Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,875)
 • In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556817

  Ik pas. Als het hele script draait op uitschieters en die vervolgens weer kunstmatig te corrigeren met random shit als Bouhanni die van een lijn afwijkt, om maar andere sprinters te corrigeren die initieel te goed zijn gestart, dan wil ik niet weten wat voor ongein ze in de bergen doen. Stond me al tegen, feit dat ze in etappe 7 nog complete onzin van stal halen en vervolgens weer doorgaan met de trend die me al tegen stond van de eerste paar etappes, dan geef ik het gewoon op.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556752

  gaat om de gemiddelde dagscore: is die hoog, dan is er weinig kritiek. Is die niet hoog, dan is er kritiek. Logisch als je immers een ander scenario gaat hanteren. Als straks etappe 9 een massasprint wordt met oa Groenewegen bijv. , zal er ook wel kritiek zijn, gok ik zo :p

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556744

  Oliver Naesen in een kansloze kopgroep? Die was natuurlijk gisteren bedoeld in de kopgroep. Zelfde lijkt mij voor Terpstra en Politt. Vandaag was Naesen toch wel lead-out Venturini, daar zijn ze wel consistent mee. Elke sprintetappe gaat een lead-out mee in de vlucht van de dag.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556722

  Vind ik wel, maar Sunweb heeft zich altijd juist sterk gemaakt voor organisatie, protocollen en duidelijke afspraken. Dat was echter een duidelijke brug te ver voor onze scripter.

  Vraag me uberhaupt of er 1 scripter is of meerdere. Etappe 7 was zo pover en onrealistisch, terwijl daarvoor het spel juist steeds beter leek te gaan draaien, ook door de extra informatie. Denk dat de kat van de stagair over het toetsenbord is gelopen.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556716

  Kijk naar de resultaten van Kragh in de vorige grote rondes, die cijfert zich altijd compleet weg voor het team. Ook zo dat elke aankomst die voor Kragh geschikt is, ook voor Matthews en Sunweb eerst altijd kaart a, dus Matthews speelt.
  Puur kijkende naar kwaliteiten van Kragh is het een must en bizar koopje voor 500.000, maar als je de ploeg in ogenschouw neemt, heb je hem dus enkel voor de tijdritten.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556605

  Deze etappe is wel echt een aanfluiting.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556505

  Kopgroep heeft een mooie voorsprong, maar zou wel bizar zijn als ze het redden (scenariotechnisch) en in mijn ogen de 4 grootste kanshebber voor de etappe zeges (matthews, mvdp, sagan, alaphilippe) al bij voorbaat zijn uitgeschakeld. Dan waren ze echt wel meegeschoven in de vlucht, als die al zo omvangrijk is…

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556385

  TDU: Klopt, idee dat vorm zwaar ontbrak. Ook gezien Cadel Evans ding
  Vuelta2019: Nairo quintana wint, voor Roche en alle ak-mannen. Dan is de race/parcours wel veel veel zwaarder. Stybar, EBH, Teuns etc worden ook op minuten gereden.
  Dauphiné 2019: klopt, en weet eerlijk gezegd niet waarom. Echter rit 5 die meer op vandaag lijkt zat hij er wel meer dan voortreffelijk bij, een betere graadmeter wat mij betreft
  Romandië: Colbrelli eerste snelle man die binnenkomt daar…. Op 4 minuten :p
  PN 2019: Eens, hier had hij bij moeten zitten volgens mijn verwachtingen en zwaarte parcours vandaag. Misschien snipperdag na zijn ritzege de dag ervoor?

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556383

  Tja, niet de eerste keer dat we Bennett bijzonder goed zullen zien klimmen toch? Vuelta, Dauphiné waar hij duels had met WvA, Turkije en weet nog die Giro rit waar Bora voor hem reed. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die ik nog weet. Hij haalde de Giro rit toen net niet, maar kwam al zo ver op een veel zwaarder parcours. Liep bovendien ook nog veel punten in op Viviani die in bepaalde ritten al gelost was. En sindsdien is hij eigenlijk alleen nog maar beter geworden. En op zulke aankomsten is hij ook bijzonder goed aldus de geschiedenis. Normaliter A,B,C’tje dat hij hier top 5 rijdt, mocht het eindigen in uitgedunde sprint. En met Alaphilippe ook kandidaat die het moet doen met een aanval, dus hem zeker niet in de weg rijdt. Bij winst Flip ook nog gele trui en 10 punten. Verder moet ik zeggen dat mijn andere namen ook niet zo interessant zijn. Het is te makkelijk voor een ak-man (beschouwende dat Sagan, Matthews, Alaphilippe, Stuyven, Teuns, Naesen, Trentin, Ulissi, Gilbert/Wellens, WvA, Schachmann, MvdP, Aranburu en nog meer er allemaal wel voor horen/gaan eindigen.).

