Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 105)
 • In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #689259

  Kan me herinneren dat hier weleens een post voorbij is gekomen van de beste selectie qua scoritopunten.
  Heeft nog iemand de moeite genomen om uit te rekenen wat de beste selectie van de afgelopen Giro was, met het beschikbare budget?
  Kanttekening bij die selectie was natuurlijk wel dat deze niet reken houdt met het gegeven dat je elke dag maar 9 man op kan stellen.

  Kan zijn dat dit al gepost is, heb niet alles gelezen :)

  In reactie op: WIELERFLITS GRANDTOURSPEL: Giro 2021 #686846

  @mithrandir Eens, ik loop wel weer iets in met de vijfde plaats van Ulissi ja. Alleen ik heb geen Ganna. Ik ga er vanuit dat hij in deze vorm de laatste tijdrit ook wel wint, dus ik moet nog meer puntjes goedmaken ;)

  In reactie op: WIELERFLITS GRANDTOURSPEL: Giro 2021 #686271

  Inmiddels een podiumplek weten te bemachtigen. Gisteren zowaar punten gescoord met Ulissi. Ook precies in de etappe waar je het verwacht… Ondanks dat, niet minder gewenst!

  Mithrandir onbedreigd op de winst af als ik het zo zie, aardige voorsprong op de rest. Of één van de andere teams moet nog een sloot aan punten pakken met een konijn uit de hoge hoed, maar die kans acht ik gezien het resterende programma niet heel groot. Ik ga het gat in ieder geval niet meer dichten. Heb ook 5 uitvallers tegenover 3 van Mithrandir.

  In reactie op: WIELERFLITS GRANDTOURSPEL: Giro 2021 #682056

  Lang niet ontevreden met mijn 5de stek voorlopig. Echter als ik naar m’n team kijk heb ik misschien teveel op safe gespeeld. Heb weinig renners waar ik flink mee kan scoren. Alleen Ulissi (3x gekozen), maar we weten allemaal hoe dat tot nu toe is gegaan. Verwacht nog wel te zakken, zeker als er in het tweede deel van de Giro een aantal keer een groep vluchters vooruit blijft met renners die weinig gekozen zijn.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #676997

  @Jori @Westland95 Ik stel ook zeker al mijn sprinters op. Echter zijn de ‘opvulpunten’ van Vlasov zo laag dat je ‘wild’ zou kunnen speculeren op een waaierrit waarbij een aantal DQS en Ineos mannen in de top20 eindigen. Des te groter de kans op waaiers des te interessanter het wordt om die wissel toe te passen. Ik kan echter op basis van de berichten niet goed inschatten hoe groot de kans op waaiers is. De kans lijkt inderdaad klein te zijn, echter is er vaak nog wel nieuws over de windkracht en windrichting op de dag van de etappe zelf.

  Ik denk dat ik het bij Vlasov laat, al is een wissel naar een Moscon of Cavagna maar een ‘risico’ van 4 punten waarbij je jezelf een kleine kans geeft op 20 punten of meer als één van bovengenoemde renners top 10 finisht door waaiers.

  In reactie op: Scorito Giro d’Italia 2021 #676976

  Ik lees hier en daar dat er enige kansen zijn op waaiers vandaag. Zijn er nog mensen die in hun opstelling vandaag rekening houden met dit scenario? Ik heb nu een Vlasov als 9de man voor vier zekere punten (en ook nog Martin en Bevin met 8 zekere punten) en zou dat kunnen ruilen naar een DQS man als Cavagna of bijv. een Moscon die ik beide wel voorin verwacht in het geval van waaiers.

  In reactie op: WIELERFLITS GRANDTOURSPEL: Giro 2021 #669841

  Ik zou ook graag mee willen doen!

  In reactie op: Afvalkoers Giro 2021 #664519

  Hoeveel mensen kunnen er geplaatst worden op de reservelijst? Indien daar nog plek is, wil ik me bij deze aanmelden :)

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #595158

  Casper; omdat ik Kamna niet sterk genoeg acht voor weer een aanval, lijkt me iets te gortig. Martin vandaag gewoon 14de en kan ruimte krijgen als de AKs strijden om de zege. Martinez is nog wel een optie.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #595149

