Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • In reactie op: Wijnreder Tour de France game #84474

  @Javier

  Zit erbij!

  Nog een vraagje: Navardauskas of Matthews?

  In reactie op: Wijnreder Tour de France game #83403

  Boasson Hagen is inderdaad zekerheidje, voor de rest zijn er daarnaast geen duidelijke zoals voorheen.
  Persoonlijk denk ik dat Rolland meer punten zal pakken, omdat hij vaak in de aanval zal gaan, Barquil zie ik dat minder vaak doen.

  In reactie op: Wijnreder Tour de France game #83318

  @stevepp

  De Gendt blijft een gok, maar zeker interessant omdat hij maar 1 punt waard is. Ik neem aan dat je hem hebt gekozen voor het bergklassement/etappewinnaar? Kans is echter groot dat hij haast geen rol zal gaan spelen.

  Fuglsang is natuurlijk in de Ronde van Zwitserland afgestapt met darm/buikklachten dus de vraag of hij in staat is 3 weken maximaal te gaan. In de nationale kampioenschappen heeft hij het wel weer goed gedaan dus hij lijkt op tijd hersteld voor de Tour. Voor de Tour blijft hij wel een ‘knecht’ voor Nibali dus lastig in te schatten wat zijn rol zal zijn. Persoonlijk denk ik dat Kangert en Taaramaë bij Nibali zullen blijven en Fuglsang vooruit gestuurd wordt tijdens een bergetappe om in een later stadium van de etappe Nibali te helpen als de groep der favorieten gedemareerd is. De kans is dus wel groot dat Fuglsang in de top 10 van bergetappes zal eindigen maar blijft een gok voor 3 punten. Als hij net zo zal presteren als in de kasseienrit van vorig jaar dan zit je goed.

  Rodriquez zul je denk ik willen hebben voor de muur van Hoei en de muur van Brètagne? Het klassement zal lastig voor hem worden. Vorig jaar in de kasseienrit verloor hij ruim 22 minuten en dit jaar zal hij ook niet bij de beste eindigen. Punten voor het algemeen klassement kun je dan vergeten. Vorig jaar heeft hij wel veel punten gepakt in het bergklassement waardoor hij nog op best veel punten eindigde. Zou alleen niet zo snel weten wie je ervoor zou moeten uithalen dan. Contador zou een optie kunnen zijn omdat hij het minst fris zal zijn van de klassementsmannen. De vraag is of Contador z’n 5 punten wel waard is.

  Zelf zit ik te twijfelen of ik Valls erin moet houden. Aangezien ik redelijk overtuigd ben van mijn overige renners moet de laatste een 1 punt renner zijn. Enige is dat er zo weinig ‘goeie’ 1 punts renners zijn. Edet zou bijvoorbeeld een optie kunnen zijn, omdat hij vaak in ontsnappingen zit en zo punten wegkaapt in de tussensprints waardoor hij punten scoort voor het puntenklassement. Dit is alleen een hele wilde gok. Iemand nog ideeën/tips hierover?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Laatste nieuws