Aangemaakte reacties

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • In reactie op: WielerFlits App #480472

  Mbt de reacties: een apostrof pakt ie niet goed, dan krijg je een reeks cijfers. Ook verschijnt mijn comment niet meteen, en na refreshen ook niet. Moet de app meestal opnieuw starten.
  Ook het vakje waar je je tekst in typt is bij mij opeens niet meer zichtbaar. Deze blijft achter het toetsenbord hangen en ik kan ‘m ook niet naar boven schuiven. Ronduit irritant dat je niet ziet wat je typt, haha.
  En zelf vind ik het nogal vervelend dat de Enter toets is veranderd in de send-toets. Ik mis de enter om een regel omlaag te gaan.

  iPhone 7 met iOS 12.3.1

  In reactie op: Waarom Froome vrijgesproken is #372819

  If it looks like a duck, swims like a duck..

  Bij Sky gebeuren er veel shady dingen. Wiggins die op een belachelijke cortisonenkuur de Tour wint, door de ploeg bestelde testosteronpleisters, Froome die in 2014 iedereen op een hoopje rijdt terwijl ie een zware luchtwegeninfectie zou hebben (en daarvoor prednison krijgt via een gek achterdeurtje, flinke ontstekingsremmer die ook goed euforisch werkt), en nu ook deze affaire.

  Nogmaals; if it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

  Edit:
  https://twitter.com/thijszonneveld/status/1013778986277724160
  Ik wil de tweet/redenatie van Thijs Zonneveld er ook nog even bij halen (klik erop voor meer). Zeer twijfelachtig statement van zowel de UCI als de WADA, de laatste spreekt zijn eigen regels zelfs tegen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)