Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 194)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #520658

  Yes!
  Sinds kort is 1 newline in een reactie op een nieuwsbericht ook 1 newline na het verzenden in plaats van 2. Dat heeft even geduurd, misschien meer dan een jaar, maar het leest veel beter.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #518097

  Natuurlijk hebben de kopmannen inspraak. Van Aert ook? Maar knoop doorhakken zal toch door ploegleiders en misschien vooral Zeeman gebeuren. Ik vroeg me af of de komst van Van Dongen wat dat betreft gunstig is voor Dumoulin, als hij de Tour wil rijden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #518093

  Welke ploegleiders zouden de knoop doorhakken welke kopmannen waar starten? Zit daar ook Arthur van Dongen bij, die van Sunweb overkwam?

  In reactie op: {Halve finale} Renner van het jaar 2019 – Uitslag #516913

  Roglic
  Pogacar

  In reactie op: Wieler Basis feiten #516911

  @M@thijs,
  Ik vond het net als Poeksel een jaar terug een artikel waard, vandaar mijn schaamteloze copy-paste.

  In reactie op: Wieler Basis feiten #516624

  @meelezend redactielid:
  ctrl-a
  ctrl-c
  Nieuw Artikel
  ctrl-v
  Submit

  In reactie op: {Kwartfinale} Renner van het jaar 2019 – uitslag #516542

  Primoz Roglic
  Egan Bernal
  Tadej Pogacar
  Julian Alaphilippe

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #515647
  Quote:
  Zoals ik, en ook xistnc aangeven, jullie droppen wel tientallen namen en 95% procent klopt gewoon niet. Dan kun je met een heel verhaal aankomen met namen die wel ooit genoemd zijn. Reageer dan ook op die andere 95%.

  Jouw 95% klopt niet.
  Daarnaast, het gaat er niet om te voorspellen wie Jumbo-Visma aan zich gaat binden, maar wie je graag bij Jumbo-Visma zou willen zien rijden. Wie je denkt dat een goede aanwinst zou zijn of een persoonlijke favoriet. Dus ook al noem je 30 namen van wie niemand bij Jumbo-Visma komt rijden, dan nog kunnen het 30 renners zijn die geschikt waren geweest voor Jumbo. Maar misschien dacht de ploegleiding er anders over of waren er wel onderhandelingen, maar liepen die spaak zonder dat wij er ooit van gehoord hebben.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #515575

  @DemPolS,
  Lachen ja, ik dacht precies hetzelfde als het eerste deel van je bericht. Maar af en toe noemen ze wel een naam die komt, dus je lijstje klopt niet helemaal. Roglic is zelfs door de WF-redactie genoemd, dus dan zullen de namendroppers hem ook hebben genoemd: https://www.wielerflits.nl/nieuws/tien-ideale-versterkingen-voor-lottonl-jumbo/comment-page-5/#comments

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #514996

  @tendam,
  Tuurlijk is het niet echt logisch. Maar als je voor toppers als Dumoulin en Kittel bereid bent ruimte te maken, ongeacht of het passend is met de kwaliteiten van de overige renners, dan mag je voor een iets kleinere topper dat ook doen. Maar misschien past Van Schip wel beter bij een andere ploeg. DQS? WK baanwielrennen valt wel half in klassiekerperiode.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #514985

  Als je naast Kruijswijk en Roglic nog ruimte hebt voor Dumoulin, dan moet er toch ook ruimte zijn voor Van Schip.

  @assen
  ,
  Van Schip leek me in het interview allerminst zeker dat hij bij een van de “zeer grote profploegen” zou komen.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #508581

  En er is er weer eentje die op EPO lijkt te zijn betrapt. Marion Sicot had een “abnormal analytical finding for EPO”: https://twitter.com/inrng/status/1174907303457255424
  En er is dus ook weer een lek richting L’Equipe?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #507340

  Wel een rode ploegleiderswagen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #506700

  Ik zou voor het voorjaar Wynants graag zien bijtekenen. Reed zelf goed en vervult tussendoor misschien ook een belangrijke rol. En reed Roglic graag in het wiel van Leezer in finales? Verder lijkt Lindeman een nuttige allrounder om erbij te hebben, al zou ik een vertrek niet als een aderlating bestempelen. Ik hoop vooral dat Wynants bijtekent en ben verbaasd dat dat nog niet gebeurd is.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #504596

  Kuss handjes voor het publiek. Mooie overwinning. 8ste ritzege in de grote rondes dit jaar. wow.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #504138

