Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 7,553)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486566

  @assen
  Het lijkt mij een flinke aderlating voor TJV. Wout was toch een van de sterkere renners in de groep. Hopelijk kunnen Bennett en De Plus zich herpakken, want Steven heeft ondanks het zien van de valpartij zich kranig geweerd. Helaas een domper op de feestvreugde. De renners moeten dit ook nog verwerken en de knop omzetten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486538

  Ja, @niklas Steven zat alleen op de fiets, maar zag wel de beelden van die val van Wout en daar moest Steven toch even van bekomen en daar was Niermann om hem daarin bij te staan.
  Maar het is nu geen moment om grapjes te maken, want ’t hele team moet weer gaan kijken naar de dag van morgen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486492

  Zeker wat een drama voor Wout Van Aert. Hopelijk komt hij er weer snel bovenop. Goed dat Steven Kruijswijk er toch nog wat van heeft kunnen maken met hulp van Niermann.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486174

  @rahimns
  Ben ik blij, dat er nog iemand denkt, dat Floris nog een kans verdiend.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486035

  Oh, ja ik hoorde dat Stef Clement bij de NOS langs komt in de avondetappe. Dat lijkt een leuke gelegenheid om te horen hoe ’t nu met hem gaat.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486031

  @wielerfan1987
  Hysterisch? Ik vind en vond de komst van die twee prima. Floris heeft ’t goed gedaan, alleen dit jaar is ’t niet veel. Waardoor en waarom weet ik niet. Danny zag er goed uit maar is als sprinter al door de ploeg afgeschreven en kreeg een kans in de Vlaamse klassiekers. Het resultaat was helaas niet, wat ik had verwacht na een prima gereden Vuelta. Waardoor en waarom {lichamelijk ongemak} Inmiddels laten Van Aert en Teunissen zien, dat zij heel rap zijn op wat zwaardere aankomsten.
  In het geval van Floris is het jammer, want in een zware koers als de Strade heeft hij zich bewezen. Daar mist Wout volgend jaar een renner als Floris. Maar hier wordt steeds geroepen dat Van Poppel wel moet blijven en dat De Tier mag gaan. {doorselecteren}. Nu mag jij als fan eens uitleggen waarom de een wel en de ander niet?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #486011

  @rahimns
  Sorry maar aan Maarten Wynants heb je tien keer meer dan aan Danny van Poppel. Die heeft zijn kans gekregen, maar is inmiddels door Mike, Amund, Wout en Taco voorbijgestoken. Met Timo Roosen, Maarten Wynants heb je leuke kern voor dat werk. Dan heb je nog Leezer en Eenkhoorn. Om de kern te versterken kun je denken aan Keukelaire.
  Alleen als TJV niet meer gaat voor een extra sprinter kun je ’t met Danny van Poppel nog een jaar proberen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485906

  @michiel
  Dan mag je ook ’t fysieke malheur van Floris meenemen.
  @rahimns
  Quote:”Verder kan ik me voorstellen dat TJV met de recente ontwikkelingen de komst van een 2e sprinter laat varen.”
  Dat zou ik mij goed kunnen voorstellen met Teunissen en Van Aert als snelle mannen. Kittel wil ook een sterke ploeg voor de ondersteuning, dan kan hij beter bij Deceuninck – Quick Step gaan leuren. Dan heb je misschien nog ruimte voor een tijdrijder en kan Danny nog een jaar proberen om zich te tonen. Hij beviel mij in de Vuelta, want hij kan wel heuvels goed verteren.
  Maar hoe wordt ’t dan opgelost met de eventuele komst van TD. Want die wil zeker een goede ondersteuning voor die enkele GT die hij gaat rijden en Roglic laat duidelijk weten, dat hij ook een sterke ondersteunende ploeg mee wil hebben.
  Roglic met De Plus, Bouwman en 1 ervaren kracht {Gesink/Bennett};
  Dumoulin met …
  Kruijswijk met Kuss, Tolhioek en 1 ervaren kracht {Bennett/Gesink}.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485842

