Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 35)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #752828

  Hallo alle TJV fans en sorry voor de vertraging voor dit bericht, maar ik kon het niet eerder doen:

  AFFINI Edward: 7.5
  BENNETT George: 5
  BOUWMAN Koen: 7.5
  David DEKKER: 6
  Tom DUMOULIN: –
  Eenkhoorn Pascal: 6.5
  FOSS Tobias: 7
  Gesink Robert: 7
  GROENEWEGEN Dylan: 6
  Chris: 6.5
  Hofstede Lennard: 6
  KOOIJ Olav: 7
  Kruijswijk Steven: 5
  Kuss Sepp: 7
  Leemreize Gijs: 7
  MARTENS Paul: 6
  MARTIN Tony: 6
  OOMEN Sam: 6
  PFINGSTEN Christoph: 5
  ROGLIČ Primož: 9
  ROOSEN Timo: 6.5
  TEUNISSEN Mike: 6
  TOLHOEK Antwan: 5
  VAN AERT Wout: 9
  VAN DIJKE Mick: 7
  VAN EMDEN Jos: 6
  VAN HOOYDONCK Nathan: 6.5
  VINGEGAARD Jonas: 9
  WYNANTS Maarten: 6

  Klassiekers: 7
  Rangschikking Spelletjes: 8.5
  Totale waardering: 8
  Een knuffel uit Italië!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #724034

  Geweldige proef van Primoz, bemoedigende start die de goedheid in tijdrijden bevestigt na het Olympisch goud. Het zal dit jaar niet gemakkelijk zijn door de programmawijziging als gevolg van de terugtrekking uit de Ronde van Frankrijk, de concurrentie is van een hoog niveau, maar Roglic is een groot vechter.
  We zullen zien wat er kan gebeuren in etappe 3, waar we de conditie van alle kanshebbers op de overwinning zullen zien.
  Laten we hopen op een goede sprint in Polen in de laatste etappe voor David en Olav!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #719885

  Hallo allemaal, mijn mening is dat het elftal een aantal van 27 100% “starters” zou kunnen hebben, waaraan de jongsten worden toegevoegd (de tot 2024 gepromoveerde neo profs van Dijke en Hessmann) die samen met de andere jongeren uit de academie een parallel ontwikkelingstraject maken, met de mogelijkheid om een mix te maken zoals al meerdere keren is gebeurd.
  Gezien de nieuwe aanwinsten, Laporte, Dennis en, volgens de geruchten, Van der Sande, en de hypothetische verlenging van Harper (wat ik niet erg zou vinden), zou ik graag een ander element zien, misschien een die kan helpen als klimmer (Tolhoek’s vervanger om duidelijk te zijn).
  Nu zou het gezien de Nederlandse matrix van de ploeg natuurlijk mooier zijn als deze renner van deze nationaliteit zou zijn (ik spreek als buitenstaander als Italiaan), ik weet niet of Poels de juiste zou kunnen zijn, of Tusveld, zeker Honoré zou een goede kanshebber zijn in perspectief, maar ik betwijfel of hij bereikbaar is.
  Het team zal in ieder geval opgewassen zijn tegen de taak, de basis is uitstekend en solide, en de concurrentie is van het hoogste niveau.
  Groeten aan allen uit Italië, ik hoop dat de vertaler er iets toonbaars en leesbaars van heeft gemaakt!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #717243

  1) Ganna
  2) Van Aert
  3) Dennis
  4) Cavagna
  5) Dumoulin

  8) Roglic
  …..
  10) Foss

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #715177

  Waaraan is de terugtrekking van Kooij te wijten? Er wordt gezegd dat het te wijten is aan ziekte, meer precieze informatie is er op dit moment niet.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #714535

  De TJV Tour was uiteindelijk uitstekend, gezien hoe het in week 1 was gegaan: 4 etappezeges, 3 WVA gewoonweg fabuleus, talent van zeldzame grootheid…
  De 2e plaats van Jonas, de best mogelijke tegen de Pogacar van vandaag (alleen de beste Roglic en Bernal kunnen hem verslaan), belangrijke klasseringen in de etappes, goed werk van Sepp en jou Mike, het was niet gemakkelijk om slechts 4 te blijven, je aangewezen leider te verliezen, een knecht als Tony of Robert.
  Volgend jaar ben je terug voor het grote doel met zowel Primoz als Jonas.
  Als je 10 krijgt als je de Tour wint voor ons team, dan kan je niet minder dan 9 krijgen!
  Groeten, zoals altijd, uit Italië!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #706130

