. Zonder de uitleg was de Q&A een stuk ongefundeerder geweest denk ik. Het was wel meer Q&A dan echt discussie, maar dat komt denk ik ook omdat wij gewoon niet op hetzelfde niveau mee kunnen praten. Als hij zegt technisch moet iets om die reden, kan ik daar niet tegen ingaan. Zoals ik het begreep, werkt “servertje erbij” niet als oplossing. (terwijl ik, als leek, wel zoiets zou verwachten)

  Dat de sportzomer met daarin het EK en ik denk ook de OS cruciaal gaan zijn staat wel vast. Ik zou van buitenaf niet willen zeggen dat het hit or miss wordt, maar het heeft alleszins veel van weg. (of god zegene de greep ;) ). Gelukkig lijkt Martijn vertrouwen in “hit” te hebben. Ik hoop het iig met hem mee, maar het lijkt mij ook best risicovol.

  Mbt puzzelen had hij zeker begrip voor. In zijn kern is Martijn zelf ook “gewoon” een fanatieke Scorito-speler. Hij gaf aan al een tijdje met het gamecenter te werken en dat hij snapt dat sommige delen (voor sommigen) suboptimaal zijn. En als iemand 5 miljoen morgen doneert, denk ik dat hij ook andere keuzes zou maken. (al gaf hij wel ook aan dat hij het toch wel wat anders dan wij ervaart, ook wanneer er wel voldoende budget zou zijn, zou het kunnen dat ze de huidige keuze ook gemaakt zouden hebben)

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #652251

  Zojuist hebben we met 5 man + Martijn van Scorito gesproken. Het heeft voor mij een verhelderende werking gehad. Hele korte samenvatting van 70 minuten: Website moest links of rechtsom sowieso vervangen worden omdat het platform van Scorito de piekbelasting tijdens EK niet zou aankunnen (bij schaalvergroting van Scorito naar buitenland toe). Financieel niet haalbaar om website opnieuw te ontwikkelen. Daarom deze versie nu. Op lange termijn eventueel andere mogelijkheden, maar in 2021 sowieso niet. Ik post morgen de video voor de mensen die het hele verhaal met nuance willen. Ik denk dat het vooral interessant is voor eenieder die globaal meer over de visie van Scorito zou willen weten.

  Interessante sidenote:
  * Ze willen met iets van een communicatieplatform komen (met bijvoorbeeld input sessies om ideeen voor quick wins aan de spellen toe te voegen.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #651086

  @Sprunk
  Ik zou zeggen meldt je ook aan voor a.s. maandag. Ik denk het goed is als er meer diverse geluiden gehoord worden en niet alleen de stemmen van de “klagers”.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #651040

  Ik heb mezelf aangemeld. Ik weet niet of we zomaar de 6 halen, ik lees hier (en in mijn inbox/whatsapp) vooral reacties van mensen die aangeven graag het gesprek terug te willen luisteren, maar anderen geschikter vinden om het gesprek aan te gaan. Als iedereen zich zo nederig opstelt (wat ansich bewonderenswaardig is), kan het zijn dat we niet de 6 aanmeldingen halen. (ik heb er geen zich op wat er bij Scorito al is binnen gekomen).

  Het lijkt mij ook geen probleem als iemand die geselecteerd is alsnog daarna vrijwillig zijn/haar plek aan iemand anders afstaat mochten er wel > 6 aanmeldingen zijn.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650808

  Wat Treenert zegt lijkt me ook. Het lijkt mij prima als een ieder die er graag bij wilt zijn zich aanmeldt. Ik denk ook niet dat je daarin lang moet nadenken over ‘de community’ vertegenwoordigen. Met 6 mensen zal er imo vanzelf een discussie met diverse meningen ontstaan. Dus eigenlijk aan allen de oproep, lijkt het je leuk om dit type gesprek te voeren, dan gewoon aanmelden :)

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650778

  Update
  Martijn heeft mij gevraagd om deze brief hier te delen. Hij wil er namelijk zelf liever geen gewoonte van maken om via WF(forum) te communiceren. Voor mij was dit een kleine moeite.

  https://drive.google.com/file/d/1TygLadX2CyX1denr-iijxLrglfDpxW5s/view?usp=sharing

  Om vragen voor te zijn. Nee ik weet niet of de brief nog via andere platformen gedeeld gaat worden.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650656

  Ik heb een in mijn ogen hele nette/toffe reactie van Scorito ontvangen:


  Beste Erik,

  Duidelijk en geen probleem verder.

