Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 104)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #630215

  Door corona en het overvolle programma is het natuurlijk sowieso al een gek seizoen waarin veel spelers meer rust krijgen of wegvallen dan anders. Ik vind die pinchhitter bonus wel leuk, alleen in deze omstandigheden is de impact ervan nog veel groter (te groot).

  In reactie op: Scorito-algemeen #628723

  Weet iemand of De Wit weer fit is?

  In reactie op: Scorito-algemeen #626374

  Ik vind die 300% wedstrijden wel leuk. Het is juist iets waar ik in mijn team wel rekening mee houd, zo speelde dit weekend een belangrijke rol om Tannane mee te nemen. Natuurlijk kunnen spelers blessures of corona krijgen, maar dat geldt voor je hele team. Wel eens met het aanpassen van de punten voor penaltynemers.

  Wat ik vooral mis dit seizoen is de flexibiliteit om wijzigingen in je team aan te brengen. Door corona en het drukke programma wordt er meer gewisseld dan ooit, en het is gewoon super vervelend als je na een week al een speler tot de winterstop kwijt bent (Kudus) maar er niks meer aan kunt doen. Een wissel per week of per twee weken moet toch te doen zijn.

  Het Engelse FPL is zoveel verder en heeft zoveel meer details en mogelijkheden. Helaas heeft Scorito al meerdere malen aangegeven zich aan de dataleverancier te houden en dergelijke veranderingen niet te zien zitten. Ze zijn totaal niet flexibel, er zit geen ontwikkeling in de meeste spellen en ze zijn net een olietanker wat dat betreft. Hoe ze denken Europa te veroveren vraag ik me echt af, zeker met zulke gratis betere alternatieven.
  Neemt niet weg dat ik het nog steeds veel te fanatiek speel, er is in Nederland immers geen goed alternatief en bljft ook leuk. Alleen zonde dat ze er niet meer uithalen.

  In reactie op: Scorito-algemeen #625326

  Hier niet zozeer ontevreden over mijn selectie, maar meer pech waardoor ik nu op 84% sta.
  Tannane die nog geen pot gespeeld heeft, Bijlow en Tagliafico die opeens niet spelen en uitslagen die je niet verwacht. Bovendien nog wat slechte captain keuzes.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #625312

  Welke twee van De La Cruz, Valverde en G. Martin zouden jullie nemen?

  In reactie op: Scorito-algemeen #624996

  Tannane had ik voor deze ronde meegenomen, maar het is nog onduidelijk of hij speelt. Ik twijfel nu tussen Berghuis of Max.

  In reactie op: Scorito-algemeen #621879

  Tannane corona. Dat is een aardige miskleun gebleken

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #615389

  Valverde podium of niet maakt me niet uit als hij het in de losse etappes goed doet.
  Ik twijfel nu alleen nog of ik G. Martin in mijn team wil houden of nog om wil wisselen.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #615188

  Nee. Maar zeker met dit budget durf ik beiden ook niet thuis te laten.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #615143

  Ik lees ook dat Pinot voor etappes gaat en Gaudu voor het klassement.
  Blij dat ik Pinot niet heb, wil Gaudu er nog wel in fietsen maar eigenlijk ook geen zin meer te sleutelen.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #614975

  Ik ben er ook uit. Toch nog een dure sprinter ingewisseld voor een AK-man. In de sprint ben ik wel afhankelijk van gokjes, maar ik hoop dat de vele berggeiten dit goed gaan maken. Daar kan ik in ieder geval wel een klap hebben.

  In reactie op: Scorito-algemeen #613879

  Bij Ajax geen Promes, geen Antony en Tadic linksbuiten.
  Benieuwd hoeveel mensen hier balen (ik wel in ieder geval)

  In reactie op: Scorito-algemeen #613761

  Oeps haha heb ook Oosterwolde nog

  In reactie op: Scorito-algemeen #613708

  Bijlow
  Drommel

  Max
  Tagliafico
  BMI
  Spajic

  Klaassen
  Tannane
  Veerman
  Teixeira
  De Wit
  Augustijns

  Berghuis
  Madueke
  Antony
  Cerny
  Daneels

  Ik heb een gokje genomen met Madueke, maar als 1x scoren al het dubbele oplevert in dit drukke programma wil ik dat wel nemen met deze selectie. Ben vooral erg tevreden over het middenveld, had in de aanval graag 1 echte topspits erbij gehad maar durf het met Zahavi nog niet aan en middenmotors hebben een heel zwaar programma.