  Het is logisch te denken dat Team UAE de ploeg versterkt met een element als Bennett, want als ondersteunend element voor de captains heeft hij het goed gedaan.
  Ik kan me voorstellen dat het salaris aanzienlijk kan zijn (UAE en Ineos hebben enorme budgetten), ik betwijfel ook of het de juiste omgeving voor hem kan zijn, we moeten begrijpen welke rol Bennett in de TJV zou moeten hebben en of dit bij hem past.
  Ik zou graag zien dat TJV zich sterk richt op Jonas (deadline 2022) en Tobias als aanvoerders, en dat Bennett in de Giro van 2021 niet aan de verwachtingen heeft voldaan in die rol.
  Ik hoop dat hij blijft, maar er moeten gedeelde voorwaarden zijn, en eerlijk gezegd zou ik me in dat team niet in geringe mate kwaad maken, ook gezien het lot van FFB.
  Er is ook de twijfel van Dumoulin over zijn toekomst en ik hoop dat hij terug zal komen om die renner te zijn die elke grote etappekoers kan winnen, maar TJV zal ook in dit perspectief, met Roglic die 32 jaar wordt, zorgvuldige evaluaties moeten maken, belangrijke enten moeten vinden en, waar mogelijk, de beste talenten in de jeugdploeg moeten houden, ook al is dat niet gemakkelijk met budgetten zoals die van onze rivalen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #705497

  Lutsenko is zeer goed in korte ritten (Tirreno, Parijs-Nice) en op korte, steile beklimmingen, maar op lange termijn en op beklimmingen zoals die van de Tour, Giro en Vuelta heeft hij het steeds moeilijker gekregen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #705491

  Als algemeen resultaat, gezien de omstandigheden van Roglic en WVA, zou ik zeggen dat deze tijdrit zeer goed is, maar het is begrijpelijk dat men spijt heeft van wat het klassement had kunnen zijn en vooral van de omstandigheden van Primoz, want hij had veel nauwer kunnen strijden met Pogacar.
  Maar dat zijn de omstandigheden, het team is nog steeds sterk ondanks het verlies van Gesink, de balans zal het soort race zijn dat ze bij Ineos willen doen en TJV heeft een kans om het goed te doen.
  Ook voor ons zal het geluk keren, zowel in de etappes als in het algemeen klassement!
  P.S.: officieel de verlenging voor onbepaalde tijd met Cervelò!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #702256

  Het belangrijkste vandaag is dat degenen die bij de valpartijen betrokken waren in orde zijn en geen gevolgen hebben voor het vervolg van de Tour, ik denk vooral aan Martin.
  Jammer voor Steven die, net als Lopez, bijna 2′ pakte, terwijl Jonas bij de besten zit, terwijl Primoz echt goed lijkt te zijn.
  Morgen is een goede dag waar we het goed kunnen doen met Wout die niet veel verloren heeft, laten we hopen op geen crashes.
  Een opmerking als ik mag: een etappe als deze voor het begin van de race is overdreven, om altijd de show te bevoordelen creëer je problemen voor de controle van deze nerveuze etappes, geen goede keuze (het had ideaal kunnen zijn voor een 3e of 4e etappe, niet de beginetappe), maar dit is slechts een persoonlijke mening.
  Happy Tour aan iedereen uit Italië!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #697606

  Ik heb nog steeds vertrouwen in Tom voor de rittenkoersen, maar dat betekent niet dat hij geen kans heeft om het ook goed te doen in de klassiekers: de ploeg zal samen met hem bekijken wat hij in 2022 moet doen.
  Als Laporte de plaats inneemt van Pfingsten, Dennis van Harper (er is geen nieuws over een contractverlenging), is alles af te wachten op de verlenging van Bennett als die er komt: anders zijn er met het afscheid van Tolhoek 2 nieuwe klimmers in de ploeg nodig, naast de vervanging van Martens (deze plaats kan worden opgevuld door een atleet ter ondersteuning van Wout), naast de toevoeging van 1/2 jongeren uit de Academy ploeg voor een totaal van 28 of 29 renners.
  Jammer voor Edoardo Affini bij de Italiaanse kampioenschappen, maar Sobrero is in goede conditie en is een echt interessant element….spero kan het snel goedmaken.
  Ik zou u een oordeel willen vragen over Ide Schelling van Bora, ik heb hem niet veel kunnen volgen, maar onlangs heeft hij het goed gedaan in België en hij staat op termijn, bedankt!

