Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 28)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574558

  De vooruitgeschoven renner moet dan natuurlijk wel tijdig aangeven dat de benen wat minder zijn. Nu bleef Teunissen vooraan meerijden om er dan genadeloos uitgereden te worden. Hij had zich beter 20km vroeger in de wielen kunnen zetten. Door de benen te sparen had hij misschien wel kunnen mee zijn. De kloof met de achtervolgers zou zo ook niet zo groot geworden zijn omdat Lampaert en Stuyven wel eens 2x zullen nadenken met de snelle Teunissen in hun wiel. De overschatting van Teunissen kost Jumbo in deze wedstrijd alle kansen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574545

  De ondersteuning in de Omloop was onvoldoende want Teunissen werd overschat waardoor Van Aert vast zat. Je eigen kopman (1 van de 3 besten in koers) klem zetten, vind ik geen goede ondersteuning.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574466

  @ten dam, dat begrijp ik, maar qua transfers vind ik het ook het belangrijkste agendapunt. Zoals hier eerder al werd besproken heeft het team al voldoende rondekopmannen en renners die in de bergen en heuvels kunnen ondersteunen. Qua tijdrijders zit het ook wel meer dan goed, ook hier heb je wereldtop in huis. Er vanuit gaande dat Groenewegen mentaal herstelt, heb je een topspurter met voldoende renners die in het treintje kunnen. Met Teunissen, Van Aert en Dekker heb je nog snelle mannen klaar staan. Het punt waar je nog kan verbeteren zijn dus de klassiekers. Je hebt een kopman, schaduwkopman en een aantal renners met potentieel. Maar er is zeker ruimte voor verbetering. Voor de klimklassiekers heb je misschien geen specifieke kern, maar met Roglic, Dumoulin en Vingegaard zijn er mogelijkheden . Een breed en fantastisch uitgebouwd topteam in mijn ogen, met de ondersteuning van Van Aert als belangrijkste bouwplaats.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574457

  De sterkte van verschillende andere teams toont voor mij aan dat er meer nodig is.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574448

  Naast QS en EF (Bettiol, Vanmaercke, Langeveld, Keukeleire), komt ook AG2R nu met een stevig voorjaarsblok (Van Aevermaet, Naesen, Dewulf, Vandenbergh). Trek heeft ook meerdere ijzers (Pedersen, Stuyven, Theuns). Hopelijk geraakt Wout niet geïsoleerd tussen die blokken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574412

  @ten dam: de steun die Mille EN VELE ANDEREN graag zouden zien.

  Ik denk niet dat Lotto beter is qua ondersteuning. En zoals al vaker gezegd, ik vind Jumbo een geweldig team qua omkadering, begeleiding, materiaal, etc… Maar voor de klassiekers moet er nog wat bij. Ben blij dat Bevin niet komt. Mocht er nog wat budget zijn, zie ik het liever nr iemand voor de klassiekers gaan, dan naar Bevin.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574332

  Zou het jammer vinden als wat Rahimns schrijft klopt. Met bv Langeveld en Frison zit je immers nog niet aan het niveau van QS, maar heb je wel meer en betere opties om hem bij te staan. Jumbo heeft nu op klassiek gebied één van de 2 grote juwelen (WVA & MVDP) voor de komende 5 jaar in handen. Geef die man aub een zo sterk mogelijk team in steun. Ik ben echt wel akkoord dat wat er nu al staat een mooi basis is. Ik geloof er in dat Roosen, Dekker en zeker Eenkhoorn kunnen groeien. Maar ik geloof niet dat het met deze klassieke kern altijd zo goed zal aflopen als zaterdag. Het mag ook niet allemaal toekomstmuziek rond Van Aert zijn. Het team zal er vanaf nu moeten staan, want de kopman is à point.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574314

  Vandaag de finale van Sanremo trouwens nog eens opnieuw gekeken; nagenieten. Het moet gezegd worden, wat Jansen op de Poggio doet was fenomenaal. Hij kraakt Bennett en geeft Van Aert wat hij op de Poggio nodig heeft. Heel jammer dat hij weggaat.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574313

  Wat is een one-issue partij? Veronderstel dat je vindt dat ik te veel op Van Aert focus. Maakt toch niets uit eigenlijk. Het is gewoon mn favoriet.

