Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 7,048)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453418

  Op blz.1 staat Luik met Bouwman, De Plus, De Tier, Gesink, Martens, Lindeman en Tolhoek.
  Dat Antwan Tolhoek erbij komt is natuurlijk prima.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453417

  @rahimns
  Jawel, maar hij staat wel op de lijst voor de LBL. Maar waarom wordt hij dan opgesteld, als er nog steeds moet worden uitgezocht, wat er aan de hand is. Snel herstel of

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453396

  Floris De Tier had hier moeten rijden, want Lindeman heb ik niet gezien. Robert Gesink ging er ook erg makkelijk vanaf op de kant. Die is kennelijk nog bezig de hoogtestage te verwerken. De Plus heeft volgens verwachting een top-vijftien gescoord. Koen Bouwman heeft zich laten zien. Dat is positief te noemen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453363

  @SMorgenstern
  Quote:”de stompzinnige opmerking”
  Die opmerking kwam toch uit jouw koker. Waarom kom je dan met zo’n domme opmerking over Calimero gedoe gesproken.
  Maar Koen Bouwman heeft geluisterd en zit nu in de kopgroep om de koers hard te maken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453249

  Is Sunweb een topploeg zoals Sky en Quickstep? Dat is verrassend te noemen. Sunweb heeft 4 toppers maar dan heeft TJV toch meer in huis.
  Leuk dat Floris toch weer zover is om de LBL te rijden. Met De Plus, Gesink en Tolhoek heeft ’t team een goed team voor de job. Koen Bouwman mag zich ook eens laten zien in de finale, want de AGR is kennelijk niet zijn ding.
  Ik denk dat Koen ook beter met Kruijswijk en Roglic in de Romandie had moeten acteren. Daar is hij meer op z’n plek.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453229

  Oh het ontbreken van steun is een prima idee. Wat aardig weer dat Powless de ruimte kreeg om een uitslag te rijden.
  De eerstvolgende kwam op plaats 49 of zoiets. Maar oh, ja het ging alleen maar om Dylan natuurlijk.
  Je komt zelf met de stompzinnige opmerking, dat Powless “Hij was sowieso geen talent waar de allergrootste ploegen achteraan zaten.” O.a. EF wilde hem graag inlijven.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453222

  @S.Morgenstern
  quote:”– 7de in Algarve” en dat zonder enige steun bergop. Mike Teunissen komt nog een beetje in de buurt.
  Oh, ja en 9e. in de ToC in dezelfde editie dat George Bennett de 7e. plek behaalde en daartussen nog een renner, die enige tijd nadien bij TJV heeft gereden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453183

  @W.E. Walraeve
  Een goed verhaald. Hulde! Die 4 jongens De Tier, Bouwman, Olivier en Tolhoek hebben een prima bijdgrage geleverd om TJV weer op de kaart te zetten. Je kunt niet allemaal als Roglic binnenstormen.
  Ik hoop dat Floris weer de oude wordt en snel hersteld. Daan Olivier heeft ook zo zijn problemen met de knie dan.
  Koen Bouwman heeft een ver oord opgezocht om zijn verkeerde zithouding te herstellen. Hoe werkt dat met die trainers. Je mag toch aannemen, dat zij aandacht hebben voor hun pupillen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453163

  Kuss zit daar al een paar dagen samen met George Bennett, die zich wil laten zien in de ToC. Opvallend wel dat Daan Olivier nu niet mee is om zich voor te bereiden op de ToC in het thuisrondje van Kuss. In de duinen is ’t ook lekker fietsen, maar daar zijn toch Amerikaanse bergen te vinden.
  Trouwens die Vingegaard lijkt mij wel een aanwinst.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453127

  Met die nieuwe jonge lichting zoals Julian Alaphilippe & Maximilian Schachmann wordt er toch niet gewacht tot de laatste klim. Dat wordt nog een hele klus.
  Jammer dat Floris De Tier alweer gekweld wordt door …. ; die jongen in goede doen wordt nu wel gemist.
  Bjorg Lambrecht zit zeker op z’n plek bij Lotto; maar zo’n type renner erbij zou ’t team wat meer mogelijkheden geven in de Waalse klassiekers en AGR. Dat blijft anders een stiefkindje. Want Gesink en De Plus komen van een hoogtestage en zijn in voorbereiding op de Giro.
  @S.Morgenstern
  Ik heb de AGR niet gezien. Dus ik kan die jongens dan ook niet gemist hebben. Het resultaat was toch een stuk minder dan vorig jaar met een goede Floris De Tier.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453071

  @rahimns
  Eens dat Timo Roosen die wedstrijdkilometers goed kan gebruiken. Als de mannen pas bij km 140 gaan vlammen, dan kan hij zeker nog nuttig zijn. Maar als er eerder gas wordt gegeven, dan wordt een ander verhaal en dan ga je Floris missen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #453060

  Die Bjorg Lambrecht zou zeker een mooie aanwinst zijn. Of Lotto/BE hem laat gaan is de vraag.
  Want ik zou ’t jammer vinden als de Waalse klassiekers en AGR geen doel meer zouden zijn/worden.
  Powless en Roosen stonden als reserve voor de WP. Waarom wel Roosen en niet Powless wordt geselecteerd, is voor mij een raadsel. Net als de opstelling van Jos van Emden in de AGR.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452958