  Benieuwd hoe het begin van de etappe zal verlopen morgen. BORA (en CCC) die mogelijk Bennett buiten de tijd willen rijden en misschien wil UAE voor Pogacar wel de koers controleren tot bovenop de Roselend en evt. dat bergje van de 3de categorie zodat hij daar ‘even’ als eerste boven kan komen en 10/12 punten kan pakken en de bergtrui zo goed als veilig kan stellen.
  Alle ‘vrijbuiters’ die in theorie nog kans maken op de bergtrui (Cosnefroy, Rolland, Peters, Carapaz, Hirschi en eventueel Kämna, Herrada en Flip) worden dan ‘buitenspel’ gezet. Vervolgens kan er een groep gaan rijden die dan de bergpunten pakken voordat Roglic en MAL dat eventueel kunnen doen gezien er op de Glières nog 20 punten te verdienen zijn natuurlijk.

  Sowieso lijkt Roglic niet echt geïnteresseerd in de bollen, ik weet niet hoe dat voor MAL is nu die opeens 3de staat. Het zal morgen mogelijk wel voor een extra element gaan zorgen, dat klassement is wel eens minder spannend geweest!

  Wat betreft scorito: 299 puntjes en licht gestegen naar 97,9%. Gouden bekertje zal um waarschijnlijk niet worden.
  Wel blij met MAL en Uran in m’n team. Morgen een beetje in dubio, volgens bovenstaande theorie zou een groepje vluchters aan de haal moeten gaan met de etappe. Echter is Astana hier niet in meegenomen, die hebben misschien nog wel iets op hun kerfstok.

  Vaste crew Roglic, Pogacar, MAL, Uran, Dumoulin, WvA en waarschijnlijk G. Martin wel opstellen.

  Laatste 2 plekken te verdelen onder:
  Pinot: letterlijk nog niets laten zien en gezien het morgen finishen in het dal is, heb ik niet echt vertrouwen. Alleen een klein beetje FOMO voor als ie wel z’n moment pakt).
  Kämna: Kan ie nog een derde dag in de aanval en dan ook succesvol zijn, bergtrui lijkt ie net te ver te staan, wel
  Flip: Zelfde verhaal als Kämna, wel 6 zekere punten mits Bennett de finish haalt.
  Martinez: Is misschien wel een kolfje naar z’n hand maar vandaag ook niet best, of dat bewust was is niet echt te zeggen.

  Laatste optie is S. Bennett puur voor 8 ‘zekere’ punten, maar hoe zeker zijn die als ie mogelijk buiten de tijd wordt gereden.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #595057

  Deels OT maar; in het kader van de spanning rondom de bergtrui.

  Weet iemand of er ook punten voor de bergtrui worden uitgedeeld in de klimtijdrit?
  Renner die La Planche Des Belles Filles het snelste oprijdt? Ik kan me vaag herinneren dat dat in het verleden wel het geval was en De Gendt bewust het eerste deel spaarde om de berg op te knallen voor bergpunten, klopt dat?

  Het is op de verschillende kaartjes logischerwijs wel een gecategoriseerde klim, maar ik kan nergens vinden of er ook punten te behalen zijn.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #586722

  Parcours en specifiek de laatste kilometers nogmaals nader bekeken:

  Laatste 5KM ongeveer 2%, laatste KM stijgt het maar 3 meter. Dat is hellend te noemen, maar daar houdt het ook op.
  Massaspurt onvermijdelijk en daarin zie ik Greg niet hoog eindigen, etappe en de laatste kilometers zijn denk ik ook niet moeilijk genoeg om te winnen middels een uitval.

  Zie DQS (met eventuele hulp) dit wel controleren in de laatste kilometers.

  Conclusie is dat ik met pijn in m’n hart Greg bank in een etappe die hij heeft aangekruist. Vanmiddag rond 1700 uur zien we wel of en hoe duur me dit komt te staan.

  In reactie op: Scorito Tour de France 2020 Pool #586678

  Grote twijfels over m’n opstelling.

  Bennett, Ewan, Nizzolo, Sagan, Trentin en Coquard zijn wel zeker van hun plekkie.
  Laatste 3 plekken te verdelen onder:
  Mezgec
  GvA
  WvA
  Flip

  Flip levert 16 punten op mits Bennett vandaag meer punten voor het groen haalt dan Sagan. Mocht Bennett de etappe winnen zijn het er zelfs 26 voor Flip, lijkt haast een must.