  Enige is als er een aanval op de heuvel ervoor is. Vorig jaar dus Alaphilippe, maar een tegenaanval van Schachmann, Landa, Woods en nog 1 werd onschadelijk gemaakt. met die afdaling waar je Alaphilippe op de buis zag liggen, denk je dan ook wel opeens aan Nibali als extra kompaan. Maarja, als de winnaar uit een aanval komt, dan is Alaphilippe duidelijk de favoriet daar en zie je opeens mooie extra’s voor Sam lonken

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556312

  @ KJ:
  volledig eens met elke naam die je noemt. ik kies er ook gewoon voor om zeker Bennett op te stellen en dan mogelijk lekker achteraf de scripter in het ongelijk te stellen. Vorig keer claimde ik dat hij ws ook niks wist over Pogacar zijn enorme punch en liet hem op het bankje, prompt won hij de etappe (wat ik eigenlijk erg realistisch vind gezien bijv. vorm Alaphilippe en vorm Pogacar). Over Nizzolo twijfel ik nog, die heeft namelijk al in redelijk wat etappes al meegedaan.

  Mezgec: https://www.procyclingstats.com/race/tour-de-pologne/2019/stage-5/today/profiles
  Venturini: https://www.procyclingstats.com/race/ruta-del-sol/2020/stage-2
  Nizzolo: https://www.procyclingstats.com/race/vuelta-a-burgos/2019/stage-4

  Maar daarentegen liegt de uitslag van 2019 met oa Nizzolo en Kristoff er ook niet om.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556280

  heb je de beschrijving van Kristoff niet gelezen in etappe 4? dit soort werk is perfect voor hem :p

  Overigens een goede Bouhanni moet dit wel kunnen:
  https://www.procyclingstats.com/race/tour-de-saudi-arabia/2020/stage-1
  https://www.procyclingstats.com/race/vuelta-a-espana/2018/stage-3
  https://www.procyclingstats.com/race/vuelta-a-espana/2014/stage-13
  https://www.procyclingstats.com/race/vuelta-a-espana/2012/stage-9

  Mja, die zou ook wel minstens 2x top 10 zijn geëindigd in een sprint en zich vandaag niet laten ringeloren in de beslissende fase :p

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556276

  Ws onderlinge afspraak: vandaag Mathieu weer geel en dan morgen Flipje :p

  Met name knap dat de scriptschrijver erin is geslaagd om het groen te laten wisselen, dat was zeker niet makkelijk:
  1) geen of mini kopgroep
  2) Sagan moest tussensprint winnen met Bennett er ver achter
  3) Sagan moest etappe winnen en Bennet geen groene punten

  Morgen wordt nog wel stuk lastiger om te voorspellen: Hijs je Bennett weer in het groen, hij kan dit soort aankomsten namelijk prima aan of laat je hem juist eerder lossen, zodat Alaphilippe vol voor zijn gele trui weer kan gaan.
  Laten ze renners als Nizzolo, IGC, Venturini, Bouhanni, Bennett, Degenkolb/Ewan eraan zitten of wordt het Teuns, Naesen, Trentin, Alaphilippe, Gilbert? Normaliter duidelijk 2e scenario, maar gezien huidige omschrijving is er toch genoeg twijfel. (met name de app lijkt de zwaarte te bagetelliseren)

  Zelf geloof ik niet in een vlucht, omdat juist grote namen als Sagan, Matthews, Alaphilippe, Vd Poel kunnen winnen. Dan is in het echt een vlucht ook niet waarschijnlijk. Schachmann mee lijkt logische set. Sagan topfavoriet voor een echte sprint, in dat geval groene trui + overwinning punten. Als Alaphilippe od. gaat, zou Schachmann mee kunnen springen. En kan altijd nog ergens in de top 15 eindigen zonder dat er wenkbrauwen worden gefronst. En stel je voor dat Sagan eens een keer een lekke band heeft? :p