  P.S.: ik vind het vreemd om te zien dat Powless nog steeds geen contract heeft voor 2022, misschien moet je hem terughalen naar het team!

  Proost op iedereen!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #696698

  Hallo iedereen, ik vind mezelf weer schrijvend na een lange tijd!
  Ik ben erg blij voor Tom en zijn overwinning in de tijdrit, eindelijk ook een overwinning voor de TJV!
  Wat het nieuws over Dennis betreft, schreef Ciro Scognamiglio (Gazzetta dell Sport) gisteren nog op Twitter dat de TJV het team voor 2022 is voor de Australiër.
  Geweldig element. Ik hoop alleen dat hij, als dat zo is, serieus aankomt zonder de harmonie binnen het team te bederven.
  Hij schreef ook met Almeida met Ackermann kan gaan in de UAE Emiraten, hoewel voor de Portugezen dezelfde Bora en ISN Israëli’s kunnen zeer geïnteresseerd zijn.
  Ik zou Almeida te gek vinden om hem in het team te hebben, in perspectief zou hij echt een post-Roglic van groot niveau zijn, maar hij zal zeker een zeer hoge aanwerving hebben.
  Nu al denken aan 2022, met de Tour voor de deur, veel belangrijke wedstrijden te spelen lijkt misschien voorbarig, maar ik zou graag willen weten of de ploeg volgend jaar gestructureerd zal zijn op 27 renners of uitgebreid met 1/2 elementen, misschien zelfs uit de evolutieploeg (Fisher Black), naast Dennis hoor ik spreken van Laporte, uitstekend element voor WVA, terwijl ik benieuwd ben of Bennett bevestigd zal worden, met de exit (zo lijkt het) van Tolhoek en Harper.
  Een grote groet uit Italië van een grote TJV fan!
  Moreno!
  P.S.: sorry als ik te lang ben doorgegaan!

  In reactie op: {Ronde 3} Wielrenner van het jaar 2020 #627446

  Primoz Roglic
  Richie Porte
  Mathieu van der Poel
  Tao Geoghegan Hart

  Wout van Aert
  Marc Hirschi
  Arnaud Demare
  Tadej Pogacar

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #627310

  Hallo, iedereen, dit zijn mijn gedachten voor dit seizoen:

  BENNETT George : 8
  BOUWMAN Koen : 7,5
  DE PLUS Laurens : –
  DUMOULIN Tom: 6,5
  EENKHOORN Pascal : 6,5
  FOSS Tobias : 7
  GESINK Robert : 8
  GROENEWEGEN Dylan : 7
  HARPER Chris : 6,5
  HOFSTEDE Lennard : 7
  JANSEN Amund Grøndahl : 6,5
  KRUIJSWIJK Steven : 6,5
  KUSS Sepp : 8,5
  LEEZER Tom : 5
  LINDEMAN Bert-Jan : 6
  MARTENS Paul : 7
  MARTIN Tony : 8
  PFINGSTEN Christoph : 7
  ROGLIČ Primož : 9,5
  ROOSEN TIJD : 6
  TEUNISSEN Mike : 6
  TOLHOEK Antwan : 5,5
  VAN AERT Wout : 10
  VAN DER HOORN Taco : 5
  VAN EMDEN Jos : 6
  VINGEGAARD Jonas : 7,5
  WYNANTS Maarten : 6,5