  Quote:”Volgens mij is het nu eenmaal zo dat ruimte maken voor kansen van jonge renners, betekent dat er andere renners (die in aanmerking komen voor dezelfde plekken in selecties) moeten vertrekken.”
  Dat is natuurlijk zo, maar als een sprinter wordt gehaal {wat mij betreft een jonge sprinter bijv. Halvorsen}, dan betekent ’t dus dat ook Danny van Poppel moet vertrekken. Maar dat betekent dus niet, dat voor Harper en Foss drie klimmers moeten vertrekken. Dan wordt ’t team zwakker in plaats van sterker. Want die twee F&H zijn niet gelijk Olivier & De Tier e/o Powless.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485728

  Quote:”Wanneer een vertrek van Powless en Olivier qua klimmers als -2 zou tellen, voor hoeveel plussen zouden Dumoulin, Foss en Harper dan zorgen!?”
  Noem jij Dumoulin een plus? Als die komt, dan komt hij extra plus, dan kan hij in jouw filosofie wel 5 klimmers vervangen.
  Foss en Harper komen net kijken en kunnen rustig in het voetspoor van Olivier en Powless stappen?
  @jessevdalen
  Volgens Ewan komen er nog 2 ritten voor de sprinters. Die rit van vandaag hebben zij beslist niet laten liggen. Alleen omdat Ewan geen knechten meer had, heeft hij slim het wiel van Dylan Groenewegen genomen en niet meer afgestaan.
  Wat fout ging was dat Morkov slim Jansen uit de trein elimineerde. Bennett kreeg straf voor zo’n actie.
  Mike zegt ook dat zij een halve man te kort kwamen. Wout en Mike deden ’t heel goed. Alleen Jansen kwam er niet aan te pas. Dat mini-treintje zou eigenlijk met Amund Jansen beginnen en daarna Wout Van Aert en dan Mike Teunissen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485687

  Volgt een van jullie Giro Ciclistico della Valle d’Aosta Mont Blanc, waar vorig jaar Jonas Vingegaard is opgevallen bij TJV teamleiding. Vandaag is een SEG-renner Ide Schelling goed bezig geweest en gisteren Daan Hoole ook van SEG.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485684

  @quote:”Van Poppel, Leezer, Lindeman, Powless moet je verlengen. Leezer en Lindeman omdat je zulke knechten voor de balans van je ploeg nodig hebt. Powless en Van Poppel omdat daar gewoon heel veel in zit! Harper komt erbij en Wynants nog een voorjaar mee laten draaien. Dumoulin er zeer waarschijnlijk bij en dan nog iemand voor de opvolging van Martin/Van Emden (Bjerg?). Dan zit je op 27,5 man (wynants half jaar en foss al meegerekend). Extra Sprinter zie ik niet gebeuren. Kittel zie ik niet terugkeren in de sport en verder is er gewoon geen ruimte. De tier moet het veld ruimen en Martens kan met Wagner de Academy gaan doen.”
  Die Academy lijkt mij eerder geschikt voor Lindeman en Wagner; ook vanwege het Nederlandse gehalte;)
  @rahimns heeft eens gemeld, dat TJV op zoek is naar een sprinter; dus verlengen ja Leezer en Powless. Wachten met Van Poppel of ’t lukt. De Tier is een vraagteken, maar als Powless toch zou verkassen, dan komt hij weer in beeld. Want anders moet er toch weer een klimmer bij. TJV mist al Daan Olivier en als Powless niet bijtekent dan worden dat -2.
  Eens dat je Bjerg noemt, want die kan op termijn Van Emden of Martin vervangen. Ik denk dat gezien ook de uitlatingen van @rahimns dat het aantal renners op 28 uitkomt. Dan kun je ook een programma voor die extra sprinter en die twee jonge talenten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485412