  Juist om geen tussenschakel te hebben, wilde ik een open sessie waar iedereen aan zou kunnen deelnemen. Om op die manier een directe lijn te creëren. Helaas is het in de tussentijd al spaak gelopen, nadat wij onze uitrol gewoon hebben doorgezet.

  Het was inderdaad helemaal niet nadelig geweest, om je vorige week te melden dat wij ook de andere spellen zouden omzetten. De verdere uitrol van het Gamecenter was voor mij helemaal geen geheim, ik was in de veronderstelling dat de gekozen koers wat dat betreft duidelijk was. Daarom heb ik er ook niet aan gedacht, om dit nog expliciet te vermelden. Ons gesprek had voor mij ook helemaal niet als doel om zaken van mij over te brengen, maar te luisteren naar wat er leeft, om vervolgens in een breder spectrum mijn reactie te geven.

  Ik vind het jammer dat er wordt getwijfeld aan mijn intenties. Ik zou niet eens kunnen bedenken, wat die intenties dan zouden kunnen zijn, anders dan wat ik vooralsnog heb gecommuniceerd. Wat dat betreft ben ik juist een open boek. Het brengen van de boodschap had gewoon veel beter gemoeten, dat heb ik onderschat. En in algemene zin, valt daar voor ons (mij) nog genoeg te verbeteren. Het besluit zelf omtrent het Gamecenter, daar sta ik nog steeds achter. Wat niet wil zeggen, dat ik het sentiment niet begrijp en dat alle deuren dus gesloten zijn.

  De dialoog is wat mij betreft, nog steeds de meest constructieve weg. Op welke wijze, weet ik nog niet. Ik ga daarover nadenken.

  Bedankt voor je inspanning in ieder geval.

  Groeten,

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650638

  @Ab Normaal
  Ik ben niet naïef genoeg om te denken dat Scorito geen wijzigingen meer zou doorvoeren. Wel vind ik het frappant dat je de wijziging dan niet eerder aankondigt en het gesprek met ‘de community’ (bewust?) hier overheen tilt.


  @Starlynk

  Ik heb hetzelfde onderbuik gevoel. Ik/wij trachten door op een constructieve manier de discussie aan te gaan Scorito (gratis) te ‘helpen’. Je zou namelijk denken dat een beter product of een beter verdienmodel een win is voor Scorito. Al zou de meeste feedback zaken zijn waar je niks mee doet, het minste is dat je duidelijkheid krijgt waarom er bepaalde spelers opzeggen. Maar (net als bij elk ander commercieel bedrijf) hoef je niet te luisteren naar je klanten, dat is je goed recht als BV. Of dat verstandig is, is een tweede.

  Er zijn overigens zat scenario’s te bedenken waarin een niche groep van je klanten inderdaad irrelevant voor je bedrijfsvoering zijn. Dat wij een niche groep zijn lijkt me duidelijk. Of we irrelevant zijn, zou kunnen. Ik denk echter de actieve spelers (zoals wij) een katalysator voor je product (kunnen) zijn. Voorheen waren wij gratis brand ambassadors. Er zijn meerdere ontevreden spelers waar ik meegesproken heb die vrienden en collega’s aan Scorito hebben gebracht (al dan niet door het oprichten van subpoules)


  @goodguygert

  Helemaal met je eens. Ik zou ook een veelvoud van het huidige abonnementsbedrag over hebben om het spel te blijven spelen in de oude interface. Ik snap dat het niet voor iedereen geldt, maar €5,- per maand is imo helemaal niks mis mee. Ik zou denk ik zelfs het huidige jaarbedrag per maand willen betalen als er wat extra features bij zouden zitten. (denk aan tweede team met half budget oid)


  @Wielerliefhebbervandeweek

  Omdat ik het niet aan mij vindt om iemands persoonsgegevens openbaar te maken.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650630

  Ik heb op persoonlijke titel het onderstaande gemaild:

  Hoi XXX,
  Ik snap je reactie en begrijp ook je frustratie en kritiek. De reactie die ik nu stuur is op persoonlijke titel en niet ‘namens de community’. 

