Aangemaakte reacties

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #689843

  @Arne riis klik er 20 Cepeda’s in en je hebt je ultieme doel bereikt!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #685449

  @Kj precies hoe de mens in het dagelijks leven ook werkt!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #676818

  @Sjoerdistan je hebt helemaal gelijk. Daar is het forum voor bedoelt natuurlijk.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #676814

  Ik zie dat veel mensen al meteen conclusies trekken over bepaalde renners maar er is hoop:

  In de rit naar arrate vorig jaar verloren gaudu en vlasov ook veel tijd. Vlasov verloor 4.31 min op roglic. Ik was toen nog niet bekend op dit forum maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen vlasov en gaudu als miskopen zagen. Die 2 hebben prima gepresteerd in de resterende etappes.

  Ik denk dat een aantal renners nog gaan verrassen deze giro.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #676144

  @madeinstars ik ben heel benieuwd wat je van foss verwacht deze etappe. Als een almeida, evenepoel of vlasov een versnelling plaatst zie ik foss niet zo snel meekomen en is zijn roze droom eigenlijk ook meteen verloren en denk ik dat al vrij snel de kaart Bennet wordt gespeeld.

  Wat je al zegt, er is zeker een kans dat foss hier top 20 rijdt maar ik heb zelf 9 renners die een nog grotere kans hebben om vandaag top 20 te rijden. Als je geen beter alternatief hebt, zou je zeker foss kunnen opstellen.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #676098

  De etappe van vandaag doet me sterk denken aan de 1e etappe van de vuelta van vorig jaar naar arrate. Ik zie dat een aantal mensen foss overwegen maar de kans dat hij de roze trui pakt is toch heel klein. De kans dat hij top 5 staat na vandaag is toch ook niet heel groot.

  Als we kijken naar de etappe naar arrate vorig jaar dan werd daar al best aardig met secondes gesmeten en die laatste klim was 5,0 km a 8,5%. De slotklim van vandaag is 4,3km a 9,5%. Mijn verwachting is dat er klassementsmannen zullen zijn die meer dan een min gaan verliezen vandaag en dat dit voor de wat explosievere klassementsmannen de kans is om hier tijd te pakken op concurrenten.

  Ik laat foss dus lekker op de bank zitten vandaag.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #674348

  Ik denk dat iedereen deze proloog op de max of tegen de max aan heeft gereden. De ene renner heeft natuurlijk meer belangen om goed te presteren in deze rit dan de andere renner. Een mollema laat het ook niet lopen terwijl hij geen enkel belang heeft bij deze rit (op zijn woorden afgaand dan).

  Er zijn 2 opties mogelijk bij cepeda:

  Hij heeft de vorm niet van dit voorjaar: hier kunnen we alleen maar over speculeren omdat hij een slechte proloog reed.

  Hij kan gewoon niet tijdrijden: zoals nasibal al goed aangaf is het waarschijnlijker dat hij gewoon niet kan tijdrijden. Hij is een ecuadoriaanse klimgeit pur sang van androni. Androni leidt talenten natuurlijk totaal anders op dan bijvoorbeeld een quickstep of een ineos. Van de talenten almeida, evenepoel en hart mag je een goede tijdrit verwachten omdat ze daartoe worden opgeleid maar bij androni kan je niet verwachten dat ze van cepeda een perfecte ronderenner maken. Ze zijn al lang blij dat hij gruwelijk goed de bergen kan verteren en dan is voor zo’n ploeg de tijdrit een totale bijzaak. TOTA had niks met tijdrijden te maken dus ik denk dat we pas conclusies over cepeda mogen trekken als de eerste bergen geweest zijn

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #673684

  @Wielerfan

  Hartelijk dank voor je reactie!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #673664

  Mijn dilemma is Fabbro of Schultz?

  Fabbro: laat goede vorm zien in Tirreno en TOTA. Vorig jaar giro al ontzettend sterk maar kreeg toen geen vrijheid. Ik zie in geen enkel scenario waarin Buchmann het roze gaat pakken dus bora zal op die manier minder verantwoordelijkheid dragen in de koers wat in het voordeel van Fabbro spreekt in de daguitslagen. Daarnaast komen er waarschijnlijk teampunten van Sagan.