  Klassiekers: 8,5
  Rondewerk: 9

  Totaal oordeel 2020: 9

  Helaas ontbreekt de overwinning in de Tour de France door het team, wat erg jammer is, maar als buit, gezien de gecomprimeerde kalender en de gereduceerde wedstrijden door de TJV (geen deelname van Parijs-Nice, Tirreno-Adriatico met een laag niveau van pretenties), staan we op groot niveau, in etappewedstrijden en klassiekers.
  De renners deden het goed, er waren veel problemen voor Teunissen, Kruijswijk die het seizoen in gevaar brachten, waardoor wij voor Steven ook de Covid_19 in de Giro d’Italia waren, terwijl het voor Tom, na een jaar van inactiviteit, niet gemakkelijk was met een seizoen dat gehalveerd werd om terug te keren naar een acceptabel niveau voor hem, uiteindelijk deed hij het goed in de wedstrijden die hij reed, ik zie met veel optimisme zijn toekomst in het team.
  Primoz buitengewoon, een standvastigheid die de laatste jaren weinig gelijk is aan de verhouding tussen deelname en de behaalde resultaten, op zijn zachtst gezegd fenomenaal.
  WvA sensationeel, na de Tour 2019 zouden weinig mensen hebben gewed op een fantastisch seizoen als 2020, voor mij de beste renner van het jaar.
  Voor Dylan in plaats daarvan denk ik als Edu Prades, als we gaan kijken wat er in Polen is gebeurd, zeg ik niet dat hij niet gediskwalificeerd moet worden voor wat hij heeft gedaan, maar hij betaalt ook niet zijn schuld (organisatoren niet tot het niveau op de baan en in termen van veiligheid): ik hoop dat hij terugkeert naar zijn niveau, vooral in het hoofd.
  Ineos heeft een klinkende markt gemaakt, een rooster dat nog nooit eerder is gezien voor etappekoersen, maar het team zal het heel goed doen, uiteindelijk ben ik niet pessimistisch over 2021 voor elke etappekoers die mogelijk zal zijn.
  De transfermarkt was uiteindelijk niet slecht, met Oomen ter vervanging van De Plus en andere goede vooruitzichten, nu zal het belangrijk zijn om Wout en Sepp zo snel mogelijk af te treden tot 2023, als de sponsor het toelaat.
  Ik verwacht dat er vanaf 01/07/2021 nog een jeugdige TJV-renner bij het eerste team komt, ik denk niet dat het gepast is om één minder dan 27 renners te hebben.
  Sorry voor de lengte van de post, ik heb al lang niet meer geschreven, ik was blij dat ik het na een tijdje weer kon doen, excuseer me!
  P.S.: Ik ben de Italiaanse TJV-fan die vorig jaar verscheen, ik hoop dat de vertaling heel begrijpelijk is.

  Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #515702

  BENNETT George 7
  BOUWMAN Koen 6
  DE PLUS Laurens 8
  DE TIER Floris 5
  EENKHOORN Pascal 6
  GESINK Robert 7.5
  GROENEWEGEN Dylan 8
  HOFSTEDE Lennard 6.5
  JANSEN Amund Grondahl 7.5
  KRUIJSWIJK Steven 8.5
  KUSS Sepp 8
  LEEZER Tom 6
  LINDEMAN Bert-Jan 5
  MARTENS Paul 6
  MARTIN Tony 7.5
  POWLESS Neilson 7
  ROGLIC Primoz 9
  ROOSEN Timo 7
  TEUNISSEN Mike 8
  TOLHOEK Antwan 7
  VAN AERT Wout 8
  VAN DER HOORN Taco 6
  VAN EMDEN Jos 7
  VAN POPPEL Danny 5
  VINGEGAARD Jonas 7
  WYNANTS Maarten 7

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #512944

  Ruben Guerreiro, die enige tijd geleden ook in een baan rond Ineos was, lijkt in het vizier van de Education First te zijn.
  Op Matteo Fabbro is er geen groot nieuws en het spijt me omdat het een geldig element is.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #512905

  Ik verwees naar de sites die de fietsmarkt in Italië volgen, maar ik verberg niet dat ik graag een Cras zou willen zien op de niveaus die het beloofde voordat ik pro werd.
  Ik hoop dat de vertaler de zijne heeft gedaan, misschien was ik verkeerd begrepen, als dat zo is, dan spijt het me zeer :).
  Dat dan aan de TJV kan nuttig zijn ook een ander profiel van loper (een helper voor Van Aert, bijvoorbeeld) kan er heel goed zijn, ik ben echt benieuwd om te zien wat er zal gebeuren.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #512894

