Aangemaakte reacties

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #738064

  Het inlogprobleem blijft zich bij mij voordoen. Zelfs na een harde refresh ben ik heel vaak nog niet ingelogd, terwijl ik wel ingelogd heb.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #662497

  “Ik heb regelmatig dat als ik inlog, het lijkt alsof ik niet ingelogd ben. Ik kan niet reageren op artikelen en er staat dat ik niet ingelogd ben. Als ik dan op de inlogknop klik rechtsboven, staat er dat ik al ingelogd bent. Soms kan ik op bepaalde artikelen wel reageren en op andere niet, het lijkt allemaal heel random.”

  Ik heb dit probleem nog steeds en het lijkt erger te worden. Heel irritant omdat het ook bij volg-topics gebeurd.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #655966

  Ik heb regelmatig dat als ik inlog, het lijkt alsof ik niet ingelogd ben. Ik kan niet reageren op artikelen en er staat dat ik niet ingelogd ben. Als ik dan op de inlogknop klik rechtsboven, staat er dat ik al ingelogd bent. Soms kan ik op bepaalde artikelen wel reageren en op andere niet, het lijkt allemaal heel random.

  In reactie op: Wat wil jij lezen in Ride Magazine? #639272

  Verder kijken dan het ‘normale’ wielrennen. Verhalen van Dirty Kanza, Red Hook Crit, NL Crit Series, mountainbiken, baanwielrennen. Maar ook verhalen van niche wedstrijden zoals Tro bro leon, of het afrikaanse circuit lijkt me erg gaaf.
  Ik vermoed dat dit zowel qua tekst als qua beeld erg interessant is. ;)

  In reactie op: WielerFlits App #480472

  Mbt de reacties: een apostrof pakt ie niet goed, dan krijg je een reeks cijfers. Ook verschijnt mijn comment niet meteen, en na refreshen ook niet. Moet de app meestal opnieuw starten.
  Ook het vakje waar je je tekst in typt is bij mij opeens niet meer zichtbaar. Deze blijft achter het toetsenbord hangen en ik kan ‘m ook niet naar boven schuiven. Ronduit irritant dat je niet ziet wat je typt, haha.
  En zelf vind ik het nogal vervelend dat de Enter toets is veranderd in de send-toets. Ik mis de enter om een regel omlaag te gaan.

  iPhone 7 met iOS 12.3.1

  In reactie op: Waarom Froome vrijgesproken is #372819

  If it looks like a duck, swims like a duck..

  Bij Sky gebeuren er veel shady dingen. Wiggins die op een belachelijke cortisonenkuur de Tour wint, door de ploeg bestelde testosteronpleisters, Froome die in 2014 iedereen op een hoopje rijdt terwijl ie een zware luchtwegeninfectie zou hebben (en daarvoor prednison krijgt via een gek achterdeurtje, flinke ontstekingsremmer die ook goed euforisch werkt), en nu ook deze affaire.

  Nogmaals; if it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

  Edit:
  https://twitter.com/thijszonneveld/status/1013778986277724160
  Ik wil de tweet/redenatie van Thijs Zonneveld er ook nog even bij halen (klik erop voor meer). Zeer twijfelachtig statement van zowel de UCI als de WADA, de laatste spreekt zijn eigen regels zelfs tegen.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Headlines