Aangemaakte reacties

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 118)
 • In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #515948

  TJV heeft een totaal verkeerde inschatting gemaakt met het aantrekken van Dumoulin. Dit heb ik al vaker geschreven en dan krijg je de vergelijking met INEOS. Die kan je echter totaal niet maken in dit verhaal.

  Bernal doet wat hem gezegd wordt, ik denk maar zo dat hij de Giro als kopman moet gaan rijden in 2020. Thomas boeit helemaal niets. Hij werd 2e in de Tour en vond het allemaal wel best dit jaar. En Froome blijft gewoon de baas. En daarnaast heb je geen sprinters bij INEOS.

  Bij TJV heb je 3 kopmannen die allemaal kopman willen spelen en allemaal naar de Tour willen en dan heb je ook nog de beste sprinter ter wereld die naar de Tour wil! Of ze gaan eisen stellen, want er zal er echt wel 1 naar de Giro moeten als je zoveel kopmannen hebt. Of ze gaan allemaal naar Tour plus Groenewegen en met 1 of 2 knechten nou joepie.

  Gewoon verkeerd ingeschat dat aantrekken van Dumoulin.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #500514

  @peervaneynthoven

  Die Wuyts is de reden dat ik ben afgehaakt bij Sporza. Ik keek jaren wielrennen op deze zender en ben fan van De Cauwer maar dat nationalistische en vooral overdreven gedoe als er een belg in beeld is begon me de afgelopen Tour zwaar te irriteren. Hij lijkt steeds erger bij hem te worden. Daarnaast merk je dat hij jaloers is op de prestaties van Nederlanders en als hij wat positiefs over ze zegt dat dit totaal niet natuurlijk uit zijn mond komt bah.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #490669

  Weet iemand of Vanbelleghem/Kroon de Vuelta op Euriesport gaan doen?

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #489994

  Ik kijk alleen Tour Du jour maar alsjeblieft laat die Gert Jacobs volgend jaar niet meer terugkomen. Wat kan die man een onzin vertellen. En als hij dan doorheeft dat hij onzin aan het verkondigen is doet hij er nog een schepje bovenop! Wat een irritante kerel bah.

  In reactie op: Team Jumbo-Visma 2019 #489636

  De Plus is inderdaad een topper (ben geen Belg) en denk dat hij over een jaar of 2 zeker een top 10 kan rijden in een grote ronde. Hij kan nu leren van zeer ervaren klassementsrenners en zit bij een goede ploeg EN is nog zeer jong dus dat komt wel goed! Respect dat Jumbo het 2/3 jaar geleden wel begrepen heeft en naar goede ondersteuning is gaan zoeken voor hun ronderenners! Dumoulin zal zich wel voor zijn kop slaan dan Sunweb elk jaar heeft geweigerd om goede knechten aan te trekken. Want mannen als De Plus en Tolhoek kan Sunweb ook wel betalen.

  Dumoulin, ja ik ben fan maar ik zie het gewoon niet werken om met 3 zulke goede kopmannen naar een grote ronde te gaan lijkt me echt onmogelijk. Bij Movistar werkt het ook nooit en daar zijn ze niet eens zo gelijkwaardig.

  Gaat Kruijswijk wel naar de Vuelta? Ik zie zijn naam bij ontzettend veel criteriums (groot gelijk hoor). Of gaat hij zonder optimale voorbereiding gewoon kijken hoever hij kan komen.

  In reactie op: Je mening over het wielercommentaar #489284

  Die Ducrot heeft zich gisteren compleet voor schut gezet niet te geloven wat een flapdrol. Toen ik het live hoorde dacht ik al man wat zeg je nou allemaal.

  Ik kijk al jaren naar Sporza en vooral vanwege de Cauwer wat ik een fijne commentator vind. Maar sinds deze Tour kan ik er niet meer tegen hoe die Wuyts extreem overdreven over de Belgen praat. Dat deed hij altijd al maar nu als de Plus op kop zit voor Kruijswijk hebben ze het alleen maar over De Plus alsof hij de Tour aan het winnen is, bah!

  Hopelijk bij de Vuelta weer Vanbelleghem/Kroon!

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #485045

  Tour Du Jour is toch echt het enige programma waar ik naar kan kijken.
  Van Gameren leuke toevoeging en mag wel wat vaker aan het woord.
  Presentator laat soms blijken dat hij wielrennen nog niet heel lang volgt dmv vreemde vragen maar kan er mee door.

  In reactie op: Wielerprogramma's tijdens de Tour #483659

  Stef Clement is echt een droeftoeter die zijn inkomsten bij Jumbo niet wil kwijtraken en er daarom maar omheen lult. Als je zo uitgesproken wilt zijn geef dan ook gewoon toe wat je echt bedoelde.

