Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,125)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #840929

  Verwacht eerlijk gezegd dat enkel de (mogelijke) verlengingen nog spannend gaan worden. Teunissen weg lijkt me al zo goed als zeker, zelfde geldt helaas ook voor Eenkhoorn. Dumoulin stopt. Harper en Hofstede is een kwestie van doorselecteren. Houdt je enkel Dekker en Roosen over, waarvan ik hoop dat ze allebei verlengen om de kern voor de klassiekers breed te houden.

  Met aanwinsten Van Baarle, Kelderman, Tratnik, Gloag, en Valter + de doorstroming van Staune Mittet naar de Worldtourploeg zit je op 30 renners voor komend seizoen en dat lijkt me bij Jumbo-Visma wel de max gezien er ook renners van de opleidingsploeg ingezet mogen worden gedurende een seizoen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #840434

  Geen Bouwman in de Giro? Dat lijkt me haast hetzelfde als een fiets zonder banden

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #838649

  Laporte! Wat een aanwinst!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #836146

  Ben heel benieuwd hoe het met benoot is na zijn val en wat er met kuss aan de hand is. Verder vandaag een fantastische laporte gezien en verder veel pech. Hopen dat Steven en primoz snel opknappen.

  Komst van kelderman daarintegen lijkt me fantastisch nieuws. Kan mooi de plek van dumoulin innemen (lees; kopman giro en mogelijk meesterknecht in de tour) en samen met van baarle in mijn ogen de beste Nederlanders die vrij zijn om te halen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #816292

  Wakkert allemaal wel weer e nodige disucsie aan m.b.t de selectie voor de Tour.
  Ik heb meerdere onzekerheden.

  – is Kruijswijk meenemen slim? (hij rijd over het algemeen nooit echt als knecht en zie hem ook geen kilometers op kop snoeren)
  – Wie gaat er op kop rijden als dit van je gevraagd wordt? (stel dat Roglic geel heeft en het is een sprintetappe waar van Aert wil winnen voor de puntentrui).

  Mijn ideale selectie o.b.v. bovenstaand is:

  – Roglic & Vingegaard (kopmannen)
  – van Aert & Laporte (groen)
  – Kuss, Dennis, Benoot, Gesink (waarbij Gesink niet te beroerd is om zowel op het vlakke als in het begin van de klim op kop te rijden en eventueel hard door te trekken)

  Helaas vallen dan Kruijswijk, Teunissen en Van Hooydonck af, waarbij de laatste eventueel het plekje van Gesink nog over zou kunnen nemen. Kruijswijk zal dan naar de Vuelta gaan als (mede) kopman, maar zal het uiteraard niet leuk vinden als hij de tour niet rijd. Dan had hij wellicht beter in de Giro kunnen rijden voor een klassement (wat ik overigens toch liever had gezien)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #809793

  @yeez hij past inderdaad ook veel beter in de tour de suisse dan in Noorwegen. Ik trek hierbij echter wel de conclusie dat hij zeker niet meegaat naar de Tour (hij leek ook niet bij de hoogtestage te zijn met de Tourploeg), maar dit kan te voorbarig zijn van mij of juist wijzen op het feit dat hij wel meegaat en daarom in Zwitserland de laatste hand aan zijn vorm moet leggen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #809579

  Heb trouwens wel nog steeds een beetje het gevoel dat het ook aan koersritme ligt. Jumbo Visma rijd de laatste jaren steeds minder koersen en ik kan me toch niet aan de aandacht onttrekken dat dit in de meeste sporten funest is voor het gevoel (plaatsing in het peloton, wedstrijdritme, koershardheid etc.)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #809577

  Zou toch wel een stunt zijn als ze Kelderman terug halen bij jumbo (wel een dure transfer, maar ook een fantastisch uithangbord voor het Nederlandse wielrennen). Verwacht eerlijk gezegd dat hij niet haalbaar is, zeker niet na van Baarle.
  Poels is wel een beetje over zijn beste tijd heen, dus zie hem eerlijk gezegd ook niet echt als een optie. Persoon die genoemd word is eddie Dunbar, goede renner maar weet niet of hij degene gaat zijn die hier mee zou zitten.

  Blijft een feit dat ze deze Giro gewoon heel matig rijden (vooral de voorgenoemde klassementsmannen waarvan veel verwacht werd door de ploegleiding), waar dat aan ligt zullen ze moeten evalueren en van moeten leren. Ikzelf had ook meer verwacht van Foss (Dumoulin en Oomen had ik eerlijk gezegd niet heel hoog ingeschat, maar had wel verwacht dat ze langer mee zouden kunnen). Enige lichtpuntjes deze Giro zijn voor mij Bouwman, Leemreize (die ik echt een sterk debuut in grote ronde vind maken) en Eenkhoorn

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #805136

  Prachtige overwinning vandaag! Mooi dat het bouwman eindelijk gegund is na al meerdere keren dichtbij te zijn.

