Aangemaakte reacties

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • In reactie op: Scorito Tour 2018 #384140

  SKY en Froome spelen de hele tour toneel.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #384099

  Heb gisteren al uitgelegd dat Alaphilippi met veel zekerheid 90 tot 100% de 16 etappe gaat winnen maar morgen gaat een kerel de 17 etappe winnen en eerste worden in het algemeen klassement en dat is niet mijn sympathieke renner, maar ja de onsympathieke renners niet ingevuld kun je ook fluiten naar prijzengeld. Heb ik al te vaak meegemaakt.
  SKy heeft dit goed gespeeld en nu nog maar 5 etappes dat ie na elke etappe uitgejoeld wordt. Ik hoop heel graag dat ik dit statement verlies. Kies voor beterweten in toch onze Limburger Tom Dumoulin.

  In reactie op: Scorito Tour 2018 #383729

  Kopman is goed. Alaphilippe gaat voor de bollen zo niet dan kan ie het vergeten, Volgend ritten zijn niet aan hem besteedt. Maar het is aan Gilbert , Lampaert, Terpstra die dit bepalen en goed kunnen. Alaphilippe is ook nog de beste afdaler. Zie geen probleem.

  In reactie op: Zweeler 2018 #383720

  Kijk eens naar de tijdrit en uitslag van vorig in de Tour met een lastig bergje , SKY renners en de tijdrijder Kung gaan er altijd voor. ProCyclingStats nakijken.

  In reactie op: Zweeler 2018 #383705

  Sta nog goed in het klassement en met de tijdrijders als zoals , Kung , Castroviejo en Kwaitkowski , Dumoulin, Thomas, Froome., Roglic, Valverde, Alaphilippe etc,
  Ik denk niet of Demare nog de sprintetappes haalt, maar ja een Fransman, dus binnenkomen gaat naar een uurtje.

  In reactie op: Sportpools Tourpoule 2018 #382211

  SKY ploeg speelt het slim. Froome mag voorlopig van hun niet eerste worden en ook niet in het geel, anders wordt ie uitgejoeld op het bordes. Hij verschrok zich gisteren toen ie even voorsprong had, keek om naar Thomas, nu ben jij aan zet. Rit 17 zien we het wel met 3 SKY renners die als eerste mogen starten. Zal meteen een tijdritje worden van 65 km. Na een van de volgende ritten in de Pyreneeën, denk ik dat hij in Parijs weer op zijn plek staat .

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Laatste nieuws