Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 305)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2021 #643844

  Pfingsten Roosen is geen wereldklasse trein, maar eerst eens kijken hoe Groenewegen terug gaat komen.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #623170

  We weten ook nog niks over Groenewegen. Misschien is hij nog helemaal niet klaar om serieus met wielrennen bezig te zijn. Dus het heeft ook geen zin om te speculeren. Enige wat je erover kan zeggen is dat hij de tijd nodig heeft en dat ook moet krijgen. Ik denk dat hij in 2021 het plezier weer moet terugvinden en eventueel wat kleinere wedstrijdjes moet gaan rijden. Als dat goed gaat kan je weer verder kijken.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #623165

  Gezien de ontwikkeling van Kuss dit jaar, vind ik (wie ben ik) dat hij volgend jaar getest moet worden als kopman in een grote ronde. Ja hij verliest in de ITT waarschijnlijk een hoop tijd en ja de ervaring als kopman heeft hij natuurlijk nooit gehad. Maar hij is TE goed om hem nog een jaar als luxe kopman te gebruiken (wat eventueel in een andere ronde het geval kan zijn). Alleen door hem als kopman aan te wijzen, kan hij die echte ervaring opdoen.

  Ik ben het eens met Michiel de Rooij. Kuss for giro 2021! Samen met Bennett, Tolhoek, Vingegaard, Gesink etc.. Tour weer met de tridente + Wout.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #620776

  Pff wat een absurd mooie fiets weer van Bianchi. Allemaal leuk en aardig dat ze erop vooruitgaan met Cervelo (en dat is het belangrijkste natuurlijk). Maar qua schoonheid gaan ze Bianchi nooit benaderen. Jumbo-Visma is groot geworden op Bianchi en die oerlelijke combinatie van celeste met het geel zwart. Zo lelijk dat het uiteindelijk prachtig is geworden. Desalniettemin kan ik denk ik ook wennen aan een fiets die qua kleur aansluit op de outfit waarin Jumbo Visma gaat fietsen, zoals de rood wit zwart combinatie bij Sunweb.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #617310

  Dank voor jullie feedback! Ik heb geen Mas of Chaves, maar wel redelijk geïnvesteerd in mijn sprintersgilde (Ackermann, Philipsen, Cort, Manzin en Thijssen). Jullie teampunten en truipunten argumenten zijn logisch deze ronde. Ik ben benieuwd wat straks het slimst is geweest.

  In reactie op: Scorito Vuelta a España 2020 #617288

  Leuk dat iedereen de top 8 van dit klassement kan opstellen en zitten te twijfelen of ze de nummer 9 of 10 moeten opstellen. Maar hebben jullie ook aanvallers of sprinters meegenomen? Ben ik de enige die bijvoorbeeld Mas of Chaves niet heeft meegenomen? Door wat stomme keuzes (Kuss en Ringel S dinsdag en Soler gisteren) gemaakt te hebben sta ik net onder de 90%. Echter heb ik wel 4 sprinters en een aantal goede aanvallers mee genomen. Ik krijg alleen het gevoel dat dat ik geen kans meer maak als ik iedereen hier zie uitsloven.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #578331

  36 alweer. Wanneer je Wynants er in 2022 niet meer bij hebt en hij moet zijn rol overnemen is Vandenbergh bijna 38.. Dan zullen er wel betere opties zijn toch? De Vreese van Astana? Die weet volgens mij ook hoe elke kassei erbij ligt in Belgie.

  Edit: Guillaume Van Keirsbulck (31 jaar, CCC).