  Ik weet niet wie er allemaal op de markt is en de ploeg kan vast de beste keuze maken, maar ik denk aan iemand als Vanmaercke, Keukeleire, Langeveld, Dillier, etc… enerzijs en daarnaast iemand als De Vreese, Frison, Burghardt… Zullen vast wel namen tussen zitten die niet matchen, maar het geeft een idee. Wat Vanmaercke en Langeveld in de RVV ’19 deden voor Bettiol, dat is het soort steun dat WVA volgens mij nodig heeft.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574272

  Dan zijn we het er met verschillende mensen toch over eens hier dat Van Aert een sterker blok nodig heeft en verdiend. Fingers crossed voor de aanwervingen!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574267

  Goeie opmerking Murcia.

  Ik moet bij het lezen van de reacties toch ook weer denken aan hoe Asgreen Van Aert muilkorfde in de Omloop toen Van Aert met Benoot in de achtervolging ging. Lampaert zat vooraan en daarachter een sterk blok dat alles onder controle hield.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574255

  Laat ons idd hopen dat er nog eentje van het niveau Teunissen bijkomt. En dat Teunissen zelf ondertussen ook begrepen heeft hoe de machtsverhoudingen binnen het team liggen. Hij mag zijn wedstrijden meer op die van de kopman afstemmen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574242

  Ok Morgenstern, fair enough. Dacht dat je me wat aan het trollen was met Martin en Van Emden, maar blijkbaar meen je het, dus dan heb je idd wel recht op een beleefdere reactie.

  Volgens mij zijn Van Emden en Martin volgend jaar voorzien als ondersteuning op het vlakke in de ronde-kern. Ik verwacht ze dus niet in de klassiekers, hetzij in noodgevallen. Sowieso zijn het geen mannen die Van Aert kunnen bijstaan in de finale van de grote klassiekers. Dekker en Affini evenmin. Ik ben er van overtuigd dat hij die steun wel degelijk nodig zal hebben als hij met The Wolfpack de finale ingaat, anders verscheuren ze hem levend. Hoe moet Van Aert het volgens jou anders opnemen tegen Stybar, Asgreen, Lampaert, Allaphilippe en co? Het zou kunnen dat die broodnodige versterking bij de komende 3 namen zit. Maar ik vind die zou een must.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574107

  Van Emden en Martin, sleuren we die er weer bij voor de klassieke kern. Sure. Neoprof Dekker verwacht ik ook niet na de Kruisberg/Hotond. Betweter rustig door Morgenstern.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574097

  Het is overduidelijk dat de voorjaarskern nog moet versterkt worden. Dat er genoeg klimmers en tijdrijders in het team zitten, daar is iedereen het wel over eens. Maar voor de klassiekers is het gewoon onvoldoende. Met de groeiende status van Van Aert zal er meer en meer naar hem gekeken worden. Hij heeft renners nodig die ver genoeg kunnen meegaan en die hem kunnen helpen wanneer Quick-Step hem met hun numerieke overtal in de tang probeert te nemen. Er is een basis, zeker en vast, maar daar moeten ook kanttekeningen bij. Teunissen rijdt meer voor zichzelf als voor een ander, Roosen heeft potentieel maar toonde dit nog niet in de voorjaarsklassiekers, Wynants is een absolute topknecht maar op leeftijd, Affini is een belofte maar we weten nog niet voor welk type wedstrijden Jumbo hem wil inzetten, laat staan in welke rol. Maw, er moeten zekerheden bij, niet 1, maar 2, minstens, want je hebt niet enkel een team in de diepte nodig, maar ook in de breedte. Er zijn veel wedstrijden en er kan er altijd eentje uitvallen. Wie is dan je back-up? Ik pleit voor 1 topknecht, een type Wynants/Declerq, misschien Frison, De Vreese of nog een betere optie. Daarnaast een renner van het niveau Teunissen. Keukeleire is altijd de eerste waar ik aan denk, maar ook hier zijn er misschien wel betere opties.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574029

  Van Aert moet zich alleen positioneren aan de voet van de Poggio, in de wind. De krachten die hij daar verspilt zorgen er misschien voor dat hij Alaphillipe moet laten gaan. Dat had hem de overwinning kunnen kosten. Gelukkig blijft hij kalm en lost hij het zelf op.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574018

  Rawolf begrijpt het. +1

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #573993

  Er zijn heel wat ploegen met meer dan 2 renners de Cipressa overgekomen. Daar gaat het om.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #573965

  Wat een krachtpatser! Pracht overwinning!