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #425601

  Kan niet begrijpen dat Dumoulin bij dit team blijft. Ze sturen een ontzettend slecht team naar het hoofddoel van de beste ronderenner van dit moment, schandalig gewoon. Dan halen ze speciaal voor hem Roche, wat een lachertje is maar goed, en dan gaat die niet eens mee als helper naar het hoofddoel!!! Waar zijn ze in vredesnaam mee bezig? Dat ze geen brede selectie hebben dat begrijp ik maar dan hadden ze meer GOEDE klimknechten moeten halen en die lagen echt voor het oprapen. Maar ja ze hebben iets tegen personen uit zuid Europa schijnbaar wat nogal belachelijk is.

  In reactie op: Huidige Situatie Ronderenners #424324

  UPDATE*

  Overzicht 2019, tips zijn welkom wat ik heb natuurlijk niet alles meegekregen.
  Gaat om Top 10 kandidaten. Geen klassementsrenners die voor dagsuccessen of als knecht gaan.

  Giro: Dumoulin, Nibali, Lopez, S.Yates, Valverde, Landa, Roglic, Mollema, Zakarin, Bernal, Carapaz, Jungels, Aru (?)

  Tour: Kruijswijk, Bennett, Froome, Thomas, Quintana, Landa, Pinot, Bardet, Porte, Fuglsang, A.Yates (?), Martin (?), Mas (?)

  Vuelta: Quintana, Valverde, Kruijswijk, Lopez

  In reactie op: Huidige Situatie Ronderenners #423280

  Buchmann, Vuillermoz en Gallopin hebben nog nooit een top 10 gereden dus wat dat betreft tellen ze even niet mee. Carapaz wel maar die lijkt me eerder nog als meesterknecht mee te gaan aangezien Landa en Valverde kopmannen zijn, even de berichten daarover afwachten.

  Aru twijfelt nog volgens hemzelf dus laten we dat ook even afwachten.

  In reactie op: Huidige Situatie Ronderenners #422500

  Overzicht 2019, tips zijn welkom wat ik heb natuurlijk niet alles meegekregen.
  Gaat om Top 10 kandidaten. Geen klassementsrenners die voor dagsuccessen of als knecht gaan.

  Giro: Dumoulin, Nibali, Lopez, S.Yates, Valverde, Landa, Roglic, Mollema, Zakarin, Bernal (?)

  Tour: Kruijswijk, Bennett, Froome, Thomas, Quintana, Landa, Pinot, Bardet, Porte, Fuglsang, A.Yates (?), Martin (?)

  Vuelta: Quintana, Valverde, Kruijswijk, Lopez

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #401430

  Ik begrijp uit het bericht hierboven dat er dus geen klimmers meer bijkomen. Wat al ontzettend slecht nieuws is. Er zijn 3 grote rondes. Zelfs als ze iedereen naar de Tour sturen en de rest verdelen over de Giro en de Vuelta zullen ze net zoals in deze Vuelta bijvoorbeeld een kopman zonder enige vorm van ondersteuning hebben. Ik vind het schandalig maar goed.

  Mijn punt was, Buchmann breekt nou echt geen potten in de Vuelta als kopman. Misschien toch niet meer onhaalbaar deze jongen? Zou de ideale meesterknecht zijn.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #400558

  Nee hij is niet zo goed maar ga nou niet populair lopen doen en hier lopen verkondigen dat een top 10 klassering geen goede prestatie is in een grote ronde zeg. Als je zulke knechten wilt moet je lekker naar Sky gaan. Alleen daar ben je dan een knecht. En met 2 kopmannen voor de dag komen die in een top 10 kunnen rijden bevalt me wel zoals TLJ dit jaar laat zien.

  Tevens denk ik dat hij ook beter kan dan een 8e plek, zoals hij hoger zou zijn geëindigd in de Giro dit jaar zonder pech.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #400554

  Ik had zelf ook meer verwacht van Bennett tot nu toe maar om hem nu meteen tot knecht te degraderen omdat hij een slechte dag had is weer zo typisch NL-achtig negatief gezeik, bah. Laat hem zichzelf bewijzen, is de Vuelta al voorbij?

  Er zijn niet veel renners die tot hun recht komen op deze steile rotdingen in de Vuelta. Ook Bennett komt meer tot zijn recht in de Tour en de Giro. Net als Kruijswijk. Toch doen ze het goed hier! Het enige wat ik bij Bennett jammer vind is dat hij een ontzettend slechte tijdrit heeft. Daar verliest hij net als een Bardet vaak veel minuten, maar hij verliest altijd nog net iets meer. Hopelijk zal dat deze Vuelta anders zijn.

