Aangemaakte reacties

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #859467

  Wat een pech voor Roglic. Je gunt de beste man zoveel. En dan ook nog een Evenepoel die te ver zat en naar eigen zeggen schrik had voor de aankomst. Hier had een mentale tik uitgedeeld kunnen worden.

  Bij twijfel Roglic tot eind november op vakantie sturen. En dan lekker rustig opbouwen naar volgend jaar

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #852443

  Een ouderwetse en ontspannen Roglic. Zag er ook scherp uit. Schitterend om te zien.De etappe is alvast binnen. Afwachten of hij het drie weken vol gaat houden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #847443

  duMOElin

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #842880

  Prachtige zege voor Kooij. Die komt snel zeg!

  Benoot op gepaste afstand ook zeer goed gereden. Derde podiumplek in een klassieker voor hem dit jaar. ook knap.

  Ben benieuwd wat het plan voor de Vuelta gaat worden en of dat alle ballen bij deelname op Roglic wordt, of dat ze wat meer gaan vrijbuiten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #839463

  Gefeliciteerd allen! Jaren geleden hoopte ik op 1 ritoverwinning, dat maakte de tour voor mij geslaagd. Wat een weelde nu. Bijna alles is voor jumbo. En hoe! Fantastische tactiek, schitterende overwinningen en een strak teamwork. Supermooi.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #838816
  In reactie op: Het topic der verdachte renners #838270

  Wint Jumbo niet, dan faalt de ploegleiding. Hebben ze er niks van gebakken en moeten ze zich schamen. Wint Jumbo wel, dan is het allemaal wel heel verdacht. Beide opvattingen zijn typisch voor veel Nederlanders.

  Zo buitensporig of bijzonder was de klimtijd op de Hautacam trouwens niet. Laat staan op de andere aankomstcols van deze tour. En dat ondanks een ogenschijnlijk verschroeiend tempo van Pogacar en Vingegaard.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #830072

  Wat een held die Roglic. Schouder uit de kom, zelf terugzetten en dan over kasseien doorjekkeren naar de finish. In een rijtje met Mel Gibson in Lethal Weapon.

  Zijn klassement is zeker nog niet verloren, maar stiekem hoop ik ergens dat hij het laat varen en gaat kiezen voor de aanval. Een vrij en aanvallend koersende Roglic lijkt me zeer de moeite waard om te kijken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #828653

  Cen, Kerel (?!), Ik snap onderhand dat je fan bent van Dumoulin. Niks mis mee. Maar stop aub met hem continu hier aan te halen. Elk kermisrondje over 3 drempels en een klinkerweg wordt door jou aangehaald. En voor grofweg 2 miljoen op de loonlijst staan, alle ruimte krijgen om jezelf terug te vinden en de mooiste koersen mogen rijden, zonder noemenswaardige tegenprestaties, noem jij ondankbaar?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #822683

  Ik heb het gevoel dat Jumbo de voorsprong in het tijdrijden in het afgelopen jaar wat kwijtgeraakt is. Waar twee seizoenen geleden tijdritten vaak gedomineerd werden zie je nu dat EF, BEX, Ineos o.a. grote(re) stappen gemaakt hebben dan dat Jumbo gedaan heeft. In Parijs-Nice zijn ze nog wel 1, 2 en 3 geworden, maar in de Giro en ook nu op het NK valt het voor mij wat tegen. De tijdrittoppers winnen minder, maar er zijn ook geen uitschieters van renners waar je het minder van verwacht.

  Ervaren jullie dat ook zo of laat mijn gevoel me in de steek :D

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #814772

  Kan de hoeveelheid posts over Dumoulin wat verminderd worden? Weinig relevants te melden over hem.


  @kelderfan
  , volgens een persartikel eind mei staat JV helaas niet bij de 21 deelnemende ploegen van de Baloise Belgium tour.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #507020

  Ongelooflijk he die Roglic!
  5 etappekoers gereden dit jaar:
  1e UAE tour.
  1e Tirreno
  1e Romandië
  3e Giro
  1e Vuelta.

  1 etappe Vuelta, 2 etappes Giro, 3 etappes Romandië en een etappe in de UAE tour.

  Wat een klasbak! En toch zie ik in hem ook een potentiële winnaar van bijvoorbeeld Lombardije.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2016 #196653

  Ik vind het van de kant van Kelderman niet chique om TLJ te verlaten na dit seizoen. TLJ heeft veel in hem geïnvesteerd, heeft hem kopman gemaakt, heeft vertrouwen in hem uitgesproken en geduld opgebracht, zonder dat daar vanuit Kelderman dit jaar fatsoenlijke resultaten uit zijn gekomen.

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)

Laatste nieuws