  @xistnc
  Ja Floris De Tier liet ’t zeker flink afweten. Nu is De Plus aan trainen voor de WP en LBL met Steff Cras. Powless en Roosen zijn reserve voor de WP. Krijgt Powless nog een kans om zich te laten zien.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452936

  @ghostwriter
  Ik had ook wat meer verwacht in de AGR van TJV. Misschien was dat niet realistisch na Parijs – Roubaix. Wout Van Aert moet ook goed kunnen herstellen en zegt zelf, dat zijn motivatie moet verbeteren, want deze koers moet hem eigenlijk wel liggen. Het zal te maken hebben met zijn mindere winteractiviteiten door de overgang naar TJV. Hopelijk gaat hij goed herstellen in de geplande vakantie met Mathieu;)
  @assen
  Je zou verwachten dat TJV in zijn enige thuisklassieker er wat meer van had gebrouwen. Maar de Giro heeft natuurlijk voorrang. Dus prima lijkt mij niet.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452860

  @yogibear
  Heeft TJV ’t beter gedaan dan andere jaren? Ik heb ’t niet gezien. Vorig jaar De Tier, Gesink en Lindeman 16, 28, 45. In deze aflevering Gesink, Martens en Van Aert 21, 47 en 57. Ik had ook geen hoge verwachting, maar dit had ik niet verwacht.
  Frans Maassen heeft geen excuses en hoopt op betere uitslag in de WP.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452568

  Je kunt ’t ook in de breedte trekken. Wout is de man voor de AGR met keren en draaien. Jongens als Foss en De Tier zijn dan van toegevoegde waarde. Voor Jos van Emden is alleen maar leuk om mee te doen en Robert moet de puntjes op de i zetten. Dan hoop je maar dat Lindeman en Martens een steentje kunnen bijdragen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452555

  Ha, ha Lindeman werd ooit 4e. Dennis van Winden deed ’t beter in het verleden. Die ook maar weer terughalen?
  Want kennelijk is hier meer behoefte aan renners, die ervaringsdeskundige zijn.;)
  @Random WL Dat zou zeker mooi zijn. Kijk maar naar Wout & Mathieu, die vandaag voor spektakel gaan zorgen en zorgen voor de puntjes op de i.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452449

  Tobias Foss wordt 3e. in de LBLu23. Misschien direct een nieuwe man voor ’t stiefkindje de heuvelklassiekers.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452348

  Ja, Floris De Tier mag ’t morgen laten zien. Hij was tot nu toe altijd de beste renner voor dit soort wedstrijden.
  Nu Wout Van Aert erbij is gekomen, is een ander en beter verhaal geworden. In de Strade ging ’t weer redelijk na zijn malheur. Dus @rahimns mag er natuurlijk weinig van verwachten, maar ik denk dat Van Aert met De Tier en Gesink toch wel een aardig blok vormen voor dit soort wedstrijden en dan komt De Plus er nog bij. Wat kan hij in dit soort wedstrijden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452292

  Jong en talentvol zijn Van Aert, Bouman en De Tier toch nog wel te noemen. Maar je hebt wel gelijk, dat de voorbereiding op de Giro of de klassiekers een cruciaal verschil inhouden. Maar het ging ook om de voorbereiding zelf. De werkwijze wordt overgenomen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452290

  Ik lees bij Wellens, dat zij juist de werkwijze van TJV willen nadoen en Campenaerts geeft ook alle info door.
  En dan bedoel ik de hoogtestages/liever & beter trainen, dan zware wedstrijden zoals de Pays Vasco. Hij gaf aan, dat het geen probleem is om vanuit de hoogtestage aan de wedstrijd te beginnen. Misschien zijn de jongens heel scherp onder bezielende leiding van B.J. Lindeman, die ’t altijd goed doet met zo’n jonge talentvolle groep.;)
  Maar dat betekent wel dat Roglic & Kruijswijk zuinig moeten omgaan met hun krachten in de Romandie, want de Giro is het doel.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452288

  Lindeman is ook een echte darkhorse; die krijgt alle ruimte. Een lange solo wordt dat.:)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452285

  De AGR zal zondag een spektakel worden. Hoe gaat TJV het uitzonderlijke talent Mathieu van der Poel bestrijden. Ik denk dat Wout Van Aert {in goede doen} met het wonderkind zal strijden om de zege.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452280

  Ik denk dat Kruijswijk zich gaat mengen om de eindzege in de Romandie. Buchmann, Woods, Zakarin en Thomas zijn niet de sterkste tegenstand van dit moment. Roglic zal zich wel richten op de Giro en zijn benen willen testen.
  Ik ben benieuwd hoe Vingegaard zich verder gaat ontwikkelen. En met Hofstede, Powless, Martin en Van Emden heeft hij een prima ondersteuning voor de job. Go, go Stevie.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #452065

  @rahimns
  Dat ’t jou niks uitmaakt is je goed recht, maar waarom mag @jessevdalen niet vinden dat Robert Gesink de sterkste knecht is? Het is gewoon van belang, dat Primož Roglič de beste en sterkste begeleiding meekrijgt.
  Dat wil ik direct ook bij de TdF.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 7,048)