Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,213)
 • In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #620736

  @elrio goed voor mij, niet meer dan fair!
  Amai toch nog opgeschoven naar plek 8, wat had dat kunnen zijn met een Remco in de Giro.
  Nu alles op alles met Carapaz, en dan kan top 6 zelfs nog.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #606815

  Eventjes een update van team kartje!
  Wat is het toch een vreemd jaar voor team kartje, een spetterende start met Remco die zowaar 4 eindzeges binnengerijfd, maar dan die gruwelijke crash. Helaas zal het bij 918 punten blijven (had 1500 punten betaald)

  Mathieu die toch in het begin niet flitste zoals vorig jaar, maar toen kwam het Nederlands kampioenschap en werd alles anders. Hopelijk zal de komende weken er niets aan te doen zijn. Voorlopig scoort hij 854 punten, en daar zullen hopelijk nog heel wat punten bijkomen.

  Carapaz kent voorlopig een mediocre wielerjaar zonder grote uitschieters. Tijdens de tour kwam hij nadat Bernal zijn tour verloor bovenwater drijven. Resulteerde in 2 2de plaatsen. Dat belooft dus voor de Vuelta, waar hij het kopmanschap met Froome zou moeten delen. Het is echter maar de vraag of Froome na zijn recente resultaten dat wel zal aankunnen. Froome levert mij dus maar 15 punten op,… Hopelijk verbaast hij ons nog, maar met een 30ste plaats in de Tour de L’ain zal hij van goede huize moeten zijn om het nog om te buigen naar een paar positieve resultaten.

  Chris Hamilton, is dit jaar voornamelijk sterk om zijn kopmannen bij te staan! Voorlopig dus maar 41 punten,…
  Ook deze Giro is hij luitenant voor Wilco, dus daar verwacht ik ook niet al te veel van.

  Hayter is voorlopig één van mijn enige renners die al uit de kosten zijn geraakt. Voorlopige balans 223 en 222 voor betaald. Het geluk wil dat hij zich eerst volledig focuste op de spelen in Tokyo. Maar hoe hij de laatste maanden in Italië reed was indrukwekkend. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven de komende jaren.

  Reichenbach rijdt dit jaar een grijs seizoen zonder echte uitschieter, maar zeker ook niet barslecht. Het levert enkel te weinig punten op om fier te zijn op hem.

  Battgaglin was geruisloos door het jaar aan het fietsen, al is er toch enige beterschap te zien in resultaten. Hij ruikt immers zijn eigen land en dat zie je direct aan de uitslagen. Vandaag reed hij naar een knappe 10de plaats in Italië.

  Van Wilder wordt heel behoedzaam naar voren gebracht door Sunweb. Zo reed hij nog de ITT voor beloften op het Eruopees kampioenschap waar hij knap 3de werd. Maar werd toch ook al knap 17de in de ronde van de Algarve.

  Henao is nu toch al enkele jaren op zoek naar een paar klinkende plaatsen, helaas komt het er ook dit jaar niet direct uit. Een 22ste plaats in Tirreno was zijn deel.

  De sterke Nico Denz reed paar weken terug naar een mooie zege in Ronde van Slovakije en werd nipt geklopt door het jonge talent van Quick step voor de eindzege. Hopelijk komt er nog iets moois dit najaar.

  En dan de jongste telg van de Alaphilippes reed dit jaar al meer koersen niet uit dan wel uit, dan kan je niet veel punten verwachten uiteraard. Op de dag dat zijn broer wereldkampioen werd stapte hij zelfs vroeger uit Paris-Chauny om naar de koers te kunnen kijken…

  Bij mijn talenten mag ik van geluk spreken dat ik Laurens Huys in mijn team heb opgenomen. Deze kerel werd vorige week nog 8ste in de ronde van Hongarije, en reed ook al naar een 7de plek in de ster van Bessege.

  Kortom het is geen wonderjaar geworden zoals ik het verwacht had, maar ik zou al tevreden zijn met een plek in de top 10. Ik richt voorlopig mijn pijlen op Mathieu, en Carapaz die wel nog wat punten uit de brand kunnen slepen. De rest staat er bij en keek ernaar.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #540664

  Merci Remco om de eer van mijn ploeg hoog te houden! :D
  Ilan van Wilder ook heel goed deze rond voor een knaap van 19, daar zullen we ook nog veel plezier aan beleven in de toekomst. :)
  Voor de rest ben ik benieuwd naar Froome zijn rentree.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #534515

  Evenepoel doet het alvast meer dan goed!, een leuk begin van het wielerjaar! Mathieu is wereldkampioen geworden, kwestie van een goed weekend af te sluiten.