  Schultz: Laat vergelijkbare vorm zien als Fabbro, maar hij laat dat zien met een absolute kopman voor hem waarbij Fabbro zelf de beste man in koers was van zijn team wat de prestaties van Schultz naar mijn idee indrukwekkender maakt. Daarnaast zou er een scenario mogelijk kunnen zijn dat Yates het roze pakt wat teampunten oplevert voor Schultz. Aan de andere kant zou Bike exchange in dat scenario meer verantwoordelijkheid moeten dragen wat in het nadeel spreekt van de prestaties van Schultz in de daguitslagen. Schultz krijgt waarschijnlijk ook minder vrijheid.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #673571

  Beste forumleden,
  Mooi om jullie meningen en discussies te lezen. Er komen ook hele interessante onderwerpen aan bod, complimenten daarvoor!

  Om ook iets toe te voegen aan dit forum heb ik besloten om mijn mening over groenewegen te delen. Ik merk dat er een aantal mensen zijn die groenewegen overwegen mee te nemen.

  Om tot een beslissing te komen over het wel of niet meenemen van groenewegen lijkt het me handig als je de hele situatie van dylan bekijkt. We weten allemaal dat hij vorig jaar in Polen iets verschrikkelijks heeft meegemaakt. Dit incident heeft waarschijnlijk een ontzettend grote impact gehad op zowel zijn wielercarriere als zijn eigen leven. In het interview vlak erna kwam hij zwaar aangeslagen en emotioneel over waardoor je dit ongeluk kan typeren als een (bijna) trauma voor hem. Ik kan me goed voorstellen dat hij nachten niet heeft geslapen en er geen dag voorbij is gegaan waar hij niet aan dit ongeluk heeft gedacht. Ook is hij bedreigd wat natuurlijk verschrikkelijk is.
  De giro is zijn 1e koers na het ongeluk in Polen. Ik verwacht dat hij langzaam moet wennen in het peloton om daarna weer op topniveau te kunnen komen. Om dit te onderbouwen kunnen we pinot als voorbeeld nemen. Hij is een keer ontzettend hard gevallen in een afdaling waardoor hij na zijn revalidatie een stuk minder goed kon dalen. Dat was puur mentaal. Hij heeft heel veel hulp moeten krijgen om zo weer een beetje normaal van een heuvel af te kunnen. Dat heeft een lange tijd geduurd en dit is ook wat ik bij groenewegen verwacht omdat hij mentaal een dreun heeft gehad. Pinot kon in zijn trainingen nog oefenen met Dalen maar een chaotische massasprint oefenen in een training is nog een stuk lastiger zelfs. Ik heb nu pinot gekozen als voorbeeld maar ik kan ook nog wel een Rus bedenken die hier in iets mindere maten last van had.
  Groenewegen klinkt in zijn interviews natuurlijk heel optimistisch en spreekt met veel vertrouwen maar dat komt voor mij meer over als cognitieve dissonantie wat hem natuurlijk niet te verwijten is. De 1e stap is natuurlijk er zelf weer vertrouwen in te hebben en dat doet hij goed. En ik hoop net als iedereen dat hij snel weer veel etappes gaat winnen.
  Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden en als jullie het er niet mee eens zijn hoor ik het graag.

  Een wijze schildpad had nog een goed advies voor groenewegen:
  ‘Quit, don’t quit?
  Sprint, don’t sprint
  You are too concerned about
  What was and what will be.
  There is a saying
  Yesterday is history
  Tomorrow is a mystery
  But today is a gift
  That is why it is called
  The present’

  In reactie op: Scorito-algemeen #642645

  @phoenix0000 Ik denk dat 1 of 2 aanvallers van ajax genoeg is anders kom je waarschijnlijk vast te lopen met budget aangezien je al bijna 1/3 van je budget hebt uitgegeven aan 3 spelers en je er dan nog 15 moet kiezen. Ik ben het zeker met je eens over de alternatieve bij topclubs dat die ook niet veel beter gaan zijn. Ik zoek de aanvallers daarom ook bij de clubs die wat lager staan. Die spelers hoeven namelijk de 0 ook niet te houden.

  In reactie op: Scorito-algemeen #641297

  Ze bedoelen dus eigenlijk dat dit het 1e volledige spel van 2021 is. Bedankt voor je reactie!

  In reactie op: Scorito-algemeen #641287

  Hallo iedereen,
  Ik speel alle spellen van de scorito index en ik las net op de homepagina van scorito: ‘je scorito index start met de australian open’. Ik dacht zelf dat de scorito index begon met het wk darts. Zou iemand me hier wat meer over kunnen vertellen? Het is misschien een beetje off-topic deze vraag. Ik heb net wat dingen teruggelezen op dit forum en ik vind het gaaf om te zien dat jullie veel van het spel afweten en zo mooie discussies met elkaar voeren.

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)

Headlines