Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 51)
 • In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #610572

  Haha ik hoef in ieder geval ook niet meer te wisselen. Nog precies 8 renners. Waarvan alleen fuglesang nog boven de 10 punten is.

  Dit team gaat het worden:
  Fuglesang, Almeida, Ganna, Ballerini, Hanninen, Cepeda, Cérny, Lombardi.

  Ging wel lekkerrr..

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #507306

  Had ook nog even de hoop dat Chaves dan op zn minst weer voor etappes ging maar helaas valt zijn Vuelta toch wel tegen

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #498264

  Dat is toch wel een leuk team. Ik vond zelf Higuita wat duur maar hopelijk kan die het waarmaken. Majka vond ik zelf wat duur. Mijn team is als volgt:
  – Lopez
  – Roglic
  – Valverde
  – Mezgec
  – Teuns
  – Carthy
  – Hart
  – Chaves

  – Pogacar
  – Sarreau
  – Grosscharterner
  – Eg
  – Hofstede

  Hopelijk kom ik met wisselen een beetje okee uit. Dat zou goed moeten komen maar 1 keer wisselen per etappe is toch wat matig

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #483230

  @Sam Bony helemaal mee eens. Zeker als je ziet wat Stuyven allemaal laat zien voor 3 punten. Voorlopig lijkt het de verkeerde keuze

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #480080

  Leuke teams, hierbij mijne:
  Kopmannen:
  – Pinot
  – Kruijswijk
  – Bernal

  Sprint:
  – Sagan
  – Pasqualon

  Aanval:
  – Alaphilippe

  Wildcards klassement:
  – Guillaime Martin
  – TJ!!!!

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #477873

  Was eigenlijk redelijk te vrede met mijn team, had wellicht een gokje met Hofstetter voor 1 punt maar goed die start dus niet. Verder zijn er ook niet echt niet echt geweldige 1 punters. Kan weer gaan puzzelen..

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #474889

  Als ik het me goed herinner was het in het begin zo dat je 5 reserves had die er niet in mochten komen. Dat was ook niet echt geweldig.
  Maar in de giro was het wisselen goed te doen, daar kon je makkelijk een sprinter met een masnada-type wisselen. In de tour vind ik het lastig om iemand van meerdere punten op de bank te zetten omdat ik al zo weinig punten over heb..

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #474478

  @bouhla ik heb nog niet echt gekeken naar sprinters maar Cav was laatst wel in Slovenie in erg slechte doen. Hij moest toen al vroeg losse dus of die nog op tijd in vorm is? ik vraag het me af

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #473429

  Wordt nog een lastige. Zit een beetje met een schuin oog naar Wout van Aert te kijken, TTT, kan goed sprinten en zou wellicht met een beetje mazzel geel kunnen pakken als echt alles goed op z’n plek valt. Maar je hebt eigenlijk bijna geen budget voor een ‘risicotje’. 2 goede sprinters en je bent al ~35 punten kwijt dan nog twee klassementsmannen en je ploeg zijn vol.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #471754

  De Giro was leuk! Helaas was Tom bij mij uitgevallen maar gelukkig had bijna iedereen dat probleem. Desondanks dat, toch nog 22ste geworden.

  Nu de tour! Dit belooft veel leuker en spannender te worden. Ik vond dat er bij de giro veel soort gelijke teams waren. Ik vermoed dat het nu zeker niet zo zal zijn. Even snel wat ingevuld en kwam al gauw met punt-problemen.

  Porte is voor het eerst wel leuk geprijst, 12 punten is eventueel nog wel een risico waard. Maar vind hem nog niet heel indrukwekkend. Ga denk ik eerst maar even kijken wat de juiste verdeling sprinters/klimmers wordt. Bij de giro kwam je nog weg met een goedkope sprinter maar dat zal nu minder zijn.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #462780

  Dacht gister even dat ik kansloos was, maar gelukkig lijkt Mollema in super vorm te zijn. Gaat nog wel spannend worden want ik zie veel mensen met soort gelijke teams. Succes!