  Voor de rest Hamilton heeft een gescheurde balletje dus die is ook al goed aan het jaar begonnen Hopelijk komt alles snel goed voor hem.
  De rest heeft voorlopig nog niet gekoerst, dus dat zien we dan wel.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #527342

  Ik zie zelf als grote favorieten Ezra en Pier Tol voor deze competitie.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #527340

  @rahims blij dat je mij als absolute favoriet zet, en ben zelf ook wel tevreden met mijn team.
  MAAR: daar komt het feit natuurlijk of MVDP, en Remco allebei hun lijn kunnen doortrekken van dit jaar, of Froome ooit wel nog op het niveau komt van voor zijn val, Carapaz geen ééndagswonder zal blijken te zijn (kijk maar zijn resultaten van na de Giro erop na), en of Battaglin terug bij de semitoppers kan komen piepen op zijn terrein.

  Dan hebben we natuurlijk nog een paar darkhorses van wie ik nog compleet in het duister tast of ze dit jaar het niveau van de worldtour aankunnen.
  Indien alles goed gaat, moet ik inderdaad top 5 kunnen eindigen, daar ben ik wel van overtuigd, anders zal het eerder een 13 of 14de plaats zijn.

  In reactie op: QUOTES RADEN XX #527339

  Bob Jungels?
  Btw op je antwoord op Rozemarijn, zou toch ook een perfect valabel antwoord kunnen zijn, net door het feit dat ze wereldkampioene is geweest bij de juniores? :)

  In reactie op: JA of NEE XXVII #527337

  Doe maar!

  In reactie op: QUOTES RADEN XX #525714

  Remco Evenepoel

  In reactie op: Waar is de foto genomen XXVIII #525713

  Simplex? :)

  In reactie op: Waar is de foto genomen XXVIII #524618

  Maar de vraag is was het nu Gallopin die in 2013 won ;)

  In reactie op: Waar is de foto genomen XXVIII #524617

  Joepie mijn favoriet spel is ook stilletjesaan weer tot leven gekomen :D
  Machtige foto inderdaad.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #524616

  Check mijn bod is net binnen! Had de cup helemaal over het hoofd gezien dit weekend.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #524611

  Ik probeer nog iets te fixen!

  In reactie op: QUOTES RADEN XX #523874

  Moh ik kende het verhaal niet merci om het met ons te delen. :)
  Ging ik nooit geraden hebben vrees ik.

  In reactie op: QUOTES RADEN XX #523827

  Dylan Vangroenewegen?

  In reactie op: QUOTES RADEN XX #522692

  We gaan voor Joop Zoetemelk?

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #522690

  Zot hé, ik blijf mezelf verbazen. Bod is binnen ;)
  Ben tot nu toe al heel blij met mijn team met toch enkele toppers Froome (het blijft natuurlijk gissen hoe hij zal terugkeren), en Vanderpoel, twee aanstormende talent in de vorm van Evenepoel en Hayter , een Giro winnaar (al reed hij sinds september niet één koers meer uit) .
  Enkel Chris Hamilton weet ik niet goed wat ik er van moet verwachten, zo was hij vorig jaar wel al 6de in de Tour Down Under.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #522684

  Ik maak hem nu :) ZIt ik weer bij de laatste, hoe doe ik dat toch :p

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #522241

  Inderdaad, ze mogen verder doen maar hebben minder kans op heel goede renners.

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #522228

  @elrio je hebt een PM gekregen, mijn mail wil niet echt meewerken…

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #522222

  Ik ben er mee bezig :)

  In reactie op: QUOTES RADEN XX #522180

  Caleb Ewan?

  In reactie op: Wielermaster CQ-spel 2020 #521474

  Ik zal nu al aangeven dat ik mijn biedingen dit weekend niet kan versturen omdat ik in de middle of nowhere zit , maar maandag wel!
  Dacht dat ik ze vandaag nog kon versturen, maar de scores zijn nog niet bekend.

  In reactie op: QUOTES RADEN XX #521473

  Alberto Contador?K

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,213)