Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 25)
 • In reactie op: Scorito Tour 2018 #370117

  Geen renners uit de Giro selecteren is de sleutel tot succes.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #287967

  Ik heb bij de TDF een groot risico genomen om Froome thuis te laten. Mede omdat ik het gevoel had dat hij niet meer zo dominant was als voorgaande jaren. Ik had gelijk. Maar toch een foute keuze, want veel punten opgeleverd.
  Toch ga ik het weer doen. Hoezo eigenwijs?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #275942

  Het zou natuurlijk kunnen dat Froome het geel nog niet wilt en dat vluchters toch de ruimte krijgen. En dan andere ploegen van klassementsmannen hier hetzelfde over denken.
  Dan krijgen vluchters de ruimte en maakt TLJ een kans.
  Denk eerder aan Bennet en Gesink dan aan Roglic. Roglic is juist wat explosiever. Hoor iets terug dat dit wel belangrijk is op deze klim. Ik denk juist van niet. Vanwege de steilheid zijn de lichtere mannen (vaak minder explosief) dus in het voordeel.

  In reactie op: Sportpools Tour de France #272325

  Ok thx.

  In reactie op: Sportpools Tour de France #272299

  Ik wil graag meedoen met deze poule, maar begrijp ik het goed dat ik
  1. Een kluns MOET selecteren
  2. Deze renner eigenlijk geen punten moet halen voor je team, en niet moet uitvallen
  ??

  In reactie op: Tour de France Scorito #270838

  Ik twijfel nogal heel erg over Kristoff. Hij kan ofwel gebrand zijn om zich in de kijker te rijden bij andere teams ofwel hij mist de 100% scherpte die echt wel nodig is in de Tour de France vanwege de schermutselingen bij zijn huidige werkgever… Moeilijk moeilijk.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #266092

  Om op de wc te zitten niet nee :P Maar lijkt me gewoon een fijne uitbreiding van de app om ook het forum te kunnen gebruiken. Niet dan?

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #266074

  Weet eerlijk gezegd niet of het al eerder aan bod is gekomen, want heb niet alles teruggelezen. Wat ik persoonlijk erg leuk zou vinden als de forumoptie ook in de mobiele app beschikbaar kwam… Als ik lekker op de wc zit even het forum doorlezen lijkt me chill.

  In reactie op: Tour de France Scorito #265054

  Quintana had toch zelf gezegd altijd een stuk sterker te zijn in de 2e grote ronde op een rij en dat hij daarom dit jaar voor de Giro-Tour combi koos?
  Alhoewel Froome hem ironisch genoeg niet bij het rijtje uitdagers noemde, want volgens Froome hebben zijn voornaamste uitdagers geen Giro gereden… Ik ben wel benieuwd en beschouw Quintana daarom wel nog als een optie voor mijn team.
  Ik doe al een tijdje mee maar nog nooit uitgerekend hoeveel punten iemand nou eigenlijk moet halen om zijn prijs terug te verdienen. Heeft iemand dit wel al eens gedaan? Zo ja, is iemand bereid om hierover een tip van de sluier op te lichten?

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2017 pool #260216

  Respect voor Fraile dat hij de bergpunten toch laat varen. Mensen zeggen dat hij er slecht van zal slapen, no way! Wel jammer dat hij op de stelvio niet meer kon volgen. Maar dit gebaar zegt voor mij veel meer dan het behalen/behouden van de puntentrui op de Montirolo.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2017 pool #259999

  francaise des jeux gaat gokken op ritzege, leuke woordspeling

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2017 pool #259818

  Thx Icon

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2017 pool #259782

  Weet iemand waar ik beelden kan zien dat Dumoulin de groep laat wachten na de val van Quintana? Ik lees er veel over, maar zou het wel eens willen zien..

