Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 80)
 • In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #538819

  Hebben jullie dat ook dat een favoriet niet meegaat, omdat je hem juist al supportert? Dat heb ik met MvdP. Als hij het niet waarmaakt dan ga ik dubbel balen als ik hem dus dan ook in m’n team heb.

  Vandaar. Matthieu gaat niet mee haha

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #538818

  Dainese is nog jong. Hirschi zal vast wel vrije rol hebben in de kassei of heuvelklassiekers. Kan me niet voorstellen dat ze het niet doen.

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #538777

  Teuns En Hirschi staan ook bij mij op het lijstje!
  Maar goed. Meestal kwamen er op wielerflits genoeg artikelen voorbij over ieder zijn plan. Wie piekt waar, goeie voorbereiding gehad, etcetera. Ben ze nog weinig tegen gekomen. Maar het is ook nog lang geen 29 febr dus ik wacht nog even!

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #501535

  Fijn dat Aranburu en Aberesturi geen slechte keuzes zijn.
  Vandaag Aranburu kopman gemaakt. Pakt lekker uit

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #499958

  Kevin. Ik volg je al het hele seizoen op dit forum maar wordt jij niet moe van jezelf? Ik word in ieder geval wel heel erg moe van jou. Je vragen zijn namelijk ongelooflijk irritant

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #498078

  Granddepart@ ik heb er maar 4

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #498041

  Ik zat net even te tellen maar ik kom maar op 4 sprinters, hebben jullie ook zo weinig? Denk wel dat ik het daarmee ga doen. Wat is die Aranburu voor een renner? Heuvels of ook sprints?

  Twijfel nog om Valverde erin te fietsen of om een extra sprinter te nemen of om het gebrek aan sprinters op te vullen met nog eentje van LTJ maar dan gok ik op dat ze vandaag geel pakken. Twijfeltjes

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #485302

  Och die dikke bij de Avondetappe ook weer.. noemt ie Kittel een flierefluiter. Zucht

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #483609

  Xistnc helemaal met je eens. Vind Clement altijd wel sympathiek dus geloof ook zeker niet dat hij Roglic wilde afvallen en al helemaal niet zijn ploeg (waar hij werk voor doet/deed). Wel een nadeel dat hij dingen voor de NOS doet want als je dan uitgesproken bent dan word je er op gepakt. Had wel beter moeten weten.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #483591

  Clement werd even kritisch bevraagd. Vond ik wel goed van de presentator bij tour de jour. Je kon duidelijk zien dat Clement er geen trek in had

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #482569

  Laatste plek: twijfel tussen Gaudu, Buchmann, Alaphilippe of Benoot..

  Voor allen valt iets te zeggen, wie helpt me een beetje?

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #475590

  +++ Mathijs

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #475574

  Oke ik heb een hersenspinsel.
  Kan het dat bij Ineos de rolverdeling zo onduidelijk is dat niemand weet voor wie ze moeten, willen en gaan werken?
  Dan doel ik naast Thomas en Bernal ook op Poels en Kwiatkowski. Kwiat heeft meerdere malen aangegeven ook eens voor de winst te willen gaan in de tour net zoals Poels diep van binnen ook voor het kopmanschap wil gaan.

  Mijn punt is vooral. Loont kwiatkowski nemen dan niet vooral met ook de punchetappes..

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #475056

  Nu weet ik het wel..

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #472001

  Zabel kan zich redelijk plaatsen en is goedkoop dus voor mij zeker een alternatief! Verder word dit een moeilijke tour omdat ik van vrij weinig klassementsrenners zeker ben. Dumoulin en Thomas neem ik sowieso qua vorm en de prijs sowieso niet. Bardet oogt niet spectaculair, Quintana twijfel, Porte niet goed genoeg in vorm, nog wat Giromannen die ik daarom eigenlijk niet wil nemen.