  Ik ben onverhoopt in een positie terecht gekomen waarin ik de schakel was tussen Scorito en een deel van haar spelers verenigd in het wielerflitsforum. Dit is geen positie waar ik om gevraagd heb, noch naar opzoek was. Nav jullie wijziging had ik het idee dat er met de wijziging door jullie aan een aantal zaken voorbij werd gegaan. Waarbij de belangrijkste is dat voor een deel van de spelers het puzzelplezier via de desktop het grootste deel van het plezier aan Scorito is. Dit heb ik ‘getest’ met een ludieke poll. Uit deze poll bleek dat het overgrote deel van de stemmers (+- 300 atm) het spel op dezelfde manier als ik beleefde. Ik heb daarom de uitslagen van de poll met jullie gedeeld. ik kreeg daarop van jou een uitnodiging om in gesprek te gaan. Omdat ik persoonlijk van mening ben dat als je iets vindt je daar ook het gesprek over niet uit de weg moet gaan ben ik dit aangegaan. 

  In mijn ogen is het daarna mis gegaan. Uit een (misplaatst?) gevoel van verantwoordelijkheid heb ik getracht om de feedback vanuit de wielerflits community te bundelen om mee te nemen in dit gesprek. Hierdoor heb ik argumenten aangehaald die lang niet altijd mijn eigen zijn. Ik was en ben er voorstander van als jij/jullie in directer contact met de spelers de discussie aangaan. Wat er echter gebeurde is dat ik enerzijds als halve vaksbondsvoorman zonder mandaat een deel van de spelers vertegenwoordigde naar jou toe. En anderzijds ik als onbetaalde stroman jouw intenties heb proberen te duiden naar de spelers. 

  Een discussie-sessie lijkt mij op persoonlijke titel nog altijd een goed idee én ik ben zelf nieuwsgierig naar jullie gedachtegang en beleidsoverwegingen. Ik kreeg echter vanuit de community een ‘stortvloed’ aan reacties op het omzetten van de rest van de spellen. Velen achtten dit als ‘bewijs’ van jullie starre houding en gaven aan dat een gesprek wat hen betreft zinloos was. Er leeft twijfel over jou/jullie intenties. Dit is het sentiment wat ik namens deze groep spelers in mijn vorige e-mail trachtte over te brengen. 

  Hoewel ik van mening ben dat je in ons gesprek van vorige week best had kunnen aangeven dat het omzetten van de rest van Scorito zou gaan gebeuren in de periode tussen ons gesprek en het ‘openbare gesprek’ (Ik had dit dan direct in mijn communicatie naar de rest van het wielerflitsforum kunnen meenemen, en ik zie niet in waarom dit nadelig voor jullie zou zijn), zie ik ook dat jij probeert om de dialoog open te houden.

  Als procesverbeteraar by day (en Scorito-klager by night ;) ) stel ik daarom voor om mij als tussenpersoon te schrappen. Mocht jij / mochten jullie nog steeds het de discussie aan willen gaan ben ik daar voorstander van. Ik stel echter voor dat jij/jullie dit dan zelf naar de community uitdragen al dan niet via jullie officiële communicatiekanalen of door een bericht te plaatsen op het openbare wielerflits forum. Het betreffende topic vinden jullie hier: https://www.wielerflits.nl/wielerforum/topic/gesprek-met-scorito-inzake-gamecenter/page/6.

  Met vriendelijke groet,

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650548

  Reactie Scorito

  Beste Erik,

  Deze mail verbaast me eerlijk gezegd. Dat wij het Gamecenter ook voor andere spellen zouden gaan uitrollen en de oude website zouden gaan uitfaseren, was volgens mij toch helder. In ons gesprek heb ik je ook aangegeven dat we het besluit niet zouden terugdraaien. En zelfs al zou ik het willen, dan zou dat dit op korte termijn niet haalbaar zijn.

  Het zou juist heel huichelachtig zijn, als wij onze uitrol in de tussentijd zouden stil leggen, wetende dat we deze koers toch zullen volgen. En dat ik dan voor de vorm jullie aanhoor en dan net doe of ik het besluit zou heroverwegen… Juist dan zou ik jullie niet serieus nemen.

  Wij hebben de afgelopen jaren ons beleid juist afgestemd op de feedback van onze spelers. Het Klassiekerspel is er bijvoorbeeld op verzoek van onze spelers gekomen en de aanpassingen daarin in de eerste edities ook. Maar nu we een aanpassing doorvoeren, waar jullie het niet mee eens zijn, zouden we jullie nooit meer serieus nemen? Sorry hoor, maar daar ga ik niet in mee en is ook totaal niet, zoals ik in de wedstrijd zit.

  Anoniem kritiek uiten is gemakkelijk, op voorhand zeggen dat je toch niet serieus genomen wordt ook.