  Aankomst lijkt perfect voor type Mezgec maar eventueel ook WvA waar dus ook geruchten over zijn dat ie vandaag wel mag. Even verder gekeken en zie tot etappe 12 in ieder geval geen ‘WvA-aankomsten’ meer dus dat gerucht zou kunnen kloppen.

  GvA zou kunnen sprinten of via een uitval hoog kunnen eindigen, misschien de meest onzekere van de 4. Toch zijn dit de aankomsten waar ik um voor meegenomen heb, een luxeprobleem?!

  Niemand heeft hier de oplossing, maar wel benieuwd hoe er over deze laatste keuze gedacht wordt :)

  In reactie op: Wielerflits Grandtourspel: Tour de France 2020 #575094

  Bij!

  In reactie op: Wielerflits Grandtour spel: Vuelta 2019 – de uitslagen #497665

  Is er inderdaad een overzicht waarin genoemd staat wie zijn team al (correct) ingeleverd heeft? Ik heb het ook via een PB gedaan.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #492645

  @Vevie Oké, klinkt wel aardig al weet ik de namen logischerwijs niet. Dan heb je wel 7 AK mannen en mogelijk nog aanvallers die AK kunnen rijden of dat niet? Indien er dan 1 of 2 AK mannen uitvallen/tegenvallen is de spoeling dan niet dun?

  Ik heb nu een voorlopige selectie van 18 man (1.5 mil over voor de laatste 2) waarbij ik 2vd3 ‘grote’ heb + Valverde. 7 sprinters en 10 man (waaronder dus de zojuist genoemde 3) die in principe/in theorie top 20 AK moeten kunnen rijden.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #492632

  @vevie Ik overweeg ten zeerste om er 2vd3 thuis te laten, ze wegen zo zwaar op het budget dat ze ook een groot aandeel in je totaal aantal punten moeten hebben, pak ik er toch liever een aantal extra uit de categorie 2m-4m.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2019 #492621

  Ah, Scorito heeft het budget lekker scherp gemaakt. Indien je Carapaz, Lopez en Roglic wil ben je al circa 30% van je totale budget kwijt (14,5 van de 44 mil) en dat is dus nagenoeg onmogelijk. Worden hopelijk veel verschillende teams en de komende weken weer een mooi hoofdpijndossier aan het vormgeven van mn team, blijft toch de leukste bezigheid :D

  In reactie op: Wielerflits Grandtour spel: Vuelta 2019 #492446

  Bij!

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #481644

  @harderijder Ik heb Matthews niet in mn team opgenomen. Zou um zelfs nu nog, voor de overige etappes, willen ruilen tegen Viviani:D

  In reactie op: Scorito – Tour de France 2019 #481614

  @jasper en @arjenzvob Ik heb ook echt exact hetzelfde team. Enige verschil is dat ik Groenewegen kopman maak vandaag ;)

  In reactie op: WIELERFLITS GRANDTOUR SPEL: Tour de France 2019 #481105

  @dustin Ja, volgens mij een foutje in divisie 3.
  Ik heb al een berichtje gestuurd naar Rahimns, volgens mij is Billi dagwinnaar van etappe 1 in divisie 3 dankzij Teunissen.

  In reactie op: WIELERFLITS GRANDTOUR SPEL: Tour de France 2019 #473437

  Bij!

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #465562

  Ik heb ook wel zowel Hart als Jungels gekozen. Hart had mogelijk nog wel een goede klassering kunnen rijden als hij op zijn fiets was blijven zitten? Jungels vind ik wel tegenvallen; had hem inderdaad voor de eerste twee weken plus de tijdritten. Maar zowel in de tijdritten als een paar punchetappes eigenlijk veel minder dan verwacht. Als Viviani dan ook nog geen enkele etappe weet te winnen kun je wel spreken van een miskoop, scorito-technisch. Zeker gezien je een Ackermann, Carapaz of Landa had kunnen nemen.

  Met het uitvallen van Tony Gallopin heb ik inmiddels nog een elftal aan renners over; mogelijk dat ik binnenkort geen keuzes meer hoeft te maken of zelfs noodgedwongen minder dan 9 man op kan stellen, haha.

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #464440

  @RemcovanderMaas Ik sluit me bij je aan :-). Met Hart, Knox en Lonardi komt mijn aantal uitvallers op 8 stuks. Een goeie klassering kan wel de prullenbak in. Eén voordeel; nog drie uitvallers en ik hoef me niet meer druk te maken over welke renners ik op moet stellen.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 105)

Laatste nieuws