  Op mij maken alleen Fuglsang en Poels indruk op het moment. Bernal wil ik niet laten liggen.
  Van een Dan Martin en Woods twijfel ik of ze het in het hooggebergte gaan houden maar pakken wel punten in de heuveletappes. Kruiswijk heb ik ook nog wel vertrouwen in en als zijn niveau net zo hoog is als vorig jaar dan is hij voor mij een top drie kandidaat.

  Ik had net volgens scorito 9 sprinters 4 klassementsmannen en 4 Aanvallers/Klimmers aangeklikt. Dat lijkt me niet de juiste verdeling dus maar verder puzzelen

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #470806

  Die zit momenteel in een depressie vanwege een teleurstellende Giro. Zo zie je maar, iedereen vond dat zijn team er keurig uitzag maar niet hoog geëindigd. Spelletje draait om geluk uiteindelijk

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #465491

  Als je niks anders hebt..

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #465383

  32ste algemeen bij scorito nu. Kopman Yates was de juiste keus. Nog steeds stijgende

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #464622

  Ik kijk net de etappe terug maar ik vind het niet gek dat Mollema op het einde leeg was. Ciccione trapte die klim echt enorm hard op.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #464620

  Haha mooi om alles hier te lezen.
  Ik heb Demare, Ackerman, Cimolai nog. Maar sprinters heb je vanaf nu niet meer nodig gok ik.

  Keurig opgeschoven naar plek 226. Als ik zie dat ik vandaag 326 puntjes pak en de gehele top 10 rond de 200 punten zit dan ga ik zeker nog opschuiven. Landa als kopman kon niet beter! Vreemd dat weinig hem als kopman hebben gekozen, stond niet bij de 5 meest gekozen kopmannen in ieder geval op scorito.

  Morgen ga ik voor Carapaz

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #462944

  Volgens mij gaat de winnaar van Scorito diegene zijn die Tom Dumoulin niet heeft genomen. Daar kun je mooi twee andere dure klimmers voor pakken.

  Ik heb Dumoulin niet’ maar ik sta overall rond plek 400 en dat is al een iets te grote achterstand denk ik.
  Viviani niet nemen is ook een goede keuze gebleken, Jungels heb ik wel en die gaan ze er niet zo makkelijk afrijden vermoed ik.
  Mollema heb ik geluk mee want pas op het laatst erin geklikt. Carapaz en Landa moest ik nemen maar ook niet verwacht dat Carapaz nu al veel punten ging opleveren.

  Ik zie de tweede en derde week met vertrouwen tegemoet: Roglic, Yates, Lopez, Landa, Carapaz, Mollema, Hart, Majka, Jungels en nog mannen die tegenvallen met Zalarin, Izagirre en cadeautje O Connor, Massada zal nog wel aanvallen.

  Nu maar hopen dat Ackerman, Demare, Ewan, Moschetti en Cimoulai genoeg puntjes gaan opleveren in de komende vlakke sprints

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #439419

  Alle mannen van de kopgroep vandaag. Daarnaast van Avermeat en Stibi kopmannen gemaakt. 64ste positie

  In reactie op: Scorito Vuelta 2018 #401368

  Ik heb gewoon alle klassementsrenners en aanvullend Dennis en Zakarin. Quintana heb ik niet meer overweeg ik nog voor die paar luttele puntjes.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2018 #398024

  Ik heb Padun nog. Heeft al zoveel tijd verloren en dat is zeker geen slechte renner. Denk dat ik die morgen ga spelen, gaat vast nog aanvallen deze Vuelta

  In reactie op: Scorito Vuelta 2018 #397523

  Dank voor de complimenten over de keus van Bouhanni. Puur geluk, als dit een normale massasprint was dan was hij 5de ofzo geweest vermoedelijk.

  Vandaag maar even niet gokken en Valverde kopman maken. Of toch Kelderman.. Misschien toch maar een vluchters als Benoot maar die heeft nog werkelijk niks laten zien.

  Kijk daar ga ik al

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 80)