Kalarie

Aangemaakte reacties

21 berichten aan het bekijken - 1 tot 21 (van in totaal 21)
 • In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2023 #941710

  Matthews (C), Albanese en Cort basis. Pedersen durf ik na die aankomsten in de Vuelta vorig jaar zeker niet meer te banken. Ballerini voor een goeie kans op ploeggenootpunten ook basis + klein kansje op eigen punten. Daarnaast Roglic, Geoghegan Hart, Evenepoel en Joao Almeida. Gaviria zit morgen in ieder geval op de bank.

  Groves heb ik niet, maar als ik hem zou hebben, zou ik hem waarschijnlijk banken. Het zou me verbazen als het een sprint wordt met meer dan 40 man. Ik vrees wel met grote vreze voor Milan, indrukwekkend vandaag.

  Op de bank nog aanvallers Velasco en Verona. Die mogen zich morgen nog koest houden en zich in etappe 4 laten gelden. Buitrago ook op de bank ondanks die 6 waarschijnlijke ploeggenootpuntjes en mogelijke zilvervloot bij etappewinst.

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #830070

  Morgen is te zwaar voor Mozzato. Sagan geloof ik op een dergelijke finish ook niet meer in, dat is al wel heel lang geleden. Bovendien is ie vandaag gevallen. Philipsen heeft me in de Vuelta al eens verrast met een lastig hellinkje op het einde, maar die was een stuk minder zwaar dan deze als ik het me goed herinner. Vooral de opeenvolging van verschillende hellinkjes in dit deelnemersveld/met deze nervositeit laat de sprinters kansloos. Enkel van Aert en Matthews zullen er nog bij zitten voor een eventuele sprint van een peloton.

  Gezien hun ploeg en de profielkaartjes van de komende etappes zal BikeExchange wellicht achter de vlucht aan willen rijden, maar in hun eentje gaan ze dat niet redden. Wellicht wil Jumbo Visma voor het behoud van de gele trui ook wel een mannetje bijzetten als de kans zich voordoet, heeft Bora venijnige plannen met Vlasov, balt Quick-Step de vuist voor Bagioli of trekt Gradek zich op kop uit elkaar voor Dylan Teuns. Die opties lijken me allemaal echter tè vergezocht. Volgens mij is er op dit moment geen grote favoriet in het peloton op deze aankomst waarvoor gereden gaat worden. Alaphilippe is er niet bij en Wout van Aert zit al in het geel terwijl Jumbo Visma ook andere belangen heeft. De kans lijkt me klein dat andere teams Van Aert in een zetel naar de finish gaan brengen.

  Het is vooral afhankelijk van de zwart-gele brigade, maar ik zou zeggen dat de vlucht morgen 80% kans heeft om met de zege aan de haal te gaan. Nu Haig naar huis is, heeft Bahrain ook nog maar één klassementsman om op te letten. Ik denk dat Caruso aan 5 man om zich heen wel voldoende heeft. Daarom wordt het morgen een soevereine overwinning van Matej Mohoric uit de vlucht! Mathieu voelt zich wat beter dan vandaag, zit ook mee, maar redt het net niet. In de sprint van het peloton sprokkelt Van Aert nog wat punten voor het groen, knalt Pogacar als beste van de klassementsmannen dat heuveltje op en rijdt Matthews nog naar een knappe ereplaats!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2022 #827922

  De kopman speelt altijd een belangrijke rol in de scoritopoultjes. Vandaar dat het verstandig is om Jakobsen mee te nemen. Dat is een van de beste en meest constante sprinters uit het afgelopen jaar.

  Het budget was überhaupt nauwelijks een issue deze ronde aangezien deze zo ruim was. Daarnaast had je ook nog koopjes als Walscheid, van Poppel, Mozzato, Fuglsang, Guerreiro, etc. waardoor je praktisch iedereen mee kon nemen zonder dat je daardoor gedwongen was om een figurant mee te nemen.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #782099

  Milaan-Turijn: (3x-)Captain Bouhanni, (2.5x-)Captain Kristoff en (2x-)Captain Sagan hebben het aardig gedaan.

  Nu op naar Milaan-San Remo met (3x-)Captain Van Aert, 2.5x-)Captain Pogacar en (2x)Captain Matthews/Valverde/Sagan.