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556248

  Hahaha, Bouhanni de hele tijd voorin gemeldt en bij de beslissende slag mist hij het :p Zelfde als Stuyven en Nibali

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556245

  Vooral grappig dat ik vandaag las dat Bardet juist nu de RvV wou betwisten. AG2R zou gek zijn als ze niet Latour sturen. Perfecte kassei-coureur, rijdt waaiers, wat een topper. Topfavoriet voor de winst :p

  Verder: complete samensmelting, dit had ik niet verwacht. Groep 2 en 3 samenkomen wel, groep 1 had ik verwacht dat vooruit zou blijven. Betekent dus dat enkel Landa, Kelderman, A. Yates, Pozzo, Porte op achterstand rijden van de AK-mannen

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556219

  Enkel van de ak-mannen rijdt Nibali, Mas(??), Bardet, Thomas, Evenepoel, Higuita, Pinot ervoor.
  Roglic dus met volledige ploeg (incl. Dumoulin, Kruijswijk), Bernal + Ineos – Van Baarle en Thomas, UAE (pogacar), Astana (MAL), Bahrain (Landa), Bora (Buchmann), M-S (Yates). Verschillen zullen dus niet groot worden, al hebben ze in groep 1 wel genoeg hardrijders gestopt om vooruit te blijven. Naesen die de slag mist is wel beetje frappant…

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556164

  Ik heb me toch laten overtuigen door de 2015 uitslag en Bouhanni meegenomen ipv Nibali en Thomas. Ook vooral vanwege de woorden van Stybar, die zei dat RvV een grotere kans was dan deze etappe, terwijl dat normaalgesproken voor hem omgekeerd is. Ook omdat Bouhanni momenteel een regelrechte miskoop is, terwijl hij op voorhand juist de meest aantrekkelijk 1.5 miljoen sprinter was samen met IGC en Scorito het ook was opgevallen, gezien de tekst erbij.
  Gezien de “makkelijkheidsgraad”, lijken Nibali en Thomas zelfs een hoge notering te mogen vergeten als ze in het juiste groepje wegrijden: Naesen, GvA/Trentin, MvdP, Sagan, Lampaert/Asgreen/Stybar, Matthews/SKA/Benoot, Vanmarcke, Gilbert, Valverde, Kristoff en zo nog een paar zullen wel hoger eindigen met een sprintje op het einde.

  Dus 1) niet zeker of er een groepje wegrijdt
  2) niet zeker of Nibali/Thomas er dan bij zit
  3) Nog niet zeker of het dan echt veel punten zijn voor hen

  Bouhanni hoeft er daarentegen “enkel” nog bij te zitten, op basis van 2015 en pré-grandtour vorm dus geen gekke gedachte. En zelfs in achtervolgende groep zal hij niet veel punten missen op THomas en Nibali die in groepje voor hem rijden. Enkel als ze dus Bouhanni volledig laten lossen, terwijl Thomas en/of Nibali een mooie uitslag rijden, zit ik verkeerd.

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #556138

  Jup, dit is de etappe om de ak-mannen echt uit te laten vallen, fysiek of met enorme tijdsachterstand.
  Verder wel interessant hoe mannen die prima over kasseien rijden, maar nog nooit P-R hebben gereden, het nu gaan doen (bijv. SKA, Matthews, Teuns). Zeker voor Sunweb die het alternatief Benoot hebben, die vorig jaar indrukwekkend was totdat hij op de auto van TJV klapte.

  Zelf twijfel ik over laatste plekje Nibali (was vorige keer daar erg goed, maar viel zwaar tegen in RvV), Thomas (1x 7e in P-R, stond er ook in RvV), Teuns (maar faalde eigenlijk opzichtig in RvV die hem beter zou moeten liggen, dus die minst waarschijnlijk) of zelfs Bouhanni (idd 2015 stond hij er opeens en voorlopig valt hij ook zwaar tegen, terwijl de commentaren lovend over hem waren vooraf). Verder hier wel zeker Nizzolo, Bennett en Evenepoel. Mathieu als kopman, getergd voor de gele trui, enorm recuperatievermogen om beter tegen lekke banden te kunnen en machtig sprintje nog voor het einde. Heb eerder de scriptschrijver al tekort gedaan, gezegd hebbende dat hij ws niet zo op de hoogte was van Pogacars formidabele punch.

