Aangemaakte reacties

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #635134

  Jullie zullen er ongetwijfeld goed over nagedacht hebben, maar ik vind het een wat ouderwetse aanpak aangezien tegenwoordig platforms juist zo veel mogelijk tegelijk willen aanbieden. Stel dat de sites straks echt van elkaar verschillen, dan denk ik dat het er op neer komt dat veel Nederlanders die hier komen straks twee sites in de gaten moeten gaan houden om van al het nieuws op de hoogte te blijven (en waarschijnlijk is dit voor Belgen hetzelfde). Je hebt hier namelijk toch al te maken met ‘freaks’ die zo veel mogelijk over wielrennen willen lezen. Ik merk bij mezelf dat ik er gefrustreerd door raak als ik zie dat zo’n voorbeschouwing alleen op .be staat terwijl er zat artikelen zijn op .nl die (als er dan toch gesplitst moet worden) veel beter alleen op .be zouden passen (zoals Q. Hermans die uitkijkt naar de giro, of Pauwels die ergens coach wordt).

  Zijn er voorbeelden van websites die zo een Belgische en een Nederlandse tak onderhouden?

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #534535

  Wel apart dat zo’n Ferrari dan gewoon doorgaat met zijn activiteiten. Fuglsang was afgelopen seizoen ook wel eens stukje beter dan daarvoor.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #484008

  Ik geloof er ook weinig van. Die kerel kan nooit met de toppers mee, maar blijft hier na een hele dag koers twee van de beste renners voor, die niet stil staan.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #470988

  Op mijn iPad en telefoon lopen de reacties nog al eens achter. Op mn laptop zie ik dan bijvoorbeeld 20 reacties, en op mijn telefoon en iPad maar vijf. Hebben meer mensen hier last van?

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)