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #461841

  Ahh dan sta je dus ook eerste in de wielerflits poule @illmagnifico ik moet zeggen dat je team er sterk uit ziet. Ik sta 5de algemeen en 2de in de wielerflits maar jou Conti komt goed ten pas de komende dagen. Verder zijn we nagenoeg gelijk alleen heb jij Lopez en ik Mollema en Carapaz.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #461232

  Ja ik zit met hetzelfde. Al is Tom wel 2545x gekozen dus dat is een behoorlijk hoog percentage. Moet zeggen dat ik lekker op weg ben maar ben benieuwd of de mensen zonder Tom nu hard aankomen.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #458139

  Ja ik moet zeggen ik vind het dit jaar ook lastig. Voor sprinters ga ik denk ik voor 1 goede en 1 mindere. Daarnaast nog een goedkope 1 punter (iedereen weet wss al welke). Verder mik ik op goede klassementsrenners aangevuld met goedkope opties.

  Ik zat ook te denken aan lopez maar gezien zijn tijdrit ga ik denk ik voor andere opties. De witte trui is mooi maar hij zal die waarschijnlijk redelijk laat gaan pakken.

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #394214

  In een interview met Cyclingnews geeft die aan dat die nog niet helemaal hersteld is van zijn valpartij in de Tour en dat die het per dag bekijkt “more like training for me. I’m still not at 100 per cent after the Tour but it’s also good for me to be here because I have my soigneur here and physiotherapist, I think that day by day it’s going to be much better. I’m hoping [to be stronger as the Vuelta goes on].” maar volgens mij heeft die het WK ook nog in gedachte. Hier is het hele artikel http://www.cyclingnews.com/news/peter-sagan-aims-for-stage-wins-while-training-for-worlds-at-vuelta-a-espana/

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #393714

  Ja maar er zijn toch genoeg aankomsten waar die ook voor zich zelf mocht? Die aankomsten waren er minder in de Giro. Ik ben het wel met je eens dat hij het niet zo goed gaat doen als in de Giro. Maar als die paar aankomsten voor zich zelf mag gaan is die de 5 punten toch wel waard?

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #393679

  @rayydg ja carapaz is inderdaad best wel een lastige. Het lijkt me dat hij in de punch aankomsten niet echt hoeft te knechten. Amador kan quintana prima om hoog rijden en Valverde zal zelf willen winnen. Het enige wanneer hij echt zal moeten knechten is als quintana of valverde in het rood rijdt of ze lossen (gezien dit veld en met een redelijk zwakke kopman bij Sky denk ik dat de trein daar niet volle toeren gaat). Echter zal het wel even dure voor quintana in het rood rijdt als die dat überhaupt gaat gebeuren. Valverde vind ik ook een beetje twijfelachtig. Hij begint toch langzaam aan wel wat ouder te worden en zal ook het WK nog in z’n achterhoofd hebben. Al is hij altijd wel het beste in de Vuelta..

  In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #393620

  Zijn zelfs meerdere 1 punters, dat is eens wat anders dan bij de tour. Zelf zit ik een beetje met kwiat in me mik, 13 punten is wel echt veel.. Maar wil hem wel..


  @rayydg
  ik neig naar de tweede combinatie al vind ik het een lastige. Zelf vind ik nizzolo wat hoog geprijsd gezien zijn resultaten in GT’s. Trek is ook nog niet echt lekker bezig. Carapaz is ook echt goed maar je weet niet echt wat ze van plan zijn bij Movistar..

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #392401

  @UrbanSteel het verbaasd je echt wat sporters allemaal tot zich nemen. Naast het wielerforum zit ik ook geregeld op Reddit en daar zijn ook een atletiek/loop gerelateerde pagias (mijn hoofd sport). Maar daar komen geregeld ook vragen van zelfs recreanten die een halve marathon sneller willen lopen en dan Cardanine, IGF (onderzoeken die zijn gestopt vanwege de kanker die de muizen ontwikkelde). Echt ongelooflijk. Kan je nagaan wat sporters nemen die serieus goed willen worden. Zelf probeer ik dat ook (alleen 100% clean) maar het gaat echt 10x langzamer en met veel meer tegenslagen (al kom ik er over 20 jaar wel beter uit!)