  Hallo iedereen, zegt men in sommige Italiaanse sites die Battaglin, Politt en Zabel zijn, de lopers onder contract 2020 met Katusha die zeker met de ISRAEL CYCLING ACADEMY lopen.
  In het kader van de TJV wordt Steff Cras, momenteel geen enkele andere rijder, altijd onder het kopje “doelstellingen” gezet.
  Ik denk dat we moeten wachten op de beslissing van de UCI over de WT-licentie van de Israëliërs om een duidelijker beeld te krijgen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #511500

  Op 1,5 km van de finishlijn was hij ook goed gepositioneerd, net als het hele team, het lijkt me dat hij met een andere renner een beetje stuiterde en de laatste kilometer een fout in het rechterpedaal of iets dergelijks had.
  Teunissen had toen het geluk niet te vallen, het ging in dat opzicht goed.
  Het is een schande over het resultaat, we hadden het veel beter kunnen doen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #509954

  Mijn idee gaat uit van het feit dat als het team Van Poppel verliest, het een andere sprinter nodig heeft, de structuur voor deze aankomsten vlak is en er indien nodig Jansen en Teunissen (of Van Aert zelf) zouden zijn.
  Ineos zelf vernieuwt haar sprinters al 2 jaar, behalve voor Halvorsen, ik zie niets verkeerds in het behouden van deze opstelling in de TJV.
  Het is waar dat het team in de Waalse races zijn zwakke punt heeft, het moet zich aanpassen volgens de weglopers zoals Van Aert, De Plus, het is duidelijk dat we niet beginnen op zijn best, maar het is niet gemakkelijk om een loper te vinden die klaar is om resultaat te boeken wanneer, terecht, het budget wordt toegewezen aan GT, het is een aanvaardbaar verlies voor de TJV op dit moment, het moet ons naar mijn mening aanpassen.
  Ik had het ook over 27 omdat het is het minimum aantal, dan is het duidelijk dat je kon krijgen met nieuwe professionals zelfs tot 28 nemen voor lief dat degenen die vandaag in verval van contract vernieuwt voor 2020; vandaag zou missen een loper en we zullen zien welk adres zal kiezen het team ook rekening houdend met wie van Katusha zal worden zonder contract volgend jaar (Steff Cras).

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #509945

  In perspectief is Powless vervangen door Foss (ik denk niet dat ik het mis heb als ik zeg dat de eigenschappen vergelijkbaar zijn met die van lopers).
  Het spijt me ook dat ik hem niet heb vernieuwd, maar hij had andere keuzes gemaakt voor zijn carrière (vooral met een Amerikaans team), maar de TJV heeft zijn vervanger onder contract voor 2 jaar.
  Met de komst van Harper (om officieel te worden gemaakt) heeft de TJV nu een goede rijder als steun, die zal moeten rijpen en groeien in de wedstrijden van de WT.
  We zullen zien wat het team zal kiezen als het 27e element voor het team, ik zou kiezen voor een sprinter, misschien jong om te groeien, de TJV heeft een goed oog gehad voor de jonge elementen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #508134

  Ik schreef over Steff Cras in mijn eerste berichten gemaakt in dit forum, omdat op een Italiaanse site die zich bezighield met de fietsmarkt het als een mogelijke optie gaf aan de TJV, en het is een zeer betrouwbare site.
  De prospectus is jong, ik denk dat, Politt uitgesloten, geen van de Team Katusha – Alpecin heeft gemaakt zoals verwacht in dit jaar 2019, ook van toepassing op Cras deze toespraak.
  Wat Poels betreft, hij is een uitstekende renner als knecht, hij zou ook een leider zijn in de klassieke valleien (alleen Sky om een monument, de Luik, te winnen), maar ook in dit geval telt het budget en ik weet niet of de TJV zal investeren in de Nederlandse wielrenner, alhoewel van onbetwistbare waarde (Bahrein lijkt ook sterk op Poels).
  We zullen zien wat er gebeurt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #507889