  Ook bij mij schoot van de week het gevoel van te weinig koershardheid door het hoofd. Je kan nog zo sterk zijn, maar zonder die hardheid wordt je er alsnog keihard af gepierd

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #764774

  Een valpartij kan altijd zomaar gebeuren. Tuurlijk heeft het ook met positionering te maken (achterin het peloton heb je gewoon meer kans dat er iemand voor je valt omdat er simpelweg meer mensen voor je rijden) maar je kan nog zo goed gepositioneerd zitten, er kan altijd iemand zijn die zijn opi en omi even wil laten zien dat ze erbij zijn….

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #761124

  Ben enorm benieuwd wanneer de ploeg wordt gepresenteerd en wanneer er meer bekend zal worden over de programma’s van komend seizoen. Ikzelf heb er wel enkele hoofdbrekens bij omdat er zoveel mogelijkheden zijn.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #757912

  Zag deze niet echt aankomen, maar voor beide partijen wel een “probleem” minder. Of hij de juiste keuze heeft gemaakt met greenedge weet ik alleen zo net nog nie

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2022 #756955

  Wederom een goede aankoop, prima transferperiode voor jumbo. Wat een weelde, dit is weleens anders geweest

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #730478

  Mountainbikers zijn vaak goed in sturen en korte krachtsinspanningen op heuvels en zouden dus ook in de kasseienwedstrijden goed uit de voeten moeten kunnen. Ben wel heel erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken, maar ga ervanuit dat ze hem niet zomaar een contract geven a la Brian Bulgac….

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #689235

  @rahimns haha sorry Rahim, ik had de knipoog erbij moeten zetten ;)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #689177

  Zullen we gelijk ook even Ide Schelling ophalen voor de heuvelklassiekers en als nieuw klimtalent? Die man heeft mij ook positief verrast sinds hij prof is.

  Ben wel heel benieuwd met wie ze komen als 2e man rondom van Aert naast Laporte. Hoop dat het weer zo’n verrassing wordt als met Laporte (die ik echt totaal niet aan zag komen), maar dat zal ook grotendeels van het budget afhangen. Kijkend naar de lijst met nog vrije renners zie ik ook bijna alleen maar hele dure mannen die in aanmerking zouden komen voor dit klusje (maar dat kan uiteraard aan mijn hoop voor een topper liggen)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #688810

  Van de huidige ploeg (28 man) vertrekken sowieso Wynants en Martens.
  Daarnaast nog zonder contract Tolhoek (zou ik verlengen nu hij eindelijk verlost is van zijn slagaderprobleem en zijn recente resultaat in Spanje), Bennett (gaat denk ik vertrekken), pfingsten (kan je betere renners voor binnenhalen) en Harper (zou ik nog wel willen zien blijven).

  Als je ervan uitgaat dat er 2 van de 4 zullen blijven heb je na de komst van Laporte alsnog 3 plekken over om weer op 28 te komen (of 2 als ze toch weer uitgaan van 27). Daar kan dan dus nog een goede 2 versterking voor de klassiekers bij (ik denk) een klimknecht/jong klimtalent

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #658742

  Van Hooijdonck mvp. Fantastische overwinning!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #657201

  Ik hoop dat Tolhoek dit jaar weer eens zijn oude vorm kan laten zien. Gisteren was veelbelovend.
  Als hij dat door kan trekken zullen ze zeker zijn contract willen verlengen

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #655453

  Fantastisch nieuws dat kuss zijn contract verlengd heeft tot 2024, ben benieuwd of hij echt kan groeien tot kopman of dat hij een hele sterke helper blijft die af en toe ook een ritje mee kan pakken

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #653117

  @rahim je hebt helemaal gelijk hoor, was ook absoluut niet bedoeld om de sprint van Wout onderuit te halen want die was gewoon heel erg sterk ;)

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #652902

  Moeten we er wel even bij vermelden dat ewan van behoorlijk ver moest komen en pittig snel op kwam zetten. Als het 15 meter langer was geweest had ewan hem gepakt

  Maar al met al een hele goede dag en 2 hele sterke prestaties! Seizoen begint prima

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #648047

  Dat hij er meteen staat en in dit sprintgeweld ook fantastisch meedoet is natuurlijk enorm knap. Goed scoutingswerk wederom van TJV. Als Groenewegen weer mag meedoen heb je opeens 3 snelle mannen. Moet je nagaan dat we enkele jaren al tevreden waren met Groenewegen, Van Poppel en Leezer als de snellere mannen…

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #647940

  Misschien een onpopulaire gedachte, maar ik denk dat dit weleens het laatste seizoen voor Jos van Emden kan zijn. Wel vervelend dat hij nu door fysieke klachten naar huis moet, maar zijn tijdrit was al niet super goed dus verwacht dat hij daar al last had

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #645444

  Hij zal het openingsweekend niet rijden verwacht ik, aangezien dat al heel dichtbij is (gezien zijn instagram story, waarbij zijn been toch ingespalkt lijkt te zitten)

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,125)

Laatste nieuws