Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,112)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #730478

  Mountainbikers zijn vaak goed in sturen en korte krachtsinspanningen op heuvels en zouden dus ook in de kasseienwedstrijden goed uit de voeten moeten kunnen. Ben wel heel erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken, maar ga ervanuit dat ze hem niet zomaar een contract geven a la Brian Bulgac….

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #689235

  @rahimns haha sorry Rahim, ik had de knipoog erbij moeten zetten ;)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #689177

  Zullen we gelijk ook even Ide Schelling ophalen voor de heuvelklassiekers en als nieuw klimtalent? Die man heeft mij ook positief verrast sinds hij prof is.

  Ben wel heel benieuwd met wie ze komen als 2e man rondom van Aert naast Laporte. Hoop dat het weer zo’n verrassing wordt als met Laporte (die ik echt totaal niet aan zag komen), maar dat zal ook grotendeels van het budget afhangen. Kijkend naar de lijst met nog vrije renners zie ik ook bijna alleen maar hele dure mannen die in aanmerking zouden komen voor dit klusje (maar dat kan uiteraard aan mijn hoop voor een topper liggen)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #688810

  Van de huidige ploeg (28 man) vertrekken sowieso Wynants en Martens.
  Daarnaast nog zonder contract Tolhoek (zou ik verlengen nu hij eindelijk verlost is van zijn slagaderprobleem en zijn recente resultaat in Spanje), Bennett (gaat denk ik vertrekken), pfingsten (kan je betere renners voor binnenhalen) en Harper (zou ik nog wel willen zien blijven).

  Als je ervan uitgaat dat er 2 van de 4 zullen blijven heb je na de komst van Laporte alsnog 3 plekken over om weer op 28 te komen (of 2 als ze toch weer uitgaan van 27). Daar kan dan dus nog een goede 2 versterking voor de klassiekers bij (ik denk) een klimknecht/jong klimtalent

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #658742

  Van Hooijdonck mvp. Fantastische overwinning!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #657201

  Ik hoop dat Tolhoek dit jaar weer eens zijn oude vorm kan laten zien. Gisteren was veelbelovend.
  Als hij dat door kan trekken zullen ze zeker zijn contract willen verlengen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #655453

  Fantastisch nieuws dat kuss zijn contract verlengd heeft tot 2024, ben benieuwd of hij echt kan groeien tot kopman of dat hij een hele sterke helper blijft die af en toe ook een ritje mee kan pakken

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #653117

  @rahim je hebt helemaal gelijk hoor, was ook absoluut niet bedoeld om de sprint van Wout onderuit te halen want die was gewoon heel erg sterk ;)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #652902

  Moeten we er wel even bij vermelden dat ewan van behoorlijk ver moest komen en pittig snel op kwam zetten. Als het 15 meter langer was geweest had ewan hem gepakt

  Maar al met al een hele goede dag en 2 hele sterke prestaties! Seizoen begint prima

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #648047

  Dat hij er meteen staat en in dit sprintgeweld ook fantastisch meedoet is natuurlijk enorm knap. Goed scoutingswerk wederom van TJV. Als Groenewegen weer mag meedoen heb je opeens 3 snelle mannen. Moet je nagaan dat we enkele jaren al tevreden waren met Groenewegen, Van Poppel en Leezer als de snellere mannen…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #647940

  Misschien een onpopulaire gedachte, maar ik denk dat dit weleens het laatste seizoen voor Jos van Emden kan zijn. Wel vervelend dat hij nu door fysieke klachten naar huis moet, maar zijn tijdrit was al niet super goed dus verwacht dat hij daar al last had

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #645444

  Hij zal het openingsweekend niet rijden verwacht ik, aangezien dat al heel dichtbij is (gezien zijn instagram story, waarbij zijn been toch ingespalkt lijkt te zitten)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #639865

  Het is enorm zonde voor dumoulin als sportman trouwens, maar voor dumoulin als mens kan je alleen maar respect hebben. Het is niet niks om zo’n stap te zetten, moedig besluit om je eigen geluk in twijfel te trekken en voor jezelf te kiezen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #639860

  Het moge duidelijk zijn dat Tom hele flinke psychische problemen heeft. Hij zal wel veel gaan praten met psychiaters etc. Maar eerlijk gezegd zie ik hem niet zo snel meer op de fiets stappen om echt voor tourzege te gaan enzo. Als hij nog op de fiets gaat stappen als wielrenner, wellicht eens proberen als rittenkaper en het plezier van koersen weer terug vinden. Geen druk en jezelf lekker laten lossen als je voelt dat t dr niet in zit en af een toe eens een mooie zege meepakken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #639678

  Wat mij opvalt, is dat het lijkt alsof de ploeg in niet heel erg veel koersen gaat starten dit jaar of zie ik dit verkeerd?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #639604

  @tijmen niet zo gek, normaal gesproken zou dit alles naar buiten komen op de ploegenpresentatie. Nu doen ze het op deze manier. Ik vind het wel fijn om alles nu in 1 keer te weten

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #638858

  En dan te bedenken dat Bouwman dit jaar in de giro al een behoorlijke indruk achtergelaten heeft totdat het team helaas besloot uit te stappen. Ik verwacht wel wat van Bouwman dit jaar

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #636908

  Daar ben ik ook wel benieuwd naar, begon prima tijdens de Tour de la Provence afgelopen jaar. Ben wel benieuwd naar zijn ontwikkeling, want hij lijkt snel te groeien afgelopen jaren

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #632449

  Ik verwacht weinig schokkende veranderingen in het tenue. Wellicht iets zwarter (wellicht weer rondom de schouders) ivm cervelo, maar denk niet dat ze heel veel gaan veranderen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #632429

  Top! bedankt Rahim, ben enorm benieuwd naar de plannen van de ploeg voor 2021

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #632427

  Iemand enig idee wanneer de ploegenpresentatie van TJV is voor 2021? en of deze dit jaar veelal digitaal goed te volgen zal zijn?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #628062

  Ik vraag me sowieso ook af in hoeverre het verstandig is om de Tour, OS en Vuelta te combineren. Lijkt me beetje veel van het goede (vooral gezien de reistijd)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #627216

  Hoeft voor jumbo niet eens een enorm groot drama te zijn. Tuurlijk zijn ze sterk, maar dan nemen ze waarschijnlijk ook de koers in handen op de klim waar jumbo weer van kan profiteren (meer ruimte voor Van Aert en Roglic heeft een sterk eindschot als hij kan volgen)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #614600

  Kelderfan, Jumbo heeft echt geen enkel problem om geld te genereren in deze tijden. Mensen gaan zelfs meer boodschappen doen nu ze niet op vakantie kunnen etc. en ook als er een lockdown zal zijn, zal de Jumbo open blijven en hier niks of weinig van merken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #614597

  Ik lees vooral overal dat er goed met de sponsoren gesproken wordt en dat de sponsoren bereid zijn mee te groeien. Dus ik denk dat Jumbo en Visma toch steeds een grotere duit in het zakje doen + dat er wellicht nieuwe subsponsors bijkomen die het budget kunnen verhogen. Ook de vrouwenploeg is op nadrukkelijke wens van de sponsoren geweest en hebben zij ook extra geld voor neergelegd. Kortom: we kunnen enorm blij zijn met deze sponsoren!

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,112)

Headlines