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #258772

  Ik zeg Bram Tankink. Wat een held. Geef die man een contract als commentator. Nu al. Hij kan zelfs op een rustdag commentaar geven ;)

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2017 pool #256453

  van Avermaet
  Valverde
  Contador
  Gilbert
  Stannard
  Kreuziger
  Cummings
  Latour
  Hesjedal
  Nieve

  Twijfel nog over kopman

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel #234667

  Moeilijke keuzes, leuk spel, iets andere opzet, zeker een toevoeging op de bestaande spellen gedurende het wielerseizoen!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #192850

  558e, ook niet ontevreden. Volgens mij hebben we hier toch wel allemaal verstand van wielrennen :P
  Wel grappig om te zien dat de winnaar quintana, coppel en majka. Als ik het nog eens moest invullen zou ik deze renners nog steeds niet kiezen. En de winnaar had ook geen cavendish (ik ook niet trouwens). Blijkt dus dat je ook zonder Cav kan winnen. Leuk. Kijk alweer uit naar de Vuelta!
  Ben ook eens benieuwd wie daar allemaal verschijnen ivm de Spelen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #188438

  Ik vind dat TLJ zich voor het uitbreiden van de klimploeg voor Steven zich moet richten op met name Nederlandse renners. Vind het toch raar als er dalijk allerlei buitenlandse renners in een Nederlandse ploeg rijden, ondanks dat je dit steeds vaker ziet. Hoe denken jullie hierover?
  Ik denk trouwens zelf aan renners als Oomen, Clement, Westra, Slagter of Weening voor bergop, en misschien Terpstra, voor het vlakke? Zijn ze haalbaar en goed genoeg is de vraag…

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #186634

  Wanneer had je van Avermaet anders willen brengen dan?

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #186030

  Ik vind het niet prettig om naar hem te kijken en te luisteren, met name omdat hij mij het gevoel geeft het altijd beter te weten. Uiteraard begrijp ik dat je als analist gevraagd wordt om aan te geven wat (niet) goed gaat en wat verbeterd kan worden, dus dat begrijp ik dan ook nog wel. Maar verder straalt hij voor mij weinig enthousiasme uit zoals een Karl Vannieuwkerke bij de Belg bijvoorbeeld wel op kan brengen. Er kan geen grapje vanaf en als iemand anders aan het woord is lijkt hij op de een of andere manier het tafelblad interessanter te vinden. Toch kijk ik de avondetappe gewoon hoor. Of arrogant de juiste woordkeuze is weet ik eigenlijk niet, maar het zit waarschijnlijk het meeste in de buurt ;) Ik heb trouwens net Tour de L1mbourg gekeken, en ik vond het echt een goed programma, met inhoud inclusief stuk wielergeschiedenis, analyse van de etappe, interviews met renners en niet onbelangrijk zitten er kenners en renners aan tafel. Wordt een vaste afspraak op L1, bedankt voor de tip!

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #185983

  Ik vind Danny Nelissen juist niet zo goed, hij heeft een beetje een arrogante houding en zit er als een zoutzak bij, het lijkt wel of hij zo snel mogelijk naar huis wil en door heeft dat het programma wat ze maken faalt. Jammer. Ik mis ook vive le velo, vooral Karl die met veel passie over het wielrennen kan spreken, en ook zeer enthousiast over komt. Het programma op L1 kon ik nog niet, ondanks dat ik in Limburg woon. Erg slecht moet ik toegeven, maar super bedankt voor de tip. Ik ga het vanaf vandaag kijken, want was eigenlijk ook op zoek naar meer programma’s. Hoorde wel dat Tour de Jour aan een nieuw format werkt en daar volgend jaar mee op de proppen komt. Ben benieuwd.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #185977

  Op de PS4 won Martin, altijd betrouwbaar.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #185675

  Marcel Kittel kun je eruit laten vandaag, die redt de eerste vluchtheuvel vandaag niet eens

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #181818

  Waarom heeft niemand het over Laurens ten Dam. De beste Nederlandse klimmer van ze allemaal. Behalve Kruijswijk dan. Maar die doet niet mee. Laurens heeft bewezen ook in een knechtenrol (voor Barguil waarschijnlijk) goed aan te komen. Misschien af en toe vrij spel en hij gaat punten opleveren. Ik zeg doen.

  Lol JanJanssen

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 25)

Headlines