  Enkel Jansen na de Cipressa is te weinig. Maar die Jansen was wel ijzersterk op de Poggio.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #573902

  Het zijn pas helpers als ze in de koers ook knechtenwerk verrichten. Roosen en Van Aert hebben tot nu toe amper koersen samen gereden. Hoe kan je hem dan een knecht van Van Aert noemen. Teunissen wordt steeds als mede-kopman, of minstens als 2e man gepresenteerd. En zo gedraagd hij zich ook in de wedstrijd. Denk maar aan Roubaix ’19 of de Omloop ’20. Ik heb hem in elk geval nog niet voor Van Aert zien zitten met zn snufferd in de wind. Roosen en Teunissen deden in elk geval nog niet voor Van Aert wat De Plus en diezelfde Van Aert vorig jaar in de Tour deden voor Kruijswijk. Jou stelling dat Kruijswijk mindere knechten meer krijgt dan Van Aert als kopman kan dus meteen terug de vuilbak in.

  Ik bepaal zelf wel wat ik geloof.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #573882

  Martens, Lindeman en zelfs Tolhoek horen voor mij, met alle respect, bij de minderen van het team. Als je de knechtenrol van Van Aert in de Tour goedpraat met het kopmanschap in andere wedstrijden dan is dit team in steun mager. De aanwezigheid van Dumoulin had veel kunnen veranderen. Die kan een streep trekken richting voet Poggio of in een ander scenario zelfs Poggio overleven.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #573878

  Waar en wanneer hebben Teunissen en Roosen in dienst gereden van Van Aert? Ik heb het in elk geval in een wedstrijd van belang nog niet gezien. Jansen wel.

  Dus jij zet Van Aert in de pikorde onder Kruiswijk? Dat vind ik volledig misplaatst. Wat mij betreft is zijn terechte plaats naast Roglic en Dumoulin, al kan ik begrijpen dat sommigen die 2 nog net iets hoger zetten.

  Voor je nieuwste wentel-analyse over de discussie ga ik passen. Het is een tactiek die jij in discussies te pas en te onpas toepast. Ik begrijp bv.niet wat je bedoelt met ‘doelpalen verleggen’.

  Ik heb nergens genegeerd dat Dumoulin oorspronkelijk wel op de planning stond voor Sanremo. Voor mij verandert dat simpelweg niets aan het feit dat hij er nu ook had moeten zijn. Jij (en anderen) verkopen die afwezigheid als terecht door te stellen dat Dumoulin in zn Tour-voorbereiding zit. Volgens mij is die Tour-voorbereiding best compatibel met een deelname in Sanremo.

  Geen kortzichtigheid dus; gewoon een andere mening. Ja hoor, dat kan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #573861

  A-kern in de Ain, C-kern in Sanremo. Ik ben benieuwd!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #573855

  Jij vindt mijn manier overdreven. Ik jou betweterig doorgedram ook. Waarom ik dan een troll ben en jij niet, ik vraag het me af. Ik vind echt dat Dumoulin in Sanremo moest rijden. Zo niet vraag ik me af wanneer Van Aert wel andere kopmannen in dienst krijgt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #573848

  Dan mag je mij even uitleggen wat hier trollen aan is:

  “Tuurlijk Rawolf. Van Aert zijn supertalent gebruiken we wel om sprints aan te trekken en ronderenners te steunen. Of we kunnen hem met een zo sterk mogelijke omkadering op zijn koersen laten focussen.”

  Ik heb werkelijk nog nooit gelezen dat je de mening van een ander aanvaardt. Om die reden zou ik jou graag even als betweter willen aanspreken.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 28)

Laatste nieuws