marconeuvel

Lid sinds Bericht sturen

Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 257)
 • In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #720387

  Goed team Kevin! Ik zou zelf alleen twee keer Roglic doen in plaats van twee keer Martin.

  In reactie op: Scorito – Vuelta a España 2021 #718222

  @vevie inschatten van prijzen lijkt me behoorlijk nattevingerwerk als het budget niet bekend is. Een waarde van 5 miljoen zegt niets als er geen budget bij genoemd wordt.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #704283

  Als dit bericht zichtbaar is, heb ik geen problemen via desktop. :p

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702631

  Tja Kevin, dat is inderdaad wel een heel goede dark horse, nooit aan gedacht! Maar ju heb ik hem dus niet in mijn team.. Wil je het volgende keer al voor de deadline verklappen? Dan gooi ik mijn team nog even overhoop!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699560

  Ha, dan zeggen wij na etappe 21 of je wissels goede keuzes waren!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699549

  @kevinraar volgens mij hebben wel 10 mensen om je dark horse gevraagd. Nu moeten wij jou helpen en help jij ons niet, zo kunnen we nooit winnen. Kan je misschien alleen het team, de prijs en de eerste letter van de achternaam verklappen?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699544

  @Kees Kettingwax je hebt in ieder geval een idee met onderbouwing, dus je kunt gerust die keuze maken. Er zijn genoeg anderen op het forum die hun ideeën niet onderbouwen zoals jij. Of sterker nog, ze hebben zelf geen ideeën.

  Wel een paar bedenkingen bij je onderbouwing:
  – “voldoet hij daardoor niet aan het 100 punten per mil criterium”: is geen criterium, maar meer een richtlijn die hier ooit op het forum is bedacht. Vooral belangrijk of jij een andere manier weet om die 650 punten op te vangen (zowel qua geld als qua aantal plekjes)
  – “Omdat ik ervan overtuigd ben dat Poga beter is dan hij”: dat gaan we zien, niemand die het weet. Ik durf het niet zo stellig te zeggen als jij.
  – “Thomas kan dan in het wiel hangen en het verschil maken in de ITT”: ik zie Thomas geen verschil maken in de ITT tov Roglic

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699342

  @kevinraar wil je alsjeblieft je dark horse vertellen, mag ook via PB. Dan zal ik daarna vertellen wat ik van mcnultu vind.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698864

  @Ajvenema DQS geeft duidelijk aan dat Ballerini lead-out mag spelen voor Cav.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698014

  @Witte Willem ik ben er ook nog niet helemaal over uit voor etappe 1. Sterke sprinters, of is het daar te zwaar voor?
  Roglic en Pogacar zullen de laatste heuvel hoe dan ook van voren willen beginnen en zullen dus ook wel ergens voorin eindigen, maar de vraag is wie er doortrekt en voor wie dat te hard zal gaan.


  @Huggyfonz
  als je via de zoekoptie even zoekt op ‘Excel’ vind je er een. Is hier een paar dagen geleden gedeeld door iemand.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #697904

  Naar aanleiding van het bericht van Wout bij Sporza ben ik stiekem toch wel benieuwd wat het plan van Jumbo is met Teunissen. Zou mooi zijn als hij zich er gewoon tussen mag gaan gooien in de sprints, zeker nu daar zoveel kansen voor zijn. Qua pure snelheid voor 1,5m best een mooie koop vind ik, maar ik denk niet dat hij mag van het team.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #693401

  Super, bedankt @Starlynk!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #693357

  Heeft iemand een overzicht van alle renners met Scoritoprijzen in Excel, die dit ook nog zou willen delen?
  Zo ja, dan heel graag een PB!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #692741
  Quote:
  Ik zag hier trouwens voorbij komen dat er van 7 sprints werd uitgegaan, mis ik iets door etappe 3,4,6,10,12,13,19,21als “waarschijnlijke” sprint te tellen en het er dus 8 zijn? Iemand die zou kunnen toelichten welke etappe er wellicht niet bij gaat horen?


