Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 86)
 • In reactie op: Ritwinnaars Giro d’Italia 21e Eeuw #669238

  Moosli 1
  Rujano 1
  ?

  In reactie op: Scorito-algemeen #659212

  Ik waardeer juist heel erg de redeneringen van Pietje mede ook natuurlijk omdat ik zelf ook een fervent index-speler ben (inmiddels 73ste, maar vorig jaar een heel lang deel top 20 gestaan). Ik snap maar deels dat mensen dit als ‘offensief’ of zelfs ‘beledigend’ beschouwen. Je hoeft hier niet te lezen. Inmiddels weet de meerderheid dat de die-hard scoritospelers op dit forum zitten, lees er dus overheen als je dit soort meningen niet kan waarderen.

  Het is dat ik niet veel tijd neem voor een reactie op dit forum, maar sluit mij dusdoende volledig aan bij de mening dat Gasly (mits gekozen) de enige juiste x8 was. Iedereen die Max een hogere factor dan 5 heeft gegeven, snapt of het spel niet of betaalt teveel voor een spel dat ze niet begrijpen.

  Side-note: ik ben zelf zeer tevreden met keuze ‘Vettel’ aangezien het mijn zekere x1 factor is en ik Leclerc niet volledig vertrouw. Soms uitschieters, vaak domme acties in de race, los van het feit dat Ferrari de 4de auto leek. McLarens waren must-haves en zullen vrijwel standaard je x6 en x7 keuzes zijn (tenzij extreme gridstraffen). Gasly lijkt me een zekere x8 (daarom ook gekozen, want ik wilde daar iemand hebben die ervaring heeft) in minimaal 75% van de gevallen. Rest de alfa’s die ik nu nog x4 x 3 had, maar wellicht na een kwali van Max op plek 3 of lager prima op x5 en x4 kan zetten. Rest dat Sainz gemiddeld gezien mijn x2 factor gaat krijgen.

  In reactie op: Scorito-algemeen #639981

  @starlynk

  Ik voel met je mee. Ikzelf ook nog op 14 december op de 3de plek van TC. Als ik die stand nog kan herinneren, zie ik letterlijk niemand van die top 10 meer terug op dit moment. Dat neigt toch wel naar extreme gokken/extreem geluk. Wekenlang dezelfde spelers in de top 10 en ineens in 4 speelrondes roulette allemaal nieuwe namen. Bijzondere keuzes zijn bizar beloond in de wisselfases.

  Inmiddels zeld rond plek 300 met keer op keer zure uitslagen in combinatie met bijzondere gekozen namen (koopmeiners uit tegen PSV? Hoe dan).

  In reactie op: Scorito-algemeen #632341

  @MarvinG
  Zoals eerder vermeld is Peterson natuurlijk vrijwel altijd klaar in ronde 3. Zelfde geldt voor Suljovic en King. Clayton en Cullen zijn beiden vrijwel zeker van ronde 3, maar hebben dan weer geen vooruitzicht na ronde 4. Als je verwacht in ronde 3 geen E of F speler meer te hebben kan het handig zijn er 1 van die 2 te hebben (alhoewel Cullen niet onderdoet voor Clayton per se – en je ze sowieso niet allbei moet pakken). Als je verwacht in ronde 3 nog wel 1 E of F speler te hebben, heeft de cap factor geen zin voor een C speler. Daarom neem je dus altijd op zijn minst 1 C mee met een potentiele kwartfinale – in mijn ogen alleen Lewis en de zwaan met een kans hierop (zij het tussen de 15-25%)

  In reactie op: Scorito-algemeen #632340

  Precies de reden waarom De zwaan een must have is. Zijn plafond ligt veel hoger. Als je een zekere derde ronde als C wilt nemen, neem je Cullen of Clayton. Die komen alleen in 99% van de gevallen nooit voorbij MvG en dus ronde 4. (Als je 1 van hun neemt zou ik altijd Clayton nemen overigens – Cullen is een gerenommeerde WK-choker). Als je potentie zoekt in je C, moet je dus iemand hebben die potentieel een hogere kans heeft als 1% om voorbij ronde 4 te komen. De enige in die categorie zijn De Zwaan en evt Lewis. Beiden op zeker een lastigere 2de ronde partij dan Cullen/Clayton. Maar beiden ook niet echt een “dead end” in ronde 4. Lewis heeft potentieel Duzza (3) en Cross/DVD (4). De zwaan White/Wade. Mijn gevoel zegt dat geen enkele C-speler voorbij ronde 4 gaat komen, maar als er 1 van dat wel kan is het eerder DZ of Lewis.

