Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 223)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #737156

  Achteraf makkelijk praten en ik heb nu al genoeg keuzes waar ik veel spijt van heb, maar dat was voor mij wel de reden om voor Haller te gaan: Voor een aanvaller telt goals veel zwaarder dan assists. En er van uitgaande dat Haller speelt gezien zijn prijskaartje (Danilo is zijn enige concurrent) gaat hij zijn goals wel maken en was mijn gok dat Tadic eerder de aangever zal zijn. Dan was dat miljoen verschil toch iets te lekker.

  In reactie op: Scorito-algemeen #735957

  Ja ik :) gelukkig want bak er verder nog niet zoveel van

  In reactie op: Scorito-algemeen #735819

  Klote. Maar om mijn team er voor om te gooien heb ik ook geen zin meer in.

  In reactie op: Scorito-algemeen #735218

  Voorin zijn er te veel spelers die ik graag wil hebben.
  Tadic is een zekerheidje, Dessers wil ik als gok meenemen maar weet niet of ik het aandurf, Pavlidis, Douvikas, Wriedt en Pedersen vind ik ook allemaal erg aantrekkelijk. Maar zonder een PSVer voorin durf ik denk ik ook niet aan.

  In reactie op: Scorito-algemeen #735111

  Ja, ik had hem. Maar Gotze gaat denk ik meer punten scoren en is belangrijker voor het team. Van Ginkel zie ik nog best veel gewisseld worden gezien zijn blessuregevoeligheid.

  In reactie op: Scorito-algemeen #735049

  Onder Slot zie ik hem wel wat meer aanvallends kunnen brengen, kijk maar eens naar zijn cijfers van een paar seizoenen geleden. Ik vind hem meer zekerheid bieden dan Pedersen, maar ook wat duurder. Tauner moet je hopen op een goed vallende corner of vrije trap, daar ben ik zelf nooit zo’n fan van.

  In reactie op: Scorito-algemeen #735043

  Waarom dan niet gewoon Malacia?

  In reactie op: Scorito-algemeen #733982

  Hoe kijken jullie tegen Muhren aan in de KKD? Een miljoen duurder dan zijn concurrenten in de spits is toch wel erg veel. Daarnaast weet ik niet hoe zijn rol bij Volendam is, er zijn daar anderen die nu opeens veel scoren en hij heeft er nog ‘maar’ twee inliggen. Aan de andere kant, kan je wel zonder hem? Want de cijfers afgelopen jaren zegt genoeg.

  In reactie op: Scorito-algemeen #732752

  Dessers is hier misschien wel een uitzondering op voor mij. Als hij vaste spits wordt bij Feyenoord is 3 miljoen goedkoop.

  In reactie op: Scorito-algemeen #732616

  Toch wel aardig wat dilemma’s bij Topcoach Engeland:
  – Goede middenvelders zijn zeer schaars, en de goede zijn of heel duur of onzeker. Bruno zal minder punten scoren met Ronaldo op het veld, City rouleert iedereen vrolijk mee, Chelsea ook hier een grote kans toe. De categorie eronder is het eigenlijk niet waard als je dit vergelijkt met even dure spitsen of verdedigers.
  – Wat moet je nu met City? Gegarandeerd krijg je een paar keer 0 punten voor je kiezen, maar als je ze wel hebt is er ook kans op veel punten. Is dat echter het geld waard?
  – Welke spitsen neem je? Lukaku, Ronaldo, Bamford, Son, DCL, Antonio, Kane en zo nog meer. De keuze is reuze, maar ook hier twijfel ik of de spitsen van 6 miljoen daad werkelijk meer punten gaan scoren.

  Gevolg was dat ik mijn selectie af had, maar nog 3 miljoen over had. Toch maar weer terug naar de tekentafel.

  In reactie op: Scorito-algemeen #731805

  Hoe werkt dat dan? Want mij lukt het niet via de app

  In reactie op: Scorito-algemeen #731779

  Ik hoor ook graag die captain mogelijkheid :)

  In reactie op: Scorito-algemeen #731374

  Dat zullen ze voor nieuwe leden doen, zodat die het spel kunnen leren kennen. Anders maak je 1 foutje en loop je achter de feiten aan.

  In reactie op: Scorito-algemeen #730354

  Ik pas eigenlijk door al die proefweken maar overal hetzelfde principe toe, omdat dit tot nu toe goed werkt: hele lichte bank, hele zware basis met duidelijk het meeste voorin besteed.
  Nederland vind ik dan nog het lastigst. Spanje en Engeland wacht ik nog even de transfers af.

