Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 304)
 • In reactie op: Online Cycling Simulator #389847

  Ben benieuwd wat hij opbrengt. Vanuit mij geen interesse ik ben voorlopig niet van plan om een echt team neer te zetten.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #389209

  Die is inderdaad vergelijkbaar alleen is de jouwe 4 jaar ouder. Dat maakt wel een verschil, evengoed een erg lekker talent!

  In reactie op: Online Cycling Simulator #321139

  Zo hier hoefde ik niet lang over na te denken :) eindelijk weer een mooi talent uit de talent feature!

  Name: Arnold De Haan
  Team: Netherlands

  Age: 21 years
  Birthday: Day 23

  Team Spirit: 88%
  Experience: Level 1

  Average Skill: 29

  Potential:
  CL: Very good
  DH: Small
  HL: Good
  SP: Average
  FR: Good
  CB: Average
  TT: None
  TQ: Small

  In reactie op: Online Cycling Simulator #320275

  @Toppie, ik zou er ook geen een trainen. Verstandigste is om ook geen talent te kopen. Los dat talenten duur zijn is het trainen zelf ook erg prijzig met een kleine kans dat het talent uitgroeit tot een topper. Meest verstandige in dat opzicht is juist oude getrainde renner(s) binnenhalen. Daar kun je goed mee scoren, sowieso en al helemaal in de lagere divisies. En hou de transfer list in de gaten naast het transfer forum ;)

  In reactie op: Online Cycling Simulator #319282

  Iedereen kan winnen vanuit een break away. Ook een ongetrainde renner de kans is alleen klein :)

  Maar @anonymous, echt gek is de uitslag toch niet kijkend naar het parcours, je renners en je concurrenten? Van de top 10 had ik de meeste, eerlijk gezegd ook voor je verwacht.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #318032

  Je kan vast je telefoon voor 30 seconden tevoorschijn halen. Anders om 20:25 even naar de WC gaan om 20:30 inschrijven (mits er nog plekken over zijn) en om 20:35 ben je weer terug. Waar een wil is is een weg ;)

  In reactie op: Online Cycling Simulator #312108

  Controle vraagje, ik heb me nooit met Wildcards bezig gehouden. Ik dacht altijd dat de nummer 1 van het algemeen klassement en sprint klassement een wildcard kregen voor volgend seizoen. Maar klopt het dat (in ieder geval voor de Germany Tour) de nummers 1, 2 en 3 van het algemeen klassement een wildcard krijgen?

  In reactie op: Online Cycling Simulator #311282

  Damn Onie! Lekker talent hoor :) ik heb zeker interesse maar wat hij waard is wil ik doorgaans niet betalen voor een talent. Hoe dan ook succes met het verkopen en anders met het trainen!

  In reactie op: Online Cycling Simulator #310853

  Leuke renner hoor, goeie hiller maar betere cobbler . Ik ben een beetje uit de prijzen van talenten maar deze moet voor een mooi prijsje verkocht kunnen worden!

  In reactie op: Ben jij een actieve fietser? Help mee! #309645

  Ingevuld!

  Ik ben ook een recreatieve fietser en gebruik weinig social media. Wanneer ik advies wil over materiaal o.i.d. dan vraag ik dat in mijn “go to” fietswinkel. Hier was geen optie voor in de enquête. Maar lijkt mij wel een belangrijke vraag (ondanks het om media gaat wil je, lijkt mij ook weten hoeveel van de doelgroep “gewoon” naar de winkel gaan voor dergelijke vragen).

  In reactie op: Online Cycling Simulator #258507

  O jee ik heb een goeie proloog gereden met Feaux (3e) en mijn beoogd kopman Croker met TF wordt 28e… Moet ik toch voor Feaux als kopman gaan, denk ik. Is voor het eerst dat ik goed presteer in de TT :) zelfs Gijp is nog 9e geworden.

  Maar ploeg breed een tegenvallende prestatie, Kingstown, wel 2e geworden met een sterke man.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #256833

  @Kingstown, dan is je kopman gewoon een pechvogel ;) maar zonder gekheid als dat het geval is dan is het niet fair nee. Vraag is dan vooral is dat de beleving of feitelijk waar. Om dat laatste te bewijzen heb je statistieken nodig. Daar zou je dan werk van moeten maken. Zelf heb ik gevoelsmatig vaak ook pech met bijvoorbeeld de ITT etc maar dat hoor ik van veel mensen.

  Hoe dan ook je lijkt je besluit gemaakt te hebben. Dus zul je vermoedelijk weinig zin en puf hebben om er moeite in te steken in de zin van bewijzen.