  Neig eigenlijk naar Thomas, die heeft waarschijnljk gisteren een “Stuyven’tje” gepleegd, zat lachend in de 3e groep wetende dat vandaag zijn kans zou zijn :p

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555880

  1. Fuglsang
  2. Alaphlippe
  3. valverde
  4. Schachmann
  5. Formolo
  6. Matthews
  7. Teuns
  8. Nibali
  9. S./A. Yates
  10. Gaudu/Pinot
  11. Roglic
  12. Thomas/Bernal
  13. Evenepoel
  14. Higuita
  15. Bardet/Latour
  16. GvA
  17. Pogacar
  18. Landa
  19. Quintana
  20. D. Martin

  en dan missen er nog zoveel namen

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555876

  Eerste echte etappe waar er luxe keuzes zijn :)

  Ik ga er ook vanuit dat Mathieu al iets teveel heeft gescoord in verhouding in de eerste 4 ritten. Grappig hoe dit compleet invers is aan de normale: Hoe beter een renner het doet, hoe meer je hem ook buiten zijn comfortzone gaat opstellen. Als hij geloofde in de WP, dan zou dit hem eigenlijk nog beter moeten passen.

  Mijn probleem is Alaphilippe en hij zit niet eens in mijn team: Als hij wint, heeft hij ook wel gele trui. Dan levert opeens Bennett 26 punten op (10 ritzege, 8 gele trui, 8 groene trui). Wie van je origineel beoogde renners kan dat toppen? zeker 5 a 6, maar alle 9 lijkt me stug. Enkel gele trui is ook 16 punten, nog steeds aanlokkelijk. Maar wie gooi je eruit?
  Iedereen heeft wel Teuns, Nibali, Schachmann, Fuglsang, Evenepoel, Alaphilippe erin staan als je ze hebt, maar wie erachter?

  Thomas en Bernal krijgen ws extra via AK en JK (thomas 2e, Bernal 5e + 1e jk), die wil je er eigenlijk ook wel in laten.
  Pogacar liet zien dit werk uitstekend te kunnen in UAE met een langere beklimming en juist het kortere werk op de hatta dam. En natuurlijk geweldige resultaten in de Vuelta op de muurtjes. Maar weet Scorito dit ook of focussen zij zich enkel op Formolo? Higuita is in mijn ogen toekomstig winnaar LBL met zijn kwaliteiten, maar zelfde vraag hier: Weet scorito dit ook en laten ze hem nu al topuitslag rijden? Zover met de pech ben je geneigd te zeggen dat hij nu wel een meevaller zou hebben. Matthews verwacht ik ook wel wat van, puur omdat hij nog steeds de tussensprints doet. Dan moet hij in etappes gaan scoren waar Sagan dat niet doet. Dan is LBL niet zo’n vergaande gok om hem te verwachten. Sagan om die reden dus ook eigenlijk buiten mijn selectie LBL. Roglic is ook perfect met zijn punch voor dit werk, als je zag hoe hij eerder tekeer ging en ook in de Vuelta op de meer punchy aankomsten.

  Al met al zijn dus 11 renners zeker van een plekje in mijn selectie. Dat is dan ook direct een beetje waar de schoen wringt. Voorlopig laat ik Bernal (3e nog in bijv. Lombardije) en Pogacar erbuiten, eigenlijk bizar :p

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555651

  Een paar lead-out mensen of iig die je in het sprint-treintje verwacht zijn er vandoor.
  Arme Garcia Cortina (Haller), Cimolai/Hofstetter (McCabe), Merlier (Jans), Mareczko/Trentin (Koch).
  Zal hard worden gevloekt in de auto’s, onbetrouwbare coureurs die zomaar dingen doen waarvoor ze vooraf duidelijk niet zijn meegenomen. Al is het voor de rijders natuurlijk ook niet te doen, de extreem wisselende vorm per dag van de kopmannen en het onbegrip van de verdere ploegtactieken. Verder zul je natuurlijk zien dat deze sprinters het veel beter gaan doen zonder hun vaste mensen in de lead-out, wel zo logisch :p