  In reactie op: Scorito-algemeen #613380

  Ik zou de schema’s van Ajax, AZ en Zwolle eens bekijken. Als je Koopmeiners en Leemans kunt rouleren zou ik dat doen, anders Klaassen.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #612533

  Zo, nu staat Roglic dan toch ineens in mijn team. Dankje Scorito.

  In reactie op: Scorito-algemeen #612314

  Wat dat betreft kunnen ze nog veel leren van de Engelse variant van dit spel ja. Maar ze hebben zelf al aangegeven er geen oren naar te hebben om dat aan te passen.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #612307

  Zijn er mensen die Roglic overwegen niet te nemen? Hij is wel (groot) favoriet, maar wel echt een heel stuk duurder en een makkelijke 2 miljoen om vrij te maken.
  Ik twijfel tussen Roglic en Soler/Aranburu of Pinot en Mas.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #611882

  Op Twitter zeiden ze dat we later vandaag onze selecties compleet kunnen maken

  In reactie op: Scorito-algemeen #611240

  Je kan max 3 spitsen opstellen en er max 1 op de bank hebben. Dus die vijfde zal niet veel toevoegen tenzij je gaat rouleren.

  Mijn doel is vooral elke week 11 spelers op te kunnen stellen die punten gaan halen. Daarom ga ik voor een brede selectie, waarbij er dus best iemand van 3,5 miljoen op de tribune kan komen voor een week.

  Daarnaast denk ik dat juist omdat er weinig speelronden zijn het verschil tussen een 6 en 3 miljoen speler niet heel groot gaat zijn. En omdat er geen waardestijgingen zijn ga ik gokjes zoveel mogelijk vermijden. Helaas, want dat was een leuk onderdeel.

  In reactie op: Scorito-algemeen #609878

  Die nieuwe F1 indeling is wel een inkoppertje. Maargoed, ik heb dan ook wat in te halen na mijn dramatische keuzes afgelopen selectie.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #609874

  Ik sta op 87,5%. Het is vooral het ontbreken van Sagan (en hebben van Gaviria) en de last minute wissel van Cimolai voor Ballerini die me opbreekt. Als ik de top 3 van Scorito Giro bekijk hebben die allemaal Thomas, Vlasov, Yates en Barbier/Affini. Dus tot op heden lijkt daar het verschil niet mee gemaakt te worden.

  In reactie op: Scorito-algemeen #609228

  Ik ga er ook vanuit dat hij weer centraal komt hoor. Alleen dan nog betwijfel ik of hij die miljoenen meer waard gaat zijn ten opzichte van de andere spitsen. Klaassen heb ik wel, gezien het makkelijkere programma en zijn drive naar voren zal hij vast zijn goaltjes mee gaan pikken ook als hij op 6 komt.

  Maar voor de zekerheid misschien maar eens een Tadic-variant gaan maken om te kijken hoe het er dan uit ziet ;)

  In reactie op: Scorito-algemeen #609192

  Ja, maar hoe lang duur het voor Ten Hag tot dit inzicht komt? En daarnaast zal hij tegen de mindere clubs ook Traore en Huntelaar minuten willen geven dus komt Tadic vanzelf weer linksbuiten terecht. Plus dat er genoeg andere spitsen zijn die minder kosten en ook in die 10 potjes wel 5 goals kunnen maken.

  In reactie op: Scorito-algemeen #608894

  Die vol op de toppers tactiek had ik vorig jaar maar werkte bij mij niet goed. Een Tadic geloof ik nooit dat hij nu 6 miljoen waard gaat worden, en dat een 3,5 en 2,5 miljoen combinatie dan beter scoort.
  Het tweede team is een prima team maar ik zou voor de eerste kiezen.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 104)