  In reactie op: Scorito-algemeen #729785

  Als je naar vorig jaar kijkt hebben de verdedigers zoals Max maar vier wedstrijden gemist. Dat is te overzien. Het rouleren voorin is echter veel extremer dus daar ben ik wat meer op mijn hoede en weet niet of ik daar 4,5 of 5 aan uit wil geven. Van Gotze nog het lastigst in te schatten waar hij in valt.

  In reactie op: Scorito-algemeen #728223

  Engeland is al gedaan. Veel wijzigingen daar en helaas van veel spelers die ik in mijn team had.
  Ziyech van 2 naar 3,5 en Skipp van 0,5 naar 2, dan is er in de eerste inschatting toch iets fout gegaan :’;)

  In reactie op: Scorito-algemeen #728181

  In de voorhoede probeer ik altijd echte spitsen te hebben. Buitenspelers zijn wisselvalliger en assists voor aanvallers wordt ondergewaardeerd. Wat dat betreft vond ik Tadic altijd duur, maar bij het gebrek aan alternatieven komt hij er nu denk ik wel in.

  In reactie op: Scorito-algemeen #728127

  Leuk om jullie tips en visie te lezen. Ook mijn duit in het zakje:
  Klaassen gaat er echt niet uit, die blijft wel staan. Te belangrijk voor het team, net als een Tadic of Blind. Nu is hij geen 6 miljoen waard, maar dat kan ook zo veranderen. Drukke zomer gehad, kost hem iets meer tijd weer op niveau te komen denk ik. Ook als je Ten Hag zijn eerdere opmerkingen over EK-gangers meeneemt. Al denk ik niet dat ik hem neem, omdat Gravenberch veel goedkoper is en verwacht dat hij een volgende stap gaat maken.
  Gotze had ik ook, maar betwijfel of ik het aandurf met Schmidt. Hij lijkt veel rust nodig te hebben, die krijgt hij juist in de wedstrijden dat hij zijn punten moet opleveren.

  Is er hier niemand die het schema erbij pakt om de wedstrijden naast elkaar te leggen? Dit is laatste jaren mijn aanpak en dat werkt voor mij wel aardig. Vitesse is bijvoorbeeld nu nog niet echt op stoom, maar hebben een relatief makkelijk programma. Daarnaast kun je zo zorgen dat je elke ronde een team op kunt stellen waar je achter staat.

  In reactie op: Scorito-algemeen #727450

  Dat zou me niets verbazen.

  Maar zonder alle gekheid; welke PSVer is wel een serieuze optie zonder al te veel roulaties?
  – Zahavi is een goede afmaker, maar met zijn 5 miljoen te duur als hij af en toe op de bank komt
  – Gotze en Van Ginkel kunnen hun goaltje maken maar zijn of blessuregevoelig of zullen zeker hun wedstrijden rust gaan krijgen
  – Madueke is het meest interessant, maar met Vertessen, Bruma en Gakpo zijn er ook hier genoeg alternatieven.
  – Van Max is ook wel bewezen dat hij regelmatig rust krijgt in de competitie

  Bovendien zullen de roulaties met name tegen de kleine ploegen zijn, zoals gisteren tegen Cambuur. En dat zijn juist de wedstrijden waarop ze punten kunnen scoren. Bovendien is PSV in de breedte minder dan Ajax en dus meer afhankelijk van routaties. Mijn team had drie of vier PSVers erin staan, maar ik ga er er wel een paar uit halen.

  In reactie op: Scorito-algemeen #727405

  Zahavi ook nog eens gewisseld na 45 minuten…

  In reactie op: Scorito-algemeen #727391

  Idem. Kan iemand mij uitleggen waarom ik er ook maar over zou denken PSVers in mijn vaste team op te nemen? Je wordt er wekelijks in getuind.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #724528

  Mijn laatste plek gaat tussen Aru, Bagioli of Storer. Voor nu staat Aru erin.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #723329

  @Pierlo, Aranburu heb ik al. Net als Molano overigens.
  Dan Cimolai of Dainese?

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #723321

  Ik vraag me af wat ik me met mijn laatste 2 miljoen moet doen. Ik heb nog niet zoveel sprinters, dus Cimolai of Meeus zouden goede opties zijn.
  Aan de andere kant, als ze hun sprints met ploegmaten moeten delen kan het zonde van het geld zijn. En ik kom morgen eigenlijk ook wat te kort, dus komt Schachmann weer om de hoek kijken.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #723290

  Ik lees dat Kuss een vrije rol heeft. Wat moet ik me daar bij voorstellen? Staat niet alles in het teken van Roglic? En is dat positief of negatief voor die 3 mil?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 223)

Laatste nieuws