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555490

  Naesen en Stuyven hadden vooraf toestemming, dat stond in de voorbeschouwing ;)
  Vanmarcke en Bettiol mochten de klassiekers doen (daarom nam ik bettiol niet, was interessant met oog op klassiekers, heuvel etappes en tijdrit, maar als hij enkel klassiekers doet heeft het weinig nut)
  Politt was onbekend

  Qua namen kan ik me nog wel vinden in de uitslag (kleine uitzonderingen daargelaten), maar krijg wel het gevoel dat er slechts enkele renners meerdere dagen op rij mogen scoren en de rest totaal niet. Thomas kon gisteren opeens niet meer waaierrijden, maar vandaag bewijst hij opeens zijn oude klasse als kasseienrijder. Lekker frappant ook dat Fuglsang het kunnen uit 2014 nog wel kan, maar Nibali het toch verleerd is. Ook Kristoff ging dan lekker in de waaier, maar verslikt zich opeens in het steentjes en zo kan je nog wel doorgaan. Wat mij betreft wel erg kunstmatig om alle scores bij elkaar te houden en maakt ook nog opeens dat meerzijdige coureurs juist hun echte kracht zo verliezen

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555346

  Scriptschrijver heeft nog nooit een waaier gezien, dus van de ronde verwacht ik ook weinig :p
  Degenkolb die even in zijn eentje een oversteek maakt, waaierspecialisten als Stuyven lachend achteraan terwijl Nibali en andere kopmannen hierdoor dure tijd verliezen. Befaamde ak-waaiercoureurs achteraan eindigend, terwijl iemand als S. Yates en Latour (notabene dus zonder 1 jaar geleden windbeulen Naesen en Vandenbergh).

  Mijn voorspelling: Nairo vertrekt op de Muur en die zien ze niet meer terug. Dappere poging van Godon strandt in schoonheid op plek 2, waar vervolgens Oomen juist Mareczko Schachmann Kuss TJ en Bonifazio erop legt. Bouhanni wint sprint achtervolgend groepje. Stuyven zit lachend op het terras te vertellen dat hij deze ronde niet meesprint, tevens had hij gemist dat ze vandaag de Ronde zouden rijden

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555180

  1. Groenewegen
  2. Trentin
  3. Garcia Cortina
  4. Hofstetter
  5. Stuyven
  6. Kristoff
  7. Sagan
  8. Degenkolb
  9. Lampaert
  10. Naesen

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555164

  Denk dat velen het niet erg vinden van Matthews, prima uitleg en kan gebeuren. Maar juist vervelend vinden dat heel veel sprinters er niet bij zitten (Mezgec, Stuyven, Bonifazio, Merlier, Kristoff) en je niet weet waarom. In het echt kan je beelden zien of interviews, daar is het nu compleet windstil. Ook een IGC die 6e wordt en Bouhanni 13e: dat klinkt als een lange sprint na een zware koers. Toch is het compleet tegenovergesteld qua scenario. Absoluut niet erg, maar zonder beelden of uitleg voelt het wel natuurlijk bijzonder willekeurig aan. Was de lead-out van Haller zo geweldig? maakte iemand een rare beweging of zakte verrasend uit en nam daarmee echte sprintkans Bouhanni, Merlier, Venturini etc. weg? Was er gewoon geen kracht in de benen? of viel de trein uiteen en moesten ze nog terugkomen van positite 30 en was dit maximaal haalbare? Of was simpelweg de geschatte vorm van IGC in P-N te hoog om het zoeken naar een relevante verklaring overbodig te maken?

  Ergo, ik vind het leuk dat er veel gebeurd, maar gezien we geen beelden of interviews hebben, mag scorito zelf ook (naderhand) wat meer informatie delen

  In reactie op: Scorito Grand Tour Spel 2020 #555034

  Verrasend. Duidelijk toch Nasibals muntje moeten volgen omtrend Garcia Cortina. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik vergeten was dat Garcia Cortina idd nog maar 24 is en dus jongere.

  Leuk scenario, maar dat uigerekend Demare het goed doet, is mij wel beetje doorn in het oog. Hele seizoen al slecht, ook maar 1 lead-out maar zit wel perfect geplaatst, leek het te gaan redden en dan toch Bennett.

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 1,875)