Aangemaakte reacties

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #794413

  @Tompot “Blij dat het weer bijna voorbij is” – klinkt alsof je een leuke tijd achter de rug hebt op Scorito.

  Ik vind het klassiekerspel altijd wel een leuke afwisseling op de drie grote rondes. Ja, het is allemaal wat minder voorspelbaar en er komt vast wat meer geluk bij kijken, maar dat maakt het voor mij niet direct minder leuk. Heb zelf altijd meer moeite met de motivatie vinden om mij aan het einde ook nog eens echt te gaan verdiepen voor de Vuelta.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #788966

  Morgen maar zo dan:
  1. Jakobsen
  2. Kristoff
  3. Merlier

  Normaal zou ik Kristoff en Merlier altijd omdraaien maar nu ze de kaart Philipsen lijken te spelen durf ik het niet aan. Verder alleen Meeus, waarom die in mijn team zit dit jaar durf ik achteraf aan niemand uit te leggen…

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #784691

  Lutsenko is ook zo goedkoop hè :(

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #784114

  Begrijp ik het nu goed dat toch Stuyven start ipv Pedersen? Ik weet niet goed wat ik van Stuyven kan verwachten morgen – is hij captain-waardig? Anders (naast Merlier) toch terugvallen op Capiot en Meeus.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #783745

  Weken zitten discussiëren of je beter Ewan of Alaphilippe mee moest nemen, of jongens als Colbrelli, Stuyven en Pidcock hun geld wel waard gaan zijn, om er dan tijdens het spel achter te komen dat het verschil gemaakt gaat worden door een Cavendish of een De Lie. Het is de onvoorspelbaarheid van het voorseizoen zullen we maar zeggen. Ik kan er wel om lachen.

  Go Merlier, Meeus en Capiot (en Lutsenko haha)!

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #782686

  Ik dacht dat ik met al die ongevallen en zieken er nog goed vanaf kwam tot nu toe. Met Stuyven en Ewan morgen toch een klein deukje opgelopen.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Headlines