Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 33)
 • In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #830451

  Toch was het een grotere bijdrage dan de commentator die er nu zit. Verschrikkelijk zeg. Hij is nog erger dan Herbert Dijkstra. Stef Clement is ook niet prettig om naar te luisteren, maar heeft nog weleens zinnige teksten.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #713268

  Ik heb Colbrelli maar captain gemaakt. Team bestaat verder uit Pedersen, Van Aert, Aranburu, Ballerini en Cort. Van die 5 sprint in principe niemand mee tenzij Cort er een keer zin in heeft. Verder aangevuld met Pogacar, Carapaz en Alaphillipe voor trui en teampunten. Ik verwacht geen topscore morgen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #710853

  Laat ze die Bouhanni er maar weer uit knikkeren. Altijd hetzelfde liedje met die recidivist. Als hij geen kopstoten, beuken of ellebogen uitdeelt speelt hij wel op een andere manier vals.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #710775

  Zonde dat die blessure zo hardnekkig is. Hij klom in 2019 met de besten mee. Afgelopen Giro is ie helaas ook weer hard gevallen met een hersenschudding tot gevolg. Zo blijf je doorsukkelen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #710763

  Buchmann is ook niet veel inderdaad, maar ik had gehoopt dat Konrad er al wat vaker bijgezeten had. Twee keer top 10 is niet slecht, maar er zijn al best wel wat mooie etappes geweest voor hem. Mur de Bretagne bijvoorbeeld en in het hooggebergte kan hij ook gewoon goed mee, maar als hij gevallen is in die eerste week dan doet ie het naar omstandigheden natuurlijk gewoon prima.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #710754

  Mwah valt wel mee toch? Ik had iig wat meer van hem verwacht, maar volgens mij heeft hij in het begin wat pech gehad. Hij lijkt nu in orde dus zie hem zeker nog wel een paar keer in de aanval gaan. Morgen is wel een mooie etappe voor hem, maar hij kan ook zomaar rustig aan doen ivm vandaag.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #710743

  Had helaas ook van Aert kopman gemaakt, maar heb een keer geluk gehad met Konrad en Woods.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #708653

  Hoe kan die Pedersen nou zo slecht zijn? Die wilde voor het groen gaan nota bene. Coquard heeft ook helemaal niets gepresteerd. 4 miljoen down the drain waar ik gewoon Cav en Bouhanni voor had kunnen hebben. Als dan Demare ook nog tegenvalt en naar huis is en Cort helemaal niet mee sprint blijft er weinig over qua sprinters😂 Alle ballen op Van Aert en de teampunten van Cav dan maar.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #702549

  Wat nasibal zegt klopt wel ongeveer. De ploegleider van Alpecin heeft gezegd dat ze een risico nemen door Philipsen mee te nemen omdat hij nog niet helemaal fit is. Ze willen hem iig de eerste dagen sparen in de hoop dat hij verder herstelt.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #488299

  Je zou de hele dag naast die Froger in de auto moeten zitten en I want to ride my bicycle mee moeten zingen.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #488295

  Hij is zijn multivocaaaaaale bril vergeten.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #488292

  Als het maar schone naaldjes zijn. Hopelijk helpt het hem om nog een gooi te doen naar een etappe, want momenteel lijkt het of de naalden er tijdens de koers nog in zitten.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #488281

  Rene Froger bij de avondetappe. Verschrikkelijk.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #482670

  Zit nog te twijfelen tussen Benoot, Dennis en Van Garderen. Benoot lijkt het beste in vorm momenteel. Of heeft Dennis bewust tijd verloren zodat hij in de aanval kan?

  In reactie op: Scorito-algemeen #481476

  Federer maakt werkelijk gehakt van Berretini. Je zou bijna medelijden krijgen haha.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #383194

  Bij de NOS erger ik me vooral aan de onwetendheid van Herbert Dijkstra. Ducrot kan ik nog wel hebben. Hij heeft er redelijk kijk op en het is wel prettig dat hij uit eigen ervaring kan spreken. Samen lullen ze het wel redelijk aan elkaar. Dat ze renners niet herkennen of ze dingen ontgaan kan ik nog wel mee leven, het is televisiecommentaar. Ik kan zelf ook wel zien wat er gebeurt. Belangrijkste voor mij is dat het makkelijk weg kijkt en er zo nu en dan relevante informatie voorbij komt zoals bijvoorbeeld interviews voor aanvang van de wedstrijd en daar is de Nos wel goed in.