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2022 #781850

  Selectie morgen:
  1e Kopman: Bouhanni
  2e Kopman: Kristoff
  3e Kopman: Sagan

  Daarnaast nog Covi en Van Avermaet. Ik heb er zin in!

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #590735

  @Kj

  Venturini staat dan wel op 156 punten, maar daar zit ook een aanzienlijk deel ploeggenootpunten bij voor de bergtrui van Cosnefroy en de etappewinst van Peters. En in veel van die etappes heb je Venturini (neem ik aan) niet geselecteerd. Dus nee, (nog) geen musthave. Desalnietemin doet hij het prima voor die prijs.

  Hetzelfde geldt een beetje voor Mezgec, maar dan met ploeggenootpunten voor Yates.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #499378

  Aangaande Bennett zou ik aanraden wat etappes van de Giro van vorig jaar terug te kijken. Van de renners die sprinter genoemd mogen worden gaat hij toch echt als een van de besten mee omhoog. In deze Vuelta zou ik alleen Mezgec qua klimmen op het moment iets hoger aanslaan.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #496724

  @Stijn Lemmens

  Heb er momenteel geen, wellicht neem ik Poels nog mee. Er is alle reden om geen renner van ze mee te nemen, want ze starten gewoon met een magere selectie (zeker voor INEOS-begrippen).

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #477804

  @Dumoulist

  Goed geprobeerd;)

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #464677

  @Kevinraar

  Bij dat spel heb je geen budget en kun je alle kleppers meenemen. Aangezien alle toppers vooraan eindigden, met uitzondering van Yates, zullen de meesten erg veel van die renners in hun ploeg hebben. Van de eerste elf miste ik enkel Nieve…

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #463712

  Ik zeg niets meer over Ewan:P

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #463710

  @Randomwielerliefhebber

  Zo bizar is dat niet als je bedenkt dat een erg groot deel Demare niet in hun team heeft, Gaviria al is uitgevallen, Ewan tekort komt in een vlakke sprint (en ook door een groot deel niet gekozen is), Ackermann gisteren hard gevallen is en Viviani door bijna iedereen in hun team is opgenomen en gisteren gewoon 2e werd.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #460661

  @sjoerdvdijk

  Die is schijnbaar na de grote valpartij nog gevallen bij een rotonde. Geen idee hoe erg het is, maar aan het tijdsverlies te zien valt dat waarschijnlijk wel mee.

  Voor degenen met die Carapaz nog gewisseld hebben, dit komt compleet uit de lucht vallen. Zelfs als je hem in je team hebt is de kans erg klein dat je hem zal hebben opgesteld vandaag. Dus niet getreurd;)

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #460098

  @Tompot

  https://twitter.com/katushacycling/status/1127971961953574913

  Volgens mij valt het wel mee, maar captain morgen gaat me wel wat ver nu.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #459551

  @Sebelius

  Twee jaar geleden wel ja;)

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #458930

  @Bartje

  Hirt had ik vorig jaar meen ik, was geen groot succes. Is in de pikorde dit jaar ook nog een plekje gedaalt nu Izagirre mee rijdt, lijkt me.

  Ondanks groot vertrouwen in Miguel Angel Lopez gaat hij bij mij niet mee;)

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #458559

  Hart en Sivakov vind ik om het even. Neig op het moment meer naar Hart, terwijl ik Sivakov op lange termijn wat meer kansen toedicht.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #458557

  Er is een groot verschil tussen een lead-out en een willekeurige ploeggenoot.

  Een lead-out meenemen is (bijna) altijd een slecht idee. De keren dat die top 10 rijden zijn er vrijwel niet (en top 20 schaars). Daarnaast moet de sprinter van dienst wel héél ruim favoriet zijn wil je op ploeggenootpunten spelen. Vaak heb je wel een alternatief in je team met wat zekerdere punten.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #458481

  2.5 Miljoen neertellen voor iemand die nog nooit een grote ronde heeft gereden en (volgens het persbericht) ook nog eens twee kopmannen voor zich heeft lijkt me op voorhand niet zo handig. Desalniettemin blijft Sosa een groot talent natuurlijk.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #456688

  Moschetti is het grootste koopje uit het hele spel.

  In reactie op: Scorito Giro 2018 #354124

  @fedjo

  Die gaat een prachtige 18e plek in het klassement neerzetten;)

21 berichten aan het bekijken - 1 tot 21 (van in totaal 21)