Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 61)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #499026

  Ik zag bij de start van de tijdrit een renner nog aan zijn fiets rommelen, misschien was dat Kuss. Want zo snel zou die er nog niet af moeten toch?

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #435228

  Die sprinters zijn lastig te voorspellen, welke koersen rijden ze. Nu Ewan omdat die goed is MSR maar rijdt die ook schelde prijs… En gaviria dan… Kristoff mooie veilige keuze maar weer duurder

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #345840

  Bij Roglic is het gewoon de vraag of hij het drie weken kan. Romandie was een dag goed klimmen en dat deed hij geweldig, maar om een derde week van een grote ronde met meerdere dagen klimmen aan te kunnen is toch een ander jasje. Maar volgend jaar proberen! Het liefst in de vuelta, kan die het in het voorjaar nog even huishouden in de korte rondjes.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #328907

  Mooi sponsornieuws!
  En over de koersen, jammer dat TLJ niet meedoet aan le saymn en dwars door west-vlaanderen. Vorige jaar sterke koersen van van Emden. Had bijvoorbeeld grondahl jansen daar wel willen zien.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #314225

  Ben benieuwd naar de bezetting van de Giro. Roglic ging volgens mij voor de ritoverwinning in de Tour als ik het goed gehoord had. Dan heeft Steven maar weinig ondersteuning met Gesink ook als rittenkaper daar. Misschien Bennett als klassement man?

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #306080

  Ik hoop dat Steven nog een keer voor de giro gaat, en dan de tour weer met Groenewegen en vrijbuiters. Misschien Steven na de giro ook voor etappes gaan in de tour. En dan Bennett voor het klassement in de Vuelta.
  Verwacht ook een minder deelnemersveld in de Giro dus ook een grotere kans op een goede notering in het klassement voor Steven.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #303725

  Ik vond het mooi dat Daan Olivier zich zo kwetsbaar toonde. Maar ik vraag mij af hij het wel aankan, het harde profbestaan. Leek in zak en as te zitten, maar finishte gewoon als 60ste ofzo. Maar hoop dat zijn weg vindt, leek mij een sympathieke gast. Dan leek Antwan Tolhoek met zijn frivole mindset toch makkelijker te gedijen. En kreeg ook een positief beeld van Grisha als coach. Erg leuk zo’n kijkje in het team.
  En die Stef, phoe, die pakte ze wel redelijk aan. Maar de jongens waren aan het eind toch positief over de harde leermeester ;)

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #301257

  Weten jullie waar ik de docu ‘alle ballen op steven’ terug kan kijken? Heb zelf geen ziggo en had gehoopt dat nu wel op youtube ofzo zou staan.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #289874

  Rahimns, je gaf eerder aan dat je verwacht dat castelijns vertrekt. Zijn ze niet tevreden over hem? Leek mij toch redelijk goed te knechten in het voorjaar.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #280891

  En toch… wat zou van Baarle top zijn. Die doet de komende jaren mee in de spits van de voorjaarswedstrijden. Arndt die genoemd wordt zou ook prima zijn voor erbij, sprinttrein en af en toe voor eigen kans. En een tweede sprinter is zeker geen luxe, nu moet Groenewegen alles proberen binnen te halen op dat vlak. Misschien een van de jonge talenten, kan die met een vergelijkbaar programma als Groenewegen het eerste jaar rijpen. En qua klimondersteuning, tuurlijk een vervanging voor JVDB maar verder? Vind het qua klimmers best in orde. Hermans zou mooi zijn voor de klimklassiekers. Ach zoveel te wensen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #249527

  Verwacht dat Martens achter de hand wordt gehouden voor de WT punten sprintje, en hopelijk Batteglin in een late ontsnapping mee. Verder niet een selectie om mee te doen voor de overwinning maar was ook al aangeven. Misschien volgend jaar in het programma van Roglic.
  Wel een dilemma, door Roglic’s zijn tijdrit doet die mee voor het podium in korte rondjes maar lijkt ook een punch te hebben voor de Ardennen wedstrijden.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #249043

  Zal het niet gewoon Gesink worden? Het is toch alleen de muur opknallen, dat kan wel met weinig koershardheid. En misschien in zijn zog Martens.
  Ik had Batteglin eigenlijk beter verwacht naar zijn prestaties van vorig jaar.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #242343

  Met zijn huidige vorm had ik van Emden liever in dwars door vlaanderen gezien dan milaan san remo. Maar ja hij is toch al in italie ;)

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #241378

  Ik ben benieuwd naar Lobato vandaag in T/A. Finish loopt wat omhoog, denk ideale aankomst voor hem.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #240885

  Ik denk voor T/A op twee paarden wedden, Roglic en Gesink. Met de ploeg ze afzetten aan de voet van de klim en dan kijken wie er de sterkste van twee is. Met mogelijk nog een ondersteunde rol voor Jurgen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #240616

  Ik denk dat je veel te veel waarde hecht aan de nummertjes. Gesink en Roglic zijn hier vermoed ik toch echt de kopmannen.
  Benieuwd of Kruijswijk wat kan opschuiven. Ben niet helemaal op de hoogte maar ik vermoed dat een top 10 notering in het eindklassement best wat puntjes waard is.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #239448

  Waarom zou castelijns weg moeten volgens jou Kelderfan, die jongen vind ik verrassend sterk als knecht. En zeker met jongens zoals Tankink die gaan stoppen een goede om erbij te houden. Lammertink hoop ik dat die snel het goede gevoel terugkrijgt, heb het gevoel dat hem even niet meezit. Maar kan zich mooi profileren in de kleinere koersen, hopelijk blijft die kansen krijgen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #238648

  Balen, nou kijken wat van Emden of Grondalh kan uitrichten. Of Wynants, mooi podium voor hem om voor eigen kans te gaan.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #238551

  Le Samyn vorig jaar was echt een mooie wedstrijd, heb er zin! Weet iemand of het eurosport 1 of 2 is. Of zend sporza het uit? Wel mindere startlijst dan vorig jaar, tot nu toe geen niki bijvoorbeeld. Maar serieuze kans voor Lars dan.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #236342

  Mooi nieuws van Roglic! Vult ook mooi het gat dat Kelderman achterliet voor de kortere rondjes. Ben benieuwd hoe die de wat langere klimmen verteerd maar met zijn tijdrit kan hij een tweede Spilak worden.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #235477

  Mooie dag voor tlj! Goede tijdritten, denk dat keizer ook blij is met weer een behoorlijke tijdrit, was vorig jaar zozo.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #235396

  Thanks voor de interviews! geeft meteen wat inzicht in de programma’s

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #235344

  Ik had ook wel het gevoel dat Roglic lang op kop was om het tijdverschil te vergroten voor het klassement. van die inspanning kon Martin mooi van profiteren. En Martin heeft natuurlijk een sterke versnelling

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #235329

  Mooie uitslagen van Roglic en de Tier. Vooral de Tier in dit veld vind ik sterk, dat kan een erg fijne aanwinst worden.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2017 #224345

  Gesink niet de klassiekers? Ook geen luik? Mm toch jammer, wat voor invulling geeft die dan aan zijn voorjaar? En Lobato had ik eigenlijk wat meer in de vlaamse koersen verwacht, nu veel in de heuvelwedstrijden.
  Edit: Ik lees het nu op de telegraaf.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 61)

Net binnen