Aangemaakte reacties

12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)
 • In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #715785

  De reclamebanners en achtergrond was altijd al irritant, maar niet te storend. De nieuwe reclame Pop-Up is echt mega irritant, om die bij elk bericht weer te moeten wegklikken.
  Denk dat velen er best een kleine bijdrage voor over zouden hebben voor site zonder reclame.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #600171

  Je denkt dat commentaar niet slechter kan, maar vandaag was de NOS weer eens slechter dan slecht. Commentaar van Van den berg is altijd al alsof de naar een live samenvatting kijkt, maar vandaag was echt verschrikkelijk. Op belangrijke momenten is het Kneteman die Van den berg moet stoppen in zijn ‘weetjes’ en als toppunt de laatste kilometers waarin hij even doodleuk de geschiedenisboekjes voorleest, met de zeges die Van der Breggen volgens hem won door pech van anderen. En dan de NOS uitzending die traditioneel word afgesloten met: de zendtijd is op, de huldigingen kunt u op internet kijken. Zo moeilijk moet het toch niet zijn om wat meer zendtijd in te plannen, zeker als je weet dat de kans groot is op NL-goud.

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #546786

  De reclames waren altijd al hinderlijk. Nu staat er opeens een reclame over het halve scherm en is het niet meer mogelijk om te klikken op de kopartikelen en de menu knoppen.
  Doe er wat aan……..

  In reactie op: Verbeterpunten Wielerflits #520539

  De reclames waren altijd al irritant. De laatste tijd springt de reclame vaker achter de tekst waardoor het onleesbaar word. Enige wat dan helpt is F5 zodat de pagina opnieuw word geladen.

  In reactie op: Wielertransfers en geruchten 2019 #493414

  Weer een sterke renner die vertrekt bij Deceuninck Quickstep, daar houden ze alleen Morkov nog over als sprintloods.
  Als het gerucht over Bennett naar Deceuninck kloppen, zal die zijn eigen loods (Selig?) meenemen?

  In reactie op: Wielertransfers en geruchten 2019 #487863

  Het vertrek bij Movistar van Quintana en Carapaz is door de ploeg bevestigd. Met Landa zijn ze in onderhandeling, die lijkt nu dus weer te blijven bij Movistar. Daarnaast zal zoals al eerder gemeld Mas meer dan waarschijnlijk naar Movistar gaan.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #481416

  Tour du Jour zeker de favoriet. Lekker losjes maar wel helemaal over wielrennen en nog een voordeel lekker vroeg op de avond voor iemand die de volgende dag weer vroeg op moet.
  De avondetappe zit aardig vastgeroest. Ze trekken jaarlijks hetzelfde programma uit de kast met vaak dezelfde gasten. Die flauwe rebus mogen ze nu toch ondertussen weleens wat anders op bedenken.
  Ook Tour Limbourg op L1 vind ik een prima programma, zeker voor een provinciale zender. Net zoals bij de Giro op Eurosport is de rol van presentator eentje die goed bij Kleikers past en aan tafel altijd veel oud toprenners en interviews uit de Tour.
  Op de Belg dit jaar nog niet gekeken maar dat was de afgelopen jaren al steeds slaapverwekkender geworden met gasten die niets met wielrennen hebben.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #460649

  Kleikers doet het goed in rol van ‘presentator’ die hij nu heeft deze Giro, maar is daarnaast ook een prima commentator. Het is jammer dat hij niet vaker commentaar geeft door zijn combi van werk bij L1 en Eurosport.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #368500

  Bart Nolles wordt de nieuwe presentator van het RTL 7-wielerprogramma Tour du Jour. Hij volgt Wilfred Genee op, die na de zomer aan de slag gaat voor Veronica.

  In reactie op: Wielertransfers en geruchten 2016 #196760

  Holst Enger naar Ag2R, die zijn daar flink aan het ‘inkopen’

  In reactie op: Nederlandse WK-ploeg 2016 #190100

  Groenwegen als kopman met van D. Poppel als schaduwkopman
  Terpstra en Boom als klassieke renners erbij
  en de rest aanvullen met sprint knechten
  Roosen, B. van Poppel, van Emden, Ligthart en Curvers (voor de sprint ervaring)

  evt. Dumoulin nog als die nog zin en vorm heeft.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #185756

  Net zoals het commentaar is ook de Avondetappe best wel een drama dit jaar. Dionne is leuk om bij het schaatsen de dweilpauze vol te praten, maar zo’n programma presenteren dan gaat het toch goed mis.
  Ja oké deze Avondetappe is nog altijd beter dan de slechte poging van vorig jaar, maar konden ze nou echt niets nieuws bedenken?

  Als ik de NOS een tip zou mogen geven: Kijk eens naar L1, een beter tijdstip en een veel beter programma qua inhoud.
  Sander Kleikers heeft naast een goede presentatie ook nog eens prima wielerkennis bij het commentaar geven, die zouden ze op de plek van Herbert Dijkstra kunnen zetten.

12 berichten aan het bekijken - 1 tot 12 (van in totaal 12)

Net binnen