  Sporza is ook prima. Jose de Cauwer is een fenomeen, maar als hij er niet zit ben ik al snel klaar met het Vlaamse gelul.

  Eurosport vind ik het minste van de drie. Commentaar is niet geweldig en de oneindige reclames irriteren me mateloos.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #378019

  @kasjaar

  Laatste 500m is maar 2% toch? Lijkt me juist wel in het voordeel van Colbrelli.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #279152

  Haha nee hoor, valt wel mee. Als ik er zat van wordt schakel ik wel naar de Belg of begin daar. Wimbledon is ook zeker de moeite waard. Federer is weer in topvorm. Gelukkig speelt ie vaak pas als de etappe al afgelopen is ;)

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #279068

  Vind Dijkstra de minste van de twee. Die lult echt alleen maar onzin. Die is gewend aan de tijdsmetingen per 400 meter bij het schaatsen zodat ie precies kan zien hoeveel tienden van een seconden de een per ronde bij de ander wegrijdt. Bij het wielrennen heb je dat niet dus moet ie gokken en zit er continu naast zoals bij Gesink van de week.

  Ducrot kan ik nog wel naar luisteren, maar lult ook steeds slapper. Als Dijkstra dan weer moet vragen wie wie is of wat dit of dat nu weer betekent (na al die tijd verslaggeven moet ie blijkbaar nog steeds alles vragen) geeft Ducrot tekst en uitleg wat enkele seconden later weerlegd wordt omdat ie de verkeerde renner voor ogen heeft.

  Maar al met al heb ik nog liever deze twee dan die verschrikkelijke arrogante kwal van een Mart Smeets. Wat ben ik blij dat we daar vanaf zijn zeg. Daar erger je je de hele uitzending aan omdat ie namen van renners bewust verkeerd uitspreekt om grappig over te komen.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2017 pool #249856

  Het zou Scorito sieren om een kort bericht over Scarponi op de website te zetten als eerbetoon. Ze hebben hem er nu al uitgegooid. Beetje respectloos. Het was toch de kopman van Astana en natuurlijk een groot renner al zou dat natuurlijk niet eens uit moeten maken

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #191347

  Bij grote talenten zie je toch wel vaker dat ze ineens doorbreken? Barguil die ineens twee Vuelta etappes wint, Aru, Alaphillipe, Landa, nu Yates en in de komende Vuelta gaat dat misschien wel Miguel Lopez zijn, al heeft die het in Zwitserland al goed gedaan. Hoeft niet per se doping te zijn.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #191299

  Ik zal het hem vragen ;)

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #191273

  http://www.ad.nl/dossier-tour-de-france/voormalig-wielertrainer-trekt-nederlanders-in-twijfel~a5d72e84/

  Deze uiterst geloofwaardige Vayer twijfelt aan onze Nederlanders. Misschien moeten we ze maar uit voorzorg van de fiets halen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #190197

  @Once
  Is idd volledig afhankelijk van het parcours. Heb vaak succes gehad met Valverde, Sagan en een klassementsremner. Als de klassementsman wegvalt heb je met Valverde een renner die goed is voor prima klassement en een specialist op de heuvels/muurtjes. Sagan spreekt voor zich. Twee echte klimmers loont idd alleen als er een uitvalt.

  Heb trouwens elke keer dat ik Kittel kopman heb gemaakt nog spijt behad omdat Sagan beter was. In de etappe die hij won had ik Sagan dan weer en die haalde toen meer punten dus dat maakte weer wat goed haha. Ik denk volgende ronde wel een extra na voordat ik Kittel selecteer.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2016 poule #190196

  Met Porte erbij hou je toch een onderlinge strijd en dat kan niet goed zijn lijkt me

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 33)

Headlines