Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 121)
 • In reactie op: Online Cycling Simulator #233703

  Ga eerst voor Service Mechanic, die is het beste. Race mechanic of Safety mechanic maakt niet zo veel uit daarna.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #233700

  De oorzaak daarvan is gewoon kans dat verkeerd valt. Je kan wel met een mechanic (safety volgens mij) die kans lager maken.

  In reactie op: vraag over tacx #218307

  Persoonlijk heb ik nooit last gehad dat mijn achterbrug verbogen was of echt bewoog. Dit gedeelte moet sterk genoeg zijn om ook stoepjes op en af te springen of hard te sprinten. Het frame slijt natuurlijk als je het gebruikt, maar de meeste frames zijn sterk genoeg zeker als je een aluminium of titanium frame hebt om het 10 jaar lang dagelijks te gebruiken op een tacx of op de weg. De banden, cassette en stuurlint zal je eerder moeten vervangen. Ik ben dan geen fietsenmaker en kan enkel praten over de fietsen die op onze tacx hebben gestaan (alle frames waren van aluminium) en de frames gaven daar geen problemen (ook om met de fietsen meerdere malen in de Franse Alpen te fietsen).

  In reactie op: vraag over tacx #218249

  Persoonlijk zou ik het heel irritant vinden als ik steeds mijn cassette of buitenband moest aanpasssen als ik de tacx wil gebruiken. Wat dat betreft vind ik een extra achterwiel met een cassette (hoeft niet per se nieuw te zijn) wel prettig. Dan kan je in 10 sec het achterwiel vervangen en gelijk beginnen.

  In reactie op: Pro Cycling Manager 2016 #215851

  Wordt er hier nog PCM 16 online gespeeld?

  In reactie op: Online Cycling Simulator #214239

  Ik denk dat ik zo’n 6-7 blessures met Heo (hij is 34 nu) alleen al gehad heb (zelfs 1 in topform), hij is iets van 5 keer gerecharged voor topform, dus best wel wat races niet gereden (wat voor crappy XP heeft gezorgd). En ik heb zo’n 4-5 blessures per seizoen voor mijn team.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #213113

  Laatste tijd wat minder actief met OCM, maar meer met de online carrière van PCM. Maar heb me ingeschreven voor een tour volgende week in Wales, ik ben benieuwd.

  In reactie op: Pro Cycling Manager 2016 #186097

  Ik zal dan echt even een vraag aanmaken op het officiële forum of steam discussion group, als je problemen ondervindt met het Engels, laat het even weten, dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

  In reactie op: Pro Cycling Manager 2016 #185453

  Je kan wel gewoon spelen, Stijn? (Ik zou even navragen op het een van de PCM forums of bij Discussions in Steam.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #182125

  Hij heeft het vaak genoeg gehad, maar momenteel gaat zijn team erg goed.

  Bij mij gaat het echt dramatisch, ik zit zelfs in divisie 4.

  In reactie op: Pro Cycling Manager 2016 #181759

  Dat is vreemd, Stijn! Steamnetwerk probleem kan ook gewoon een tijdelijk probleem zijn dat het over een uurtje ofzo wel weer werkt. is het inmiddels wel gelukt?

  Ik heb PCM16 inmiddels ook aangeschaft, nu nog even downloaden via steam en daarna meteen online spelen :)

  In reactie op: Online Cycling Simulator #179371

  @Marakus
  Racestats zijn op zich al een beetje willekeurig. 8 CL kan alles tussen 80 en 89 zijn. Maar verder dan dat verandert er niets natuurlijk.

  In reactie op: Pro Cycling Manager 2016 #179130

  Ik heb even op PCMDaily gekeken welke stages je gemaakt hebt, waarvan ik er een aantal gespeeld heb, uiteraard de giro klimtijdrit (etappe 15) en Vuelta Valencia, zag er goed uit!

  In reactie op: Pro Cycling Manager 2016 #178887

  Ach ja, ik zat eerder vandaag ook al reclame te maken al is het niet mijn Expansion Pack, natuurlijk. Wat doe jij voor de PCMDaily Expansion Pack?

  In reactie op: Pro Cycling Manager 2016 #178806

  Qua database met de juiste namen, stats, shirts, materiaal, races en dergelijke raad ik PCMDaily aan. De laatste database vond ik vrij realistisch (muv Sagan die kon iets te goed klimmen) en deze database is inmiddels ook beschikbaar voor PCM2016. De steamworkshop werkt nog niet goed, daar wachten ze gelukkig niet op, dus gebruiken ze een installer. Waarschijnlijk wel weer een grote download, maar is het zeker waard.
  Ik wacht even tot de online content beschikbaar komt.
  Als het spel redelijk populair blijkt te zijn wil ik nog wel een wielerflits database maken om mee te spelen. PCMDaily database wil ik dan gaan gebruiken, zodat er verschillende nieuwe sponsoren beschikbaar zijn en veel races. Geïnteresseerden krijgen de sterkste renners :) aangevuld met bekende posters uiteraard. Daar zou ik dan op zijn vroegst eind augustus mee beginnen.

  In reactie op: Pro Cycling Manager 2016 #178373

  Iemand het al gespeeld? En zo ja, wat zijn de ervaringen tot nu toe?

