Aangemaakte reacties

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698794

  Via het officiele twitter account van DQS!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #698770

  Goedemiddag allen,

  Na al tijden als meelezer zeer actief te zijn geweest op dit forum nu de stap maar eens gezet om ook zo nu en dan actief te gaan posten en reageren op andere gebruikers. Het feit dat er maar liefst 116 pagina’s volgeschreven zijn met vragen, tips en algemene opmerkingen over het spel en de mogelijke prijzen betekent dat het in elk geval weer leeft ;). De opzet van Scorito om het gratis te maken voor nieuwe spelers kan leuk zijn voor de index….maar ik snap dat premium members er enigszinds een zuur gevoel over hebben.

  Dan maar hoe ik kijk naar de Tour die eraan zit te komen:
  – Er zijn wel eens uitdagendere parcours geweest, de Giro blijft qua ritten toch machtiger.
  – Naast de grote kleppers is het middenveld met de daarbij behorende onzekerheden rondom vorm en Olympische spelen nog nooit zo groot geweest. Dit betekent i.m.o. dat de factor geluk bij het maken van de keuzes hoger ligt, wat de kansen voor de onderzoekers weer kleiner maakt.

  De keuzes waar ik nog niet helemaal uit ben:
  – Thomas of Carapaz (parcours lijkt voor Thomas interessanter met de tijdritkilometers, maar mijn onderbuik geeft toch meer kans aan Carapaz)
  – Kuss/ Porte en een 500 K renner die goed is in tijdrijden of gaan voor Valverde en Woods die naast punchkwaliteiten ook een algemeen klassement zouden kunnen rijden.
  – De sprinters…..naast een paar zekerheidjes in mijn sprinttrein veel twijfels over Pedersen/Stuyven en of Bennett de eerste week lekker doorkomt na zijn blessure. Sagan vs. Ewan heb ik toch gekozen voor de truipunten die ik bij Sagan verwacht.
  – Flip/Van Aert/Mathieu: mijn glazen bol is wat stoffig. Gezien de sterkte van het veld verwacht ik niet dat één van deze drie zomaar even de gele trui pakt in de eerste etappe. Tuurlijk kan het wel zo zijn, maar de prijzen van de renners zijn dermate hoog dat een gok meteen betekent dat ze hem ook moeten pakken. Één van deze drie renners gaat er voor zorgen dat je hoog eindigt of de boot mist denk ik.

  Gelukkig nog een paar dagen om te puzzelen, waarbij ik de factor geluk zo veel mogelijk zal proberen te vermijden ook al brengt me dat in de volgende spagaat; Haal je dan de 95%? Mwah. Ben ik blij met 85% en hoger? Mwah.

  Succes allen, ik blijf met veel interesse lezen en volgen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Headlines