Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 776)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #661168

  Dit is gewoon een degelijke ploeg. Ze hebben een aantal echte goede klassiekers afgewerkt, en een aantal redelijke, maar ik heb ze weinig echt slecht gezien.

  Oké uiteraard heeft Wout helaas geen knecht die er constant diep in de finale nog bij zit en situaties kan herstellen. Dat heeft echter niemand. Mathieu had Gianni in 1 koers mee, maar daarbij begon de voorsprong steeds op te lopen als die op kop kwam. Ik denk dat een knecht vinden die diep in de finale nog dingen gaat repareren extreem moeilijk te vinden is.

  Uiteindelijk is Van Aert in vrijwel iedere klassieker gewoon heel goed in de finale afgezet, en in tegenstelling tot vorig jaar mist ie zelf net iets. Vandaag zit ie iedere keer zelf net niet mee met de twee renners in koers die beter waren dan hij. En dat er twee renners zijn die beter waren is dan ook veruit de belangrijkste reden dat van Aert hier niet gewonnen heeft.

  In reactie op: Quiz: Vlaanderens Mooiste 21e Eeuw #660170

  Claeys 1
  Devolder 3?
  Nuyens 3?

  In reactie op: De Afvalkoers ! Klassiekerspel #654975

  Shit zoveel overperformen hoeft nu ook weer niet. ;)

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2021 #652040

  Hier Merlier weer met en overwinning, dat gaat dus ook mooi door. Ook Pedersen scoort weer wat punten. Verder uitermate tevreden over het optreden van Simmons, al levert dat me helaas geen punten op.

  In reactie op: De Afvalkoers ! Klassiekerspel #650846

  Zaterdag: Mathieu, Flip, Woods(?), Asgreen, Stybar, Mollema & Simmons, dus dat zou goed moeten komen denk ik
  Zondag: Mollema – Ik verwacht dat er daar toch ook wel weer iemand zal zijn met een nulpunter.

  In reactie op: De Afvalkoers ! Klassiekerspel #650740

  Als je Simmons niet hebt win je het spel sowieso niet! ;)

  In reactie op: De Afvalkoers ! Klassiekerspel #650692

  Welke Mollema wil je nou precies liever in je team?

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2021 #650476

  Zo alweer overwinning nummer 3 in vier dagen tijd! Dit keer is het Merlier die voor mij scoort.

  Dat we maar zo mogen doorgaan. ;)

  In reactie op: De Afvalkoers ! Klassiekerspel #650475

  Niet, die heb je verkocht

  In reactie op: Team DSM 2021 #650281

  Parijs – Nice: Roglic, Schachmann, Vlasov, Gaudu, Tao, Porte, Poels, Kruijswijk, Bennett, Benoot en Hindley voorlopig.

  Tirreno – Adriatico: Pogacar, Bernal, Simon Yates, Pinot, Higuita, Alaphilippe, Nibali, Ciccone, Landa, van Aert, Buchmann, Thomas, Sivakov, Quintana, Fuglsang, Bardet voorlopig.

  Ik weet toch wel welk veld in vele malen dieper vind. Ik vind de verschillen tussen parijs-nice en Tirreno niet zo enorm groot eigenlijk qua parcours, en voor een alleskunner als Benoot is de Tirreno misschien nog wel net iets beter. Én het had dus als bijkomend voordeel gehad dat ie ook de Strade nog had kunnen meepakken. Een koers die hem ook prima ligt.

  In reactie op: De Afvalkoers ! Klassiekerspel #650262

  Komende drie koersen gaat voor mij ook echt billenknijpen worden met heel weinig mensen aan de start. Ik heb het voordeel dat ik echt weinig CQ-punten uit heb gegeven, dus ik vrees dat het daar van zal moeten komen.

  In reactie op: Team DSM 2021 #650255

  De Tirreno heeft een beter veld dan Nice. Dus hij had zich natuurlijk ook gewoon in de Tirreno kunnen testen en en passant nog even de Strade mee kunnen pakken.

  DSM, ik vind het een hele leuke ploeg, maar ze lijken soms wel echt expres bezig met opvallende keuzes te maken. Het seizoen is net begonnen, maar Eekhoff niet in de Omloop en Benoot niet in Strade, alsmede alle klassieke kopmannen zonder enig koersritme naar het openingsweekend te sturen. Het zijn toch al drie keuzes die ik als wielerleek niet gemaakt zou hebben.

  In reactie op: Team DSM 2021 #650014

  Wat ik vooral raar vind bij dit team, en dat vond ik vorig jaar ook al met o.a. Matthews is dat ze hun betere renners zonder voorbereidingskoersen vaak aan de ‘belangrijkere’ wedstrijden laten beginnen.

  Voor SKA, Benoot, Eekhoff enzo zijn koersen als de Omloop hele grote prijzen, omdat ze in principe niet echt zullen winnen van Mathieu, Wout en Flip in de allergrootste koersen.