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #398620

  Ik denk dat hij eerder slecht past in het profiel als racistische agressieve klootzak! Daarnaast zoeken ze klimmers en Moscon is nou niet iemand die bij je blijft tot de finale.

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #394131

  Roche zal niet meer kunnen doen dan Ten Dam en we zoeken klimmers die er heel lang blij kunnen blijven. Reichenbach heeft zijn contract met 2 jaar verlengd. Spaanse renners zie ik ze niet halen.

  Die 3 opties vallen dus af voor mij. Maar ik denk helaas dat ze niet zo over Roche denken als ik.

  Molard en Ellisonde zijn ook nog leuke opties.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #393832

  Ik had kritiek laatst op onze vrienden van TLJ vanwege weinig klimknechten maar met Laurens de Plus hebben ze daar toch goed op ingekocht. Tevens is hij nog maar 22 dus wie weet kan hij over een aantal jaar zelf voor een top 10 klassering gaan. Ik zie hem dat wel doen. Zelfde verhaal met Tolhoek. Misschien kan Bouwman ook nog een aantal stappen maken dan ziet de toekomst er voor de bergen toch erg goed uit momenteel aangezien ze gewoon 3 goede kopmannen voor een hoge top 10 klassering hebben.

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #393332

  Helaas nog geen nieuws, zullen de onderhandelingen met Kangert en Molard nog niet rond zijn (valse hoop helaas).

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #392040

  Ik weet niet of het klopt maar ik las dat Tao Hart en Elissonde van Sky nog niet hebben vernieuwd? Die heb ik in de Giro en in de Dauphine toch heel erg lang zien mee klimmen met hun kopman. Dat zouden allebei goede aankopen zijn. Ik denk dat ze naast het knechten voor Dumoulin verder ook veel meer vrijheden zouden krijgen dan bij Sky en het zullen niet de duurste mannen zijn van de knechten bij Sky.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #392037

  Olivier? Ja als we zo gaan beginnen dan is Groenewegen ook een klimmer. Hou eens op met middelmatige renners die een drempel op kunnen rijden een klimmer te noemen. Daarnaast is Laurens de Plus nog niet eens gecontracteerd maar dat zou wel een goede zijn. Als ik het over klimmers heb dan heb ik het over mannen die er toch de laatste berg bij kunnen blijven. Voorlopig zijn dat alleen Tolhoek en Gesink. De rest moet zich nog maar bewijzen.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #392023

  Groenewegen heeft zat knechten voor het vlakke en sterke mannen die hem kunnen afzetten in de finale. Ik zie liever dat TLJ nog een extra klimknecht haalt. We hebben het op de site wel over Sunweb, maar TLJ heeft 3 sterke kopmannen die in alle drie de rondes een top 10 plek kunnen halen. Ja ze hebben goede knechten zoals Tolhoek en Gesink (In de Tour waren ze erg sterk vertegenwoordigd elke x) maar om tijdens 3 grote rondes alle kopmannen goed te ondersteunen mag er wel wat bij. Ik heb echter zo’n gevoel dat ze niemand gaan halen ondanks de verhoging van het budget.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #391931

  Het boeit mij ook geen pepernoot dat ze nu niet presteren in de binck bank tour, who cares..

  Die obsessie hier met de sprinttrein van Groenewegen begint me ook een beetje de keel uit te hangen. De beste man heeft bewezen prima zonder sprinttrein het juiste wiel te kunnen kiezen. Voor het afzetten heeft hij ook al prima knechten. De eerdere suggesties om dure nieuwe aankopen als Van Aert in de sprinttrein te plaatsen zijn dan ook lachwekkend en ondanks de wensen van geobsedeerde Groenewegen fans zal dat ook never ever gebeurden.

  In reactie op: Team Sunweb 2018 #391594

  Dat is een perfect lijstje ja. Hopelijk kunnen ze nog 1 van die mannen halen. Want Roche daar ga je niet veel aan hebben, dat is een soort Ten Dam. Veel ervaring en kon jaren geleden goed klimmen maar tegenwoordig niet meer. Maar ze moeten meerdere renners halen dus laten we hopen dat er nog actie komt.

  In reactie op: Team LottoNL-Jumbo 2018 #391519

  Ik weet niet wat jij gedronken hebt ghostwriter maar ze gaan Van Aert niet halen om hem in een sprinttrein te plaatsen hoor.. En Martin ook niet om die reden… wtf man…

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 118)

Laatste nieuws