Aangemaakte reacties

24 berichten aan het bekijken - 1 tot 24 (van in totaal 24)
 • In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #290165

  @Bartje, Reguigui, nooit eerder van gehoord? Is dat een soort Kittel?

  Verder mis je de Schwarzmann hype-train, en de must-have-Mas

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #290070

  Betancur is ook een leuke renner. Goedkoop en heeft een vrije rol. Lijkt er zowaar weer een beetje doorheen te komen dit jaar. Was toch 18e in het AK van de afgelopen Tour, dus met de basiscondititie zit het wel goed. Een goedkope versie van TJ, wordt waarschijnlijk anoniem 54e maar kan ook zomaar in de top-10 in Madrid..voor 750.000 wel een gokje waardig..

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #289815

  Beetje irritant dat Wielerflits vaak zelf de rolverdeling in de ploegen bedenkt.

  Op de Facebookpagina van FDJ staat dat Hoelgaard, Roux en Manzin alle 3 voor sprints mogen gaan afhankelijk van het parcours.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #289775

  Chaves kamt al het hele jaar met een depressie vanwege het overlijden van Diana Casas. Is al veel over geschreven in de Colombiaanse en Australische media.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #288502

  Dennis heeft aangegeven deze Vuelta ook te willen gebruiken om te kijken hoever hij in het AK kan komen om zo het vertrouwen terug te krijgen dat dat een doel kan zijn. Ik verwacht dus niet dat hij zomaar af gaat stappen na de ITT als hij nog goed staat in het AK.

  Mocht hij niet goed staan in het AK verwacht ik dat hij veel in de aanval gaat.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #288058

  Sunweb Vuelta

  Kragh Andersen
  Barguil
  Fröhlinger
  Haga
  Hamilton
  Hofstede
  Kämna
  Kelderman
  Oomen

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #287991

  Ik verwacht dat de meeste team dit weekend hun selecties bekend zullen maken.

  Ik snap dat gezeur over namedropping echt niet. Als je het moet hebben van het geheim houden van je dark horses ben je sowieso kansloos. Iedereen kiest toch uit dezelfde 50 renners. de dagopstellingen zullen veel bepalender zijn.

  Vooral wanneer durf je aanvallers op te stellen ten koste van je klassementmannen.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #287518

  @zomaareens, lijk me een makkelijke keuze. Wat zijn je argumenten?

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #287300

  Er zijn geen punchetappes, dat zij ik al.

  De finish van etappe 5 is 3,5 km a 10%, dat is gewoon bergop, niet punchen. Etappes 8 en 9 zijn nog zwaarder. Etappe 18 is het meest punchy maar dat is nog steeds 2,2 a 9%. je kan daar wel een Alaphillipe opstellen, maar Poels, Yates, Majka, Froome doen het op dat soort aankomsten gewoon beter…

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #286910

  Voor sprinters is het echt nog te vroeg om te kiezen. Het is nog helemaal niet zeker over Degenkolb, Molodo, Cort, etc. de Vuelta gaan rijden.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #286879

  Ach toen ik voor de Tour opperde dat Uran het wel eens goed zou gaan doen en erg goedkoop was werd ik hier ook uitgelachen en hebben ook weinig mensen daarnaar geluisterd….

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #286870

  Ik snap die angst op lijsten en renners te bespreken niet zo goed. Die goedkope Dark Horses van iedereen zijn namelijk helemaal geen Dark Horses. Het zijn renners die iedereen hier op zijn long list heeft staan. In deze Vuelta gaat het helemaal niet om die keuze voor die 20 maar op wie je in welke etappe opsteld.

  Goedkope renners van 500-750.00 die je prima kan overwegen voor de bergen/heuvels en de laatste tijd in vorm zijn: Roson, Kudus, Oomen, Mas, Moscon, I. Anton , Bol, Carapaz, Chernetskiy, Eking.

  Dit zijn dus geen Dark Horses, maar gewoon renners die een hoop mensen al op de long list hebben…

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #286668

  Wat een boel onzin over QS.

  Er zijn helemaal geen punchetappes deze Vuelta. Alle aankomsten heuvelop zijn bergetappes met minimaal 3km a 9%. Dat is veel te zwaar voor Alaphilippe. Daarnaast werkte hij juist voor Trentin in Burgos op de vlakke etappes. Dat doen ze om te oefenen voor de Vuelta.

  Dat Mas volledig moet werken voor een ander slaat ook nergens op. Zo werkt QS helemaal niet, het is geen Sky…

  Bij QS laten ze hun rennerd altijd redelijk vrij om zo flexibel de beste van dat moment uit te kunnen spelen..