  Kortom, ik deel bij darts altijd mijn categorieen in 2 delen op. Een deel met zekerheidjes voor 1 of 2 rondes, en een deel met 2 “gokjes” voor een potentiele upswing in de loting. Als je dan in C al 3 spelers hebt met een “dead end” in ronde 3 (Peterson:Smith, Suljovic:Anderson, King:De Sousa), kom je gauw uit op DZ als keuze en dus voor mij een musthave. 2de ronde 70%, 3de ronde 40%, 4de ronde 30% is altijd nog meer waard dan 2de ronde 90%, 3de ronde 50%, 4de ronde 10% (met potentiele captainfactor nog eens stuk interessanter).

  In reactie op: Scorito-algemeen #632111

  Ik heb momenteel in de C-categorie de volgende namen staan:
  Gurney (Hopeloos uit vorm, maar op het WK is altijd alles anders dan anders. Misschien nog wisselen voor Ratajski)
  Lewis (Ook niet echt in vorm, maar wel de grootste kans op een kwartfinale van alle Ctjes)
  De Zwaan (De enige must have in deze categorie wat mij betreft)

  Qua D maar 1 die ik echt wil hebben ook:
  Clemens (Moet snel tegen Wright, maar met zijn talent een potentieel verre doortocht als hij die pot doorkomt)
  Verder neem ik er 2 uit VDV/Noppert/Bunting/Hughes
  Dolan/Evans/Wattimena no-go’s

  In reactie op: Scorito-algemeen #626066

  Ik mis trouwens alleen nog een percentage in TC voor captains. Het is mooi dat je nu kan zien hoeveel procent elke speler is gekozen, maar het aandeel captainfactor lijkt mij geen overbodige toevoeging.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #623037

  Vergeten we Mas en Soler niet? Die kunnen ook zomaar top 10 rijden in deze tijdrit. Alhoewel Soler wel wat jasjes heeft uitgedaan deze vuelta.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #620111

  Etappe 1
  Kuss ipv Vlasov 56 pnt
  De La Cruz ipv Woods 12pnt

  Etappe 2
  Soler ipv Woods 55pnt
  De La Cruz ipv Formolo 14pnt

  Etappe 3
  Vlasov ipv Valverde 28 pnt
  Champoussin ipv Bagioli 18pnt
  Gaudu ipv Woods 22pnt

  Etappe 4
  Mas ipv Stannard 12 pnt
  Bagioli ipv Riabush 14 pnt

  Etappe 5
  Valverde ipv Champoussin 15pnt
  Soler ipv Woods 9 pnt (dit was de laatste keer dat ik Woods de kans gaf dacht ik op dit moment)

  Etappe 6
  Woods ipv Valverde 41pnt (en dat bekocht ik dus ook gelijk)

  296 punten misgelopen. Gelukkig nog steeds tegen de 80% dus ik hou nog hoop op een redelijke klassering.

  In reactie op: Scorito-algemeen #612859

  Mooi team Kevin! Ik heb 11 daarvan hetzelfde. Persoonlijk vind ik je aanval iets te duur, maar dat is smaak. Met zo’n investering ben je gedwongen altijd met 3 aanvallers te spelen en zal er vaak alsnog een scorende aanvaller op je tribune zitten.

  Mijn advies: in ieder geval 1 goedkope aanvaller erbij nemen en je middenveld iets upgraden! ;)
  Succes

  In reactie op: Scorito-algemeen #606732

  Ik zat met dezelfde keuze als Ab. Had Djoko, Nadal, Thiem, Schwartzman en Rublev over. Ik gok op 4x een A-speler door, dus als cap Nadal gezet.

  Qua vrouwen sta ik er na 2 belabberde rondes ineens fantastisch voor. Met Swiatek, Kvitova en Kenin lijk ik de juiste finale te hebben. Hopelijk levert Swiatek nog een mooie stijging op. 96.9% and counting?

  In reactie op: Scorito-algemeen #602366

  Is er overigens iemand bij wie het scorito CV inmiddels weer werkt?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #583736

  Okay, 135 pagina’s doorgelezen en geen steek wijzer.

  Bauhaus of Cort?