  @Daan
  Brakenhoff dat was ik die dat zei. Etappe 13 zie ik wel naar een vlucht gaan. Dat zie je wel vaker bij een ietwat heuvelachtige etappe in de tweede helft van een grote ronde. En mocht dat toch een sprint worden, dan geloof ik echt wel dat er een van de 7 andere potentiële sprintetappes naar een vroege of hele late vluchter gaat. Of misschien nog eens een onverwachte waaieretappe (heb het parcours nog niet gecontroleerd op kansen) of een etappe die wordt ontregeld door valpartijen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #692491

  Ha die Mathieu. Was niet van plan om hem in mijn team op te nemen. De reden waarom ik hem eigenlijk niet wil, is na vandaag en gister nog steeds niet veranderd. Maar toch, hij bevestigt hier wel maar weer eens hoe sterk hij is en dan ga je toch weer wat twijfelen. 😄

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #692347

  @Phoenix0000 dan ga je er voor het gemak dus wel uit dat die vervangende sprinter 8x op plek 3 of 4 eindigt. Er zijn er niet veel die dat behalen, zeker als je er vanuit gaat dat iedereen echt al wel óf Bennett óf Ewan in zijn team heeft (ook de mensen die MvdP, Flip én Wout hebben).
  Bovendien tel ik zelf ‘maar’ 7 pure sprintetappes.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #689612

  Zo, Poga 7 miljoen, nieuw record zeker? Roglic 6.

  Bilbao 1 miljoen. Klik!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #688669

  Wout van Aert leek een absoluut zekerheidje voor de Tour, aangezien de eerste week perfect voor hem is en hij bovendien bij Jumbo rijdt. Nu geeft hij aan dat hij nog last heeft van zijn operatie en dat hij het geel al uit zijn hoofd heeft gezet. De poule is nog geen eens geopend en ik heb al FOMO.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #686427

  @Ajvenema inderdaad, hopen dat er in de voorbereidingskoersen nog leuke ontdekkingen komen. Bij de Giro pakte dit in ieder geval goed uit, want die Cepeda is toch wel echt een pareltje hoor! ;)

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #686327

  WIe biedt het hoogst qua opgestelde renners mee in de kopgroep (en daarbij wellicht ook de captain)? Als ik de namen zo zie, zal er vast wel ergens een geluksvogel zijn met 6 mannen mee voorin. Bevin, Vendrame, Cavagna, Ulissi, Bettiol + Arndt/Vermeersch/Tesfatsion/Consonni bijvoorbeeld?
  Ik kom zelf op 3, inclusief kopman.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #686324

  @Sniekey ik hoopte ook nog dat Pasqualon erbij zou komen. Hij had in eerste instantie de slag gemist, maar was daarna nog flink actief om er alsnog bij te komen, maar dit is dus niet gelukt. Ga ook maar eens proberen om alleen of met zijn tweeën een gat naar een half peloton (>20 man) dicht te rijden.
  Ik heb hem weliswaar niet als kopman, maar een mannetje extra in de kopgroep is altijd lekker.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #686302

  Vendrame als kopman vandaag, en hij zit gelukkig mee. Zou mooi zijn als die gok net zo goed uitpakt als de vorige keer dat hij mijn kopman werd (bij zijn ritwinst). Hopelijk geeft het peloton de kopgroep nu de zegen, maar daar lijkt het nog niet op. Gat blijft maar tussen de 20 en 30 seconden hangen en het blijft maar aanvallen regenen.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #685794

  Ha, Martinez moet haast afstappen om Bernal te kunnen helpen. Maar ja, nu rijdt alleen Yates nog voor Bernal die enigszins een concurrent zou kunnen zijn. En die staat op 4 minuten..

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #685777

  Ja, precies op de dag dat ik hem niet meer opstel. Bedankt he Pello!

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #685700

  Kopman D. Martin vandaag. Ik sta op zo’n positie in het klassement dat ik al een tijdje wat risico neem qua kopmannen, wat eerder al goed heeft uitgepakt met Vendrame. Martin was de enige van mijn klassementsrenners die ik wel ruimte zag krijgen in de aanval, aangezien Almeida en Formolo nog net wacht dichter staan.
  Ookk Ringel S mee in de kopgroep. Daarnaast Pasqualon niet opgesteld, maar ik verwacht dat die toch alleen maar als hulpje mee is in de kopgroep.

  Jammer dat dan net vandaag het gat naar de kopgroep om onbekende reden zo klein wordt gehouden. Dit wordt weer dubbel verlies op de Bernalteams, aangezien hij wel weer zal winnen vandaag en mijn kopman + Gross tegen die tijd al lang zijn ingerekend..

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 257)

Headlines