Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 40)
 • In reactie op: Waarom beginnen er niet meer jongeren met de wielersport? #627192

  Ik denk dat een van de redenen is dat het een best dure sport is om te beginnen. Het materiaal, zeker als je een beetje goed nieuw spul wilt, is vrij kostbaar.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #626610

  Die 3 filmpjes van Jumbo-Visma op hun youtube kanaal zijn echt leuk om te zien. Het gaat om beelden van achter de schermen tijdens de Vuelta. Nu is het natuurlijk bewerkt tot een mooie reeks maar het geeft wel echt een leuk inkijkje hoe het eraan toe gaat, de sfeer, tactiek etc. Aanrader!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #623446

  Leuk stukje van Vingegaard, sta echt te kijken hoe goed die gast rondrijdt, zit volgens mij heel veel potentie in.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #617163

  @madeinstars, mee eens. Je kunt het niet maken om terwijl een ploeggenoot en titelverdediger de leiderstrui heeft er na een paar dagen de brui aan geven. Dan maar een weekje inde marge meerijden en kijken of je erdoor komt om van nut te zijn voor de ploeg.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #614426

  De Vrouwenploeg is rond, op instagram hebben ze een account opgericht en in hun eerste post ook namen gezet, grootste naam is Marianne Vos.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598093

  @Yeez, het is een wereldtalent dat is duidelijk, en hij heeft ogenschijnlijk het in zich om het niveau Pogacar/Bernal te halen maar vooralsnog moet hij alles nog laten zien in grote rondes tegen toptegenstanders van het niveau Roglic. Maar met hype bedoel ik ook meer dat ze hem bij Sporza in echt ieder gesprek/interview betrekken terwijl hij zijn eerste grote ronde nog moet rijden. Nu laat hij al dingen zien die ongehoord zijn, maar meer imponeren dan wat Pogacar zaterdag deed? Waar dan? Het laatste wat ik daarmee te vergelijken vond was de aanval van Froome in de Giro 2018.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598033

  Edit: zou wel de ultieme revanche zijn als Roglic WK wordt komend weekend.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #598032

  @Kelderfan, ik denk idd als Roglic volgend jaar weer in topvorm is (mss weer wat beter, hij zet ieder jaar nog stappen) hij gewoon weer meedoet voor de eindwinst. Wie is er nu aantoonbaar betere ronderenner dan hem? Pogacar? Die gaat moeten bevestigen. Bernal? Hij heeft geen goede tijdrit. Froome? Ja, maar dat is afwachten hoe die terugkomt, als dat gebeurt. Evenepoel? Moet nog alles bewijzen zoals Merckx aangaf, veel gepraat en gigantische hype vooralsnog.

  Ben benieuwd of Roglic gemotiveerd is voor het WK. Met hem en Pogacar hebben ze een koningstandem op zo’n zwaar parcours.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #597301

  In Vive le Velo kan er geen uitzending voorbij gaan zonder dat er over Evenepoel wordt gesproken en zijn toekomstige duels met Pogacar (Bernal werd gewoon al overgeslagen). Bakelants nuanceerde dat vrij terecht dat hij nog steeds zijn eerste grote ronde moet rijden. Het is een supertalent, dat ziet iedereen, maar hoe hij gehypet wordt vanuit Vlaanderen heb ik echt nog nooit gezien.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #597213

  @YogiBear, dat denk ik ook. Hij was nergens deze tour meer zo oppermachtig als dat hij L’Ain en vooral de Dauphiné was. Hij heeft toch bijna een week amper meer kunnen trainen zo vlak voor de tour. Toch is 2e in de tour een fantastische menselijke sportprestatie. We kunnen enkel gissen hoe het gelopen zou zijn als hij niet gevallen was.