  In reactie op: Scorito-algemeen #509205

  @AB:

  Het kan altijd erger:
  Sainz (5x)
  Perez (4x)
  Kvyat (3x)
  Magnussen (2x)
  Ricciardo
  Max
  Bottas
  Russell

  Na de zomerstop gezakt van 77.2 naar 45.8 procent

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #507817

  Ik ben er wederom achter gekomen hoe belangrijk het is om niet teveel keuze te hebben. Zo heeft Chaves mij netto ongeveer -300 punten opgeleverd, aangezien ik hem te vaak heb opgesteld in plaats van Hart/Rodriguez/Higuita die toevallig elke keer dik in de punten reden. Dit geldt in mindere mate voor Latour (ook te vaak opgesteld), maar die heeft tenminste nog zo’n 200 punten gesprokkeld.

  Ik ben eens gaan terugkijken naar mijn opstellingen en de hoeveelheid aan keuzes hebben mij bijzonder veel punten gekost. Deels is dit inzicht, deels ook onduidelijkheid van het parcours ten opzichte van de vorm/tactiek van de dag met betrekking tot ploegen en renners.

  Zo heb ik 2x op rij de nummers 3 en 4 niet opgesteld, 1x de dagwinnaar niet (Higuita) en een keer of 3 enkele nummers 5,6 of 8. Met een ideale opstelling had ik ongeveer 450 punten meer gescoord (zat 500 punten achter de nummer 1). Behoudens het feit dat velen niet optimaal hebben opgesteld, had er toch zeker een bekertje ingezeten. Soms heb je de “pech” dat er een renner uitvalt, maar dat kan ook creëeren dat je daardoor beter kan opstellen.

  Ergo, ik had echt gehoopt dat een Chaves had uitgevallen, dat had mijn selectie een stuk waardevoller gemaakt. In de tour of de giro maakt dit minder uit omdat je daar simpelweg meer sprinters opstelt, waardoor je automatisch minder keuzes hebt om tussen te twijfelen.

  Chaves dus bij deze op de zwarte lijst, die al vrij groot was met onder meer Dennis, Van Garderen, Formolo, Meintjes en Hagen. Leuk als ze ooit nog eens presteren, maar in mijn team komen ze niet meer!

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #506524

  Had toch 46% de juiste kopman gemaakt. Bennet is zo in vorm dat hij op dit moment bijna op elke aankomst meedoet voor de knikkers.

  In reactie op: Scorito-algemeen #505629

  Tsja, Zoet en Onana zullen vermoedelijk rond de 2500 pnt scoren, Bizot/Vermeer/Pasveer eerder rond de 2000 pnt. Ik zit momenteel op Pasveer en Drommel. Gevaar is wel dat deze teams minder vaak gaan winnen en wellicht hier en daar 2 doelpunten tegen krijgen. Het liefst heb ik Bizot/Onana en Pasveer, maar dat is budgettair gezien niet te doen voor mijn team.

  In reactie op: Scorito-algemeen #505605

  Zit nu voor het eerst op een selectie met Ziyech, Donny en Tadic waar ik zowaar tevreden over ben. Hopelijk kan ik ervan af blijven tot zaterdag :)

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #505280

  Fabio Jakobsen weer 2de favoriet morgen op de goksites! Ik kan me niet voorstellen dat ie enige kans heeft.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #504663

  Wat een renner die Kuss! Scoritotechnisch weer drama, rodriguez en hart thuisgelaten voor higuita en latour. Toch zuur als je 73 punten achter de dagscore eindigt :(. Ik zal morgen vast Hart en rodriguez opstellen en dan zullen Latour en Chaves wel weer in de vlucht zitten. De keuzes hebben me echt veels te veel punten gekost, grrrr.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #504197

  Sarreau thuisgelaten en mezgec kopman. Lekker vanmorgen gewisseld ipv bennet kopman. Ook gilbert en aranburu erin gefietst. Les nummer 1: niet meer laten leiden door het forum

  In reactie op: Scorito-algemeen #504094

  Tsja, Nadal of Medvedev captain maken. Waarschijnlijk stijg ik met Medvedev (mits ie wint), naar de 95% en zak ik maximaal naar een procent of 60. Met Nadal captain (en winst of verlies) zal ik zo’,n 5 procent stijgen of dalen. Ik ga er nog eens goed over nadenken.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #504093

  Waarschijnlijk zijn we weer misleid door het forum en wordt dit gewoon een sprint met Walscheid, Jakobsen en Venturini

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #504077

  Zou iemand Tosh opstellen vandaag?

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #503130

  Oh en ook nog Hiquita, die zag ik nog over het hoofd…

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 86)

Headlines