  Ik vind het in ieder geval jammer dat je wilt stoppen :( laat het vooral weten wanneer je iets anders gaat spelen. Wellicht sluit ik me wel aan :) naast OCM dan want dat blijf ik sowieso wel doen.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #256565

  @Kingstown, natuurlijk is dat niet zo want dat zou pas echt raar zijn ;) iedereen heeft last van off days. De een de ene dag en de ander de andere dag maar dat lijkt me logisch. Wanneer jij een goeie dag hebt kan een ander een slechte dag hebben en andersom…

  Don heeft natuurlijk volstrekt gelijk mbt het openen van een topic. Als deze er niet was kan Nick er niet op afgerekend worden, anders is het voor hem alleen hearsay.

  Kortom laten we allen het topic onderschrijven en hopelijk gebeurt er dan iets aan. Ik begrijp de denk wijze van Nick maar als er mensen last van hebben dan is het aanpassen (zal geen grote zijn) toch een kleine moeite.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #256113

  Ik zou het erg jammer vinden wanneer je stopt @Kingstown. Even vraagje uit nieuwsgierigheid, wanneer de off days minder zouden voorkomen dan zou je wel blijven? Persoonlijk let ik er weinig op omdat ik weet dat dit voor iedereen gelijk is. Daarom hecht ik er minder waarde aan. Voor de beeldvorming zou het inderdaad fijn zijn wanneer er minder off days zijn.

  Ik doe overigens weer eens mee met de NT en met een sterk team al zeg ik hetzelf :) Croker zal in TF zijn debuut maken dus ik hoop nu eens goed te kunnen scoren in NT. Tot heden een ronde die mij niet goed gezind is.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #253124

  Ik heb er ook niet veel last van, in de zin dat ik er niet echt op let, dat scheelt een hoop voor de gevoelswaarde ;)

  Ze hebben geen meerwaarde, ik bedoel je past er niks op aan in je tactieken. Dus het zegt in principe niks behalve dat het soms een slecht of goed presteren kan verklaren.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #252940

  Ahh ja als er een dergelijk risico aan vastzit dan wil je die niet nemen nee :)

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #252892

  Is er eigenlijk bekend waarom die pin er nooit uit is gehaald? Destijds was aangegeven dat de pin eruit kan na het herstellen van de breuk en wanneer het hem zou belemmeren. Dit laatste lijkt indirect het geval te zijn, niet in de zin van pijn, wel in minder presteren bij koud weer (wat Gesink en de ploeg ook moet opvallen).

  Enige reden die ik kan bedenken is een herstel van een paar maanden(?). Wat aan het einde van een seizoen deels is op te vangen. Zou mij de moeite lijken wanneer je er daarna nog jaren plezier van zou hebben, daar is het nu wellicht te laat voor.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #250284

  Wel gespeeld, op het moment dus niet, maar zal vast weer een moment komen dat ik hem er weer bij pak :) maar er is ook een PCM 2016 topic op Wielerflits.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #245594

  @Arjan, bijzonder talent hoor daar ga je goed aan verdienen!

  In reactie op: Online Cycling Simulator #244913

  Nee dan haak ik af. Good op CB is te weinig voor een goeie pave pacer.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #244904

  @anonymous, wellicht heb ik het gemist maar ja mogelijk wel ;) maar heb je het over een talent want ik zie geen getrainde kasseien man in je team.

  In reactie op: Online Cycling Simulator #239051

  Nee geen punten maar wel een truitje in je prijzenkast die er over 10 seizoenen ook nog inzit. In dat opzicht vind ik dat belangrijker dan 150 punten die je over een seizoen niet meer hebt of herinnerd :)

  In reactie op: Online Cycling Simulator #238810

  Zelf 4e geworden op het WK wel tevreden mee. Pak er toch 18k mee en voor hetzelfde geld valt alles op z’n plek en mag je voor een seizoen met de regenboog trui rondrijden :)

  In reactie op: Peloton Seizoen 16 #235846

  Even een vraagje tussendoor :) ik ben nog actief op Peloton maar heb er weinig lol in. Nu zit ik te denken om mijn team te verkopen en trainer etc. te ontslaan. Dit met het idee dat ik het later weer zou kunnen oppakken. Is dit een mogelijkheid of verlies ik dan mijn team?

  In reactie op: Online Cycling Simulator #235225

  O balen Kingstown! Dan maar aannemen als trainer ofzo? Ik zag Sanders weer bij je trainers leuke renner was dat. Je eerste kopman als ik me niet vergis :)

  Hoe zat het ook alweer met trainers die houden op na 10 seizoenen ofzo? Hadfield zit nu op bijna 8 seizoenen… dat zal psychisch ook zwaar worden :( de ploegleiders functie lijkt me in ieder geval een mooie toevoeging. Zou mooi zijn als Gijpie die stap zou kunnen maken.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 304)

Headlines