  Ik zie steeds Groenewegen opduiken in lijstjes voor Tour 2020. Als je voor de Tourwinst gaat en je Dumoulin, Roglic en Kruijswijk meeneemt, dan laat je Groenewegen toch thuis? Er zijn nog andere wedstrijden voor hem en de gehele ploeg moet voor dat ene doel worden samengesteld.
  Kruijswijk voor Giro en Vuelta kan ook. Misschien de Spelen ook, maar Kruijswijk is geen eendagsrenner.
  Ik ben meer Kruijswijkfan dan fan van Dumoulin of Roglic, dus zou het zonde vinden als Kruijswijk zich in de Tour moet opofferen voor bijvoorbeeld Dumoulin, die door Plugge en de Nederlandse media als de heilige messias lijkt te zijn binnengehaald. Stel dat Dumoulins knie volledig geneest en hij betere wattages en dergelijke in het voorjaar laat zien, dan nog zou ik Kruijswijk als medekopman laten afreizen naar de Tour. Hij kan dan risicovollere ondernemingen opzetten, zoals de rit naar Alpe d’Huez en wat hij in eerdere Giro’s toonde. Dat is ook waarom ik fan ben van hem. Dit jaar moest hij bedachtzaam rijden om zich van podium te verzekeren. Hopelijk pakt Kruijswijk geel met een lange aanval en mocht hij 10 minuten verliezen, dan zou hij vanaf dat moment meer kunnen gaan knechten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #503936

  Heeft Hofstede al veel kunnen doen voor de ploeg, of is hij sinds de ploegentijdrit aan het herstellen en brengt hij af en toe bidons?

  In reactie op: Is Gert-Jan Theunisse geen medici? #503915

  Ik ook.

  In reactie op: Is Gert-Jan Theunisse geen medici? #502819

  Wat een verhaal van Peter Janssen. Had ik toen het uitkwam niet gelezen, dat hij in de Tour experimenteerde met nieuwe middelen. En dat eind jaren 80 nog renners werden teruggezet in het klassement, als ze doping gebruikten, haha. Foei Gert-Jan, niet meer doen!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #499477

  Ik ben het wel eens met ghostwriter. Misschien dat Groenewegen volgend jaar best Giro en Vuelta wil rijden en de Tour te laten aan de verenigde klassementsrenners met goede klimondersteuning. Maar 4 jaar? Nee, dat zie ik niet gebeuren en dat hoop ik ook niet. Als je tegen oa Froome, Thomas, Bernal, Carapaz wil opboksen, moet er gewoon goede en volledige ondersteuning zijn.

  Wat zou nu de beste tactiek van Kruijswijk zijn? Misschien wel vandaag en morgen bij Thomas blijven, die nu een stukje voor Kruijswijk in het klassement staat. Thomas heeft meestal Poels bij zich om te controleren. Pinot met Bernal zou wel een bedreiging kunnen vormen, dat Thomas naar Kruijswijk kijkt, als Bernal gaat. Maar Thomas is de echte kopman en Ineos durft misschien niet Bernal tegen Pinot te laten rijden om Tourwinst.
  En dan op zaterdag slotklim hard maken met Bennett en De Plus en demarrage Kruijswijk met 5km te gaan.
  (Uiteraard kunnen de plannen na elke col veranderen.)

  Groep leek weg te kunnen komen, maar het peloton wordt op lint getrokken. Ontstaat de kopgroep pas op de eerste berg?
  edit: Ik zag niet zo snel Treks vooraan en die rijden misschien voor het ploegenklassement nu.

  Na de beelden en het besluit van gisteren hoopte ik dat de bowlingbal Thomas even de goot inkegelt. Maar dat zal wel onverstandig zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #488334

  Bennett vond de hitte meevallen. De Plus weet ik niet.

  Rowe rijdt toch vooral op het vlakke op kop? Ik zie Martin langer meegaan over bergen. Voor TJV is dit een grotere klap.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #488272

  @xistnc,
  Martin kan best wat betekenen voor het klimtrio van Jumbo-Visma. Het sprinttrio ligt er vroeg af. Als ze morgen een beetje doorrijden, heeft Jumbo na de eerste berg nog maar 3 man in het peloton. Vrijdag richting Tignes kan Martin ook erg belangrijk zijn in de vallei en qua talrijke bidonnen aanreiken. Zaterdag het geel verdedigen? Wederom simpeler met Martin erbij.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 194)