  In reactie op: Wielertransfers 2018-2019 #392396

  Hofland naar EF Education First, die ploeg is ook wel actief bezig

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #304431

  @Stonedcamel ja dat vermoed ik ook. De corruptie in het voetbal zit gewoon overal. Als Lance toen al een federaal onderzoek kon stoppen op superbowl laat staan wat miljoenenploegen als Real en Barca kunnen.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #304373

  Het voetbal zit net zo vol met doping als atletiek en wielrennen maar ik vermoed dat de belangen daar dus danig groot zijn dat er nauwelijks iets naar buiten komt. Ook denk ik dat daar niet heel goed gecontroleerd wordt en als ze gecontroleerd worden levert dat nog boze spelers op (https://www.ad.nl/buitenlands-voetbal/wat-gebeurde-er-bij-de-dopingtest-na-de-el-finale~a1e65930/). Bij het wielrennen zou dat gelijk een heel groot nieuws probleem opleveren.

  Ook als je gaat kijken naar geschorste/gepakte nederlandse voetballers is de lijst aardig met grote namen (frank de boer, edgar davids, jaap stam). Daarnaast vind ik de samenwerking van Bayern Munchen met dokter Wolfgart opmerkelijk, wat ook de arts is van Usain Bolt. Deze arts gebruikt voornamelijk veel injecties van Actovegin of dat werkt zijn de meningen van verschillend maar vond dit artikel wel interessant (https://www.volkskrant.nl/archief/tovermiddel-dat-ook-is-toegestaan~a3477532/).

  Tot slot hoorde ik onlangs van een interessant onderzoek naar oud spelers (n=7000+ dus wel flik onderzoek) in italië waarbij wordt gekeken naar de gevolgen van onder andere groeihormonen en de kans op ALS die wordt verhoogt door gebruik (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3272141/). Moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik niet het hele onderzoek heb gelezen.

  En dan hebben we het nog niet eens over de Fuentes affaire gehad waar ook bloedzakken van voetballers bij zaten meen ik. Maar ja wielrennen heeft vooral een slechte naam en atletiek doet ook hard z’n best.

  In reactie op: Giro 2018 #300998

  Ben ook niet zo voor dit idee, gelijk een rustdag na 3 etappes..

  Maar weet iemand hoe het zit met de kosten die ploegen moeten maken tijdens het verhuizen van al hun spullen en auto’s e.d.? Krijgen ze bij elke GT hier een bepaald bedrag voor? Zo niet lijkt me dit idee niet al te best voor de wat kleine ploegen, laat staan de wildcardploegen.

  In reactie op: Het topic der verdachte renners #300174

  Mocht je een ban krijgen heb je overigens wel een goede naam gekozen, je kan namelijk gewoon verder gaan bij 8.7 :P

  Maar ben het wel volledig eens dat hier een artikel over mocht worden geschreven. Wordt volgens mij vaak genoeg iets geschreven over een gerucht. Daarnaast lijkt het me niet dat iemand dit zomaar verzint. Er was nog een artikel op de volkskrant maar dat is een plus artikel. Het gaat volgens mij over het falende dopingsysteem. Alleen heb ik helaas geen plus account. Heeft iemand dit toevallig gelezen?

  In reactie op: Scorito Vuelta 2017 #299094

  Zoals al aangegeven kan dit best wel eens een beslissende etappe worden. Willen ze nog kans maken om sky te breken zullen ze elke etappe volle bak moeten gaan en ze zo kapot rijden. Maar gaat dit morgen gebeuren? Het hangt er denk ik ook een beetje vanaf hoe snel de vlucht weg komt want je kan er bijna vanuit gaan dat Contador wat gaat proberen op de Collada de la Hoz.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 51)

Headlines