  @t80jz
  Eens want Plugge had ’t ook over het volgen van Ineos. Want dat is het team om te verslaan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485410

  Quote:””Ik denk dat assen dat plaatst in de denkwijze van kelderfan.
  Die is er heilig van overtuigd dat de renners die in Kuhtai een hoogtestage doen volgend jaar bij TJV rijden.”
  Waarom neem je een renner mee op hoogtestage? @wielerfan1987 ik had je hoger ingeschat. Dus jij bent er heilig van overtuigd, dat de betreffende renners worden doorgeselecteerd.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485321

  @poeksel
  Ik denk dat die Arensman later instroomt.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485314

  Plugge heeft in deze goed gehandeld. Want zolang Sunweb en Dumoulin in gesprek zijn, is TJV geen partij. Dus het blijft bij als Dumoulin zou komen, moet er in december goed gesproken worden om een goed plaatje te krijgen.
  @TijmenCamps
  Als je net als ik voor Tim Merlier wil gaan, betekent dat TJV met Groenewegen, Kittel, Teunissen, Van Aert en Merlier 5 snelle mannen hebt. Dan is er voor Danny van Poppel toch geen plek meer. Want ook als Merlier komt, dan wordt ’t lastig om Danny nog in te passen.
  Tevens hoop en verwacht ik, dat Powless wel blijft. Hij is niet niks bezig in Kuetai met De Tier, Roosen en Eenkhoorn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485256

  @poeksel
  Weer goed gezien. Ik had ’t wel gezien, maar ik wist niet dat ’t Bennett betrof. Oud zeer?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #485096

  Ja @ghost Antwan Tolhoek had niet de beste benen in de Giro en dat kwam slecht uit. Gelukkig heeft hij wel die rit in de TDS gewonnen en hopelijk is dat de omslag. Een goed idee lijkt mij de Vuelta. Want klimmen kan hij wel.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484962

  Dat is mooiman.;)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484888

  @Random
  Heb je ’t nog kunnen zien. De reactie van Viviani is er een om op te slaan.
  De Nos weet al meer. Die hebben ’t over Wout Van Aert de ex-crosser. Het gaat soms wel erg snel.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484871

  @assen
  Bennett was/is schaduwkopman toch. Ene kant ja een slechte beurt van de ploegleiding; anderzijds heeft Bennett nu wel de gelegenheid om met de aanvallen mee te gaan. Dan kan Kruijswijk in het wiel blijven bij Thomas en wachten op die ene kans.
  Maar ik heb ook genoten van Wout en ook een beetje van Kruijswijk, die er goed uit ziet. Kan hij dat doortrekken in de bergen. Wout heeft kennelijk toch onderonsje met Mike gehad.
  @jessevdalen
  Kittel was al eerder in gesprek met Tony Martin en vandaag met Dylan Groenewegen? Dat lijkt goed.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484788

  @jessevdalen
  Ik lees ook dat Dylan is bezig geweest met afstoppen, want hij had zelf geen goede benen vandaag. Dus wat ik net zeg, dat Dylan overmorgen aan de bak moet/mag voor nr. 40.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484779

  Ik ben benieuwd naar de reactie van de kenners. Maar Kruijswijk en Wout Van Aert kleuren de dag. Zege 39!
  Kruijswijk staat er goed voor en ik ben aan ’t oefenen met Woet, woet, woet oh, je Wout moet ’t zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484771

  @TijmenCamps
  Ja, mijn idee. Wauw die Wout Van Aert doet ’t bij zijn 1e. poging Chapeau. Hij verslaat wel een paar topsprinters.
  Maar waar was Dylan?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #484619

  Quote: Benoot had het ook over ketonen, waar hij zelf al gebruik van maakte: “Maar wat verschenen is over die 15%, klopt zeker niet. Elk procentje op het hoogste niveau maakt een verschil, het helpt vooral bij de recuperatie.”
  Misschien helpt dit bij de discussie.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 7,553)

Tour de France 2019

Headlines