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #285903

  Ik denk dat voor Bardet, Aru, Meintjes en S. Yates de dubbel Tour-Vuelta teveel van het goede is. Ik verwacht neit dat ze ook mee kunnen doen om de top-5 in deze Vuelta. Etappezeges zou wel kunnen.

  Sowieso staat elke Vuelta bol van de etappezeges voor aanvallers. Een klassementmannen die niet aanvallen en steeds al 8 tot 15e eindigen heb je vaak niet zoveel.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #285596

  Het grote dilemma voor mij is in hoeverre de klassementsmannen die de Tour hebben gereden nu weer 3 weken op topniveau kunnen presteren. Froome heeft bewezen dat hij dat kan. Aru heeft dat niet.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #285546

  Voor iedereen is Alaphilippe een zekerheidje, net als Teuns, Froome, Nibali en Zakarin. De les is altijd dat unieke koopjes die je vindt helemaal niet uniek zijn en dat dus 90% van je team vrij standaard is. Denk dus niet dat je enige bent die gezien heeft dat renners als Valls, Denifl maar 500.000 kosten en Oomen en Roson 750.00

  In reactie op: Tour de France Scorito #278040

  @Il don, wellicht had je de puntentelling van Scorito even moeten bekijken voordat je je team samenstelde. Het criterium voor puntenpakkers is namelijk niet hun plek in het eindklassement maar het aantal top-10 noteringen in etappe. Dat is de maatstaf. Uran heeft (zoals ik al melde) 35 keer top-10 gereden in een grote ronde de laatste jaren en is nooit buiten de top 14 geëindigd.. Ik zie niet in welke klassementsrenner voor 1 miljoen zulke adelbrieven kan overleggen. Het gaat dus niet om winst op het eindklassement maar om punten, het is immers een spel. Jij bent daar blijkbaar geen kenner in, dat is prima, dat verwacht ook niemand…

  In reactie op: Tour de France Scorito #277846

  Even een reminder vooral die mensen die geen Uran hebben:

  29 juni 2017 om 13:08 BEWERKEN | REACTIE

  Lattiv

  Weet je welke naam ik hier nooit voorbij hoor komen? Uran!

  Die heeft klassementambities, rijdt stiekem een prima voorjaar en heeft eigenlijk nooit echt teleurgesteld in de grote ronden. In elke grote ronde die hij rijdt pikt hij meerdere top 10 plekken mee. IN totaal is hij sinds 2012 maar liefst 35 keer bij de eerste 10 van de etappe geeindigd…

  In reactie op: Tour de France Scorito #272306

  Weet je welke naam ik hier nooit voorbij hoor komen? Uran!

  Die heeft klassementambities, rijdt stiekem een prima voorjaar en heeft eigenlijk nooit echt teleurgesteld in de grote ronden. In elke grote ronde die hij rijdt pikt hij meerdere top 10 plekken mee. IN totaal is hij sinds 2012 maar liefst 35 keer bij de eerste 10 van de etappe geeindigd…

  En als het niets wordt denk ik dat het meer kans maakt op de bollen dan Rolland en Gesink…

  In reactie op: Tour de France Scorito #271803

  Uit een interview met Colbrelli in de Dauphine:

  I’m really happy because I’ve been one and half month without racing. Sprinting at the Dauphiné isn’t an easy thing. It gives me hopes for the next meets. I like the green jersey, also at the Tour de France. This is my goal, here and at the Tour. I know that at the Tour I’ll have to fight against strong sprinters including Peter Sagan who’s been winning it for years now. I’m happy. Everything starts from here at the Dauphiné.”

  http://www.letour.fr/criterium-du-dauphine/2017/us/stage-2/news/int/sonny-colbrelli-i-want-to-beat-sagan-for-the-green-jersey.html

  In reactie op: Tour de France Scorito #271796

  Majka en Yates lijken me een gokje. Ze hebben de afgelopen maand niet laten zien dat ze bergop met de besten mee kunnen. Aur lijkt me een veiligere keuze.

  In reactie op: Tour de France Scorito #271792

  Kung, Porte of Martin gaan de tijdrit winnen. Roglic wordt schromelijk overschat en van Emden komt te kort tegenover de mannen die de afgelopen maanden special op deze rit hebben voorbereid (Kung en Martin)

  In reactie op: Tour de France Scorito #270537

  Ik zou gezien alle onzekerheid zowel Cav als EBH niet meenemen. Beide veel te duur om op te gokken.

  In reactie op: Tour de France Scorito #269925

  Ik kan echt geen reden bedenken waarom je Jos van Emden mee zou nemen als je voor hetzelfde geldt Kung kan meenemen. Die is duidelijk in vorm, piekt al het hele jaar naar de proloog toe, krijgt teampunten als Porte in het geel rijdt…

24 berichten aan het bekijken - 1 tot 24 (van in totaal 24)

Headlines