  De ploegleiding had idd anders kunnen beslissen in sommige ritten, maar dat is vooral achteraf gepraat natuurlijk. Overigens denk ik dat Roglic zeker nog terug gaat komen om mee te strijden. Volgend jaar is hij ‘pas’ 31 en als hij de topvorm van Dauphiné behoort hij gewoon bij de topfavorieten. Nadeel is dan wel natuurlijk dat Froome er weer bij is en wss in vorm, Pogacar weer een jaar ouder is en Bernal wss ook weer gewoon in vorm is. Maar een Roglic in topvorm behoort imo nog steeds tot de 2-3 beste ronderenners van de wereld komende paar jaar. Fantastische renner en volgens mij een bijzonder sympathiek mens.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #595301

  @madeinstars, daarnaast denk ik dat ook Martin zelf als geen ander weet wat hij aankan en wat hij zelf wilt. Die gaat gewoon weer goed zijn in de Giro.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #594560

  Dat hij lyrisch is over V Aert snap ik wel, zouden wij ook zijn als hij een NL’er was. Al overdrijft hij wel soms een beetje. Maar vindt dat gedweep met Evenepoel veel ergerlijker (toegegeven, iedereen op Sporza en zijn ploeg doet dat).

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #594547

  @Sephiroth, Ik heb Pogacar toch veel meer bekken zien trekken al dan Roglic, vooral op de steile Puy Marie inderdaad.

  Voordeel wellicht voor Pogacar is mss wel dat hij helemaal vrij kan koersen zonder druk, de tour is toch al geslaagd voor hem of die nu Roglic passeert of niet. Terwijl Roglic enkel kan verliezen op dit punt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #594508

  Volgens mij gaat Roglic vandaag eerder Pogacar losrijden dan andersom. Dat hele steile werk ligt Roglic goed en hij oogt ook nog sterk. Heeft volgens mij bewust benzine in de tank gehouden voor deze 2 komende dagen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #593483

  @poeksel, leuk interview alleen wel klein foutje dat hij als 23-jarige wordt omschreven.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #593461

  @Tendam, ik denk dat Roglic ook een renner is bij wie de explosiviteit mogelijk wat eerder afbot als bij een renner als Pogacar die mij meer een puurdere klimmer lijkt. Als je ze in een 1 dags koers tegen elkaar laat sprinten op een helling dan wint Roglic volgens mij makkelijk. Zie zijn overwinningen in Italie bijvoorbeeld in de najaarsklassiekers.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #581422

  @tendam, en om Wuyts te horen briesen :) Kan die mooi samen met Van Aert voor Roglic knechten in de tour :)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #581167

  Staat op de Telegraaf. Hij heeft kennelijk de afgelopen dagen wel voluit kunnen trainen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #579307

  @tendam, op papier zou je dat zeggen en ook qua bouw natuurlijk. Al ligt het vormpeil van Van Aert nu zo hoog dat ik hem voor de komende tour hoger inschat. Daarnaast weten we met Van Aert nog niet waar zijn top ligt denk ik.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #579283

  @goldone123 Waar vind je dat op de NOS?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #578311

  @goldone123 Ik denk dat in dat Duitse artikel je het iets anders moet interpreteren, dat hij nog pijn heeft lijkt me namelijk logisch gezien de schaafplekken. Maar het is niks ernstigs lijkt mij wat niet wegtrekt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #578308

  Ah goed om te lezen dat Roglic een stuk beter gaat en waarschijnlijk morgen alweer op hoogte de training kan hervatten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #578291

  @goldone123 Sivakov is zeker ook goed bezig, maar Kuss en Bennett hebben momenteel een beter vormpeil volgens mij. Of dat in de tour ook zo gaat zijn is natuurlijk nog maar de vraag. Al komt die nu wel erg snel dichterbij, nog anderhalve week maar!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #578181

  @tendam, heel irritant dat hij, en met hem veel Belgen in de media, daar voortdurend overblijven doorzaniken. Het plan van Jumbo omtrent Van Aert ligt al maanden vast.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #578172

  Weet iemand hoe de situatie met Roglic nu is? Is die alweer aan het trainen of nog aan het rusten? Want ik zag op de instagram van Gesink dat hij met Dumoulin en Kuss aan het fietsen was maar geen Roglic nog.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 40)