  Wil je met 5 man in een call? Prima. Wil je met 200 man in een call? Ook goed. Wil je geen call? Geen probleem.

  Maar verwacht van mij geen lulkoek voor de vorm. Van mij krijg je een eerlijk verhaal. Als wij fouten maken, ben ik de eerste om dat te erkennen. Als ik een andere mening heb, dan hoor je het ook. En als iets toezeg, dan mag je me daar aan houden.

  Ik ben zelf minstens zo’n fanatieke Scorito-speler, als dat jullie zijn. Het zou heel raar zijn, als ik wat dat betreft een heel andere mening zou hebben. Een verschil tussen jullie en mij is echter wel, dat ik verantwoordelijkheden heb als ondernemer, naar mijn medewerkers en naar mensen die in Scorito hebben geïnvesteerd. Dat jullie dit inzicht niet hebben, is logisch. Ik vind het wel jammer, dat de discussie zo eenzijdig en zonder nuance wordt gevoerd. Tegelijkertijd besef ik dat dit dit ook te wijten is aan onze communicatie hierin.

  Jij bent namens jullie community naar ons toegekomen, omdat je een toelichting wilde en de discussie wilde aangaan. Volgens mij heb ik dat serieus genomen, door samen daarover een gesprek te hebben. Ik heb je tevens voorgesteld dat ik dit gesprek met iedereen wil voeren, die dit wil. Ik heb je aangegeven dat jullie de setting en de invulling mogen bepalen en ik me daarin schik.

  Dat voorstel staat nog steeds en ik denk dat dit alleen maar kan bijdragen tot begrip aan beide kanten.

  Dus laat maar weten of, hoe en wat je wil, ik haak wel aan (of niet). De bal ligt bij jullie.

  Groeten, XXX

  ————-
  Ik heb geen idee wat we hier mee moeten. Ik snap ansich wel dat hij gepikeerd is, maar denk niet dat we iets gaan bereiken. Ik heb er zoals Condor zei wel een beetje tabak van. Zeker omdat ik er de hele tijd tussen zit, Hier op het forum ben ik regelmatig Scorito aan verdedigen en in de call met Scorito moest ik me nog net niet excuseren voor de beledigingen en bedreigingen die Scorito ontvangen had. (ik chargeer om een punt te maken, dit is niet letterlijk gebeurt).

  Ik ben er ook wel een beetje klaar mee dat de bal steeds bij mij / ons ligt. Als bedrijf zou Scorito mi hier veel beter het voortouw in kunnen nemen.

  Anyhow, mijn abo loopt tot juni. In de tussentijd eens kijken of er concurrenten zijn die soortgelijke spellen aanbieden, want ik weet niet of ik wil verlengen. (zoals velen hier)

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650527

  Ik heb het volgende gemaild:

  Beste XXX,

  Wij, als community, hadden de hoop en verwachting op een tweezijdig feedback gesprek dat naargelang de uitkomst eventueel van invloed zou kunnen zijn op komende veranderingen. De vandaag, zonder verdere communicatie, uitgevoerde overzet van de andere Scorito spellen naar het gamecenter heeft bij veel leden van onze community deze hoop teniet gedaan. Met deze wijziging, precies tussen ons eerste gesprek en de geplande discussie-sessie in, hebben jullie in de ogen van veel van ons aangegeven dat onze feedback niet serieus genomen gaat worden. Er leeft bij ons nu het sentiment dat deze en eventueel toekomstige wijzigingen voldongen feiten zijn, ongeacht eventuele feedback van de spelers. Het is als commercieel bedrijf uiteraard jullie goed recht om jullie eigen koers te bepalen, maar het animo voor de discussie-sessie is hier drastisch door verlaagd. De meeste leden van onze community zijn niet geïnteresseerd in een eenzijdige informatie-sessie waarin jullie het gekozen beleid uitleggen. Er resteren nog slechts enkele personen die eventueel alsnog het gesprek met jullie aan zouden willen gaan. Persoonlijk twijfel ik hoe waardevol zo’n gesprek met slechts enkele spelers voor jullie en voor ons is. 

  Ik hoor graag hoe jij hierin staat.

