Aangemaakte reacties

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • In reactie op: Ploegleider.nl wielerpoule #479757

  Wil je een zekerheidje dat die een paar punchetappes doet Schachmann plus misschien een paar keer de verre vlucht. Herrada voor de stijle beklimmingen en TJ voor de TT en misschien een eigen kansje. Bedenk zelf maar wat je nodig hebt

  In reactie op: Scorito Giro d'Italia 2019 Pool #457614

  Teampuntjes gaan het verschil maken denk ik deze Giro. Het lastigst blijft goede tijdrijders voor een goedkope prijs. Die heb ik er nog neit ingefietst, maar wie er uit zouden moeten voor een tijdrijder weet ik ook niet..
  T. Dumoulin
  P. Roglic
  S. Yates
  M. López
  V. Nibali
  R. Carapaz
  T. Geoghegan Hart
  E. Chaves
  S. Oomen
  M. Nieve
  L. De Plus
  E. Battaglin
  F. Sénéchal
  SD. Ulissi
  E. Viviani
  P. Ackermann
  C. Ewan
  D. Cimolai
  J. Lobato
  M. Moschetti

  In reactie op: Scorito Klassiekerspel 2019 #443442

  Wat heb ik een spijt dat ik die Groenewegen niet genomen heb. Wat belachelijk dat ze zijn programma zo omgooien. Verder baal ik enorm van het missen van een Jungels en een lutsenko, en had ik daar graag mijn team TFS compleet voor geruild. Wat een flop tot dusver.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2018 #396753

  Als Sagan weer het spelletje gaat doen waardoor hij de afgelopen weken in de lappenmand zat kan hij zomaar eens winnen. Van Poppel en Aberasturi mogen bankzitten vandaag. Gokje op groep vluchters, daarachter een uitgedund peloton waarbij Viviani, Consonni en Sagan er nog bij zitten die samen met wat attente klassementsmannen voor de overgebleven punten gaan.

  Mijn opstelling bij gebrek aan valverde:
  Kwiat
  DLC
  Buchmann
  Bilbao
  Goncalves
  Sagan
  Viviani
  Nizzolo
  Consonni

  In reactie op: Scorito Vuelta 2018 #393301

  Dat dilemma is makkelijk op te lossen met een blik op procycling stats. Tosh thuislaten en Valverde nemen vervolgens voor het thuispubliek.

  In reactie op: Scorito Vuelta 2018 #393298

  Senne dat is makkelijk: De la Cruz en Jon Izagirre. Houd je centjes over om een andere armzalige renner te upgraden naar Kelderman. De vervolgvraag is dan: Quintana en Bennett of Kelderman en Uran?

  In reactie op: Scorito Vuelta 2018 #393190

  De sprinters is makkelijk kiezen dit jaar. Sagan wss na de eerste week er uit dus dat worden twee duurdere sprinters en dan de overige 4 opties selecteren aan de hand van prestaties afgelopen jaar. Interessanter is wie de proloog wint en wat de rol is voor de rest van de Vuelta. Kwiatkowski voor de punch en top 3 proloog, Dennis alleen 2x tijdrijden wat duur, maar als Porte tegenvalt misschien toch nog proberen een bergetappe te winnen via de vroege vlucht of de teampunten van Porte pakken en Campenaerts als safe horse voor circa 70 scoritopuntje zonder de verdubbelaar.

  Dan nog de vraag welke klassmentsmannen gaat het echt doen en wat doet de ziekenboeg van de TdF? Zeker is dat een paar goedkopere sletjes voor het klassement gaan, maar wat kunnen zij doen wanneer het oorlog wordt bergop? Elke etappe willen er wel een aantal goede klassementsmannen mee in de vlucht van de dag berop die alleen mee doen voor spek en bonen. met het oog op het WK Rijdt een Bennett, een Buchman, Een Formolo en een DLC dan nog steeds top 10?

  Gokje op de top 5 Vuelta eindklassement:
  – Porte met een uitgebreide disclaimer uiteraard.
  – Lopez
  – Quintana
  – Yates
  – Pinot

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)