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #575513

  Selectie Hageland.. Jammer dat Teunissen nog niet inzetbaar is, iemand enig idee of hij al aan het trainen is? Verder vind ik het wel een interessante selectie. Nu krijgen Eenkhoorn en Roosen ook de druk als kopman, ben benieuwd hoe ze daar mee om kunnen gaan.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #574485

  Discussie over ondersteuning van de klassiekerkern snap ik niet zo goed. Van Aert is aan het uitgroeien tot de beste klassieke renner van het peloton. Wint Strade Bianchi en Milaan SanRemo. En dat terwijl Teunissen niet eens mee deed.. Dit lijken mij ook twee klassiekers (gezien de geschiedenis) waarbij Jumbo-Visma het meeste moeite heeft om de kopman te ondersteunen. Probs naar Grondahl Jansen die echt geweldig werk deed.

  Wanneer je als van Aert kan rekenen op Teunissen, Roosen, Eenkhoorn, Wynants, Affini en een redelijke vervanger van Grondahl Jansen & van de Hoorn, mag je volgens mij echt niet klagen. Alleen DQS heeft dan een beter blok.. maarja die discussie hoeven we niet te voeren.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #571002

  Ik zou de mentale schade van zo’n ongeval niet onderschatten.. Zal wel weer even wennen zijn om in een op hol geslagen peloton te fietsen als je er fysiek van hersteld bent. En helemaal voor zo’n jonge gast.. Geef hem maar lekker de tijd.

  Had Degenkolb toentertijd niet hetzelfde tijdens dat trainingsongeluk? Andere situatie maar dat duurde ook even voordat hij weer op (mentaal) niveau was.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #565783

  @Rawolf. Ik denk dat je de capaciteiten van Van Aert, Martin en vooral Gesink (mannen voor het vlakke in de Tour) bergop niet moet onderschatten. Van Aert die heeft nog niet echt de kans gehad om dat te laten zien, maar die heeft dat zeker in zich. Martin die kan ook vrij lang mee bergop en is natuurlijk onvervangbaar op het vlakke. Van Gesink weten we wat hij bergop kan. Die reed 2? jaar geleden het treintje van Sky volledig kapot. Het beeld dat Kwiatkowski op een gegeven moment compleet geparkeerd stond, kan ik nog goed voor de geest halen.

  Dus de drie mannen die het moeten doen op het vlakke (Van Aert, Gesink en Martin) doen denk ik als allrounders niet heel veel onder voor Kwiatkowski Moscon en Van Baarle.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #545933

  Haha, ik dacht precies hetzelfde Casar. Lekker onrust zaaien in een tijd waar dat niet echt nodig is..

  In reactie op: Scorito Voorjaarsklassiekers 2020 #544049

  Ik heb Ivan Garcia Cortina door zijn ontwikkeling op klassiek vlak en uiteindelijk op gevoel toegevoegd aan mijn selectie. Toen ik de tips van wielerflits luisterde werd mijn gevoel bevestigd. Er was niet veel bekend over zijn klassieke programma, maar wielerflits vertelde dat hij veel als kopman mocht gaan rijden. Maar ik begin toch een beetje spijt te krijgen van deze keuze. Er is weinig bekend over zijn programma, op procyclingstats staat alleen de ronde en Roubaix. Ik had hem eigenlijk al wel gehoopt te zien in Kuurne. Maar als het alleen bij de Ronde en Roubaix blijft, kan het wel eens een tegenvaller gaan worden. Iemand meer info over het programma van Ivan Garcia Cortina?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #536929

  @Yeez Waarom Dumoulin geen Provence?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #531028

  Een druk maar mooi voorjaar voor Mike!

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #524484

  @Ten Dam. Als Teunissen een team in steun krijgt dan schat ik hem hoger in dan een eventuele top 10. Vorig jaar is hij namelijke als bliksemafleider van Van Aert 7de in P-R geworden. Dan kan je van de Hoorn een vrije rol geven en mee laten rijden in een kansloze vlucht, maar dat stadium is de ploeg al wel voorbij. Knechten zijn hard nodig als je 2 man hebt die voor de prijzen kunnen rijden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #524467

  Wanneer Wout zijn topvorm niet haalt, dan denk ik dat Teunissen en Jansen zijn rol gaan overnemen. Ik denk dat ze na een sterk jaar in staat moeten zijn om in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix top 10 en met geluk top 5 / podium kunnen rijden. Hier zou ik dan ook een heel team op afstellen en niet dan is er geen plaats voor vrije rollen. Hoe denken jullie hierover?