  Het zal vermoedelijk wel met het uitvallen van de Algarve en die Spaanse koersen te maken hebben. Maar ik vind het toch zeer ongelukkig dat ze niet in de Provence en Var al wat koerskilometers hebben gegund aan SKA, Benoot en Eekhoff in plaats van daar met gasten als Markl, Vandenabeele, Salmon en Heischke enzo aan te komen.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2021 #649983

  Goed weekend achter de rug met Gaudu en Pedersen die allebei winnen. Ook Simmons reed erg sterk, dus dat is heel erg hoopgevend voor de komende weken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #646187

  @rebellin

  Ik schrijf Kooij helemaal niet af. Ik vind het een absoluut toptalent in de sprint. En ik zeg ook dat ik denk dat hij daar meteen kan gaan winnen. Maar de Omloop is wel iets anders, daar gaan tot de tanden gewapende wereldtoppers de wedstrijd zo zwaar mogelijk maken, en ik heb echt nog nergens (ondanks een stormachtige ontwikkeling) gezien dat Kooij de inhoud heeft om zo’n koers voorin mee te doen. Dus een DNF lijkt me gewoon het meest waarschijnlijke scenario.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #646178

  Ik zie hem wel WT-sprints winnen in de vlakke etappes, maar Omloop zou uitrijden al bijzonder zijn. Die zou ik echt nog niet verwachten voor winst, en zelfs niet in een koers als Kuurne waar ze hem er ook afrijden denk ik.

  Plapp is gewoon een talent van de hoogste categorie. Kun je heel minderwaardig over doen, maar dan zet je meer jezelf voor lul dan dat je Plapp er op een juiste wijze mee beoordeeld.

  In reactie op: De Afvalkoers ! Klassiekerspel #644794

  Hier Sarreau, Meeus en Dewulf aan de start en 1 van de laagste CQ scores. Dat zou goed moeten zitten zou je denken… Maar toch altijd maar oppassen.

  In reactie op: De Afvalkoers ! Klassiekerspel #642125

  Hier was het idee om toch het zekere voor het onzekere te nemen voor deze koers. De enige kleine koers waarvan je echt de startlijst kent. Daarom met Trentin en Wellens twee belangrijke renners erin gezet die ook verderop nog waardevol kunnen zijn.

  Voor Almería ben ik wel wat banger. Maar om die reden ook gekozen om erg laag in mijn puntentotaal te gaan zitten, wat hopelijk genoeg gaat zijn.

  Erg jammer voor je AB, kleine dingetjes kunnen het verschil maken in zo’n koers. Beetje gegokt en verloren helaas.

  In reactie op: Spel: De Wielerflits Challenges 2021 #640693

  Ik heb ook amper renners boven de 600 punten haha..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #640330

  Ineos zal het juist van een hele open koers moeten hebben vermoed ik aangezien Pogacar en Roglic op voorhand de topfavorieten zijn.

  Ineos kan op papier met veruit de beste selectie naar de Tour gaan, maar ze hebben niet dé beste renner. Ben benieuwd of ze Jumbo en UAE vroeg in het defensieve kunnen dringen. Kan in ieder geval tactisch wel eens een hele leuke koers worden, waarbij met name Kuss wel eens een waanzinnig belangrijke rol kan gaan krijgen.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2021 #640279

  Tsja van mij mag je hem prima vervangen als je dat wil, dit soort onvoorziene omstandigheden kan je weinig aan doen en het seizoen is nog niet begonnen voor mannen van dit kaliber.

  Al moet je er maar net iets beters voor terug kunnen halen. ;)

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2021 #640208

  Ik heb de verkeerde Garcia Pierna gekozen joh, wat dom :D

  Van de hatelijke 0 af door Umba! Toppertje! Wel jammer dat Cepeda daar niet kon starten door Corona.

  Mag je Dumoulin niet gewoon vervangen Elrio? Dacht dat er in voorgaande jaren zo’n regel voor was?

  In reactie op: Honden #639150

  Mannen als Binda zijn waarschijnlijk precies de reden dat veel mensen een vele grotere hekel hebben aan wielrenners dan aan honden. :)

  In reactie op: Honden #639111

  Ik kom ook wel eens honden tegen. Soms met de mountainbike op plekken waar ze los mogen lopen. Ik vind dat ik dan meer rekening moet houden met de honden dan die baasjes met mij, omdat er veel plekken zijn waar ik mag fietsen en maar weinig plekken waar honden los mogen lopen.

  Op dijken e.d. Is dat anders en kan het wel eens irritant zijn, al houden de meeste hondenbaasjes in mijn beleving vrij veel rekening ermee. Oude mensen die naast elkaar fietsen en niks horen hebben over het algemeen een veel groter effect op mijn toch al niet al te indrukwekkende gemiddeldes.

  In reactie op: De Afvalkoers ! Klassiekerspel #635309

  Ik doe ook mee!

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 776)

Laatste nieuws