Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 277)
 • In reactie op: Scorito-algemeen #600387

  De transferwindow bij F1 is nog nooit zo slecht uitgepakt als nu ongelofelijk zeg.

  In reactie op: Scorito-algemeen #600354

  28% die voor Goffin heeft gekozen.. vind ik toch bizar veel voor iemand in slechte vorm met veel twijfels tegen toptalent Sinner.

  In reactie op: Scorito-algemeen #599732

  @Daan Dijkema We hebben dezelfde C’tjes, tenminste ik ga er vanuit dat je de absolute must ook in je team hebt.

  In reactie op: Scorito-algemeen #599615

  Ik zie Brady in de 3e ronde niet van Muguraza winnen. De B-categorie bij de vrouwen vind ik momenteel ook sterker dan de A-categorie..

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2020 #599223

  @Ajvenema Als je Gaviria 3 ritten ziet winnen en Demare geen een is er toch geen probleem? Dan neem je de beter scorende Gaviria en bespaar je 500k. ;)

  De sprintpuzzel is sowieso de lastigste die je moet leggen in deze Giro. Te weinig sprints om er een groot deel van je budget aan te besteden, tegelijkertijd moet je wel voldoende renners kunnen opstellen in de sprintetappes. Ik denk dat je max 2 renners uit het rijtje Sagan, Matthews, Gaviria en Demare kan nemen als je 6 sprinters wil meenemen.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #596699

  Stel hè, Dumoulin rijdt de snelste tijd en Roglic heeft al te horen gekregen dat hij het geel gaat winnen, omdat Pogacar niet snel genoeg gaat. Zou Roglic dan de overwinning aan Dumoulin gunnen?

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #596508

  Mezgec toch ook echt wel goud waard deze Tour!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #596353

  @Jori Nu snap ik ‘m! Venturini en Cosnefroy komen vandaag samen als nummer 1 over de streep na een kilometer elkaar te hebben omhelst en gekust.

  EDIT: Cosnefroy in de aanval!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #596326

  @Milanjacks Klopt, zou het kunnen zijn dat Nasibal vergeten is zijn opstelling aan te passen?


  @Starlynk
  Jij moet hopen op een overwinning van WvA voor Peter de Grote.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #596315

  @Daan Brakenhof @nasibal Ik ben ook wel benieuwd waarom Cosnefroy i.p.v. Roglic

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #596197

  Mijn team verschilt maar op 4 posities met de huidige nummer 1. Mijn: Higuita, Martinez, Schachmann, Trentin tegenover zijn: Landa, Kuss, G. Martin en Coquard. Ik sta op 93,1%.

  Benieuwd of dat ook een verschil van bijna 500 punten kan verklaren of dat mijn dag/captain keuzes gewoonweg een stuk slechter zijn.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #595750

  Volgens mij heb ik in alle Scorito poules nog nooit de winnaar van het bergklassement in mijn team gehad, kan het mis hebben maar kan het mij niet heugen. Die traditie lijkt zich voort te zetten.

  EDIT: Alaphilipe in 2018, die vergat ik even.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #595724

  Wie had dat gedacht WvA 3e in de laatste bergetappe vanuit de groep der favorieten.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #595610

  @Milanjacks Het hebben van Hirschi is uberhaupt al een mooie bonus.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #595271

  @milanjacks @jasperdewaal11 Het ligt er ook maar net aan wat je doelen zijn. Verschillen voor een top 10 plek kan je eerder maken met een keuze voor MAL die zoals Jasper al aangaf echt wel te verdedigen is. Als je doel is om iedere ronde constant te presteren kan je beter voor Roglic gaan.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #595233

  @Milanjacks Kamp Bora had in ieder geval etappe 16/18 aangestreept voor Kämna en Schachmann. Eerstgenoemde bezigde op twitter ook al taal die er op kan duiden dat hij er voor gaat. Schachmann hoefde ook helemaal niet aan te haken de afgelopen dagen, ze hebben geen kopman meer. Ja Sagan maar het moment dat Schachmann lost is Sagan er ook al lang en breed af. Hij kan gezien zijn sleutelbeenbreuk en het programma na de Tour alleen maar beter worden. Hirschi heb ik meer vraagtekens bij aangezien het zijn eerste grote ronde is en we niet weten hoe hij dat verteerd. Maar hij zou dit zeker aan moeten kunnen in de vorm waarin hij verkeerde. Als het een vlucht wordt van 20 man die weer een kwartier voorsprong krijgen hoeven ze de etappe ook niet te winnen. Een top 15 plek volstaat in dat geval.

  Lutsenko ging er gisteren helemaal vroeg af, maar zou dit in een grote groep met grote voorsprong ook wel moeten kunnen inderdaad. Al denk ik dat Astana wel eens een groter plan kan hebben vandaag dan een etappeoverwinning.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #595194

  Vandaag wordt een zelfde soort etappe als die Nans Peters won over de Peyresourde. Type Hirschi/Schachmann blijft voorop en wint de rit. Daarachter is het veel kijken, afwachten en verdedigen en uiteindelijk fietst een groot deel van de AK mannen samen over de streep. Riche Porte mist een bocht en neemt daarin Uran mee, Porte moet de Tour verlaten en Uran verliest 5 minuten. Enric Mas heeft een goede dag en valt a la Bardet aan vlak voor de finish om uiteindelijk 3 seconde te pakken.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #593661

  Dusdanig veel vertrouwen in een rit voor de vluchters en dusdanig veel vertrouwen in Kämna dat ik het aandurf hem kopman te maken. Heeft etappe 16 aangestipt en is in vorm, die zit samen met Schachmann gewoon weer in de vlucht.

  Roglic
  Pogacar
  Dumoulin
  MAL
  Kämna (C)
  Schachmann
  Martinez
  Sivakov
  Alaphilippe

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #593644

  Het grote voordeel van weinig AK mannen overhebben is dat je gewoon naar hartelust aanvallers in je team kan posteren zonder moeilijke keuzes te maken. Ongekend.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #593053

  Ondanks het alleen nog overhebben van Rogla, Poga, Lopez, Quintana en Dumo in de top 20 van het AK is een 90+ in ieder geval weer in zicht. Nu nog hopen dat Ewan de eindstreep in Parijs niet haalt en dan kan het alsnog een mooie Tour gaan worden. Wel jammer van het uitvallen van Higuita vandaag, die zou nog wel een keer in de aanval gaan denk ik.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #592622

  @Wielerfan Welke kopman bedoel je precies in het geval van Kamna? Buchmann staat namelijk 25e op bijna een uur.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #592187

  @milanjacks Excusé moi voor eerder vandaag, sloeg nergens op om op de man te spelen. En je had ook nog eens gelijk betreft Sivakov! ;)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #591761

  In de categorie Milanjacks missers: “Ik heb echt geen moment getwijfeld over Sivakov en heb hem ook in mijn team, die blijft lekker op het bankje.”

  Toegegeven ik heb hem ook niet opgesteld, maar dat is meer ter check of hij al beter is. Goed om te zien dat hij in de aanval gaat.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #591703

  Laatste keer dat ik Higuita op stel vandaag… dat EF ziet er altijd leuk uit vooraf maar is een vreselijke Scorito ploeg.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #591600

  Ben niet onder de indruk van het niveau van Alaphilippe in deze Tour. Deze etappe lijkt mij te zwaar voor hem in deze vorm. Laat hem er vandaag buiten en gok op een renaissance van Pinot.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 277)