  Het is goed om te investeren in een jonge sprinter, dat is niet het probleem, niets anders, de mijne was slechts een voorbeeld van het type renner dat voor mij een ploeg dient die een zeer goede structuur heeft in de sprintfase.
  Zeker de TJV wil winnen elke fase race waaraan zij deelneemt, je hoeft niet in het team, Roglic, Dumopulin en Steven (buiten Bennett) niet te doen een dergelijke redenering, maar u vindt ook een structuur geldig voor de sprints, die vele overwinningen, score, wapenschild in vele klassiekers, brengen zichtbaarheid en het zou een schande zijn om niet te bevestigen van een traditie als deze: als het team is teruggekeerd naar een uitstekend niveau is ook te wijten aan de overwinningen in de sprint van Dylan als Roglic de prestaties van Dylan als Roglic prestaties van de prestaties van de ploeg het ook is als gevolg van de overwinningen in de sprint van Roglic.
  Voor de klassiekers is een Van Aert een uitstekende renner, en Teunissen zelf kan zijn stuk zeggen (hij zou de leider zijn geweest in vele Mike-wedstrijden, dan hebben we Van Aert een jaar van te voren kunnen tekenen), en met de tijd kunnen we steeds beter en beter werken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #507881

  Powless verliezen is erg teleurstellend voor mij, want het is een soort loper, klimmer-passagier, goede tijdrit, dat ik leuk vind en dat is zeer nuttig in de ploeg en bovendien is het erg jong, maar nu is het weg en het nemen van Foss is zeker geen slechte deal.
  Na Tom Dumoulin te hebben gepakt is het team iets uitstekend, het team heeft een belangrijke groep klimmers, waar Harper aan toevoegt, in die afdeling is de TJV goed geplaatst.
  Ik wil Tom Leezer en Maarten Wynants, nuttig in kasseiwedstrijden, Floris De Tier, Bert Jan Lindeman en Paul Martens kunnen betrouwbaar, onopvallend en onopvallend zijn, ook al leek het me dat Lindeman en De Tier in vergelijking met wat we twee jaar geleden zagen, vooral de Belg, in het bijzonder de Belg, dit alles ligt in het vinden van de vervanger van hen binnen de groep.
  Wat ik erg nuttig vind (essentieel, voor mij is het een echte prioriteit) is het vinden van een tweede pure sprinter om Van Poppel te vervangen, want de taak alleen aan Dylan overlaten is verkeerd: dit zou het mogelijk maken om beter gebruik te maken van de verschillende verplichtingen die de TJV zou worden geconfronteerd in termen van platte klassiekers om te concurreren tegen de VAE, Deceuninck – Quick-Step of Bora, de structuur van het team is optimaal voor sprints, moet u het meeste uit te halen in elke mogelijke gelegenheid en een Colbrelli zou helemaal niet slecht (Italiaans zoals ik), maar ik betwijfel of begint vanaf Bahrein, of de beschikbaarheid van Halvorsen evalueren als hij niet naar de EF, of een E.B. Hagen, maar ook hier betwijfel ik of ik het huidige team kan verlaten.
  Voor de klassieke valleien zouden er, afhankelijk van de routes, de lopers zoals Van Aert, Teunissen, De Plus, Dylan, Jansen, dezelfde Dumoulin zijn, kortom, voor de eendagswedstrijden zouden we fietsers hebben om het beste te gebruiken, afhankelijk van het type wedstrijd.
  Dan heb je te maken met het budget, dat kun je niet negeren.
  Het spijt me dat ik te lang ben doorgegaan………………………….

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #506632

  Echt jammer dat Neilson niet langer in de TJV zal zitten, ik heb het altijd erg leuk gevonden en doet een Vuelta van hoog niveau als prestatie.
  Zeer jong met een goede toekomst voor de boeg, ook als leider in korte etappekoersen, zowel bergop als tijdrit.
  Het is echter geen verrassing dat hij naar de EF gaat, natuurlijk hoopte ik dat hij zich kon vernieuwen.
  Nu het team hem zo goed mogelijk moet vervangen, zullen we zien hoe, naast Foss, het vinden van een andere jongeman met die kenmerken heel belangrijk zou zijn.
  In de tussentijd zal zijn werk morgen van fundamenteel belang zijn om Primoz te ondersteunen in de laatste harde fase van de Vuelta.
  Wat Halvorsen betreft, als het mogelijk was om hem te vangen, zou het niet slecht zijn om Danny Van Poppel te vervangen voor de sprints.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 35)

Headlines