  Met vriendelijke groet,

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650442

  @pietje precies
  To be fair, ik had met Scorito afgesproken dat we in de loop van deze week zouden afstemmen in welke vorm het gesprek zou plaats vinden. Afhankelijk van aantal deelnemers moesten we nog bepalen welk platform en hoe we het gesprek zouden vormgeven. Dus dat ze me gisteravond mailden is niet zo heel raar.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650390

  @Nasibal
  Uiteraard zal ik het beter verwoorden, ging mij even om de strekking. Bedankt voor je opzetje :)
  Ik wacht even tot vanavond met het sturen van een reactie. Als er namelijk nog mensen zijn die alsnog het gesprek aanwillen, wil ik hen ook nog even de kans geven om te reageren.

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #650367

  Update
  Ik kreeg gisterenavond van Scorito de vraag of we het gesprek volgende week doorgaat. Als ik nu de website zie weet ik ook 99.9% zeker dat dit een informatiesessie wordt ipv discussie. Ansich ben ik wel benieuwd naar de informatie, maar ik weet niet of ik hier nog tijd aan wil ‘verspillen’.

  Ik neig naar een antwoord terug sturen in de trend van: “laat maar zitten, jullie trekken toch jullie eigen plan ongeacht onze feedback (wat overigens jullie goed recht is, maar jammer vinden wij het wel)”.

  Hoe staan jullie hierin?

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #647858

  @nasibal
  Ik vind het ook jammer dat ze er vanuit scorito niet meer ruchtbaarheid aangeven. We moeten alleen niet vergeten dat ook voor scorito deze sessie een nieuw iniatief is. Ik kan me ansich voorstellen dat ze daarom eerst willen kijken hoe dit loopt.

  In flitswiel wordt ongeveer hetzelfde gereageerd op de mogelijkheid tot discussie als hier. Een aantal enthousiast, groot deel wat terughoudender, en een enkeling geeft aan dat de discussie op hem niet van toepassing is.


  @Pietje
  Precies
  Ik zal op een later moment een inventarisatie maken, nu staat het ook “pas” 24 uur online.

  Mijn visie is meer mensen is beter (met als uitzondering van mensen die alleen komen om te schelden). Als “wij” met maar 10 man aankomen is het imo makkelijk voor scorito om onze “problemen” als niche problemen af te wimpelen. (ik zou het als bedrijf dan ook niet heel serieus nemen)


  @Baiskeli

  Ik deel je mening. Ik denk dat scorito hierin nog op twee gedachten hinkt. Ansich zijn ze duidelijk niet onwelwillend om met ons het gesprek aan te gaan. Aan de andere kant willen ze misschien ook geen slapende honden wakker maken.

  @Nasibal2
  Ik denk ook dat er een correlatie is tussen het aantal deelnemers en de kracht van ons statement. Ik stel dan ook voor dat we vriendenpoules, collega’s, twittervrienden wijzen op de mogelijkheid die er nu bestaat om met scorito in discussie te gaan.


  @Pietje
  precies
  Zoals ik hierboven aangeef vind ik het ook jammer dat het (nog?) niet breder is opgezet. Voor nu lijkt het vanuit mijn/ons netwerk te moeten komen.


  @Maia

  Ja diegene waar ik mee sprak gaf aan zelf niet actief te zijn op wielerflits maar dat ze als scorito regelmatig wel hier kijken ja. En ansich is het toch alleen maar goed als zij goed voorbereid die meeting in gaan. Het is in mijn ogen ook geen “wij” tegen “hen” discussie. Uiteindelijk willen allen betrokken partijen hetzelfde (en tof spel om te spelen, wij omdat het ons uren plezier geeft. Scorito omdat zij met betere spellen meer kunnen verdienen (en we moeten niet vergeten dat zij zelf ook “superusers” zijn die volgens mij vanaf hun zolderkamer Scorito als hobby begonnen zijn))


  @Wielerfan999

  Zo beleef ik het inderdaad ook

  @nasibal3
  Helemaal mee eens

  In reactie op: Gesprek met Scorito (inzake Gamecenter) #647779

  Vooralsnog lijkt het enthousiasme inderdaad niet overweldigend. Als mensen hier zouden kunnen aangeven of ze er wel/niet bij zouden willen zijn (mag ook per pm (of whatsapp voor diegene die mijn nummer hebben) dan kan ik zo’n lijst maken. Ik wil niet de aanname doen dat iedereen die zich in dit topic heeft laten zien geïnteresseerd is in overleg met Scorito.

  Ik heb bij Scorito voorgesteld om een nieuwsbrief rond te sturen, maar dat gaan ze niet doen want “ze kunnen de doelgroep daar niet goed genoeg mee targetten.”

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 508)