Aangemaakte reacties

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700158

  Dit parcours staat Kelderman op zijn lijf geschreven, twee IIT en precies genoeg klimkilometers voor hem om te verteren. Toch durf ik het niet aan met hem omdat er toch wat aankomsten in de afdaling zijn waardoor hij zo maar weer naast de fiets kan liggen. Mocht hij erop blijven zitten dan is 2mil natuurlijk wel zeer aantrekkelijk. Nemen jullie ons Wilco wel mee?!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #700058

  Zojuist voor de eerste maal na het bezoeken van dit forum teruggegaan naar Scorito om mijn team vervolgens niet te wijzigen. Dat is voor mij een indicatie dat het goed zit zo! Op een gegeven moment wordt al dat puzzelen toch een beetje obsessief. Hopelijk kan ik ervan af blijven tot en met zaterdag.

  Fijn om te lezen dat TJV met v Aert zich toch wil gaan richten op de sprints en dat hij niet wordt geslachtofferd voor het kopwerk bergop. Heb nu toch meer berusting dat hij voor 4M in mijn team geklikt staat.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #699533

  Ik weet dat het vloeken in de kerk is en sommige mij voor waanzinnige zullen uitmaken. Wellicht heb ik inderdaad teveel naar de Scorito gamecenter lopen loeren maar hier gaat ie.

  Ik overweeg Roglic uit mijn selectie te laten.

  Mijn theorie is de volgende, vorig jaar werd Roglic tweede en haalde hij 603 punten. Gezien zijn kosten van 6,5 mil voldoet hij daardoor niet aan het 100 punten per mil criterium. Omdat ik ervan overtuigd ben dat Poga beter is dan hij zal ik hem ook altijd cappen waardoor Roglic ook niet hoger in de punten zou uitvallen. Daarom verwacht ik dat hij in een tour waar de Slovenen vooral naar elkaar zullen gaan kijken voor hem de 2e plaats het hoogst haalbare is. Ik zie echter het scenario dat deze mannen zoveel met elkaar bezig zullen zijn dat de INEOS mannen met Carapaz voorop zullen gaan aanvallen. Dan is het de vraag óf en welke van de slovenen hem gaat halen, Thomas kan dan in het wiel hangen en het verschil maken in de ITT. Mogelijk gaan de Slovenen linkeballen en krijgt Carapaz teveel ruimte waardoor ook hij kans maakt om hoog op het podium te eindigen of de etappes te winnen.

  Daarom vind ik Thomas en Carapaz meer value for money omdat zij van elkaar teampunten zullen krijgen en denk ik de vrijgekomen miljoenen beter te kunnen spenderen aan een luxe sprintploeg en B klassementsmannen. Pogacar is nog steeds zijn geld waard als absolute favoriet en uiteraard de bonus voor het jongerenklassement.

  Kom maar door met die rotte eieren.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2021 #695702

  Ik lees altijd met veel plezier mee, zal nu ook maar eens gaan bijdragen aan de kwalitatieve content hier zodat er nog meer te lezen valt voor iedereen. Ik wil nog even een duit in het zakje doen aangaande de sprintmannen. Ik verwacht dat wanneer het sprintersveld zo druk bezet is dit de uitgelezen kans is voor bijv. een man als Ewan om te laten zien dat hij echt de beste is. Wat ik begrijp zijn al die sprinters stuk voor stuk haantjes en willen ze prestige. Daarom denk/hoop ik dat Ewan Demare en Bennet het de hele tour met elkaar aan de stok gaan krijgen. Wat betreft de C garnituur sprinters, wie schatten jullie hoger in? Hofstetter of V Poppel?!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Headlines