  Ik heb de eerdere edities gespeeld en die zijn wel goed bevallen. Ik heb begrepen dat de meeste veranderingen de graphics zijn, de be a pro mode en het online gedeelte. Ook is het makkelijker geworden om databases te downloaden.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #176139

  Toch een klassieker gewonnen, weliswaar in div. 5, maar toch. Die 7 blessures vorig seizoen zijn toch nog ergens goed voor geweest.

  In reactie op: Fietsen huren Mont Ventoux #173612

  Je moet van te voren je fietsen reserveren. In die omgeving zijn er genoeg fietsenverhuurders, maar je moet niet wachten tot daar en dan gaan zoeken, dan ben je waarschijnlijk te laat. Aanrader is ook om langs de Gorges de la Nesque te fietsen, ontzettend mooi!

  Bijv. https://www.cycleclassictours.com/fietsverhuur-europa-racefiets-verhuur-in-spanje-italie-frankrijk/fietsverhuur-mont-ventoux-racefiets-huren-bedoin-and-malaucene

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #171348

  Voor Vanmarcke is het onlogisch om naar Trek te gaan en ook nog interne concurrentie te krijgen van de betere sprinter en net iets mindere kasseienrijder Stuyven. Bij LottoNL is Sep de overduidelijke kopman en er is een sterk team dat hem ondersteunt.
  Kruijswijk en Kelderman zijn zeker van kopmanschap in grote rondes bij TLJ, voor Kruijswijk lijkt het me onwaarschijnlijk dat hij na dit seizoen weg zou gaan of ze moeten echt met een belabberd salaris op de proppen komen. Wel zijn er voldoende teams waar hij Giro kopman zou zijn. Kelderman moet zich in grote rondes zich nog wel echt bewijzen om ook in andere teams meteen uitgespeeld te worden als kopman, veiliger is het voor hem om met Gesink het duo-kopmanschap in de tour te hebben.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #167731

  Ik degradeer ook op dag 75, als er nog plek is schrijf ik me ook in :)

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #167136

  Giro gaat tot nu toe prima als de ploeg Kruijswijk kan blijven steunen tot aan de laatste klim. Op de laatste klim kan hij gewoon profiteren van de knechten van Valverde of Nibali. Al hoop ik dat ze het aandurven ook iemand vooruit te sturen die later Kruijswijk kan ondersteunen, zeker bij lastigere etappes waar meerdere zware bergen inzitten. Arndt deed vandaag voor Giant-Alpecin/Dumoulin het nodige werk, omdat hij in een vroege vlucht zat, was mooi geweest als Hofland/Tjallingii/Keizer/Castelijns, dan had Kruijswijk nog 7 anderen over om hem af te zetten voor de klim. Achteraf gezien was het niet nodig, maar als hij pech had gehad of een moment van zwakte gehad had en niet in de favorieten groep had gezeten op de top van de klim, dan had een teammaat voorin van nut kunnen zijn om op zijn minst de schade te beperken.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #161219

  Normandië, ik dacht dat de ronde waarin Kelderman en Froome rijden in Zwitserland plaatsvond en de Ronde van Normandië in al gewonnen is door Planckaert vorige maand.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #155824

  Anonymous, div 4/5 zijn leuke divisies, soms wel een beetje puzzelen of je goed uitkomt qua punten om deel te nemen aan tours en classics, maar het spel wordt niet per se leuker in top division ofzo. Het leuke aan het spel is ook eigen doelen stellen en daarvoor gaan. Er zijn maar 16 tours en 36 klassiekers ieder seizoen te verdelen, en met 19 of 23 andere teams is het lastig om daadwerkelijk ook te winnen, aangezien er meerdere mensen dezelfde doelen hebben. Los daarvan heb je nog het trainingsaspect, zorgen dat je talenten krijgt en die op de juiste manier traint.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #155823

  Het hebben van pech is een onderdeel van het spel, blessures en als gevolg daarvan lage TS zorgt voor een behoorlijke neerwaartse spiraal, maar op een gegeven begin je weer te winnen vliegt de TS weer omhoog. Ab, je hebt een leuk team, het zou zonde zijn als je stopt ook al voelt het seizoen aan als mislukt. Vaak geeft het zakken in de ranking ook nieuwe kansen. Zo begon mijn vorige seizoen ook slecht met blessures van een belangrijke lead-out en daarna kopman, zodat ik mijn SC in Norway Tour niet kon verdedigen, maar later in het seizoen leverde het me wel winst in Sicilia en Baltimore klassieker op. En uiteindelijk zelfs de best manager outside top division award. Zonder die blessures was me dat zeer waarschijnlijk niet gelukt.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #155598

  Pff… met een Koreaans team moet ik ‘em eigenlijk gewoon hebben, maar om er straks 220k voor neer te tellen… En zijn climb starting stats zijn slecht :( 37 25 25, dat maakt hem een 87 climber climb born (43 33 33 (totaal: 109) is het maximum), zelfs sprint born renners hebben hogere stats. Het kost tussen de 133 en 160 trainingspunten om hem te maxen in CL, DH en HL, dus dat is best een risico. Maar ja, het blijft een Koreaan, en met de restrictie Zuid-Korea, China, Taiwan en Hong Kong is de spoeling niet zo dik.

  Sowieso wel een leuke renner voor mijn NT, wie ‘em ook wint :)

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 121)

Laatste nieuws