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #523465

  Teunissen en Groenewegen gaan ze niet uit elkaar halen denk ik. Simpelweg omdat Teunissen de beste lead out is in het team.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #523427

  Ik heb gekozen voor Martens i.p.v. van Emden omdat hij iets langer mee kan in het middelgebergte en hij ook onderdeel is geweest van de sprinttrein.

  Daarnaast heb ik gekozen voor Roosen en geen extra klimmer.
  1 Omdat je deze Vuelta nogmaals zag hoe belangrijk de mannen op het vlakke zijn. Roglic verliest bijna de vuelta in een vlakke etappe waar de mannen snel waren opgerookt. In de TDF is dit nog meer van belang denk ik. Ook het van voren houden van de kopmannen in de TDF kost meer moeite en kracht. En het onder controle houden het peleton in ”saaie” etappe kan je niet alleen over laten aan Martin, daar heb je nog iemand voor nodig (net als Hofstede in de Vuelta).
  2 Ik verwacht, als van Aert weer op niveau komt, hij een vrije rol krijgt om voor etappes te gaan (oplopende finish, uitgedunde groepen). Hij zal hier wel iemand bij nodig hebben om het vieze werk op te knappen. Ook daar is Roosen natuurlijk geschikt voor, die ook gewend is om in de sprinttrein te rijden. En hij kan eventueel ook nog een eigen sprintje rijden.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #523394

  Wanneer Dumoulin de Giro gaat rijden en er geen dubbele grote ronde wordt verreden, is dit mijn poging tot het samenstellen van een selectie.

  Giro
  1. Dumoulin
  2. Bennett
  3. Kuss
  4. Tolhoek
  5. Martens
  6. Groenewegen
  7. Jansen
  8. Teunissen

  Tour
  1. Roglic
  2. Kruijswijk
  3. de Plus
  4. Gesink
  5. Bouwman
  6. Roosen
  7. van Aert
  8. Martin

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2020 #518362

  Wanneer Richard Plugge zijn doelen heeft behaald bij Jumbo-Visma zou ik hem graag bij mijn clubje uit Rotterdam zien. Wij zijn nog opzoek naar iemand met een visie en beleid.

  Nee zonder gekheid. Wat heeft die man een werk geleverd.. van niets naar ploeg die zo aantrekkelijk is dat de grote Nederlandse bedrijven zich zo willen aansluiten.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #504241

  Hoezo het wiel niet kunnen houden? Hij is Teunissen even kwijt en pakt dan het wiel van Trentin. Waarna Jansen en Teunissen volle bak aangaan en Groenewegen perfect in het wiel zat bij Trentin. Prima keuze lijkt mij. Je hoeft niet altijd in het wiel van je laatste man te zitten om op de beste plek te zitten. Ik geloof dat Ewan dan al een paar heeft laten zien in Frankrijk..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #494909

  Waarom hebben we het hier over een 33 jarige belg die het leuk doet in tweederangs koersen? Is toch totaal niet interessant voor de ambities en visie van Jumbo-Visma..

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #492375

  Vorig jaar werd precies dezelfde etappe gereden. Kwiatkowski won voor Teuns. Van Poppel werd 147 en laatst. Ik verwacht dat hij niet mee gaat doen vandaag.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #481576

  Wat is dit nu weet voor rare tussenevaluatie, met eind prognose? Klinkt alsof je het voorgerecht fantastisch vond en hierop het hoofd en na gerecht alvast gaat beoordelen. Brussel was geweldig, beter kon niet. Hoe de rest verloopt zien we wel per dag. Kunnen we na Parijs “punten” geven hoe het is geweest.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 305)

Headlines