Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 73)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #665755

  @Michiel, nee snap ik ook niet. Hij geeft zelf aan dat hij zich daar prettig bij voelt en mocht hij merken dat hij koershardheid nodig heeft kan hij altijd tussentijds nog wedstrijden inpassen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #663652

  @AWestie, ik weet niet hoeveel plek er nog is? Martens dacht ik wel toch maar verder stopt er niet snel iemand meen ik.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #662621

  @murcia, helemaal mee eens met je reactie. Sterk optreden van de ploeg en als Vinggegaard idd beter gepositioneerd zat had hij kunnen winnen. Zo’n tactisch steekspel vind ik wel mooi. Zaterdag wordt genieten denk ik, tjv zal dan denk ik zwaar oorlog maken met 2 sterke pionnen en de ploeg die per dag sterker lijkt te worden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #662510

  23 seconden voorsprong van MncNulty op Roglic en 28 op Vinggegaard. Ik zie TJV zaterdag wel oorlog maken dan, heel benieuwd hoe Pogi gaat rijden. Verdedigend of meegaan ten aanval.

  Tactische gok vandaag die net niet goed uitpakt. Je kunt met maar 1 ploegmaat moeilijk alles controleren als de groep zo groot is met sterke renners.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #662420

  De aanval is de beste verdediging, laten we het hopen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #662402

  @Yeez, dat denk ik ook. Maar wie gaat er kop over kop meerijden om Roglic terug te pakken met Pogi? Denk dat ook renners als Yates wel doorhebben dat de eindoverwinning er niet in zit met de 2 Slovenen in koers.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #662393

  Maar wat als bijvoorbeeld Roglic in de afdaling zelf een gat weet te slaan met bijvoorbeeld iemand als Schachmann? En als Mcnulty daar bijvoorbeeld ook bij zit, zou Pogi dan erachter springen? Wie gaat hem dan eventueel helpen als bijvoorbeeld de etappezege al weg is.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #661345

  @Michiel, ik ook! Benieuwd ook wat Vingegaard hier kan, parcours moet hem ook liggen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #660199

  @Dave87, ik vermoed Hofstede, lijkt me dat hij deze koers goed aan moet kunnen en gaat ook mee naar LbL

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #660049

  @Rahimms, helemaal met jouw post eens.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #659911

  Het is denk ik ook gewoon moeilijk om je zoals TJV doet op verschillende terreinen te richten en daarin ook mee doen met de top. Budgettair is dat bijna niet consequent te doen op Ineons (en UAE?) na denk ik. TJV doet dat eigenlijk super, nu kun je zeggen dat dat komt doordat ze 2 super kopmannen hebben in WvA en Roglic, maar die zijn ook deel van de ploeg natuurlijk. De steun zou veel beter geweest zijn in het voorjaar als Tom en Teunissen erbij waren geweest, maar Zeeman geeft ook aan dat ze hierin zeker zich gaan versterken. En in de Tour zijn ze al een van de 2-3 topploegen. Topploeg.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #659271

  @Yeez, Maar ik kan me voorstellen dat Vingegaard (of Oomen) de Tour gaat rijden ipv Dumoulin en de Vuelta zullen overslaan waardoor daar weer een extra plekje vrij komt. Want lijkt me niet dat zij 2 rondes na mekaar gaan rijden. Zeker Vingegaard als hij zijn progressie constant maakt kan in het najaar dan nog mooi naar de Italiaanse najaarskoersen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #657996

  @Harryjohan71, idd GvA en Naessen waren er bijv in eerste instantie niet eens bij.

  Mooi hoe Wout zelf voor de ploeg opkomt op sporza. Ik denk dat door de dominantie van vorig jaar het nu net is alsof ze overal gaan domineren.

  Overigens denk ik dat als een goede Dumoulin en Teunissen hier gereden hadden die er in de finale bij geweest waren.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #657246

  Bennett start vandaag niet meer, is kennelijk ziek en wilt geen risico nemen richting Giro. Begrijpelijk, verklaart gelijk zijn mindere dag gisteren. Hopelijk snel weer aan de betere hand!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #656654

  Inderdaad, laat Ineos en DQS maar op kop rijden en de 3 het uitvechten met de toppers en wellicht iemand als Harper in de vlucht proberen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #656444

  @Rahimns, ja klopt, zat er een weekje naast! :) Roglic kan dat weekje extra herstellen en training vast goed gebruiken na de laatste PN etappe. Ben toch heel benieuwd hoe hij het tegen Pogacar gaat doen, als ze beiden de vorm hebben rijden ze de rest op grote achterstand.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #656366

  Als Roglic zou starten in MSR, zou hij zelf een puncher-kanshebber zijn denk ik a la Flipje. Weet iemand overigens hoe het staat met hem na zijn tuimelpartijen in PN? Want volgende week gaat hij Baskenland rijden alweer dacht ik.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #655517

  @s.morgenstern, veel hang wellicht af met wat Dumoulin beslist. Stopt die ermee dan komt er een stuk budget vrij.


  @madeinstars
  , denk ik ook, hij voelt zich volgens mij too in de ploeg als je zijn podcast luistert maar wellicht kan hij financieel ergens nog een laatste slag slaan en idd het kopmanschap. Kan ik me dan helemaal voorstellen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #655428

  @harryjohan 71, thanks! In de breedte een sterke klimploeg van TJV, ben erg benieuwd. Als Kuss zijn vorm van de UAE iets op heeft kunnen krikken moet die hoop ik ver kunnen komen!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #655411

  Is er al bekend wat de ploeg van Jumbo wordt in de ronde van Catelonië? Naar ik meen mag Kuss daar weer voor eigen kans gaan?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #655349

  @kelderfan, er zitten soms nogal buitensporige salarissen tussen. Zoals Bardet die evenveel verdient als Roglic. Froome en Sagan krijgen voornamelijk dat salaris voor hun naam, maar niet voor hun prestaties meer. (al heeft Froome een excuus met zijn blessure).

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #654794

  Mee eens, de kopmannen staan er en lijken beiden zelfs nog wat sterker dan vorig jaar. De UAE was ook super en Vingegaard lijkt me ook een stap gezet te hebben, evenals Harper. Kuss was al goed. Daarnaast lijkt de ploeg voor het voorjaar toch beter te zijn dan ik dacht ondanks gemis van Teunissen en Dumoulin. En Foss vind ik tot dusver ook erg goed koersen. Als je 1 team zou moeten maken van de sterkste renners van deze ploeg heb je een ernstig sterk team.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #653665

  Je ziet de voorjaarsploeg ook sterker worden. Was in de Omloop ook pas hun eerste koers he, deze tirreno maakt ze echt beter. Tobias Foss ben ik ook van onder de indruk, al is hij meer type klimmer.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #653362

  @Glorious, verwacht je in P-N vandaag niet eerder een kopgroep die het mag halen? Want weet niet of die laatste 2 km met ong. 5% stijging voldoende zijn voor Roglic om daar iedereen los te knallen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #653347

  Gesink gaat er echt wel staan, heeft mss al veel gedaan voor het in beeld kwam en een mindere dag kan iedereen overkomen. Hele betrouwbare renner! Zal vandaag weer aan de bak moeten waarschijnlijk!

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 73)

Laatste nieuws